269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Voice27
    Lehet külön csak a németekre keresni, vagy bármelyik másik európai országra.
    De a legtöbben úgyis a német aukciókat nézzük.
    És így legalább be lehet keresni, most hogy az ebay.de megőrült, és nem listáz normálisan.
  • microdimension
    Én a hivatkozott hsz-emben leírtakat alkalmazom
  • crosspeet
    ezzel nincs is baj, ugyanezt a németen is meg lehet csinálni, csak az 'Any Country/Region'-ba benne van pl amerika is... nem csak juróp.
    túl sok találat így..
  • Voice27
    Sziasztok!

Angol ebay-en (keresőbe ebay.uk) keresztül meg tudjátok oldani.
    A nyelv is barátságosabb, meg az egész kezelőfelület.
    A Search gomb mellett ott az Advanced opció.
    Szépen lehet külön termékre, shop-ra, vagy akár eladóra keresni.
    Felül az 'Enter keywords or item number' részen beírjátok a keresett modellt.
    Én próbából a welly aventador-ra kerestem rá, aztán lentebb van a Location menüpont, pipa az 'Only show items' mellé, és ott kiválasztani az 'Any Country/Region'-t.
    Vagy akár csak Germany-t.
    Ha kidobta a találati listát, ott még font-ban mutatja az árakat, de ha konkrétan rámész az aukcióra, ott már euro-ban adja meg.
  • hamhusz
    Én sem találok semmi, egy rakat szar lett az egész.... :(
  • mikeman
    na akkor én is csatlakozom a "nem működik rendesen az Ebay" mozgalomhoz
    az hittem én állítgattam el valamit, de akkor ezek szerint nem csak egyedi jelenség ez
    ha valaki biztos megoldás talál, azonnal jelezze, mert így szét vet az ideg, semmit nem találok, csupa Ausztrál meg usa találatok jönnek
  • crosspeet
    apríjja a kiccsávó a nípöt! ;) Peace
    aztán jól agyaljá nekem.. ;)))
  • microdimension
    Corvette és bimmer tekintetében én is beszállnék... még agyalok

Most lötyögök a fejam övvizsgájára, este leszek, illetve mobilon a fészen
  • crosspeet
    hun van her Dínyó..? Mi a szar más ebbe a felnibe mint peroson..? XD kissebb 1collal..? :DDD
  • crosspeet
    nyomassunk má egy Modelissimót e! ;) Kék egy cíp Spark narancs Pócse..
  • crosspeet
    ja!!!
  • microdimension
    Duplázzuk, merhogy ezeket én is, bár a gétéerr nemsokára megérkezik
  • crosspeet
    nagy szerencsém anyagilag, legalább egyelőre, hogy azt a Corrado-t nem valami rendes színben adták ki.. :)
  • microdimension
    Ezt mondom én is. Én így állítottam be magamnak... mondjuk BMW-kre.

http://www.ebay.de/dsc/Modellautos-/222/i.html?_ipg=200&LH_TitleDesc=1&_fln=1&_ftrt=901&_ftrv=1&_adv=1&_sop=1&_dmd=1&_catref=1&_nkw=1%2F18&LH_LocatedIn=77&_osacat=222&_odkw=1%2F18+bmw
  • crosspeet
    Négy modell, amit nagyon elfogadnék mostanság az OttO-tól..:

• crosspeet
  • crosspeet
    vagy a Finden mellett : Erweiterte Suche
    de ott is csak az egyes országokat lehet beállítani, telibe európát nem.. szopi. rohaggyanakle.
  • crosspeet
    ugyan ez igaz ha jobb fennt a Verkaufen opciót lenyitva beállítjuk: International verkaufen
    és ebben sincs nimöt.. :)
    sem külön jurop..
  • crosspeet
    vagy legalul van ilyen sor is hogy ÜBER EBAY, de akkor behoz még amerikait is.. bár benne van Európa is, de azért.... hmm...sóhaj.
  • crosspeet
    ja, nekem is.. :))) nincs CMC modell (sem).. :D kész
    megyek a Fanhoz meg Dofeknéhez ebayezni! :)
  • crosspeet
    szintén semmi Ort, mint régen... így át kéne nézni az összes ország ebay-ét, nyilván nálunk valamiféle gép által automatán frissített verzió jön le, hogy rohaggyon le. kb 1-2hete már (mindenhol mobilneten vagyok, nem tom ez számít-e..). a céges gépemen az itthoni laptopomon is (asszonyéra ránézek majd, azon mizu), és a telómon is... :(((
  • 355
    Modellbau -> Modellautos -> CMC (vagy AA, bubu, stb.) = Für Ihre Suche wurden keine Übereinstimmungen gefunden.

