Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BMW FAN
Weed ROHAGGYÁLE <#hehe>

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Willi Betz
Szavaztam. Weedet meg savazom MOST<#vigyor4>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
11ezer postával együtt. Angliából gyön.

http://ferrari18.blog.hu/

BMW FAN
<#eljen><#taps>

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Garva03
Szép nagyon, mennyi volt egy ilyen, ha szabad megkérdeznem.

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

Garva03
Meg a dögtoló szélén is van egy pici horzsolás...

Willi Betz
Itt van jobb képeken a tegnap ebayen nyert Expedition:

Garva03
A kerékjárati ívnél az illesztésnél látszik egy nagyon minimális festékkopás!!! (egy picit szürkébb a kép, ennyi a sérülés, amit a zafira okozott...

Willi Betz
Ezen a képen nem látszik semmi (sérülésre gondolok).
Ritka,de akkor is csak egy használati tárgy, ezzel is ugyanugy eljutsz A-ból B-be mint akár egy Trabantal.

Willi Betz
Meg eleve ez csak egy használati tárgy és nem luxus cikk,csak a magyarok nagyrésze hiszi azt,hogy egy ilyen autó luxus eszköz. Közben csak mûanyag meg fém.

Garva03
Nah itt vannak az utána készült képek:http://kepfeltolto.hu/i/?296387&t=img
Willi Betz: Hát vagy a fene se tudja, azért elég ritka a cayane turbo Magnum

Willi Betz
Meglehet,csak megöregszik az ember mire tud egy ilyet venni 3X millióért.

Garva03
jah ez maradt ki...

Garva03
Jah elkúrtam, ez a kép korábbi, sorry, 8de tényleg csak egy 2 cm-es sérülésünk volt a kocsi bal elején (nem horpadt be, csak lehorzsolódott.)

Törölt felhasználó
A fenétnem!
Garva03
Ezek lemaradtak...

Garva03
Nah elõrebocsájtom: A Rextonról a kép másnap készült, és sajnos a másik oldalról, de szerintem a lényeg látszik😊 (Megúsztuk a dolgot egy 2 cm-es horzsolással) jah és a Zafirás volt a hibáshttp://kepfeltolto.hu/i/?296377&t=img

somdav95
Jó hogy érdekel 😊 Na télleg megyek dokihoz.. xD

Garva03
Hát nah kivándorlok... (de inkább vmi arab országba kellene menni, ott több pénz van...)

Willi Betz
Ennek az árát tisztességes munkával képtelenség😄

Garva03
tudom nem kapcsolódik a témához, de érdekel valakit egy 1:1-es opel Zafira "találkozása" egy 1:1-es SSangyong Rextonnal? (A rexton volt a miénk... Ha igen töltök fel képeket.

somdav95
Próbálsz "kolumbiai' lenni? <#banplz><#taps> Na léptem dokihoz, majd jövök...

Garva03
Hát jah, számolgattam egy kicsit, rendes munkával, havi 100000-et félretéve is cirka 40-50 évbe kerülne, h tudjak venni egyet. Maffia fõnök nem akarok lenni, mert nyugodtan szeretnék aludni..., vas lerakó nem kell, a többin dolgozom...

somdav95
Hát most komolyan írjam le? Na szóval: 1. Nem hátrány ha "kolumbiai" vagy 2. Nem árt ha van egy fém lerakó teleped ahova hordhatják az emberek a lopott vasat 3. Az se árt ha vannak felsõ körökbe ismerõseid és azok leutalják neked a rengeteg támogatást. 4.Az se árt ha a maffia feje vagy. 5. És ha utálod a baglyokat <#eplus2><#vigyor5> Elég kielégítõ válasz volt? xD

Törölt felhasználó
Sokat dolgozni!<#hehe>
Garva03
Egy kis kedvcsináló reggelre, és egy kérdés: Mit kell tennem, hogy ilyenem legyen (és nem a mikuláscsomagra gondoltam a szélvédõn😊

Garva03
😊 Hát Én attól egy kicsit messzebb. Pontosan Oroson a Transz-Vidiánál...

somdav95
Hát én nem a Bburago-kra, meg a Maisto-kra gondoltam. Szóval maradt a vatera meg a fórum nekem <#vigyor0> Igen, nyíregyen lakom a 14 emeletestõl nem messze, a sólymon.. 😊

Garva03
😞 Nem, Nyíregyen ahol Ilyeneket lehet venni, az egyedûl a Pláza, meg a Megyeháza mellett van egy játékbólt, de ott csak bburágó, meg maisto van, ezért írtam, hogy eleinte nem is tudtam, hogy van másfajta modell is... (Miért Te is Nyíregyházi vagy😊)

