269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    no de akkor valami komoly cucc kéne.. mert hogy a port ne vidd be, ahhoz jó szűrő kell. hogy a kompresszor ne vigyen be párát és olajat, szintén jó cumó köll.. bár pl modellfestős kompresszor lehet megfelel a célra, no de ott zörög..? Vagy akváriumi kompresszor, az szárazon jár, tartály nélkül, de annak is van némi hangja.. jó szigetelés! az köll.. ;)
  • labdacs
    ha ezt befújod belül Clin üvegtisztítóval, bevágod a zuhany alá, picit kicsöpögteted, majd papírtörlővel letörölgeted, olyan lesz, mint az új.
    ha az eladó megtenné, talán jobb eséllyel tudná továbbadni a portékát. meg persze, ha nem azt írná a leírásba, hogy Chevrolett.
  • crosspeet
    ez naon faja dép, és elég baráti az ára, egyelőre... míg nem lesz hiánycikk. az értéke ténylegesen szerintem legalább a duplája, szép igényes darab, grat hozzá!
  • labdacs
    drágán.
    jó szigetelés kell hozzá, meg gondolom egy kompresszor, egy nyomásmérő, meg némi automatika, meg hasonlók. pl a permetező traktorok fülkéje is ilyen, hogy a vegyszer ne jusson be.
  • crosspeet
    tán beáldozta egy fekáért..? :)
  • labdacs
    sajnos nem néztem meg a linket, azért nem ment a válasz.
  • crosspeet
    mi péz ő amúgy..?
  • crosspeet
    bezon.
  • crosspeet
    egy jó alapos zuhany, talán még szét sem kell szedni hozzá.. :DDD
    és bontatlan példányt lehet belőle varázsolni..
  • mikeman
    tán otthon vagy??
  • crosspeet
    grat!
    meg a többieknek is az új vasakért! ;)
  • mikeman
    uhhh de gáz
    nekem a legrégebbi modllem sem néztt ki sose így, pedig akkor csak egy síma üvegajtó nélküli szekrénypolcon voltak kirakva
    ez szerintem évekig a padláson volt doboz nélkül...nagyon brutál
    mondjuk ez valami bubu Corvette lehet, annyit nem ér hogy alaposan kipucolja az ember :))
  • crosspeet
    az már baj, ha úgy hívod h pucolni.. :DDD
    kádba vele akkor már! XD
  • crosspeet
    az hogy..? :D
  • crosspeet
    por-, és ujjlenyomatmentes bontatlan darab.. :D
  • mikeman
    ott a pont
    mondjuk aki kicsit is foglalkozott már Ferrrikkal anak ez csak beugró kérdés lehetett :))
    ezért is gondoltam hogy mondjuk Labdacs úr azonnal leüti ezt a magas labdát :))))
    bár Ő mostanában átnyergelt a ződ pickup-ok gyűjtésére ;-))))
  • BMW FAN
    Igen,ez a védőréteg :)
  • spyderco69
    Ja nem,csak sima por kibontás után egyből vitrinbe kerülnek:)Meg a legtöbb piros:)
  • labdacs
    van ilyen cucc eladó a vaterán. :-)
  • BMW FAN
    Jaja.Akkor látható igazán,ha megvan erős fénnyel világítva.Rögtön látszik hogy van rajta por.De ennyi belefér.Mert nem ráragadt koszról van szó.
  • BMW FAN
    Akkor is lesz rajta.Már amivel le van takarva a dobozában,az is hagy rajta szöszöket.. Ez nem kivédhető! Persze én nem a fél centi vastag védőrétegről beszélek :D
  • labdacs
    ha nem nyitogatod, akkor a vitrinbe nem kerül por, mert bent nagyobb a nyomás, mint kint.
    fotózáskor persze igen, poros lesz a modell, főleg a feketéken látszik.
  • spyderco69
    Nem sima üvegajtós szekrény:)Amiket lehet kapni kimondottan 1/18 modellek hez acryl vitrint (Autoart Trumpeter) azok pormentesek ha nem veszem ki?
    Tényleg a gyári HW talpra kapható búra?
  • BMW FAN
    Akkor is lesz rajta valamennyi. Fotózáskor is.Előtte mindig leecsetelem őket én is:)
  • labdacs
    túlnyomásos vitrin?
  • BMW FAN
    Így néz ki a dolog.Egy kis pumpás ecset:)
  • BMW FAN
    Elmész az első fotósboltba,és veszek obi tisztító ecsetet. Az pumpálva levegőt is fúj rá,az ecset pedig kiváló minőségű.A koszt ugyan nem viszi le "ha koszos" a modell,de ha csak kicsit poros,akkor ez a megoldás!
  • zsolti65
    Nálam nehéz ügy....Bármilyen finom törlőruhát,porcicát használok,beakad ablaktörlőkbe,díszlécekbe,logókba,stb.Nagyon óvatosan kell simogatni.....
  • spyderco69
    Ti hogyan pucolgatjátok a modelleket a vitrinben?Mert hát ugye valamennyire poros ott is lesz!Nem szeretnék letörni róluk semmit:)
  • labdacs
    amikor én kezdtem el gyűjteni, és volt miből válogatni, addig én is azt vettem meg, ami legjobban tetszett. de nálam egy ideje más keresleti a piac, nem kínálati.
  • oritomi
    Itt látszik meg a gyüjtési szokásaink különbsége.Én teszek rá,hogy meglegyen a sorozat,előbb veszem meg a bugyi lila vagy épp rózsaszín pimpelt gépet,mint látható is volt,ha éppen az tetszik.
    Meg ott vannak a retró gépek,amik nem érdekelnek,nem is nézem őket,valaki meg rá van kattanva.Ez van.Felőlem lehetett volna 5000 is akkor se kellett volna.
  • 355
    'reggelt!

Nem válaszolt senki? Ha BBi, akkor Berlinetta Boxer Iniezione, és nem carburated. A modell a képen viszon egy 512 BB, szóval 4 Weber carburatore van a motore-n. Végül az injektoros autó pontos neve 512i BB, de ez már csak kekeckedés
  • labdacs
    apróbb különbségek, nagyon pici finomítgatások azért vannak a Rare sorozatban.

egyébként ez a sárga tetős nekem sem tetszik különösebben. de 10ezer forintért nem hagynám ott, mert akkor lassan összejönne a teljes Rare sorozat.
  • Krisztiam #252928
    jaja nagyon ritka
  • autoart8
    Ez ritka lett mostanság ?
  • Krisztiam #252926
    sziasztok
    végre megvan ez a szépség, köszönet érte Hamhusz-nak! :)
  • BMW FAN
    Nekem igen :)
  • oritomi
    Nem mágus,csak ha valami nem tetszik azt nem veszem meg mert olcsó.
    Most komolyan,neked tetszik?
  • BMW FAN

Ez pedig érkezett :)
  • BMW FAN
    Nekem meg ez van meg.