269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #254717 De azt nagyon! ;)
Azt mondom hogy egyáltalán nem rosszak ezek a "HE" márkák, de szerintem kicsit túl vannak spirázva, túl Istenítve.. legalábbis DonDinoenzo talál bennük hibát.. :D
Apropó, Labdacs hová tűnt, nem tudja valaki..? -
Az én Porcsémat taperálta :) -
autoart8 #254715 És mi az a megen teló. -
autoart8 #254714 Milyen cmc-t fogtál a kezedben? -
autoart8 #254713 Látnád azt a bartolettit !! -
crosspeet #254712 mifelénk falun: megint.. :D
amúgy láttam én is már CMC-t is, fogtam is kezembe, de annyira nem ájultam el tőle... nekem ha megáll egy minőség az AA szinten, az már bőven jó. csak tudjam persze megfizetni.. -
autoart8 #254711 Nekem tökéletes egy kyosho m3 ez egy példa volt de valjuk be nem egy cmc nem az hogy nem elég egy kyosho mert inkább azokat gyűjtöm és még van időm cmc -ket gyűjteni én is 2-3 éve maisto buragokat gyűjtöttem és kis 1/64 eseket tologattam 5 évesen az ágyon meg törtem is pàrat és még sárgára is festettem az egyiket nem nagy sikerrel.
Mi az a megen? -
crosspeet #254710 amúgy nehéz is egyfélét gyűjteni, nekem sem megy.. :)
-
crosspeet #254709 látom megen telóról írsz.. :)
túl igényesnek sem szabad lenni a minőségben, mert ha kevés egy Kyo M3-as, akkor hamar ki fogsz égni, és nem lesz mit gyűjteni.. persze Te már a korodnál fogva is a high end minőségbe születtél bele, nekem még kölyök koromban egy Bburago is zsír volt.. ;) Persze ment az ütköztetés, meg melyik hogy rugózik, a csúzdán melyik gurul le hamarabb, aztán meg baleseteset játszottam, aminek az lett a vége, hogy szétvertem kalapáccsal, majd leöntöttem valami gyúlékony anyaggal, és... :D
persze ez nem gyűjtői szemlélet.. :D -
autoart8 #254708 Én is gyűjtenék 1 félét ( lamborghini) de azt nem gyárt high end gyártó lehet most túlzok de az autoart aventador az egyik legjobb modell a piacon lamborghiniben és az is a baj ha meglátok valami olyat pl egy kyosho M3 -ast az nem lamborghini és tudom az egy nagyon jó gyártó de nem akarok ezzel megbántani senkit de nem egy CMC vagy egy BBR tehát azt a képzeletbeli m3-ast megveszem oda az 1 féle márka mert én ha meglátok az utcán egy bentley colntinentalt azt vezetném és megveszem mondjuk modellben is meg van lambo és ferrari aston martin amibe beülnék és a gyártók mindig kihoznak valami új modellt tehát én nem tudok egy bizonyos màrkàt gyűjteni. -
crosspeet #254707 nincs mit.. ;)
És ahogy írtam..:
" végig megy az ember egy úton a gyűjtésünk során, mindegyikünk"..
Nekem is mondták a nagyok anno, hogy hogy kéne, mi is mondtuk már, de az embernek változik az ízlése az idők alatt, szóval nincsenek ezek a 'törvények' kőbe vésve.. De azért jó hogy megkérdezed a többiek véleményét is vásárlás előtt akár, főleg ha pl ami a minőséget illeti, több szem többet lát, stb.. én pl azért is szoktam néha el is adni modelleket, (sokan mondják nem is vagyunk így gyűjtők), mert szinte sosem látom élőben a kiszemelt modellt, így csak netes képekre, vagy fórumos tapasztalatokra hagyatkozhatom.. és ha megjön a modell, élőben lehet már nem is tetszik...
