Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BMW FAN
ÁÁÁÁÁhhh,soha.😊))

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Willi Betz
Rat style😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Hornando
Ez is príma alany volna egy kis rosdatuningra. <#hehe>

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

BMW FAN

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Hornando
Köszönöm az újabb szakértést, akkor amint nálam lesz, jól körbefotózom.
Amúgy én is arra gondoltam, hogy ezt valami fém alkatrésszel kéne pótolni, teszem azt egy gombostûvel. A lényeg, hogy szilárd legyen.

BMW FAN
Basszus,a marha😊

Dofekné
Mennyi munka, mennyi erõfeszítés egy szép modellautót létrehozni és azután mennyi munka, mennyi erõfeszítés szépen lerombolni!

Nekem legjobban az a gyûrött sárvédõ tetszik. Bár kizárt dolognak tartom, hogy az az eredeti zamak öntvénybõl lett így megtörve. szerintem az a rész le lett cserélve valami vékony lemezre.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

w77d
Néked is gyó reggelt Nándi! 😄

Hornando
Bocsánat, elmaradt a reggeli köszönés. Szóval, jó reggelt mindenkinek!

Hornando
Atyaég! Jól feldúlták ezt a modellt. Ráadásul ez egy GMP (volt) <#rinya>

Hornando
Ez kurvajó, 3-4 másodpercig beszoptam, hogy ez egy igazi otó.
<#heureka> De aztán megvilágosodtam...

w77d
na az tényleg nem XD

Willi Betz
Ez durva. Penészes fánk nem egyszerû😄DD

w77d
fujj a buzija má nyalogatna XD

w77d
milyen egy fostalicska XD

Willi Betz
Mááá megin,hogy beszész? Képennyallak!!<#eplus2>

Willi Betz

w77d
GAAAABBBBBIIIIII

Willi Betz
<#idiota>

w77d
az durva lenne XD

w77d
lófasz vagy te nem császár XD

Dofekné
Akkor öljön meg egy hal-ondó! XD

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz
Én nem vagyok egyszerû halandó! Énnn vagyok a te császáród<#eplus2>

w77d
egyszerû halandó nem tud engem megölni XD

Willi Betz
Vagy az igen,lényeg,hogy szép tisztán szóljon.

Willi Betz
Nem mer még megölhetlek<#hehe>

Dofekné
Rendben van. Eddig megvolnánk. Ahogy látom, nem túl vékony a pálca. Akkor majd egy hasonló felbontású képet fogok kérni a "beteg végtagcsonkjáról" is. No meg valami kiinduló méretet a maradványról. (átmérõ + magasság) Schublert nem küldök! 😄

w77d
ezt buktad XD

Dofekné
Neeem, természetesen Kyosho. Csak hát errõl a képrõl nem lehet egyértelmûen megállapítani. (persze, ha valaki már ismeri az elõmenetelemet...XD)

NSTSpider
Ma is bagolymentes jóreggelt<#hehe>

Hornando
DOFEKNÉ mester, ebben a linkben hihetetlenül nagy felbontású képeket láthatsz egy Lamborghini Miura JOTA antennájáról.

w77d
me csak nem vagy annyira elborult, hogy Maistot tartasz XD ha ige, akkor nem állok többet szóba veled <#schmoll2>

Hornando
Abból, hogy az eddigi BMW terápiáid során kizárólag Autoart, Kyosho és Minichamps modelleket mutattál. Szóval tudható, hogy nálad is magasan van a léc... <#smile> Merthogy Maisto?

Dofekné
Már nem abban a vitrinben van! XD
(de mibõl gondolod, hogy nem egy Maisto??)

Hornando
Mesterem, ide nekem azt a Kyosho V12LM-et, mielõtt még szétbombázod azt a vitrint. <#vigyor5>

Hornando
Esetleg Harman Kardon, BOSE vagy LINN mint a Rolls Royce-nál.

Dofekné
Szerintem is jók a somogy-ak, bár a Hi-Fi/Házimozi hangszórók lehetnének kicsit érzékenyebbek is. A többi öt házimozi ládám is somogyi és saját építés, természetesen s cég ajánlása szerint.

Na meg aztán ez a Hi-Fi kifejezés is már egy elaggott valami. Mert ugye a High Fidelity a DIN 45500 szabványt testesíti meg, amely szabvány paramétereit ma már egy jól megpendített hokedli is teljesíti.

Willi Betz
Autóba JBL,semmi más😊

Gallardo007
Jó ez, nekem a kocsiba van Somogyi erõ+láda, + Hertz közép+magas. az erõsítõ 280as de a rendszám majdnem leugrik, de vezetni nem lehet ugy mert a visszapillantók hullámzanak. a mostani somogyiak simán hozzák a magnat, macaudio meg a többi díszmárkák szintjét.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

Dofekné
Nekem ott van a vitrin alatt a 100Wattos aktív sub-láda. Somogyi féle és természetesen saját építés. De már ettõl sem tudok egy háborús filmet ++normális hangerõn megnézni(hallgatni) mert amikor becsapódik egy egy gránát az úgy hat a vitrinre, mintha azt érte volna telitalálat.

Garva03
Hát igen, én is kaptam egy 1600 Wattos 5.1-et, megörültem, hogy tök jó, kikergetem vele a szomszédokat... Kibontottam, és a hangszórókra rá van írva: 12W nah mondom ez igen, de még így is jól szól, mondjuk az öcsémnek adtam, mert Õ legalább kihasználja, a gyûrûk ura nagyon szépen hallatszik, igaz néha a szomszéd áttelefonál hogy halkabban...

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

Gallardo007
Terveztem erõsítõt tudom mit beszélek. 17W se több se kevesebb. Sokan ha azt hallják h csöves erõsítõ, akkor úúúú, ááá milyen király stb. Közben a különbséget tényleg csak a fájtfülüek fogják hallani, értsd. a füled formája is nagyon számít.

NSTSpider
Sokol rádió <#eplus2>

Dofekné
Te szent ég! Miféle Wattokról beszéltek ti itt?
1000 meg 2000 Wattok. Ezek nem mondanak nekem semmit. Illetve csak azt, hogy a Wattok is inflálódnak. Az én "idõmben" volt a zenei és a színuszos teljesítmény oszt kész. Egy 80 - 100 wattos színuszos teljesítményû erõsítõ már tisztességgel üt. Manapság már egy zsebrádióra ráírják, hogy pmp (vagy mi a franc) ezer Watt, aztán amikor kinyitod a dobozt a hatcentis hangszóróra rá van írva: 0,2Watt. Hát akkor ezek szerint ma is ismerik és használják az "ósdi" DIN szerinti zenei teljesítménymeghatározást. Akkor meg mi a rossebnek ez a sok vetítés a péempékkel, meg péemókkal?

Gallardo007
Ez így igaz, 17 Watt tökéletesen elég az emberi hangéhség kielégítésére.

Willi Betz
Szép,egy teljes szett.

Garva03
Tudom, bár az kivételesen nem saját részre kell, hanem menne egy 1:1-es mellé, és a srác már nyaggat egy ideje, és eddig csak egy rs4-es audival tudtam kiszúrni a szemét, de már nem bírja sokáig...

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

Hornando
Nem a teljesítményen van a hangsúly, hanem a hangzáson. A reprodukált hang minõségén. Az én erõsítõm is csak 100Watt. De mégis szépen szól a rendszerem.

bency
Egy ilyen nekem is jol jonne,bar igaz most adtam el az 1000 Watttos Melynyomom de attol meg kene!

:) Semmi okosság :P

NSTSpider
Az jól néz ki ,jöhetne.