269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • dinoenzo
    BOLDOG KARÁCSONYT!

• oritomi
    Itt angliában minden fordítva va???
    Akcióóóó
    28 font helyett 30-ért!!!!
    Mega dííííl
  • oritomi
    Igen,csak autók.
    Sajna csak 1-et lehet választani.Végiglapoztam a katalógust és hát lenne mit vezetni.
    Olyan mintha egy AA vagy nagyobb jár katalógusát lapozgatnád.Kéne ez is,ez is,.....
  • mikeman
    grat
    van ott a listában azért még rendesen érdemleges jármű :)

elég durva dolgok lehetnek itt ha csak 18 éven felülieknek ajánlott
    ......biztos csak autók vannak rajta??????
  • mikeman
    grat hozzájuk
    arról az SS 454-ről lőheted a képeket nem kis mennyiségben :))
    no meg a tapasztalatokat az ACME minőségről
  • Pulpapapa
    Az nem baj nekem ha nem postáznak külföldre mert német honban lakom.
    Viszont csak nem rég költöztünk ide és még nem tudatosultak az előnyei modellek szempontjából. Plusz az ebay rendszert se ismerem annyira, de majd kitapasztalom. Csak nem szeretnék pofára esni.
    Grat az ajándékokhoz ;)
  • oritomi
    Felém is járt a jézuska.
    Ezt kaptam az asszonykámtól:

Ez a választék:
    (Bár nincs kérdés,egyértelmű a Nissan GTR!)

• BMW FAN
    Karácsonyi pack:)
  • oritomi
    Üdv a csapatban!
    Német ebay :)
    Szerintem elsődleges nézelődnivaló (bár szemetek,mert pár eladó nem hajlandó postázni juróp más országaiba,csak de),meg a merge-left.de
    Most 50 juró felett ingyenes házhoz szállítással.
    Többet nem tudok,mert én se rég kezdtem az ipart.
    Boldog karit Mindenkinek.
  • oritomi
    Csak a GTR-t lőttem.Annak zöld az ára.A többit csak megfigyeltem.
    Ha nem kamu a dolog,akkor a többi is sorra fog kerülni.
    Bár,mint írtam elég kétes az ember.250 eladása van,de csak filléres kövekből,aztán meg hetek óta azt az 5 autót hirdeti és veszik meg.
    Gyanús.Jelenleg áll benne a pénzem,de ha megjön akkor nem para.Ha nem jön meg,akkor meg elmegyek a sárga húzottszeműhöz 1 nuncsakuval,és kiverem belőle a 70fontomat
  • zx280
    bódogot
  • BMW FAN
    Bódogat mindenkinek!:)
  • Pulpapapa
    Oké rajta leszek a témán :D
    Am németországból írok. Úgyhogy ha esetleg van előnye modellgyűjtés szempontjából a dolognak akkor homályosítsatok fel engem is :)
  • mikeman
    üdv a csapatban!
    jó helyen jársz és sok sikert /és vastag pénztárcát/ a modellgyűjtéshez
    az ünnepek alatt olvasd el mind az 250ezer hsz-t úgy az igazi (újonnan belépőknek kötelező )
  • mikeman
    Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok

• Pulpapapa
    Hy mindenki! Már több mint 1 hete olvasgatom a fórumot és nagyon tetszik.
    Szeretnék porsche modelleket gyűjteni és ezzel együtt csatlakozni a fórumhoz aktív tag ként.
    Boldog karácsonyt szeretnék kívánni mindenkinek és sok szép modellt a fa alá!
  • gado67
    Békés boldog karácsonyi ünnepeket!
  • 355
    Boldog karácsonyt és modellekben gazdag újévet!

• kittgt500
    Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!
  • Tommy0722
    Kellemes békés karácsonyt kívánok mindenkinek.
  • schumimodells
    Áldott, békés karácsonyt kivánok minden gyűjtőtársamnak.
  • labdacs
    azt egy szóval sem mondtam. de a BBR Enzo azért teljesen más ligában játszik.

ahogy pl az Elite California is, a CMC-vel összevetve. attól még az Elite is egy kimondottan szép modell.
  • crosspeet
    ezeket most vadásztad??? mer igen korrekt, és igen jó árban!
    nálam az első vinné a pálmát, de az uccsú ára viszont.. ejj.. ;)
  • crosspeet
    Regg!
    Hasonlóan kezdődik mindenkinél, nekem az első "komoly és drága" (most már szigorúan idézőjelbe) modellem egy Norev 930 Turbo..... :)
    nekem nem is kell attól jobb, mert majd harmada mint egy AA.. és ugye a Norev 930-as Porsche-ben is kárpit meg minden.. Aztán kiadta az AutoArt is szép lassan a stuttgartiakat, és lám ég és föld. muszály volt lecserélnem őket AA-ra, persze mert meg is tehettem, bár el is adogattam ezt-azt.. talán nagy szerencsémre nem nagyon gyártja ettől komolyabb gyár az utcai 911-eseket, csak a CMC a 901-est, de speciel az pont kakukkustolyásos picit, de ez egy másik történet. Az tuti hogy van és lesz még komolyabb a jövőben.. de azok már tényleg a műalkotás fogalmát feszegetik.. :) mintha az ember valami jármű múzeumban volna, na az a komoly gyűjtemény! eccer... ;)
  • Hornando

Sziasztok!

Minden kedves gyűjtőtársnak Áldott, Békés Karácsonyt kívánok!