Ja, és az igazi gyűjtő csak egyfélét gyűjt.. XD :D ;) állítólag. szóval kevés az igazi... :) -
autoart8 #254706 És neked is köszi. -
autoart8 #254705 Köszi a tanácsot és hogy ennyit írtál miattam :)) -
crosspeet #254704 szívemből szóltál! ;)
röviden ennyi. ;) -
crosspeet #254703 olyat gyűjts, amit ha meglátsz élőben, azt mondod: akarok egy jogsit, de mán! ;) és egy olyanba beleülni, majd tolni neki.
nyilván végig megy az ember egy úton a gyűjtésünk során, mindegyikünk.. Én is több márkába kezdtem bele, de mára már realizálódott kb az ötödére. csak azért sose vegyél majd modellt, mert kell a sorba, én azokat majd mind el is adtam. Minőségről meg nem mondok semmit, mert látom nem a gagyi kategóriát keresed, inkább kevesebb legyen a beszerzett modell, de az legyen jobb... ;)
Ja, és ne azért válass valamit, mert ritka, sokat fog érni. mert lehet kiadja egy olcsóbb gyártó, és a tiéd mehet a levesbe. azért mert a fórumon van minden második embernek egy adott modell, ne tartson vissza, mert ha a vitrined nézed, úgy sem arra fogsz gondolni, hogy az utcában két gyereknek is van ilyenje, hanem arra, hogy végre nekem is van! ;)
próbáltam a baráti tanácsaim egy csokorba szedni, tedd vázába, alá pedig friss vizet! ;))) -
azt gyűjtsd ami tetszik, amit szívesen látnál a garázsodba is igaziból -
autoart8 #254701 Meg Ausztriában voltam de most nemtudom hogy milegyen kezdjek el gyűjteni bizonyos márkát vagy mindenfélét? -
azzal te lógsz, ecsém :)) -
nem mert akkor csak a Balotteli ..izé Bartoletti járt a szemei előtt :)))
-
crosspeet #254698 köszi.. :) De mi van veled, tegnap nem láttad..? :D -
autoart8 #254697 Sziasztok!
Bocs az off-ért, de eladó ez a 2 elite modell mindkettő dobozos hibátlan.
Privátban lehet érdeklődni.
-
autoart8 #254696 Húú ezek nagyon szèpek grat!!!!! -
crosspeet #254695 Köszi! ;) -
crosspeet #254694 ok. hozzál pizzát! :) -
-
Grat :) Jó nagyok:) -
gyönyörű....mondjuk az ára is
fél öt fele akkor mehetek? -
crosspeet #254690 Mikeman kollegának mit találtam.. keresgéltem az 1:8-asok közt.. nézz rá lejjebb is a képekre majd.
(van egy két régebbi jól sikerült darabuk is, Rolls, Bugatti, Alfa, Mercedes...)
http://www.ebay.de/itm/HK-100-POCHER-1-8-Kit-Lamborghini-Aventador-LP-700-4-Orange-/251224745155?pt=Spielzeugautos&hash=item3a7e2964c3
-
crosspeet #254689 van rajta azért ez-az.. de idővel, türelemmel, és kis pénzel, no meg ebay barátom segítségével.. :) -
autoart8 #254688 Szerintem marad a bartoletti. -
Angelghost #254687 aztán az 1:8 mit kell javítgatni, így a kép alapján egyben vannak -
én még a pirosat szívesen megnéztem volna, erre volt lehetőség, de nem bántam meg, gyönyörű gyöngyház hatású a sárga -
Angelghost #254685 én a sárga és a fehér között variálok folyamatosan, hogy a végén melyik maradjon meg -
V10-es, milyen lenne ha nem gyönyörű :))
amúgy nagyon penge modellként, gyönyörű fényezése van, és a felni az egyik legszebb a gyűjteményembe -
crosspeet #254683 :-P -
Angelghost #254682 a hangja viszont gyönyörű, előbb utóbb jön az is majd, de előbb a világítás -
dögös:)
nekem is van egy ilyenem
időnként el akarom adni, aztán ahogy nézegetem mindig arra jutok, hogy milyen szép autó/modell ez -
Angelghost #254680 ebben az ár kategóriában már azért mind igen jó minőség, inkább az döntsön melyik tetszik a legjobban, melyik lenne az amibe 1:1 ben is gyönyörködnél és vezetni szeretnéd -
autoart8 #254679 Az a baj hogy én sem tudom a bartolettire vágyok mióta kezdtem a gyűjtést de nem illik a gyűjteményembe az slr-t azért írtamert az illik és cmc, a zondával meg nem tudom mi legyen ha veszel paganit inkább huayra szóval.. -
autoart8 #254678 De a többi úgymond szebb élethűbb.