Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Akkor beszögelem,te ide nem jutOWL befele<#hehe>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Garva03
Mert tényleg nem találltam egyik Merci modellen se ilyen felniket, meg se festékszóróm, de festékem ,se semmim nincs hozzá, bár lehet a festendõ alkatrészeket rábízom szétszedés után valakire... (És hát nem akarnám elbaszni a még meg sem érkezett vacsi új Kyosho E-classe lim.-omat rögtön az átvételekor... Tehát csak úgy vágnék bele az átalakításba, ha sikerülne pontos másolatot csinállni (a napfényteõt kivéve, mert nincs kedvem az egész kasznit átfesteni...

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

w77d
dehogyneeeem, ablakon jövök XD

w77d
egy baszott virgácsot a seggedbe XD

Willi Betz
Akkor én bezárkózok,ide te nem jössz!!!!!!!!!!!<#hehe>

Garva03
Aha, és tudsz nekem segíteni a kellékek beszerzésében?

huu baszki😄
félek elõre!!!
mit kapok bácsi?

PÓKKKKKKKKK ISTEN ÉRTESSEN!!!!!

Dofekné
A tököm ebbe a kettéosztott fórumba!

Minnyá telenyomom ezt az oldalt!

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Dofekné
Kulás már most is vagy!XD

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Dofekné
Híhhihííííí! Átalakításokkkk

Arra készülj fel, hogy egy átalakítás annyiba kerül, mintha vennél még egy modellt. Na már egy tisztességes átalakításra gondolok. De egy "szimpla" felnicsere sem olcsó. És nem is mindig egyszerû, ezért az idézõjel.

w77d
gyerekek elhatároztam hogy dec 6-án én leszek a környéken a mikulás XD

Willi Betz
Matt fekete modellfestéket rá és kész.

Garva03
Aha, és a kormánykereket is csak simán zsírtalanítsam, és irány a festés, vagy azt hogy helyettesítsem egy feketével?

w77d
Pók a füled érjen mind a nyolc bokádig!!

Dofekné
Spíder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jóestét!

Willi Betz
Azokat kilehet pattintani a helyükrõl és festhetõ. Csiszolni nem érdemes,mert nagyon vékony anyagból van és könnyen törik. Zsírtalanítani kell festés elött.

Garva03
És mit kezdjek a modell díszléceivel, egy kis csiszolás, és mehet a fekete festék rá? A tetõablakot is el kellene tüntetni, bár azt nem muszáj...

Willi Betz
Akkor Tigris tankot sem tudsz?<#vigyor4>

Willi Betz
Ilyen felnit nem lesz egyszerû szerezni,ugyanis nem tudok olyan Mercedes modellrõl amire ezt a fajtát tették rá. Esetleg a CLS-nek hasonló a felnije.

szín, motor? nem mindegy. de 18 és 20ezer forint között lenne az ára.
inkább Ferrariban vagyok otthon, nem ezekben a német tankokban.

http://ferrari18.blog.hu/

Garva03
Nah már 3-jára írom be, sajna url-t nem tudok beszúrni, mert még a rendszer nem engedi, így marad a kép. Sorry, Szóval a kiindulási auto:
http://images.forum-auto.com/mesimages/373759/DSC00887.JPG
A végcél pedig:
http://kepfeltolto.hu/i/?296836&t=img
Hol tudnék kellékeket beszerezni hozzá? Jah és hogy lássak Neki, szedjem szét...

somdav95
Hát például egy kyosho a8-ra egy árajánlat. Csak kíváncsiságból, hogy mennyi lenne az ára így.. Mert jövõre lehet érdekelne akkor 😊

DannyToyota
Szia!

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

w77d
én idegennek számítok? XD

w77d
õ telenyom neked pinaszõrrel vastagon minden kocsit XD

meg kéne mondanod, hogy mi érdekel, mert csak konkrét típusra tudok igen/nemet, illetve árat mondani. idegennek csak elõleggel rendelek bármit is.

w77d
nna valami hülye osztotta a fórumot XD (bocs Garva ) 😄

Willi Betz
Itt van a Lexusról pár kép:

somdav95
Szerintem csak magának csinálja, kedvtelésbõl!

Willi Betz
Áhh nem,csak a saját szórakoztatásomra.

somdav95
Jók lettek, grat!

Garva03
Látom nagy átalakító vagy, megrendelésre dolgozol?? (mert sajna nekem sem idõm, sem kézügyességem nincs egy ilyen átalakításhoz...

somdav95
Kyosho esetleg Autoart modellek. De mondom még tárgytalan, csak kérdezném hogy másnak is hoznál, nem csak ocsipoknak?
Helló Dani!

Willi Betz

Bolog Születésnapot Pók!

Willi Betz
Ezek pl,igaz nem nagy átalakítás csak felni csere volt,meg a belsejük lett világos.

DannyToyota
Jó napot! Bolog Szülinapot Pók!

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

mikre gondolsz?

somdav95
Raknál fel képeket a már átalakított kocsijaidról? 😊 Csak kíváncsi vagyok...

Garva03
Nah végre valami összejött a mai napon, jön a sárga gt3-as porsche, holnap estére ideér, majd készítek képeket😊

Willi Betz
Ha nem nagy képek akkor kép beszúrása,viszont ha már 800x600-nál nagyobbak akkor url beszúrással inkább.

Garva03
Elnézést, még újonc vagyok a fórumozásban. legközelebb már nem csinálok ilyen hibát, apropó, ha már itt tartunk a képeket is így kell beszúrni, hogy ne foglaljanak annyi helyet?

Willi Betz
Legközelebb link ként rakd be ezt a hosszú elérhetési útvonalat. Oké? Itt van a szövegdoboz alatt,hogy URL beszúrása arra nyomjál majd rá,ha linket szeretnél betenni,mert így most ketté osztottad a fórumot,mint Weed szokta mikor bevan nyomva😄D

somdav95
Az URL beszúrása gombra kattints rá, és csak odaírod hogy pl. "itt található "

somdav95
Írtam hogy az elõzõ oldalon neked, csak úgy látom, nem vetted észre. Szóval, te tudsz beszerezni 65-70 dolcsiért modelleket,amit írtál. Esetleg majd jövõre valamikor nekem is tudnál, vagy csak a régieknek hozol? Csak kérdezem....Most nincs rá keret, mert a biciklimre kell, de azért kíváncsi vagyok 😊

Garva03
Akkor marad a Norev átfestése fehérre, vagy melyikbõl lehet a legkevesebb átalakítással megvalósítani?

nincs.

Garva03
Nekem személy szerint nincs autóm, ami a családban van az egy Fekete E220 cdi classic sport (jó lenne, ha végre ideérne modellben), Volt egy SSangyong rexton 270Xdi világoskékben (Ilyen modell nem létezik) Van egy toyota Avensis 2.0D4D wagon-unk, tudtommal ilyen modell sem létezik, és egy renault Twingo, 1:18-ban anno az anson csinált, csak lehetetlen beszerezni, így ilyet is keresek...