Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ez az XD

jó kérdés.. ha csak magamra gondolnék, akkor Fiorano. ha arra, hogy vénülök és inkább egy kényelmes GT illene hozzám, akkor Scaglietti. persze sznob vagyok; csakis 12 cilindri...

http://ferrari18.blog.hu/

RoR zsozso
Nyírd ki pl

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

autoszimulator
tipikus õsmagyar, de hadd rágódjon a saját mocskában irigykedve, hogy másnak mire telik, ettõl neki jobb nem lesz, neked meg rosszabb sem 😄

.: mobilize.hu :.

RoR zsozso
Fõleg most h. vettem egy kisebb harci eszközt 😊

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

w77d
egy az hogy csak tipp a másik meg hogy mi a faszt csináljak...

RoR zsozso
"van tippem hogy ki" Na,ha én tudnám h. ki az aki rólam ilyeneket írogat az addig élne.

w77d
na most képzelj el pár embert mondjuk ha meglátja az autóm... nem Mercedes, de nem rosz, fõleg a koromhoz viszonyítva. Sok emberbõl ki tudja ez hozni az irigységet. Van még pár olyan tulajdonom amivel baszogatnak irigységbõl...

MrZolee
Én progizós forumon is tapasztalom. De világban aztán nagyon. Van egy nagyon jó laptopom, és egy kettõ ismerõs már nagyon irigy rá. Útállom az ilyet. De ez csak egy pl.

MrZolee
Ezt is meglestem 😄 ez télleg állat xd 😄

w77d
sajnos én is... eddig itt az SG-n nem volt jellemzõ, de az életben sokszor elõkerülnek...

w77d
most magam ellen leszek de ezen behalok XD

MrZolee
Irigy nagyon sok van a világon, nagyon tapasztalom.

MrZolee
Hehe, egyettértek xd 😄 de az a bagoly 😄 behalok .D

w77d
ááá azok nem neteznek, hanme simán felkeresnek XD

ez egy egyszerû irigy ember, van tippem hogy ki, elég sokat írkált régen is hülyeségeket meg most is az SG egy aktív tagja, de nem érdekel! Rólam száljon le és kész....

schumimodells
Labdacs kollega,ha azt mondana neked valaki,hogy a Ferrari jelenlegi kinalatabol valassz egy autot es megveszi neked,te melyiket valasztanad?

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

NSTSpider
Úgy is jó<#eplus2>

Willi Betz
Vagy csak dögöjjön meg<#hehe>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

NSTSpider
WEED menj el bOWLingozni<#eplus2>

Willi Betz
Tényleg Weed,lehet,hogy valami robogós gyerek a környéketekrõl. Azt mondtad,hogy azokkal öszetûzésbe kerültél. Szerintem tartós tejet ne nagyon vegyél már😄DD

RoR zsozso
Énekeljek hamisan Bódi Gusztit az ablakod alatt benyomva??

Willi Betz
Én inkább csak magamat óvnám meg egy idiótától,aki itt énekelné az ablakom alatt hamisan a Bódi Gusztit. Ráadásul benyomva😄D

RoR zsozso
Lehet h. õ törte be a Corsa ablakát 😄
Remélem megöl

Willi Betz
Én már kikészülnék tõled<#eplus2>
De egyszerûbb ha felgyújtalak<#hehe>

w77d
önérzet, ha sérül, isten óvja a bagolytól a világot XD

w77d
de most mond meg milyen beteg ember, aki a nõvérem TV-s szereplésére is emlékezett. Szabályosan felkészült belõlem a hülyegyerek XD

Willi Betz
Itt egyedül Weed elmebeteg,hogy ilyeneken rágódik.

RoR zsozso
Ez nem irigység.
Attól h. valaki irigy,nem lesz egy idióta,elmebeteg,szarházi kis pöcs.
Ez egész egyszerûen idegbeteg.De télleg,mióta is van az óvodába internet??És mióta engedik be oda az ilyen szefós gyerekeket??

Willi Betz
Arra,amire te nem vagy képes.

Willi Betz
Erre igen,plusz ezt képzeld el fûzöld metál színnel és fehér belsõvel.

w77d
de felbaszta az agyam az az állat az Opel topicban...... Istenem mire képes az irigység...

RoR zsozso
Ahha,már étem

w77d
baszódj meg teee XD

norbi56

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Willi Betz
Hát olyan mint egy bagoly. Ronda😄D

Willi Betz
Hát kitudja...önmagában a kocsi teszem azt 10 kg,de ha beleülsz lenne 1100kg kb<#hehe>
Akkor már nem lenne olyan jó a lóerõ-súly arány<#idiota>

RoR zsozso
Milyen szín az a "hányinger zöld metál"??
Én olyat még nemláttam.

Willi Betz
És hányinger zöld metál.

vadásztam picit. az eredmény:

http://ferrari18.blog.hu/

norbi56
Értem köszi.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

BMW FAN
Mind1 van neki és kész😄D

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

RoR zsozso
6hengeres BKV 😄

w77d
azért a lóerõ-súly arány odabaszna XD

Willi Betz
Na az durva lenne😄D
Beleülsz,beindítod és mész pár kört a Hringen<#hehe>

Willi Betz
Az nem 8 hengeres?😄
Mindegy Impala vagy IFA<#idiota>

w77d
ja 6 hengeres tolókocsi XD

BMW FAN
De van neki 6 hengeres limbó hintója vazze😄DDDDDDD

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

RoR zsozso
Szerintem te is nyugodj le,és hiába van igazad,ne írd le mert a végén még téged is kibannolnak.

Willi Betz
Vagy csak szimplán ismer és utál téged<#hehe>

w77d
egy irigy ember elmebeteg próbálkozása ennyi...,