Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szegény! Lekoccolt egy szélvédõn. 😞
...csak azt nem értem, hogy miért nem adakozunk! Hiszen ez egy alapítvány!
...csak azt nem értem, hogy miért nem adakozunk! Hiszen ez egy alapítvány!
Ezzel nem azt akartam mondani hogy nem halottam róla, hanem hogy milyen undorító <#wilting>#wilting> Ne nézzetek már hülyének xD 12 éves korára? Kikérem magamnak... Majdnem 13 és háromnegyed vagyok xD Ahhoz képest az értelmiségi szintem meg nem rossz xD
más: postán tényleg nem jött meg a modell mára, hát remélem hogy holnap ideér...
más: postán tényleg nem jött meg a modell mára, hát remélem hogy holnap ideér...
Milyen márka?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
TerminátOWL<#hehe>#hehe>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Weed,dögöjj meg,olyan lázas vagyok mint a pecsa...
Weed már önmagában is undorító<#hehe>#hehe>
mondjuk én is azt hittem hogy az ember legkésõbb 12 éves korára legalább egyszer hall a bagolyköpetrõl XD
nahát-nahát, miket tud meg az ember.. <#hehe>#hehe>
http://ferrari18.blog.hu/
Valamelyik nap vlolt a discovery-n hogy a baglyok visszaköpik a félig megemésztett vami gumót, és ottvolt benne az egér, meg patkány, meg minden kis szar.Weed valami undorító egy életmódotok van <#kuss>#kuss><#zavart2>#zavart2>
Figyi! Télleg nem érdekel senkit 1:25 kamion vagy teherótó? Én úgy rendelnék már, de egy darabra qrva sok a postakõccség!
Ilyesforma, ni:
Úgy 40-90 EUR van az ára/db. Olyan 4-5 db-ot már lehet, hogy érdemes idecibálni.
Ilyesforma, ni:
Úgy 40-90 EUR van az ára/db. Olyan 4-5 db-ot már lehet, hogy érdemes idecibálni.
Agyér görcs...az neked hogy lehet?
nem 830, picivel kevesebb..
http://ferrari18.blog.hu/
HHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ.. erre most innom kell mert agyérgörcsöt kapok XD
Megrohadtál?? Mert szerintem Gabec ezt akarta.. xD <#merges2>#merges2><#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>