Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
ha már itt tartunk éppen most érkezett:

kemszi2
az hogy nem sok köze van már a régihez.szép meg minden de vmi mégis hiányzik belõle.vagy csak túl nagyok az elvárásaim.nekem hogy is mondjam túlzottan elegnás lett
DannyToyota
Delta fan vagy? Ha igen mi a véleményed az újról?

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

kemszi2
delta nélkül nem ér semmit XDde azért 1-2 dögt elfogadnék belõle
DannyToyota
reggelt!

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

gabamano
dzsááááááááááááááááá mennnyi versenykocsi dzsááááááááá öcccsém
dekafa

RoR zsozso
Szépek!!<#vigyor0><#eljen>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Jóreggelt

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Fez69
Zsúfolt parkoló

Willi Betz
Nem nagyon látok én sem...motoros van azt tudom.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Fez69
Látta valaki Budapesten a Hobbimodellek dupla autós 2008/2 számát? A maradékot nyomják ki két modellel, 990 HUF-ért. Kiskunhalason volt egy rakás. Egyet vettem is a gyereknek két Dakaros autóval. Itt, a metropoliszban sehol sem találok.

kemszi2
jelen állapotban is -.-"
kemszi2
mostmár én is tudok bármivel úgy menni.csak meg kellett szokni...bár lehet közre játszott az is hogy kva szeles idõ volt akkor.amikor megelõztem a kamiont fél méterrel arréd nyomott a szél😄
RoR zsozso
Felénk ez egy fogalom,két különbözõ szóval 😊

w77d
ne tévezd össze a szimpla autózást a mecsek rally-val 😊

RoR zsozso
Ez nem "önkéntes streetracer show" hanem a hétköznapi vezetés a Mecsekre 😊

autoszimulator
deõ azért ilyen önkéntes streetracer showkat jobb ha egy zárt pályán rendezed le, nem feltétlen jó ha egy hétvégi sofõr jön szembe veled, meglát, hogy slideolsz vele szembe, lehet hogy te megfognád, te tudod ezt,de õ nem, és rutintalan, felédrántja, stb, és BAJHEGYEK

.: mobilize.hu :.

NSTSpider
Tartom a plafont<#eplus2>

w77d
eleve én sosem baszok be!! mikó voltam én utoljára részeg XD

NSTSpider
Persze persze<#phone>

w77d
bebaszva én nem repülök sosem XD

w77d
akkor jó szar kocsival mehettél. A pici corsával tudok olyan egyenletesen komfortosan emnni nagy sebességgel, hogy hihetetlen..

Willi Betz
De mikor bebaszva repülsz akkor a fékezõ ernyõdet nem tudod olyan gyorsan kifingani<#hehe>

NSTSpider
Kivéve ha nagy döggel vagy.

kemszi2
azért nem olyan könnyü nagysebeségnél egyenesen menni.legalább is mikor elõször vezettem pályán nagyon szar volt.minden rezzenést megérzett a kocsi
w77d
látom azt távolról is, csak rohadt gyorsan szalad felém XD

Willi Betz
Na látod az biztos,hogy látod a vellany póznát mikor már közel van<#hehe>

NSTSpider
Tök mind1 ,hogy kéccázzal repeszteszz vagy bedriftelsz egy beláthatatlan kanyarba mind a kettõ kurva veszélyes.

w77d
én legalább elõre látom, hova fogok becsapódni XD

ha esetleg más autó felé tartanék, minél elõbb megpróbálnék nekimenni a szalagkorlátnak vagy a másik oldalon az árokba...

kemszi2
én voltam tv torony mellett.csak tokajban.ott éppen a simsonosok bandáztak 😄
RoR zsozso
Ez egy Kilátó,csak a tetején TV antennák vannak...

RoR zsozso
Az szivacs 😊
Ésha te éppen arra az egy olajfoltra mész rá??
Sztem egyformán biztonságtalan,csak a kanyargós változat élvezetesebb 😊

Willi Betz
Nem voltam tv toronyban. Nem vagyok Bárdos András,hogy a tvben szerepeljek,mint fekete folt<#hehe>

RoR zsozso
Redõny leengedve,és amúgyis 5.emelet 😊)

w77d
a távcsöves célkeresztjében van a picike fejecskéje XD

w77d
törvényszerû, hogy nem mennek arra emberek?? talán sorompó segítségével engednek be 10 percenként 1-et?? És ha éppen azt az egy turístát vered telibe???

kemszi2
fogadjunk most is ott lesel befele az ablakán😄
w77d
na az tényleg ritka arra felé XD nem emgyek a kiccsávó közelében, mert a végén hozzám vágja a pelust, oszt tiszta szar leszek XD

NSTSpider
Az kizárt dolog me én nemtudom<#eplus2>

RoR zsozso
Ezt úgy képzeld el h. egy keskeny 2sávos (ami olyan keskeny mint máshol az egy sávos út) út ahol 10méterenként kanyar,ball oldalon szakadék,jobb oldalon sziklafal,és 10percenként megy el egy autó,azis turista és 40-el megy.

kemszi2
vagy 1 fosó bagoly<#wow1>
w77d
de gondoltad XD

NSTSpider
Egy szóval sem mondtam ,hogy én<#eplus2>

w77d
de biciklis, lassú wartburg, párzó tehén, pici zöld emberke lehet az út közepén...

RoR zsozso
XD

w77d
te rohadék XD

NSTSpider
Az nem õ volt.<#hehe>

RoR zsozso
Arra nincs kamion,látszik nem voltál még itt.
De Gabec talán tudja,mondta h. járt itt.
Gabec mentél fel a TVtoronyba??

w77d
én pár hónapja kb Gabec elõtt csúsztam meg egy olajfolton, el akart tenni láb alól a geci XD

kemszi2
errõl van szó