269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Mind megvan:( -
zsolti65 #252440 Jónap!
Akkor csatlakoznék a Brunei Szultánhoz....
OFF:
Helyszűke miatt eladó három Minichamps Bentley.
Bentey Arnage,kék metál.
Bentley Azure,fekete.
Bentley Continental GTC,vörös.
Kifogástalan állapot,dobozos.
Egyenként 20 000-.ft
Bocs az off-ért.
-
Megjelent bordóban is az autoart oldalán.Meg el is tűnt:)
-
ebben egyet értünk, a többi gagyi
a sorozat meg egyenesen szánalmas -
Angelghost #252437 A hegylakóból csak az első rész volt jó szerintem -
elkeserítettél :)
de Lambertet is lecserélték Adrian Paulra .........
-
Angelghost #252435 á, olyan mint a hegylakó, csak egy maradhat a BMW közül és ő lett az, hangra formára ez tetszik leginkább a BMWk közül, igaz a V10 hangja egy picivel jobban tetszik, de az a M5 meg M6 amikbe az került nem tetszik egyáltalán, szóval a hegylakó marad:) -
:(
a sok Audi modell között olyan idegenül hat.....kilóg a sorból :)))
nálam szépen kiegészítené az M5 sort :)))))
hmmmmmm??.....szóval???....lesz biznisz ?
-
Angelghost #252433 csak ha nagy emördzsenszí helyzet állna elő:) -
az M5 nem lesz eladó? -
Angelghost #252431 -
Angelghost #252430
-
Angelghost #252429 http://www.sg.hu/forumkepek/2012_09/3corv10.jpg
-
Angelghost #252428 BUÉK:)
2012 nálam egy BMW M5 Ottoval indult májusban, majd augusztusban egy fekete AA Porsche 911 Turbo vándorolt a vitrinbe, a nagyon várt C4 Corvettek szerencsére mind épségben befutottak, közben egy Lancia Delta Evo Kyosho vásár fiaként landolt. Az év hátra lévő részében Otto Audi vonala erősödött RS6 Plus, S8, RS2 , egy rövid ideig egy fehér Aventador is volt, de azt még nem tudom, hogy végül mi lesz ebből, talán a citromsárga?
AA 4, Otto 4, Kyosho 1, -
oritomi #252427 Már a brunei szultánt is utolérte a válság
http://www.mommo.hu/media/Szuperauto-kiarusitast_tart_a_brunei_szultan -
oritomi #252426 Köszi neked is.
Nem vagyok tisztában ezekkel a minőségi szintekkel.Buragóból is van a sima meg gold,nemtudom mi a különbség,de már nem is érdekel mióta mások lettek az igényeim :D -
Asszem már válaszoltak, de pár különbség:
- igazi rácsok;
- fotómaratott fém alkatrészek;
- sokkal több részlet, pl. a motortérben;
- igényesebb festés, krómozás, illesztések;
- még limitáltabb kiadás (1000-2000db);
- valódi bőrtalp, igényes, felnyitható doboz;
- újabban nem teljesen ugyanaz az autó, mint az Elite verzió, pl. a 458-ban versenyülések vannak, a 246 GT Dino-nak másmilyenek a lámpái, a vörös Elite és a Super Elite 410 SA között van egy évjárat különbség, stb.;
- legalább 3x-os ár :-(
- legalábbis megjelenéskor :-) (pl. a SE Mondial 8 nagy bukta lehetett nekik) -
Köszönöm és... meglátjuk :-) -
ez szép összefoglaló volt, és grat a gépekhez
és megcsinálhatnád a blogoldalt, a te fotóiddal jó kis oldal lenne -
Mit tud a Versus? Hát azt, hogy (ha jól tudom) a 2011-es japán cunami az összes dolgozóval, szerszámmal meg mindennel együtt elmosta a Versus-t, így amit addig gyártottak, az pótolhatatlan ritkaság lett. Élőben csak a KS-Competition Spider modelljüket láttam, és 100 pontból olyan 99-et adtam volna rá. Egyáltalán nem volt véletlen a ráírt 800€-s ár, igazi maximalista gyártó volt.
