269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #252961 no de akkor valami komoly cucc kéne.. mert hogy a port ne vidd be, ahhoz jó szűrő kell. hogy a kompresszor ne vigyen be párát és olajat, szintén jó cumó köll.. bár pl modellfestős kompresszor lehet megfelel a célra, no de ott zörög..? Vagy akváriumi kompresszor, az szárazon jár, tartály nélkül, de annak is van némi hangja.. jó szigetelés! az köll.. ;) -
labdacs #252960 ha ezt befújod belül Clin üvegtisztítóval, bevágod a zuhany alá, picit kicsöpögteted, majd papírtörlővel letörölgeted, olyan lesz, mint az új.
ha az eladó megtenné, talán jobb eséllyel tudná továbbadni a portékát. meg persze, ha nem azt írná a leírásba, hogy Chevrolett. -
crosspeet #252959 ez naon faja dép, és elég baráti az ára, egyelőre... míg nem lesz hiánycikk. az értéke ténylegesen szerintem legalább a duplája, szép igényes darab, grat hozzá! -
labdacs #252958 drágán.
jó szigetelés kell hozzá, meg gondolom egy kompresszor, egy nyomásmérő, meg némi automatika, meg hasonlók. pl a permetező traktorok fülkéje is ilyen, hogy a vegyszer ne jusson be. -
crosspeet #252957 tán beáldozta egy fekáért..? :)
-
labdacs #252956 sajnos nem néztem meg a linket, azért nem ment a válasz. -
crosspeet #252955 mi péz ő amúgy..? -
crosspeet #252954 bezon. -
crosspeet #252953 egy jó alapos zuhany, talán még szét sem kell szedni hozzá.. :DDD
és bontatlan példányt lehet belőle varázsolni..
-
tán otthon vagy?? -
crosspeet #252951 grat! 
meg a többieknek is az új vasakért! ;) -
uhhh de gáz
nekem a legrégebbi modllem sem néztt ki sose így, pedig akkor csak egy síma üvegajtó nélküli szekrénypolcon voltak kirakva
ez szerintem évekig a padláson volt doboz nélkül...nagyon brutál
mondjuk ez valami bubu Corvette lehet, annyit nem ér hogy alaposan kipucolja az ember :)) -
crosspeet #252949 az már baj, ha úgy hívod h pucolni.. :DDD
kádba vele akkor már! XD -
crosspeet #252948 az hogy..? :D -
crosspeet #252947 por-, és ujjlenyomatmentes bontatlan darab.. :D -
ott a pont
mondjuk aki kicsit is foglalkozott már Ferrrikkal anak ez csak beugró kérdés lehetett :))
ezért is gondoltam hogy mondjuk Labdacs úr azonnal leüti ezt a magas labdát :))))
bár Ő mostanában átnyergelt a ződ pickup-ok gyűjtésére ;-)))) -
Igen,ez a védőréteg :) -
spyderco69 #252944 Ja nem,csak sima por kibontás után egyből vitrinbe kerülnek:)Meg a legtöbb piros:) -
labdacs #252943 van ilyen cucc eladó a vaterán. :-)
-
Jaja.Akkor látható igazán,ha megvan erős fénnyel világítva.Rögtön látszik hogy van rajta por.De ennyi belefér.Mert nem ráragadt koszról van szó. -
Akkor is lesz rajta.Már amivel le van takarva a dobozában,az is hagy rajta szöszöket.. Ez nem kivédhető! Persze én nem a fél centi vastag védőrétegről beszélek :D -
labdacs #252940 ha nem nyitogatod, akkor a vitrinbe nem kerül por, mert bent nagyobb a nyomás, mint kint.
fotózáskor persze igen, poros lesz a modell, főleg a feketéken látszik. -
spyderco69 #252939 Nem sima üvegajtós szekrény:)Amiket lehet kapni kimondottan 1/18 modellek hez acryl vitrint (Autoart Trumpeter) azok pormentesek ha nem veszem ki?
Tényleg a gyári HW talpra kapható búra? -
Akkor is lesz rajta valamennyi. Fotózáskor is.Előtte mindig leecsetelem őket én is:) -
labdacs #252937 túlnyomásos vitrin?
-
Így néz ki a dolog.Egy kis pumpás ecset:)
-
Elmész az első fotósboltba,és veszek obi tisztító ecsetet. Az pumpálva levegőt is fúj rá,az ecset pedig kiváló minőségű.A koszt ugyan nem viszi le "ha koszos" a modell,de ha csak kicsit poros,akkor ez a megoldás! -
zsolti65 #252934 Nálam nehéz ügy....Bármilyen finom törlőruhát,porcicát használok,beakad ablaktörlőkbe,díszlécekbe,logókba,stb.Nagyon óvatosan kell simogatni..... -
spyderco69 #252933 Ti hogyan pucolgatjátok a modelleket a vitrinben?Mert hát ugye valamennyire poros ott is lesz!Nem szeretnék letörni róluk semmit:) -
labdacs #252932 amikor én kezdtem el gyűjteni, és volt miből válogatni, addig én is azt vettem meg, ami legjobban tetszett. de nálam egy ideje más keresleti a piac, nem kínálati. -
oritomi #252931 Itt látszik meg a gyüjtési szokásaink különbsége.Én teszek rá,hogy meglegyen a sorozat,előbb veszem meg a bugyi lila vagy épp rózsaszín pimpelt gépet,mint látható is volt,ha éppen az tetszik.
Meg ott vannak a retró gépek,amik nem érdekelnek,nem is nézem őket,valaki meg rá van kattanva.Ez van.Felőlem lehetett volna 5000 is akkor se kellett volna. -
'reggelt!
Nem válaszolt senki? Ha BBi, akkor Berlinetta Boxer Iniezione, és nem carburated. A modell a képen viszon egy 512 BB, szóval 4 Weber carburatore van a motore-n. Végül az injektoros autó pontos neve 512i BB, de ez már csak kekeckedés
-
labdacs #252929 apróbb különbségek, nagyon pici finomítgatások azért vannak a Rare sorozatban.
egyébként ez a sárga tetős nekem sem tetszik különösebben. de 10ezer forintért nem hagynám ott, mert akkor lassan összejönne a teljes Rare sorozat. -
jaja nagyon ritka -
autoart8 #252927 Ez ritka lett mostanság ? -
sziasztok
végre megvan ez a szépség, köszönet érte Hamhusz-nak! :)
-
Nekem igen :) -
oritomi #252924 Nem mágus,csak ha valami nem tetszik azt nem veszem meg mert olcsó.
Most komolyan,neked tetszik?
-
Ez pedig érkezett :) -
Nekem meg ez van meg.