269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #253600 8euróért..? Én szeretnék Kovács lenni.. 

-
crosspeet #253599 Ez jó lesz, minnyá olvasom is! :)
Képek alapján tuti! Thx!!! -
crosspeet #253598 Üdv itt!
Jó gépet választottál erre a célra! ;)
De én csak egy képet találtam ott hirtelen, ami pócseh.. ;) -
crosspeet #253597 nyomtam. ;) -
Pulpapapa #253596 "Mert nemcsak 911-esből áll a Porsche-világ, ó nem."
"Sőt, itt kifejezetten keresnie kell a 911-eseket."
"Ezek irtózatos vágyat keltő, szerethető, emberközeli, izgalmas tárgyak."
Aki kedvet kapott az olvassa el a cikket nagyon megéri már csak a képek miatt is. :)
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/porschemuz/ -
Pulpapapa #253595 Ó jó tudni köszönöm :)
-
autoart8 #253594 Szia
Úgy is fel lehet tenni képet hogy lefényképezed a modellt és usb kábelt bedugod a gépedbe és a telefonodról mert a galériában van a kép a telefonon aztán megnyitsz Egy új Oldalt beírod hogy picr.de tallozás ott kiválasztod a képet ctrl+v aztán az sg üzenet íróba pedig ctrl+c.
-
Pulpapapa #253593 Megérkezett a 964 turbo.
Sajnos a lámpákban az a pötty tényleg elég idegesítő dolog.
Nem tudom minek kellett azt oda rakni.
Azon kívül nagyon szép modell :)
Ide nem tudtam képet feltölteni mert aki nem VIP annak csak 20kbyte-ig lehet az meg finoman szólva édes kevés. Szóval a facebook-os porsche oldalamra töltöttem fel.
http://www.facebook.com/PorscheFunClub
Aki érez rá affinitást az nyomjon egy like-ot nyugodtan ;) -
Üdv itt! -
-
Nem tudom, de biztos van a tükrön kívül is pár különbség, mert 6 év eltelt a kettő között.
Eddig csak a HW adott ki '84-est, meg most a Kyo a fehéret, és állítólag nem is lesz belőle vörös. -
crosspeet #253589 Megérkezett Kriszhez Pestre a Kyo Boxsterem, jövő hét végére ígéri az AA Bogaram, de a Spark RS-el meg vagyok lőve, a szokásos "beszállítók" nem tudják hozni... :(((
Szóval ha valaki rendel pl a MODELISSIMO-ról, társulnék egy modell erejéig! THX
-
crosspeet #253588 és ott a fizu sem ilyen.. :( -
crosspeet #253587 aszem egy-két évvel ezelőtt láttam egy újságban, talán még meg is van a polcon. nagyon zsír gép, tetszik ez a retro koncepció, bár végülis nem tudom mennyit gyártottak végül, vagy mi lett a projektel.
sajna modellben nincs ilyen, pedig szép lenne, szinte már tökéletes! ;) -
crosspeet #253586 hi!
évjárat főleg.. -
axod00 #253585 Sziasztok!
Eddig csak read-only módban néztem a fórumot, mostantól megpróbálok kicsit aktívabb lenni. Gyűjtöm a modelleket(1:43 és 1:18) és fotózok is! Itt az első nyílvánosságnak szánt próbálkozásom (AA Porsche "901"):
http://www.flickr.com/photos/67649125@N05/8401955757/in/photostream -
oritomi #253584 Mi a lényegi különbség az 1 és 2 tükrös között? (A tükrökön kívül)
Mert pirosból van 2 tükrös HE. -
oritomi #253583 Pláne ha megúszod vám nélkül.
Nekem jött már kamera a tengeren túlról áfa nélkül.
A magyar árhoz képest fél ár lett a vége.Azért érdemes megpróbálni. -
autoart8 #253582 Én nem tudok modellben ilyet de maga az autó jó. -
Pulpapapa #253581 Porsche fanokhoz szólok! De a többieknek sem kell félre tekinteni XD
Szóval ismeritek a Singer porschékat? Ha igen mi a véleményetek róla?