• BMW FAN
  • BMW FAN
    BBR,meg BBR:)
  • BMW FAN
    Szerintem,a Hw elite nek sincsen sok szégyenkezni valója.Teljesen szép modell.
  • labdacs
    az amatőr szemek is észreveszik. mutattam már teljesen laikusnak CMC-t is, Bburago-t is, rögtön levágták a különbséget.
    a 640x480-as képek meg pont arra nem jók, hogy azokat a részleteket visszaadják, amitől egy Elite 18ezer, a BBR meg 60ezer forint.
    ha célzottan fotózol, persze rögtön kilóg a lóláb:
    http://ferrari18.blog.hu/2010/12/13/bbr_vs_elite
  • oritomi
    Világos,igazad van BBR-t csak képeken láttam eddig,és el is bírom képzelni,hogy milyen élmény lehet kézben fogni és csodálni a részleteket,meg érezni a vas súlyát.
    Én nem vagyok és nem is leszek azon a szinten.
    Csak átérezni tudom,mert adogatom el a burago meg hw-ket és cserélem le őket jobbra.Ez elitot AA vagy kyo-t jelent nálam.
    És már itt óriási a különbség.Hát még 1 kategóriával feljebb...
  • oritomi

36 fontért a BBR meg a 52 fontos autoart lambó beszt báj,már ha megérkezik.Erősen kételkedek,de ne legyen igazam,mert rámentem a GTR-re.
    Bár eléggé felment az ára,sajnos...
  • ko1122
    A minőség/ár és egyéb tekintetében ha vitrinben tartom, tán nem is olyan fontos, max a tulajdonosnak nagy érték. Én amikor kiállításon voltam kétszer a filmes modellekkel, a komoly nézelődőknek és érdeklődőknek kézbe adva megmutogattam a szebb modelleket, h idefigyelj öcsém, ebben kárpitos még a bajuszkapcsoló is. majdnem padlót fogtak. pedig laikusok voltak... Persze kevés ember volt akinek a kezébe mertem adni, mert láttam a szemükön, hogy komolyan gondolják a csodálatot. Volt több hölgy is, akiknek mikor bekapcsoltam a KITT villógóját, a Christine lámpáját, majdnem odaültek. Na ebben az esetben tényleg megérte a részletbe rejtett varázslat.
    Az emberek nagy részét nem érdeklik a modellek: hmmm, igen, szép.... azt már alig várja h mehessen sörözni, de az a maradék pár % akit érdekel, és tényleg érdekel, na azokért hajlandó vagyok én is csúsztatni az ebédszünetem... :)
  • mikeman
    "Csak éppen azt pont csak te tudod,hogy mennyivel faszább és mennyivel adtál többet érte"
    na ennyi pont elég, ahogy mondottam volt én magamnak gyűjtök, éppen nem érdekel hogy mit gondol más a modelljeimről, hisz én adtam érte ki azt a nem kevés pénzt
    persze hízik a májam ha másnak is tetszik, de nem másnak gyűjtöm hanem magamnak és én tudom hogy milyen részletes és igényes amiért sokkal többet adtam egy adott esetben mint egy gyengébb verzió között
    aztán meg amíg nem fogtál a kezedbe egy BBR-t addig aligha alkothatsz véleményt hogy mennyivel jobb mint egy Elite
  • oritomi
    hw ELITE volt a hasonlítási alap,elméleti síkon.
  • hamhusz
    Azèrt ezzel igy nem teljesen èrtek egyet. :) megfordult kezeim között bbr f430 spider, igaz vagy 60e ft volt amennyièrt mgvettèk tölem, de köszönöviszonyban sem volt egy hw gèppel. Èn a bbr gèpekre mindg mint egy mütàrgy nèzek... A hw egy kèt esetben inkàbb jàtèk kaegoria.
  • oritomi
    A sztárszky a klasszikus ERTL.

Magadnak gyüjtesz az világos,csak éppen a "tudat", hogy tudod hogy milyen faszán néz ki a motortér,megér-e annyi pluszt amit kiadsz érte.
    Akkor nyilván előjön amikor kiveszed a vitrinből és megnézegeted,leporolod esetleg valakinek megmutatod,de szerintem az esetek és az ideje 99%-ban a vitrinben van a modell.
    Mert éppen elite-ból is össze lehet ütni egy szép kis gyüjteményt meg bbr-ből.Csak éppen azt pont csak te tudod,hogy mennyivel faszább és mennyivel adtál többet érte.
    Az 1ik modelles oldalon a pubi feltett a talán bbr f430-as képeit.Nézegettem és a saját hw-hoz képest jobb volt,naná de tudva,hogy az elite mennyivel jobb egy simától és ha azt hasonlítanám össze a bbr-el akkor nüasznyi lenne a különbség,meg talán itt-ott az anyaghasználat más de ennyi.Szerintem.Csak épp az ár,ami ég és föld.
    Bár aki megteheti az nyílván megveszi a bbr-t mert már nem tudja mire költeni a zsetont.
  • ko1122
    ERTL Joyride, ezen a filmes license plate number van, a Greenlighton csak a Starsky & Hutch, tán a kedvezőbb jogdíj okán
  • ko1122
    én egy hatalmas Like-t adok az Astonra, azért is mert imádom a Brit sportkocsikat, ezen belül is az Aston-t, másrészt hatalmas like a Gran Torinonak is!!!
  • mikeman
    ilyenen sose rágódj
    magadnak gyűjtesz, nem a monitor másik oldalán nézelődőnek
    te meg tudod miért adtál ki többet 1-1 vasért megérte vagy sem, szerintem ez a lényeg
  • mikeman
    a starsky mobil milyen gyártmány?