Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hornando
<#eljen><#taps> Baromi jól néz ki ez a vas! Ráadásul elég jól áll neki ez a szín.

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Willi Betz
Én csináltam bele. 1 napos meló volt,szóval nem egy nagy was ist das.
Csak sokat kell méricskélni.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Hornando
Remek ez a modell! Ez még oroginal állapot, vagy a tetõkárpitot már te ügyeskedted bele? Persze sejtem, hogy ezt nem akármi ám megcsinálni, még gyárilag sem. Szóval nem kritizálok, csak érdeklõdöm.

Willi Betz
Egyedül ez plüssözött gyárilag a Revell kínálatában

V8 6.9<#hawaii>

Willi Betz
Hamár úgy belejöttem a fényképezkedésbe,csináltam róla is pár napfürdõs képet😊

Hornando
Mert az ember ha modellgyûjtõ, ismer egy-két autó típust és modellgyártót. Ez a fotó a GT40 egyik jellemzõ részletét ábrázolta. Biztos engem is meg tudnának fogni valami furfangos képpel, de azért eléggé képben vagyok a hobbimat illetõen.

Persze a világ jelenlegi autóipara már egyáltalán nem érdekel. 4-5 éve még rendszeresen vásároltam autós magazinokat, de ma már egy árva petákot sem adok ki autós újságra. Sõt, már az Óramagazint sem veszem.
Hiába no, változik az ember...

bency
Nagyon szep!!Nem kis munka lehetett a karpitozas!Csak azert is akartam a kepeket mert az AA.ro -n ugy irja hogy van benne karpit,de ezt sokszor eltevesztik!Kulonben koszi!

:) Semmi okosság :P

Willi Betz
Tehát a képek:

Ehhez én már hozzányúltam,plüsst tettem bele,meg a tetõkárpitot csináltam meg. De ezek nélkül is egy szép modell! Gondolkozom még egy megvételén,csak azt olyanra csinálnám meg mint amilyen a milyenk volt.
Metál méregzöld,kék belsõ stb-stb...

bency
Az,mar csak annyi a kerdesem hogy honnan tudjatok ennyibol hogy milyen auto!?

Hornando
Az én tippem: FORD GT40 / EXOTO

Willi Betz
Nem rossz autók ezek különben. Ámbár tudok egyrõl amiben újkorában váltót kellett cserélni😄

bency
Na ki tudja milyen auto es milyen gyartmany?

bency
Okok

Willi Betz
Két perc és tszem a képeket róla,csak feltöltöm. Jó Bency?

Hornando
Köszi, ez eléggé meggyõzõ teszt volt. Egy 95-ös, megkímélt autóval ki is békülnék.

Gallardo007
Egy pirosom lesz az biztos.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

bency
persze,koszi!

Willi Betz
Tejeskávé színûrõl tudok neked képeket prezentálni,ha az megfelel?

Willi Betz
Kis szösszenet a W124 dízel motorokról:

200D (1985-89): 1997/4, 72 Le, 160 km/h, 0-100=18
200D (1989-95): 1997/4, 75 Le, 160 km/h, 0-100=18.5
250D (1985-89) 2497/5, 90 Le, 175 km/h
250D (1989-93) 2497/5, 94 Le, 175 km/h, 0-100=16.5
E 250D (1993-96): 2497/5, 113 Le, 190 km/h
250 DT (1988-95): 2497/5, 126 Le, 198 km/h
300D (1985-89): 2996/6, 109 Le, 190 km/h
300D (1989-93): 2996/6, 113 Le, 190 km/h
E 300D (1993-95): 2996/6, 136 Le, 200 km/h
300 DT (1986-88): 2996/6, 143 Le, 202 km/h
E 300DT (1988-95): 2996/6, 147 Le, 202 km/h

Gallardo007
Ez szép, fõleg ezekkel a felnikkel.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

Willi Betz
W124-bõl...Pfúúú annak elég sok motorváltozata volt dízelbõl. 200D,250D(öthengeres),250TD,300D,300TD. 1985-1995-ig gyártották. De itt egy teszt,egy 300TD-rõl.

Hornando
se errõl...