Garva03
😊 Hát hogy védjem a becsületét az árunak elmondom, hogy bírunk inni, (bolti páleszbõl (fütyülõs, rézangyal, panyolai elikszír, stb, vagy jágerbõl simán megiszunk fejenként 1l-ert, úgy hogy meg se látszik rajtunk, de 1l Meggy pálinkából 4-en berugunk, úgy, hogy még marad az alján egy kicsi.

somdav95
És nem tudsz nyíregyen valami modell boltot? Nem arra gondolok ahol modell vasútat lehet venni, meg rc autót, hanem autó modelleket 😊

Garva03
Igen, Nyíregyházi vagyok, csak Pesten a Bme-n tanulok, mint 4-ed éves közlekedésmérnök (kis csúszásban vagyok, de az nem számít)

somdav95
Ne viccelj már, egy kis pohár whiskey-tõl se tud már írni rendesen. Persze azt mondja hogy csak "fáradt" 😊

somdav95
Rögtön jól fog kezdõdni a napja ha szerez egy új "barátot" <#nyes>
Garva: Szabolcsba laksz?

Willi Betz
60-70 liter az Weednek pont arra elég,hogy ne haljon szomjan<#idiota>

Garva03
😊 Úgy látom ivós a társaság, úgyhogy veszem a bátorságot, és feladok egy hirdetést: SAJÁT FÕZETÉSÛ Szabolcsi MEGGY Pálinka Eladó. (Tisztán meggy, no szesz added.) 50 fok felett, de sokak szerint inkább 55-60 fok. 3300/liter, nagyobb tétel esetén képezheti alku tárgyát az ár! (10-20l) A rendelkezésre álló mennyiség kb 60-70l)

Willi Betz
Na ezt Weed meglátja,egybõl a barátod akar lenni<#hehe>

Garva03
Nah, azokat írom, amik nem bb-k, bagy Maisto-k. Autoart-ok: Mustang Mach 1 2004, Toyota Mr2, Holden HSV Concept,BMW M6 (635 csi), Kyosho-k: Brabus Smart for two, BMW M3 GTR Street, Bmw Mini cooper, Mercedes Benz Clk Cabrio, És Mercedes Benz Clk, Minichamps: Aston Martin Db 9, Anson: mercedes Benz Clk (F1), Hw: F430, Hw Elite: 288GTO, Norev: Zender Golf V, Audi A6 avant, Jada: Toyota celica, Solido: 407, 206, Uh: Mustang Shellby 350gt ??: Shellby 500Kr, Mustang Grabber, Crysler me for twelve, pontiac Trans Am,

somdav95
Na tudtam én hogy nem vagyok vaksi xD Igaz hogy csak az elsõ pár képet néztem meg mert egy másik fórumot olvastam közbe, utána néztem hogy van itt Autoart-al egy szintû márka is 😊 Gratulálok! Szép kis gyûjtemény ! 😊

Garva03
Többsége Maist, meg bburágó (pár éve tudatosúlt bennem, hogy nem csak ilyenek léteznek9, így elkezdtem gyûjteni a normáéisabb modelleket, amit még engedett a pénztárcám, így az utóbbi idõvel bõvûlt Autoart-tal, Kyosho-val, Minichamps-el, Norev-vel, Solido-val, HW-el + HW, Elite-tel, de mindjárt leírom tételesen, 2 db-nak nem tudom hírtelen a pontos típusát, de azt majd a többiek kitalálják... (Ford Mustang Grabber 1/1250, és a Pontiac trans Am)

somdav95
Ez aranyos, bár modellnek nem mondanám, de ami benne van azt meg lehetne inni. Ugye weed? <#nevetes1>

somdav95
Még egy kommentbe fel tudod rakni az utolsó képet is! Látom van ott Maisto, Bburago, meg mintha Autoart-ot is felfedeztem volna, de nem vagyok biztos benne mert messzi a kép 😊 Leírnád hogy milyen márkák?

Garva03
És a bónusz Darabok (20. Születésnapom alkalmával kaptam Õket pár Éve.)

Garva03
Sajna nem volt idõm kipakolni a helyükrõl Õket, de remélem így is látszanak. (Még lenne egy kép, azt hogy tudom felrakni, mert a 10 feltöltés már betelt?

Garva03
Nah jó reggelt mindenkinek. A képek feltöltés alatt, remélem látszani fog, mert sajna csak a telefonom volt nálam... 2 perc türelmet kérek, és beszúrom a linkeket

somdav95
Amúgy jó reggelt mindenkinek <#integet2>

somdav95
Várjuk a képeket 😊

Fez69
Én is épp egy F50-t várok Kínából.

Garva03
Nah én léptem aludni, hnap igyekszem mihamarabb feltölteni a képeket, és várom a véleményeket/kritikákat. Továbi szép estét mindenkinek.