269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
jól mondod, olyan helyzet mint a 911 esetében
aki nem foglalkozik velük annak tök egyformák, csak ha egymás mellé állnak akkor tűnik fel valami különbség
aki viszont ismeri, rajongója az adott márkának, annak viszont egy szempillantás műve megkülönböztetni őket
ezt a Fiesta dolgot akkor sem értem, mikor hozzájuk tartozott a márka nem éltek a lehetőséggel, most már mikor akár perelhetnének is AM-ék akkor meg erőltetik, pedig tényleg nem áll jól neki
ez a Fiesta az egyik legcsinosabb kisautó volt mielőtt el nem csúfították ezzel a hűtőmaszkkal -
Angelghost #254357 akkor pont azért csinálják:) Nem vagyok egy nagy AM rajongó de nekem kb 95 óta laikus kívűl állónként nagyon egyformák az Astonok, kb mint a 911, oké változtatnak minding ezt azt, de így első ránézésre nagyon egyformák. Kb ez a Fiesta is olyan furcsán néz ki mint a Toyota mini autója amit AM öltöztettek:) -
pedig már nem is tartozik a Ford csoporthoz az AM -
A Ford bekattant és mindenre ráerőltetik az Aston Martin hűtőmaszkját. Szerintem az új Fiestának kifejezetten rosszul áll. Olyan, mintha túl nagy arca lenne. Láttam ma élőben is, úgy még rosszabb.
-
-
autoart8 #254353 Ááá az nagyon sokba kerül inkább gyűjtök még hozzá a bartolettire! Ez az aventador ezerszer jobb mint az. -
oritomi #254352 Már azt hittem a 40-es évfordulós murci érkezett meg.Az mikor fog?
Vagy még nem járt le az ebayen? -
autoart8 #254351 Köszi, azok a piccolok igen nagyon aranyosak és
Nagyon nehezek ahhoz képest. -
crosspeet #254350 Grat hozzájuk!
Aranyosak azok a kis Piccolo Schuco settek. Már én is szemezgettem Porsche és VW, esetleg Mercedes settekkel.. :) -
Angelghost #254349
egy kis kitérő után, ismét visszakerült hozzám az Aventadorom, de aztán végül ismét új gazdára lelt:) , így már biztos , hogy a sárga lesz a végső megoldás az Aventadorra -
Pulpapapa #254348 Hát én vonattal jöttem ide, Müncheni átszállással. Mentek 250-el is a vonatok de még így is volt vagy 12 óra az út. Lehet egy sedannal jobban élveztem volna. :D -
autoart8 #254347
a képek: -
autoart8 #254346 sziasztok!
ma ezek érkeztek a gyűjteményembe,ami a képen nincsen rajta az egy kis busz és egy minichamps mercedes E-osztály. -
crosspeet #254345 túl közeliek azok a makrók.. élőben észre sem vennéd azokat a csekélységeket, szerintem..
nem rossz az. -
crosspeet #254344 ja-ja.. osztom
-
crosspeet #254343 az se itt van..
egyszer volt olyan hetem, hogy egy seggel megjártam kétszer is (a két út között volt egy 12órás pihenőm..). először egy felokosított tachografos teherrel, a következő meg egy sedánnal... a sedánnal nem volt olyan unalmas.. :) -
Pulpapapa #254342 Hannover, Németorzság -
oritomi #254341 Ezt én se értem,hogy mi értelme ár nélkül árulni valamit?
Olyan mintha titkos lenne.Facebook dettó... -
Szerintem is.
A Welly nagyon belehúzott, már nem Bburago kategória. (legalább is az újabb modellek) -
Hol laksz, amúgy? -
crosspeet #254338 Vagyis, a Labdacsé az legalább nem egy szimpla bolha, hanem legalább a méretarány relatíve kötött a mi általunk preferált méretarányra. -
crosspeet #254337 Na ase nómális, méghogy privátban.. XD az olyanra már rá se kérdezek. Labdacs bolhapiaca a fasza, ha el is akarsz adni... javíthatatlan vagy Dáci! Még meg sem melegedtek azok a pócsék nálad! ;-)
Beleszerettél a bóhán valamibe..? Csak nem rendeltél valamit az ékszerésztől..?? ;-) -
Pulpapapa #254336 Mindegyik érdekelne de nem hiszem ,hogy bármelyiket magamévá tenném mivel magyarországról ideküldeni nem kevés pénz.
Inkább csak kíváncsi voltam mennyibe fájnak. :D -
Árakat privátban! (hangzott a jelszó facebook-on) :)
Érdekelne valamelyik? -
Pulpapapa #254334 Aztán hogyért gondoltad ezeket a modelleket? -
Sziasztok!
Nem érdekel valakit egy ilyen:
Vagy egy ilyen:
Esetleg egy ilyen:
????
-
Ha már Welly :) -
Ez igen Fasza! -

-
oritomi #254329 Nekem egy sincs,én sűrűn takarítok
-
Szép sorozat, minden elismerésem.
Nálam csak két Bogár árválkodik a gyűjteményemben. -
A Welly új sorozata.
A képek csalnak, elég szép kis modell ez. -
Pulpapapa #254326 A porschés transzpottertől nedves lett a bugyim! -
Mathiasse #254325 Talán most rendben lesznek:
-
autoart8 #254324 Írtam privit!
-
Mathiasse #254323 Sziasztok!
Eladó eme három szépség!
Egyben és külön is! A kérdeseket privátban várom! -
oritomi #254322 A közeli képek kihozzák a modell gyenge pontjait.Ez a GT Autos valami új gyártó? Vagy egy réginek az új leányvállalata? -
crosspeet #254321 -
crosspeet #254320
-
crosspeet #254319