-
'estét!
Tésókáim, ez hosszú lesz :-)
Sokan számot vetettek már a tavalyi évről modellgyűjtő szemmel, itt az én összefoglalóm is.
Az év legnagyobb csalódásával kezdem. Dinoenzónak besegítve rendeltem közvetlenül a gyárból egy Exoto Ferrari Tipo 246 F1 Dino modellt. Szép hosszú neve van, a története viszont még hosszabbra nyúlt. Az Exoto egy összefogdosott, poros, hiányos és sérült modellt küldött és azóta sem képesek megoldani az ügyet. Ráfogták a postára és a vámra, hogy miért így érkezett meg a modell, de hazugság volt az egész, mert minden lezáró ragasztás eredeti, gyári Exoto szalag volt, és mind sértetlen.
Az év pozitív élménye a karácsony előtt percekkel befutott csomagban volt: egy műgyanta BBR Ferrari 599XX Evo #11. Pestiesen mondva beszarás, ahogy kinéz.
Emellett teljessé lett a BBR 375 sorom: #1, 4, 5, 19 és utcai. Néha éri panasz a BBR modelleket, de még soha senkit nem hallottam a 375-ökre panaszkodni.
Sikerült idén elérnem, hogy megvan az összes HW modellből egy-egy példány, ami vörös, vagy vörös alapon verseny-festésű, illetve 1996-tól az összes F1-es gépből az Első Ember gépe (Schumi, Kimi, Alonso). Sok időbe tellett értelmes áron levadászni az Elite 360 Spidert, '84-es Testarossát és 166 MM-et nem körömlakk-színben, illetve Cortese 125 S gépét és egy nem-Elite F2003-ast. Az Elite verzióval Dunát lehet rekeszteni, de a figurás HW Racing kiadások valami miatt sokkal ritkábbak. Amit meg nem adtak ki vörösben (HW Fapad 456 M GTA), ahhoz van egy palack színkód alapján rendelt Rosso Mugello festékem.
Egy nagyobb csomagot meg kellett vennem, hogy legyen egy szép Kyosho Daytonám és egy utcai 250 GTO zárt első kopoltyúkkal, de szerencsére lelkes gyűjtők már széthordták a felesleget, köszönet érte :-) Cserebiznisz keretei között pedig lett egy CMC 156 F1 #3-as gépem, amit a CMC-től már elég régen nem lehet megvenni. Ehhez a modellhez készült a Figutec von Tripps figurája, és passzol a Bartolettihez is.
Átmenetileg nálam dekkolt egy AutoArt Lambo Gallardo Super Trofeo modell, és meg kell mondjam nagyon sajnálom, hogy nem gyártanak Ferrari modelleket. viszont egyenlőre nem vettem CMC California Spidert. Nem limitált, egy darabig nem fog eltűnni.
Az év vétele egy CMC 250 GT SWB, amit 90€-ért sikerült beújítani. Van vele egy apró gond: sokáig egy spotlámpával megvilágított vitrinben állt, és kicsit besárgult a hátsó ablak és a króm a hátsó lökhárítón, de csak árnyalatnyi az eltérés, 1,5x ennyiért is megérte volna megvenni.