Szóval ott valami nem OK...
  • BMW FAN
    Ez mind megvan.De a tűt nem fogja a ragasztó.Lyukak kifúrva.Eddig annyira jutottam :D
  • Dofekné
    Loctite 406 (kb. 4600 Ft.)
    De szívesebben mondom, hogy semmilyet nem ajánlok, mert igazán erős eredményt csak ragasztással nem lehet elérni. Ha aztán leteszed és nem nyúlsz hozzá, akkor jó, de komolyabb igénybevételt már egyik sem bír. Ezért szoktam én kicsiny fém csapokkal ráerősíteni.
    Már akár egy csapocska is csodákra képes. És ez lehet akár gombostűből lecsípett darab is. A megfelelő mérettel be kell fúrni mindkét ragasztandó részbe és a csapot is pluszba beragasztani.
  • microdimension
    Ennek örülök, nálam van és másnál is

Az Ort opció be sem jön, csak úgy, ahogyan leírtam. Ez van, pedig eléggé jól tudok "görgetni"
  • BMW FAN
    Milyen ragasztót javasolsz modellautó kerék visszaragasztásához?
  • Dofekné
    Freizeit?????? minek???
    Van olyan főkategória, hogy "Modellbau" azonbelül "Modellautos"
    Aztán a bal oldalon - ha elég jól legörgetsz - van olyan, hogy "Ort"
    -Deutschland
    -Europa
    -Weltweit

Nálam egyébként az ég világon semmi változás nincs az ebay.de lapon.
  • yakari
    Sziasztok !

Az ebay valamit "mókolt" a keresési beállításokon. Nekem sem tetszik ez az új beállítás. :( Szerintem régebben sokkal egyszerűbb volt rajta keresni.

További szép napot mindenkinek !
  • BMW FAN
    Itt valami csoda van akkor.Nálam most is megy:) Beírom pl 1:18 BMW és hozza a találatokat is.

http://www.ebay.de/itm/1-18-Kyosho-BMW-X6-M-2009-bluemetallic-special-edition-/360538706674?pt=Spielzeugautos&hash=item53f1c812f2
  • crosspeet
    Nekem telibe az európai hirdetések a cinkesek kb 1hete. Nem tudom egyszerre behozni őket... Kakás valami ott az
    ebay.de oldalon....
  • autoart8
    Túl nagy!
  • Angelghost
    szépnek szép, annyit nem adnék érte az biztos, max ha a garázsban is állna egy ugyanolyan
  • autoart8
    Tetszik az amalgam1:8?
  • Angelghost
    örülök, hogy tetszik
  • Angelghost
    örülök, hogy tetszik
  • autoart8
    Mindkét modelle nagyon szép főleg az r8.
  • autoart8
    Köszi!
  • Angelghost
    eredetileg összerakós, de az ebayen árulnak összerakva is
    plusz ehez az évek során csináltak egy jó pár módosított , feljavított minőségű alkatrészt, szóval akár ki lehet fogni egy különegesebb darabot is, csak a posta érdekes , mert nem volt összerakott doboz:) azt , hogy festeni is kell e vagy az most így nem mondanám meg kapásból majd megnézem
  • autoart8
    a pocher 1:8-as modelleket össze kell rakni, vagy készen árulják?
  • microdimension
    ebay: megoldás.

A Finden gomb mellett jobb oldalt az Erweiterte Suche gombra kattintva belemehettek a keresési beállításokba. Azon belül ha kiválasztjátok az Ort menüben a Standort in: Deutschland-ot, akkor talán....

Egyébként így sem talál meg olyan aukciót, ami pár napja még látható volt. Csak úgy tudom behívni, hogy már üzenet-váltásom volt az eladóval és az üzenetekből vissza tudom hívni, egyébként abszolút nem találja a német ebay-oldal. A fene sem érti..

Sok sikert.