269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    nem akarok senkit megbántani, de doboz nélkül jó ha 10-15 az értéke. Legalábbis nekem. nehéz ügy ennyiért, pedig szép modell! Épp költözés előtt állok, zsír lenne egy teherautónyi cucc mellett még a vackaimat is plédbe csomagolva egyesével hurcolászni, oszt a végén meg összeragasztózott kézzel nézni mit tettem.. ;)))
    De tényleg szép modell, nekem tetszik. Ajánlok is érte 15-öt! ;)
  • BMW FAN
    alkud le:D
  • crosspeet
    doboz nélkül sajnos nehéz lesz ez..
  • hamhusz
    Elvileg annyi igen :)
  • Voice27
    Estét!

Ebay-en keresztül rendelt már valaki a Modelissimo-ról?
    Biztosan csak 10 euro a posta hozzánk?
  • mikeman
    voltak azok milliósak :))
  • schumimodells
    Köszi.
  • BMW FAN
    Ez is franko!
  • BMW FAN
    Frankók!
  • schumimodells
    Itt egy pár kép izelitőül a saját példányomról.

• autoart8

2013-ban az első 2 új modellem
  • zsolti65
    Igen Télleg!Az ősz hajú,bajszos csóka,Miamiban árverezős izéhozé.Sokszázezer dolláros ritkaságok.Jó volt!
  • zx280
    egy kis OFF

Tisztelt Barátok, Ismerősök, Kollégák, Sporttársak!

Mint bizonyára hallottatok róla, 2013. január 25-én újra elindul a Budapest-Bamako futam, immár nyolcadszor.

http://www.youtube.com/watch?v=-9dYXRLB9F8

Idén is ott leszünk a rajtnál, Kis Laci, és Rigler Zsolt barátommal. Csapatunk neve: Soproni Kékfrankos Bamako Team. Túra kategóriában indulunk a közel 10.000 km-es táv megtételére. Utunkról mindennap friss híreket olvashattok majd a csapat Facebook oldalán.

http://www.facebook.com/SoproniKekfrankosBamako

Kitűzött céljaink eléréséhez a segítségeteket szeretnénk kérni. A segítségre több fronton is számítunk.

1. Kisebb összegű anyagi szponzoráció
    Meghirdettük a „Tankolj egyet, és ragassz egyet” akciót. Elképzelésünk szerint, ha hozol egy fél négyzetméteres bármilyen céget reklámozó, és másokat nem sértő matricát, azt mi felragasztjuk az autónkra. Az út során készült érdekes képek közül fogsz kapni 20-25 darab olyan fotót, melyen látszik a matricád. Ezeket a fotókat szabadon felhasználhatod saját marketingcéljaidra. Ezért egy tankolásnyi üzemanyagot szeretnénk kapni támogatásként. Ez kb. 100-Euro. Hozhatod Forintban, Euróban, vagy utalhatod. Amennyiben más felületi és anyagi elképzeléseid vannak, rugalmasak vagyunk.

2. Adományozás
    Mint tudjátok, a Budapest-Bamakó egyben egy humanitárius karaván is. Minden évben egy kamionnyi adományt gyűjt, és továbbít Afrika legszegényebb országaiba. Az adományok osztályozását, csomagolását, és célba juttatását az AHU, az Afrikai-Magyar Egyesület intézi.
    Reményeink szerint az adományok szétosztásánál mi is jelen leszünk, és segíthetünk.

http://www.youtube.com/watch?v=v1aB3FO12-A

A helyszínen az adományok szétosztását a Charity March segélyszervezet magyar misszióvezetője koordinálja. Nézzétek meg a képgalériát, érdemes!