Szerintetek lehet találni modellben? Gyanús ,h nem mi?
http://autoinjected.files.wordpress.com/2011/10/singer-911.jpg
Lehet ,hogy életem hátra lévő részében lemondanék a szexről ha magaménak tudnék egyet! -
hamhusz #253580 Ez igaz, de a 39e Ftra rászomold az áfát akkor az már 49e :) Igaz hogy így is olcsóbb... -
Bakker, Amerikában 178$ (~39eFt), nem 250€ (~73eFt)!!! Hát nóóórmálisak ezek?? 
-
zsolti65 #253578 Rolls Royce Wraith.Azt mondják hogy a történelem legbrutálabb Rolls Royce-ja.Márciusban,a Genfi szalonon leplezik le.2-3 év,és talán modell formájában is lesz....
-
hamhusz #253577 Máshol is kapható már :) Csak az ár nem túl kedvező.
link -
'reggelt!
Az USA-ban már lehet kapni a HW E 458 Challenge #5-öt és a '84-es fehér Kyosho HE Testarossa-t (az egytükröst). Nincs hír vörös kiadástól :-(
-
autoart8 #253575 sziasztok!
a börze 10-én lesz?
-
gado67 #253574 Sziasztok.
Neked akkor szerencséd van hogy állják a visszaút költségét. Jött nekem is egyszer egy törött modell, levelezés után kicserélték,de a postát nekem kellet fizetni. :( -
Kösz az aggódást
, nem Dinónak lett rendelve, nem is én intéztem, csak nyelvtudás hiányától szenvedő barátomnak segítek.
A M*-tól egyből válaszoltak, fotók nélkül is megírták, hogy a visszaút költségével együtt kifizetik, mert nincs belőle több, csak kűggyük. Úgyhogy kűggyük. -
Szép estét!
Le kell fotózni, és írni a modelissimo-nak egy levelet, hogy mit lehet vele kezdeni! Nekem a múltkor sértetlen csomagban, sértetlen saját dobozban érkezett egy összetört modell... De a többi már történelem, és úgy is tudjátok! :D -
várj, kitalálom!
Dinonak lett rendelve :)))
szomorú helyzet, én biztos sík ideg lennék -
autoart8 #253570 ilyenkor visszaveszik?
-
Nem nekem jött, egy óra múlva fogom látni, aztán vissza lesz küldve.
Az elmondás alapján nem lennél rá vevő: a modell szanaszét van törve, javítgatva, hiányos, stb. Nem is értem, hogy hogy kerülhetett ki a Modelissimótól. Hacsak nem direkt... -
autoart8 #253568 szia!
betudsz rakni róla egy képet lehet hogy vevő lennék rá! -
Ma érkezett egy csomag a Modelissimótól, benne egy HW SE 410 Superamerica, ami szinte szó szerint péppé van törve. A modell hiányos, a festése sérül és néhol amatőr módon javított, és van, ahol körömnyi méretben hiányzik róla a festék. A posta-doboz sértetlen volt, ezért vette át a címzett, de a modell saját doboza rommá van törve. Az egész modell egy forintot sem ér.
Történt már valakivel ilyen? Hogy kezeli a M* az ilyen helyzeteket? -
crosspeet #253566 :D
-
'reggelt!
A legszebb Porschék, grat! Egyszer majd kell egy ilyen a nem-Ferrari soromba.
-
Pulpapapa #253564 Jah legyenek vékonyak a szegények!
Peet minden szent fölött van egy kupola ezt jól jegyezd meg! ;) -
autoart8 #253563 Estét!
Valaki tudja dofekné számát előre is köszi -
crosspeet #253562 jól mondta! ;)
Inkább mint gizda! :D -
gado67 #253561 Pedig egy haverom azt mondta a férfi mázsánál kezdődik, alatta csak karácsonyfa dísz. Mondjuk ő bőven felette volt. :))))