Az idei évben nagyon várom az F12-t, szerintem nagyon régen nem faragott ennyire eltalált autót a Ferrari, ez egy gyönyörű vadállat minden színben. Várom a Kyosho F355-öt és remélem nem állnak meg a GTB-nél (legalább GTS és Spider jöjjön, de titkon egy állat F355 Challenge-ben bízom), illetve hogy nem kúrják úgy el, mint a HE Testarossát. Várom a CMC 312P-t is, mert végre az is egy olyan újdonság, amit eddig soha senki sem gyártott fémből. Jön már a 458 Spider, a 308 GT/4 és az F2012, a kötelező körökre pedig már előjegyeztem magam (HW E 348 ts, 458 Ch #5). Ezeken kívül kellene egy GMP 312 PB #3, egy CMC 156 F1 plain red, gondolkodom az új Kyosho HE F40 GT-Wingen és a Daytona Competizione #64 új kiadásán, illetve jó lenne, ha a 458 Ch-ből megjelenne egy dögös vörös versenyváltozat, mondjuk a #24 Momo (jól mutatna az ugyanilyen festésű F333 SP mellett), vagy a fehért tetejű #8 Net Element. Végül van egy autó, ami nagyon tetszik, de csak 400€ felett, műgyantából lehet kapni: a 250 GT 2+2, amivel Enzo járt sokáig. Na ez a modell sokáig csak a kívánságlistámon fog parkolni :-(
Erre az évre tervezek még pár projektet:
- meg kellene tanulni profi módon átfesteni és matricázni modelleket. Nem csak a nem-vörös 456 miatt, hanem van jó pár régebbi, ócó modellem, amikre igazán ráférne egy kis upgrade;
- van egy Elite F333 SP-m, meg hozzá egy nyers műgyanta, longtail géptető -- össze kellene házasítani őket, de ehhez is tudni kell festeni;
- a nagy kedvenc 250 LM-ből van géptetőm a Prova kiadáshoz (ez gyakorlatilag kupé volt), meg kéne csinálni a speedstert, amihez rengeteg fotóm van, illetve nemrég láttam egy gépet, ami Campagnolo alufelniken, 21-es rajtszámmal az 1970-es sebringi versenyen futott. Ehhez is minden van: felni, matrica, tükrök, stb. Mi kell még? Festés...
- egy 360 Challenge modell pedig arra vár, hogy végre NGT legyen belőle, de ehhez nem csak festés kell, hanem egy profi modellező is.
Végül megvannak a vitrinek, amibe pakolástól függően 120-220 modell fér, de semmi időm sem volt megcsinálni a 44 polcra a világítást, és addig nem pakolok bele.
Ja, és kéne indítani egy blogot, hogy az ilyen hosszú postokat oda pakolhassam. Meg amúgy is: olyan kevés Ferrari modelles blog van...
-
na jó holnap előszedem :))
ez a Torondo nagyon kívánja hogy megfényeljem :))) -
Nem lehet:D Használni kell:) -
áááá, eldugtam, nehogy meglássa valaki :)) -
Az nem baj.Mire van akkor az új gép? Dísznek?:) -
láttad már mindet (no nem rólam) csak a két utolsót nem, arról talán holnap készítek fotót....talán, ha lesz napfény köd helyett -
Őszintén szólva nem rólad:) Valami szép gépről.Nekem mind1:) -
és miről akarsz látni művészi fotókat? -
-
És mikor láthatunk művészi fotókat?Vagy elveszett az expógomb:D -
nagy csodát ne várj egy Maistotól -
Pulpapapa #252410 A maisto Porsche 911 carrerája (997) csak nekem tűnik kicsit olyan furcsának aránytalannak?
Esetleg van valakinek tapasztalata vele? -
Estét meg buékot!
Összesítést én se nagyon tuzdok mondani, mert odaveszett az excel táblám :(
De az biztos, hogy ő idei csemete:
-
crosspeet #252408 

-
nem olvassa hálisten :))
te meg inkább a saját asszonkádnak forintosítsd merre ment el a fűtés ára

-
crosspeet #252406 

-
crosspeet #252405 akkó te naon nagy ász vagyowl! ;)
ha az asszonyod is olvassa a fórumot, forintosítsam, merre is orientálódik a gyűjtid..? ;))) -
én Ferrari téren piros párti vagyok, de azt hiszem ennek a modellnek jobban a sárga, sokkal formásabb vele -
nekem az alábbi statisztika jött ki az elmúlt évi leltárkor
elég jól látszódik mely gyártó felé orientálódik a gyűjteményem :))
AA 17 db
HW61 2 db
Kyosho 5 db
Welly 1 db
Paragon 1 db
Minichamps 1 db
GMP 1 db
Norev 1 db
UT 1 db
ERTL 1 db
Hotworks 1 db
Yatming 1 db