http://www.charitymarch.com/index.php?page=fotok&lang=hu

Az idei célunk nem kevesebb, mint egy EKG készülék Bissauba juttatása, melyet egy ottani közkórházban fognak majd üzembe állítani. Ezen kívül három országban, (Mauritánia, Szenegál, Bissau-Guinea) három iskolát fogunk támogatni 50-50 db füzet és írószercsomaggal. Továbbá szeretnénk eljuttatni egy kisebb édességcsomagot egy csecsemő és gyermekotthonba, csak úgy, a gyerekek örömére….. A nálunk lévő gyógyszer és egészségügyi felszerelés a Bissaui Simao Mendes közkórházat fogja gyarapítani. Szerszámainkat és pótalkatrészeinket egy helyi szegény mesterember fogja kapni, ezzel is megkönnyítve egy család életét. Az adományok begyűjtése és a központi raktárba való szállítása a versenyzők feladata. Kérek mindenkit, hogy aki olyan elfekvő számítástechnikai eszközzel rendelkezik, amelyre már nincs szüksége, de még használható, (Commodore 64-est nem kérünk!!!) az értesítsen, és mi elszállítjuk a központi raktárba. A csecsemő és gyermekotthon vonatkozásában várunk minden olyan felajánlást, ami gyermekruhát, csecsemőknek, kisgyerekeknek való játékot, tanszert, vagy egyéb hasznos tárgyakat tartalmaz. Kérünk mindenkit, hogy nagy terjedelmű és haszontalan tárgyat ne küldjön. Gondolja át, hogy ez egy muzulmán, meleg égövi ország. Tehát nem kérünk hótaposót, sílécet, nagykabátot, malackát, szexújságot, stb. Ami még érdekelne minket, azok olyan alapszerszámok, amellyel egy Afrikai ember, bármiféle termelő, pénzkereső munkát tud végezni. Kincset ér egy fűrész, egy ásó, egy használt fúrógép. Esetleg száraztészta, főzelékkonzerv, levespor. Továbbá várjuk olyan támogatóink jelentkezését, akik tudnak segíteni (esetleg valamilyen céges budget-ből) füzetek, tollak, színes ceruzák megvásárlásában.

3. Útmenti ajándékozás (petit cadou)
    Ahogy fekete Afrika felé haladunk, mindenhol csapatokba verődött gyerekek szaladnak a kocsik mellett, és apró ajándékokat várnak. Leginkább egy kis csokoládét, cukorkát, vagy ahogy kiabálják: bon-bon, bon bon…….. Szívszorító látvány és nincs az az ember, aki ne adna valamit. Viszont a legnagyobb zsák is kifogy egyszer. Én például vettem 5 kiló leértékelt szaloncukrot. Más is jó. Apró csokik, cukorkák, használt matchbox a kisfiúknak, pici plüssfigura a kislányoknak. Bármi, aminek egy szegény kisgyerek egy pillanatra örülni tud. Ha valakinek maradt otthon karácsonyról szaloncukor, azt is nyugodtan eljuttathatja.
    A másik célcsoport ebben a kategóriában az alkalmi segítők, útbaigazítók megjutalmazása, és a korrupt rendőrök lekenyerezése. Kérlek benneteket, nézzetek be a fiókotokba!!!! Látsz ott reklámtollat vagy százat, soha ki nem bontott gagyi reklámszámológépet, színes ceruzát, jegyzettömböt? Ha nincs rá szükséged, juttasd el nekünk! Az istenkirály ajándék a bézbólsapka és a póló. Bármilyen reklámsapkát, reklámpólót várunk, lehet használt is. Mindegy, hogy mi van ráírva.

4. Szurkoljatok nekünk!!!!
    Kérünk minden barátunkat, ismerősünket, jöjjön el a rajthoz elbúcsúztatni minket, szurkolni nekünk. Később is kövessétek nyomon a csapat facebook oldalán az utunkat!!!!! Lájkoljatok minket, szóljatok hozzá, üzenjetek, mutassátok meg ismerőseiteknek is!!!!
    A rajt 2013. január 25.-én 14.00-tól a Kongresszusi Központ parkolójából lesz. (BAH csomópont). Az idén 150 csapat vág neki az útnak. Jelmezes rajtot terveznek, lesz ott mindenféle csodabogár. A norvégok hullaszállítókkal jönnek, de lesz Zastava, meg P20-as oldalkocsis motor, tűzoltóautó, bogárhátú Volkswagen, meg zöldségesmerci, stb. A gyerekeiteket se hagyjátok otthon.
    És legvégül, de nem utolsósorban:

MINŐSÉGI SZESZESITALT KORLÁTLAN MENNYISÉGBEN ELFOGADUNK!!!!

Ui:
    Ha valamivel támogatni szeretnétek minket, örömmel vesszük. Kérünk benneteket, hogy vegyétek figyelembe az ésszerűség határait. Tehát ha van 20 deka szaloncukrod, meg 5 reklámtollad, azt is szívesen fogadjuk, de nem autózunk el érte Szegedre. Ha valamit adományozol, csak használható dolgot adjál. Nem baj, ha használt, csak használható legyen. Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy az időnk korlátozott. Ha a kamionba szánsz valamit, annak legkésőbb jan. 11-ig oda kell érnie. Az apró ajándékokat, édességet, a nekünk szánt pálinkát, akár még a rajtnál is át tudjuk venni. Ha szponzorációs ötleted van, kérjük, jelezd mielőbb.

