269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #251322 az is szép ám.. ;) -
crosspeet #251321 na, azok betegek, nem lehet közlekedni a házban, mert minden kell, jó lesz az még valamire, és a többi.. :D
lőjjenek le inkább. -
Nem,köszi.Van nekem olyan :)) Ott van lent a képe:) -
crosspeet #251319 csere egy fehér bömbire..? ;)) -
crosspeet #251318 és utánna kezdünk gondolkozni, hogy mi a retkes f@szért is kellene nekem az a modell..? mi vót velem??? egyáltalán én vótam, vagy bejelentkezve maradtam, és valaki helyettem..??? Nekem egy ismerős hívta fel a figyelmem, hogy mire is licitálok, mire én írtam neki, szerintem félrenyomhatta, merrt k@rvára nem lehetek én a licitnyertes, mer teljesen ártatlan vok az ügyben.. :D
Bizti be vótam állva.. :DDDDD -
Kényszeres gyűjtögetés...én már láttam erről dokumentum filmet is! :/ :D -
Nem tudom miért.Amúgy az autó vadonatúj.Nyilván teljes áron nem lehetett eladni.Mindenki jól járt:) -
crosspeet #251315 :DDD kész ez a gyűjtői láz! XD -
crosspeet #251314 pázze, hogy irigyellek, akkor az potya vót.. :(((
a faszé kűtték vissza a többit, bár gondolom a négyből a többi gázabb lehetett.. annyiért megérte, grat érte!!! -
Én ma egy TVR-t nyertem, elkapott a licit láz! :) Igaz a Jadi kiadás nekem jobban tetszik, de a Sun Star részletesebbnek tűnik, kíváncsi vagyok rá. -
crosspeet #251312 fényképen nem látni hogy javított lenne, bár nem makróztam ki.. -
Vettem:) Nincsen vele semmi gond:) Igazából felületi porkarcok vannak rajta..Az meg egy fekete autón,pikk pakk orvosolható. -
crosspeet #251310 de csivitelték a madarak, hogy megen vettél egy GMP verdát! :)
rendbe hozható..?? -
crosspeet #251309 szép hát! ;) -
crosspeet #251308 nem rossz-a.. ;)) már kezd tetszeni! :)
amúgy nem sűrű darab fehérben szerintem, legalábbis itthon. az ajtó meg sok modellnél cinkes lehet a nyitás miatt, csak sokan szarnak rá hogy jelezzék, egy kis fehér javítás nem vág fődhö! még lehet meg is tartom, na. :D
Van úgy, mikor nem gondolkozok licit előtt.. :D három napig kéne filózzak előtte, és ha még akkor is kell, csak akkor lenne szabad licitáljak. XD
nyomtam egy Elite 458 GT2 pirosra is, na azt kivették a kezemből, pedig annak jobban örültem vón.. olyan leszek mint dudu.. :DDD -
Amúgy szép autó:) -
Ja doboz van:) De akkor is.... -
Peet,te azt úgy megfogod nyerni mint a P@csa:DDD Se doboz,az ajtó festett:DDD Remek vétel lesz:) -
Én is csak ma bontottam, de ma is csak a Pósét! :) -
crosspeet #251303 én még mindig nem bontottam ki a két pakkomat, holnap félig-meddig szabin vok, lehet még fényképezek is! :D -
Nah, majd egy év múlva visszatérünk rá. :D -
crosspeet #251301 mert annak valami bitang szép a fényezése (is) ! :) -
crosspeet #251300 Neeem!!! ;))) -
crosspeet #251299 13500-on áll a Vaterán, még fél óra. -
bodzamaci #251298 Szia, Az E60 sima 5-ös fehér BMW milyen árban lenne ? Üdv, Jani. -
Ok-ok, értesítelek majd, Te meg a Red Bull-ost ha eladnád...mert el fogod! Ugye el?!!! :D -
crosspeet #251296 nem akartam túl sok ragacsot rátenni, sajnálom hogy kinyílt, de remélem nem lett baja. Örülök h tetszik! ha rákattannál a 997 RSR-re is, jelezd majd.. ;) -
Első gondolatom ez volt: "Hűűű, milyen jó biznict csináltam, vettem egy celuxozott ajtós verdát!" 
Jó volt az úgy, annyi hogy a csomagtartó fel volt nyílva, de nem volt gond! ;)
Köszi ez úton is, nagyon tetszik! -
én nagyon csípem, ált mindig nagyon bejön amit csinál -
crosspeet #251293 mondjuk az tudjuk, Foose az uccsó csavarig újjáépíti... az a név egy ikon. -
majd figyelem
mindkét sorozatot szeretem -
crosspeet #251291 érdemes megnézni majd az Autókereskedőset is, mert jól sikerült, jobban tetszett mint a Foose Mustangja!!! -
crosspeet #251290 a tolókocsis gyereknek. az nekem sajna sok volt, főleg a papucsok terén, meg hogy kivágta a gyári csík hátsólámpákat, és Camaro (gt500) lámpákat tett be... na az nem rá vallott, de lehet valaki megsúgta, hogy azt szeretne a gyerek. -
crosspeet #251289 nem vágom még végül melyik szín is legyen... meg köll majd nézni az "élőbb" vásárlói képeket is.. -
azt nem
olyat az átépítőkben láttam, Foose mester megint odatette magát, bár a hátsóknak berakott 22" felnik nekem már kicsit sok volt -
crosspeet #251287 valamelyik nap volt az autokereskedőkben egy '67-'68 körüli Mustang felújjítás.... úgy bele szerettem, hogy majdnem vettem Kaszától egy Bullitt-ot. csak nem értem el... nézted..? -
faros fanoknak !! -
te meg olyan sovány vagy :)
tán nem ebédeltél??

-
crosspeet #251284 pöcsfej vagy..? :) -
lassan egy személyben nyomhatod a forumot :)
írsz, válaszolsz, beszólsz saját magfadnak és még ki is neveted magad :)))))
aszem nem kell már ide más, egyedül is megoldod a dolgokat