Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Amit én igazából elfogadnék és tudom,hogy jó autó. Aza Chevrolet Epica meg a Captiva. Ezek koreai autók. Epica az inkább hajlik az amerikai színvonal felé,ami jó.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Garva03
Ez meg kicsit késõbb hátulról... [/img]

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

NSTSpider
Tudjuk ,hogy hogy néz ki de nem fog ezután sem tetszeni a kinézete.

Garva03
CSak sikerül végre... itt a kép:[/img]

Garva03
Elvileg jó, ha mégsem akkor bocsi. Nah Ezen mi nem szép??

N3TuddKi
hû ez egy nagyon mély dolog. 😊
régóta kísérletezett vele a mazda, már az RX-7esben is volt wankel. egy jó motor lenne, de vannak "betegségei". kicsit nagy a fogyasztása ugyanúgy benzinbõl, mint olajból. a wankeltárcsát sajnos 100e km-ként cserélni kell. viszont egy érdekes autód van.
és tegyük hozzá használtan már elég olcsón lehet venni.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Willi Betz
Ott van a linkek között,hogy "képtárhely",oda felteszed és csoki.

Garva03
Te képfeltöltõn hogy tudod megnézni az én Galériáim/képeim? Ott van fent egy csomó kép...

Garva03
Tényleg... Csak 2.7-es, 2.9-es, meg 3.0-es motorja van, és a köcsögök a turbóval meg a vezérlõelektronikával játszanak... Akkor részben hülyeséget írtam, de a lényeg változatlan, van 2.7, 2.8, 2.9, 3.0, és 3.2-es RExton is jah és van benzines változatban is!

autoszimulator
hát legegyszerûbb ha feltöltöd egy ingyenes képtárhelyre, és onnan linkeled, nem képként, hanem linkként

.: mobilize.hu :.

N3TuddKi
mindegyik 3 literes csak a számozás függ attól, hogy hány lóerõs. például az R280CDI az csak 190 LE, a R320 CDi az meg 226 LE.
ennyi a különbség.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Garva03
Hát figyelj, Szerintem semmi gond nincs velük, mondjuk az tény, hogy a rexton-t kivéve a többinek csak 1-1 jó színe van, és a többiben "érdekes", Nem tudok belinkelni képet, mert túl nagy, de kíváncsi vagyok a véleményedre..., Úgyhogy hogy kell kicsinyíteni?

Garva03
Azért ennyire nem vészes a dolog, Legalább a mazdának volt mersze kihozni sorozat gyártásban a Wankelt...

Willi Betz
RX8:S....Mazda tudja hogy hozzon ki egy 1.3-as blokkból 20 literes fogyasztást<#wow3>
Másik undormány meg a Phaeton...

Willi Betz
Így sikerült😄 Legközelebb talán összejön.<#hehe>

Garva03
Én rengeteg autót vezettem már, köztük A6 3.0 tdi, Új A4 2.0 tdi s line, Pheton 3.0 Tdi, rx8, astra 1.4 1.6 , zafira 1.6 1.8 1.9 tdi, superb 1.9 tdi, E320, E220 cdi, TT, 745Li,330i Rexton, Twingo,suzuki stb... és sose fikázok olyan autót amiben még nem ültem!

NSTSpider
Csúmya egy mix lett<#eplus2>

Willi Betz
Benned. Mert ilyen hülyét basztak össze a szülei<#eplus2>

NSTSpider
TE ne dumájj te sinteeer<#eplus2>

autoszimulator
ez egyértelmû 😄DD
de nekem bejönnek az egzotikus félbarna huligánok 😄

Willi Betz
Pedig a régiek milyen jók voltak😄

w77d
ez az, ízlések és pofonok... a gabi is hülye meg csúnya, még is megtartjuk.... lehet bennünk van a hiba? XD

autoszimulator
de nem az volt a kérdés hogy mit tud, hanem hogy ronda. az meg hogy neked tetszik, maximum a te ízlésedet minõsíti 😄

Willi Betz
ML is egy szar😄 Legalábbis a régebbi.