Köszönettel a Soproni Kékfrankos Bamako Team
    Tóth László
    Kis László
    Rigler Zsolt
  • oritomi
    1:18, de elszúrtam a képberakást mert ez a típus jön,csak az első sárvédője más lesz.
    Ez az igazi
  • Krisztiam #252707
    köszi szépen! :)
  • BMW FAN
    Kajak bekevertelek vele :)
  • mikeman
    igen, a feka kombinál a druszámmal beszélgettél, Ő fikázta a Norevet a Wellyhez képest
    attól hogy Ő is Mihály még nem vállalom be a pofonokat helyette :)
  • BMW FAN
  • mikeman
    nem igazán szoktam törölgetni hsz-t.........
  • BMW FAN
    Ja bazd! Én kérek elnézést:D Másik Misi volt:DD
  • BMW FAN
    Ja,és a Feka kombinál:)
  • BMW FAN
    Az hogy törölgetheted faszbukon a hozzászólásaidat,és utána nem én voltam:) Az sok mindent elárul:)
  • mikeman
    avass be mert én se tudom
    én ha jól emlékszem még lájkoltam is
  • BMW FAN
    Tegnap meg nem tudom ki fikázta:DD
  • mikeman
    van Norevem, de az egy M1
    az szép darab, sokan dicsérik ezt az F10-et is
  • BMW FAN
    Vegyél egy Norevet. Vagy Welly t? :) Vagy egyik sincsen de véleményem az van:DDD
  • mikeman
    kíváncsi lennék egy összehasonlításra élőben

• BMW FAN
  • BMW FAN
    25 ért most ment el egy dobozos a vaterán:)
  • kittgt500
    Hát e-bayen 2db van összesen az egyik 190€+posta a másik 230€+posta
    Itthon szerintem olyan 40-45eFt körül lehetne eladni ha hibátlan, dobozos lenne.
  • mikeman
    nem értettem a Cobra-s faszit
    aszongya min 1,3 millát akar kapni érte, annyit kínáltak érte az aukción, akkor nem adta, aztán oda ment egy pacák és megegyezett vele 1,185-ért .....
    mi volt ebben az üzlet???
  • schumimodells
    Ezen a képen egy 1/43-as modell van.
    Neked nem 1/18-as jön?
  • mikeman
    Oritominak hátha kell, Ő úgyse gyűjti a dobozokat :)))
    viccet félre téve, mennyit érne dobozával együtt meg hibátlanul ez a modell?
  • mikeman
    nem, amiről te beszélsz az a Klasszikus autók megmentői c. film, ez másik volt
    azt az indiai pacákot ki nem állhattam, nagyon tré kocsikat csináltak, azt hiszem a Chop Shop volt a címe, ezt a mostanit nem láttam, lehet ez jobb rész, én csak az utána lévőt láttam, amiben egy Wayne Carini nevű ürge próbált aukción döbbenetes árú kocsikat eladni, meg egy autókiállításon a Sárga Olasz sportkocsi osztályban egy 330GTC-t bemutatni
    döbbenet szép kocsik voltak benne
  • kittgt500
    Egy kis off:
    Eladó egy Kyosho Bmw 760Li Individual

Doboza nincs meg+ a jobb hátsó kilincs fölött van egy kis festék hiba

25eFt-ért vihető
  • kittgt500
    Szép grat hozzá
  • kittgt500
    Napot!

• crosspeet
    Napos!
    Én néztem, 10-12 óráig! holnap is lesz remélem, nem hagyhatom ki az ilyesféle műsorokat. ;) Mi pénzért megy odakint egy-két klasszikus.. hmm..
    Grat az új vasakhoz az uraknak!
  • zsolti65
    Én is ma láttam először.Frankó! A Bernie nevezetü kopasz csóka volt benne,aki egy másik autós műsorban mindig veszekedett a hülye bangladesi haverjával,aki mindenféle hirtelen improvizált szörnyűségeket tákolt össze.Ez a műsor jobb.Jaguar E-type volt benne,meg AC Cobra.
  • KDavid850522
    Ebben neked van bukócső? Vagy ez utcai belsőt kapott?