269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
-
crosspeet #253679 ..szerű.. B-)
Welly -
crosspeet #253678 A nagy különbség az, hogy az egyiket gyártják, a másikat már nem. Nyilván egy újabb bőr lehúzása. Nem akartak kitolni a régebbi Tr tulajokkal..
;-)
De legalább lehet kapni! -
Jól mondja Dofek. Ez egy gt3 rs welly. Az autoart gyártotta még. Ez a legolcsobb aa porcse.:) Lekaparoson bepipiltem:DDD -
Angelghost #253676 Jó reggelt
Volna egy festeni való autó, szétszedve , letisztíva. Festeni kellene egy réteg festék majd a lakk, fújós autós festék ( ez is megvan) csak festés, de szépen:) na ez nekem nem jött össze igazán erről nem is csináltam inkább képet, csak lepucoltam megint:) szóval erre keresnék egy biztos kezű mestert. A szín miatt csak ez a rázós fújós festék jöhet szóba.
-
Bár nem vagyok Porsche fan, de még egy kicsit kéne kapargatni az alját és akkor elő fog tűnnia felirat: Welly.
De ki hallott már ilyet? Lekaparták! Ezekszerint egy egész csapat ember foglalkozi modellautóalj lekeparással!
Az AutoArt is adott ki ebben a színben, de az nem karos ajtós és az ajtó élé színrefújt fém és nem az ajtókárpitból van kialakítva.....hogy csak a képről beszéljünk. -
oritomi #253674 Pórse fanoktól kérdezném:
Ilyet melyik gyártó adott ki?
Az ember azt mondja nem tudja megmondani a gyártót,mert le van kaparva az aljáról,de szerinte minichamps-autóart szerű a kidolgozás, és semmi féleképpen nem buragós.
Valakinek van ilyen a polcon? -
oritomi #253673 89-es évjárat piros kyosho tele van vele az ebay.
Most mi a különlegesség a 84-es évjáratban,hogy kijött?
Szerintem nincs lényegi különbség egy 84-es meg egy 89-es között.
De ha nincs igazam kijavít valaki. -
Cefrekirályok,új részekkel a,Discovery :) -
Pulpapapa #253671 Na ezen besz@rtam :D Fetrengek a röhögéstől XD -
jó hogy nem azt írod: szarral :)) -
van UT 155 DTM a modelissimo-n
80-ért
mondjuk biztos nem olyan, mint az AA, de.... -
crosspeet #253668 Foose.. -
crosspeet #253667 Febr.3.
Új rèszekkel az ùjjáépítők Foos-al!
Discovery :-) -
crosspeet #253666 Szép színe lett annak kis póninak a Discovery-n. Bár azok az illesztésihézagok...
Na további kellemEst az Uraknak!
-
Azzal se merek utcára menni, bár tavaly majdnem kivittem motoros találkozóra, de nem mertem! :D -
crosspeet #253664 mondjuk a Póni az jobb.. :D no nem a Mustang Póni, hanem a kawaződ Romett! ;) régen az álmom volt.. :D -
Nem szar! Egyenesen fos! :)))))))))))) Bár őszintén szólva, én egy szépen restauráltat elfogadnék, bár utcára nem mernék vele kimenni. :D -
crosspeet #253662 JAWA alkalmazás.. XD -
Erre a Mustang-ra gondolsz??? :D
-
crosspeet #253660 ez a Mustang úgy néz ki, hogy nem mernék alá állni.. :DDD
kész, szarból várat, gyorsan olcsón. na persze.. :) -
De, de az műanyag, az meg tudod mire való? Havat lapátolni! :D Az ár előre láthatólag, a CK-n 185 euro volt, hát remélem attól nem lesz több a modelissimo-n sem, mert az is kurv@ sok... :/ -
crosspeet #253658 mi péz lesz előreláthatóan? -
crosspeet #253657 nem azt nyomta nemrég a HPI is..? -
AA, DTM, piros, név mindegy! ;) -
crosspeet #253655 utcai, vagy verseny..? AA, vagy miféle jószág az? -
autoart8 #253654 Hàt igen meg a viasat 6-on volt az is régebbi de,már azt sem adják sajnos és lehet, nevetni közben főleg jeremy-n -
Szóval Crossos barátom, figyeld Te is a modelissnyón hogy mikor bukkan fel a 155-ös Alfa! ;) -
crosspeet #253652 mondatvégi írásjel nélkül..? :D -
szóljon hozzád legközelebb a búbánatos f@szom -
crosspeet #253650 vége fele is, te kis hím, ? :D -
tele van vesszővel, komi :) -
Tudod hégy én se nagyon szoktam közösködni, ergó ha kell valami azt egyedül is megrendelem! :D De nagyjából február első fele (nem úgy érkeznek be a pénzek hozzám ahogy azt várom) de most úgy látom nincs is ami kéne, de hátha addig lesz! ;) -
crosspeet #253647 oszt hun-é vannak a mondatvégi/közi írásjelek, he..? :DDD -
ja, és ez döntötte le szerintük, hogy jó kocsi vagy nem..... agyatlanok -
crosspeet #253645 ja, tolták driftbe a Bentley kabriót, b@sszák meg.. XD -
crosspeet #253644 nem hiszem.. -
az szerintem egyre gyengébb
múltkor a luxus kabriók összehasonlító tesztjében, a válogatási szempont az volt hogy melyikkel lehet jobban driftelni......no comment
ha ilyen jellegű műsort kell megnevezni ami király, akkor Top Gear, nem kérdés, igaz hogy több a szórakoztató elem, mint a reális szempont, de az autós világ csúcsait mutatják be hosszabb tesztekbe és még jókat is lehet röhögni közbe
az a baj, hogy csak régebbi részeket mutogatnak magyar adókon -
autoart8 #253642 M O D E L I SS I M O- n van bbr f430 vagy azt már nem is gyártják? -
crosspeet #253641 nem sűrgős, szólj ha társulhatok! Thx előre is. kb mikor amúgy..?
De Dínóval nem közösködök, nehogy cinkes legyen a pakk.. XD