NSTSpider
Pénzt öltek bele ,hogy csúnya legyen.

w77d
amúgy komolyra fordítva a szót én is utálom ezt a viselkedést de egyszerûen már ráragad az emberre.... az új opeleket is sokan fikázzák a régiekbõl kiindulva, mikor még ki sem próbálták..

Willi Betz
De szerencsétlen Rodius ugy néz ki mint egy tengeri tehén... Ennél azért sokkal szebbre is meglehetett volna kreálni.

NSTSpider
Nem a minõséggel van bajunk hanem a kinézetükkel.

Garva03
😞 Hát ezt sajnálattal hallom, idén ez volt az elsõ és utolsó jó cselekedetem Az irányodban, ugyanis nagy Rexton fun vagyok, és ölök ha valaki úgy fikázza, hogy még nem ment vele 1 métert se, nyílván nem egy X5, vagy egy Q7, Vagy egy ML, de az ára is ezen autók töredéke, és nem tud annyival kevesebbet mint sokan hiszik, csak hát Koreai...

w77d
Garva akaratodon kívül a becsületemet mentetted meg XDD

somdav95
Elhiszem.

Garva03
Hát nem akarok hazudni, de a Rexton Kézi váltóval nem evett többet városban 7-8l-nél akárhogy tapostad...

Willi Betz
Jah de van...biztos ez a bluetech faszság 2.8-as...

Hornando
BMW fanok! Az RTL Klub-on már megy a MESEAUTÓ <#nevetes1>

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Garva03
?! A Mercinek nincs 2.8-as Diesel motorja?? Hogyne lenne, most jött ki... Igen, az e osztályban volt 2.7-es, meg az ML mercikben, meg a RExton I-ben is a 2.7-es van benne (kb 160Le) de az új Mercikbe és némelyik Rexton II-be már 2.8-as diesel van!

somdav95
Olyan 2.7-es diesel van egyik ismerõsünk mercijébe. Automata váltóval nem eszik 9 liternél többet <#eljen>
Garva: Értjük mi, de a forma akkor se tetszik...

Garva03
Hát figyelj, láttam már Rodiust, ami jól nézett ki, más színben tud jól kinézni, jah és mutass egy 7 személyes 4x4-es autót ennyiért, ilyen felszereltséggel újonnan!?

w77d
MONDOM ÉN HOGY ANYAGHIBA VOLT GABI!! XD

Willi Betz
Jah és,nem akarlak megsérteni,nem áll szándékomban,de a Mercinek nincsen 2.8-as dízel motorja. 3 literes van,régebben volt 2,7-es,amit az E-osztályba tettek.

somdav95
Nem...

NSTSpider
Az egész úgy ahogy van. Nem a minõségre értem.

Willi Betz
Ez tetszik?

Garva03
Hát Weed, most engem is magadra haragítottál Inkább élvezd azt a papírból készült Astra cabriót, az való neked, Tudod, Opel sose kop el, csak figyelj arra nehogy anyaghibás legyen a motorblokk, mert csúnya látvány a motorháztetõn kikandikáló dugattyú...

Garva03
Mi nem tetszik rajta?? (Nekünk Volt, és 1000x jobb volt mint a 2x annyiba kerüló 807-es peugeot..

w77d
ettõl függetlenül szar mind..

Garva03
Hát Szerinted mi köze van a mercihez?? Mondjuk az egész auto MERCI!!! (Ott van a Rexton, Merci motor, ráadásúl az új 2800-as diesel, merci futómû, merci váltó, merci elektronika, jah NÉMET MERCI Minõségellenõrök, csak a jel más az orrán, meg kicsit ázsiás a dizájn

Willi Betz
Régebbi Merci motorokat raknak beléjük.

NSTSpider
Ssangyong az baromi ronda.

w77d
a Ssangyong-nak mi köze a mercihez?

Garva03
Hi mindenki ismét jelen😊 Köszönöm a linket a noro-hoz, remélem itt lesz végre amit keresek. Amúgy Én is a csillagos márkát szeretem + az almárkáit (Maybach, Smart + 1 butitott verzio a Ssangyong)