Hornando
Köszi a gondoskodást (Labdacsnak is), de menjünk egy osztállyal lejjebb.
A W124-et azaza az E klasse-t meddig gyártották? Szerintem én arra gondoltam, csak ennek a Tuningolt W140-nek az eleje eléggé megtévesztett. Ráadásul az S jelzést sem szúrtam ki a címlapon.
Na errõl nyomjatok valami írást vagy tesztet, persze kizárólag dízel érdekelne.

bency
Tudna valaki kepeket tenni errol a modellrol,de belulrol meg minden kis apro reszletrol,Mercedes revell

Hornando
Elképzelhetõ, de olyanról nincs fotóm.

Willi Betz
Azt hiszem létezik fehérben is R8-as Ódi.

Hornando
A KYOSHO bemutatja: Variációk egy témára !!!

<#vigyor3>

bency
Nem mondtam,azt mondtam nekem draga,inkabb megveszem hasznaltan sokkal olcsobban,de van azert a VH-ban 1-2 jo arban levo darab!(nekem)

GrandVitara
Király! <#eljen>Az elsõ szám jön a Ladával? Merthogy a második már megjelent egy hete, s abban pisztáciazöld színben pompázott egy Trabi 601., amibõl sikerült szerezni.
Dofekné
Natürlich!
Mint írtam, lehet, hogy már holnap itt az újság. És állítólag március tízenegynéhányadikán jelent meg, így lassacskán, vagyis április tízenegynéhányadikán itt a következõ.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

GrandVitara
Azért, ha az összekötõ tiszted elérhetõ közelségbe kerül az elsõ szám megszerzésével kapcsolatban, akkor engem se felejts ki! Köszi!
Természetesen, ez visszafelé is igaz.
Törölt felhasználó
Rendeltetek már onnan? Mennyi idõ alatt jön meg? Jobb mint a német oldalon hirdetnek?
Dofekné
Az elõzõ sorozatok (rally ) sem voltak általánosan elérhetõek sajnos. Azt sem tudni hány darabosra van tervezve ez a kiadvány.
A Lapker ügyfélszolgálatának is csak a még frissítetlen laplista van a számítógépen ezért õk is tudatlanok. Nem is próbálkoztam velük értekezni, miután Vitarát már elhajtották. Most azért bizakodó vagyok, mert az összekötõm a fülem hallatára beszélt az illetékes elvtárs/nõ-vel.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

GrandVitara
Hali! Hát, ne tudd meg, milyen kanosszajárást végeztám már az elsõ szám megszerzésére törekedve! A kiadó egy Media Service Zawada Kft. nevû lengyel(?) cég, amelyiket természetesen sehol nem lehet megtalálni. Rendeteg reklamáció tornyosul velük szemben, mert állítólag az elõfizetések zömét odáig teljesítik, hogy beszedik rá a lóvét. Telefonszámok egyikén sem lehet elérni, mert a "hívott számon elõfizetõ nem kapcsolható". Már írtam pár napja, hogy a Lapker-nél sem tudták, hogy mirõl beszélek. Sõt, most ott áll a dolog, hogy a Lapker sem tudja, hogy hol a francban van ez a cég. Meg a másik kapcsolódó cég is el van tûnve szem elõl: DeAgostini Kft. Igen, ezt sajnos még mindig meg lehet csinálni kis hazánkban.

http://ferrari18.blog.hu/

Dofekné
DrrrrrrPuhhhGrrrrBukkk!!

Akkó rendelni köll nincs mese. 😞

Dofekné
Mostmár tényleg érdekel ez a dolog. Lehet, hogy az utánrendelés már nem bevezetõ szám?? 😄
Amúgy ezeket "hiénázzák" a vaterán négyezer körüli árakon?

Willi Betz
De Schmicihez nem megyek. Mert pont olyan idõpontokban leszek azon a környéken amikor nem lesz nyitva.

Dofekné
Hozzál nekem ótókat!!

Willi Betz
Jövõhét szombat.

Hornando
Szia Dofekné!

Az elsõ, bevezetõ szám, azaz a Lada 690 Ft., viszont a második számtól már 1990 Ft-ot kérnek. Ellenben ha az ember elõfizet rá, akkor 1690 Ft-ért hozza a postás.

Dofekné
Gabec! Mikor mész?

Willi Betz
Scenic gyönyörû XD

Dofekné
Hihhihiii!!!!
Csak most nézem! A Ferrari emblémán nem ló van, hanem egy "F" betû!!!!
Beszarááás! XD

Dofekné
Jó regg!

Íme az új megjelenésû "szuperverdák" és "police" sorozat autói. Az a Ferrari remek tuning alap. Fez dolgozhatna rajta. XD

De ami a lényeg, most járt nálam a Lapker-es összekötõm és elkaptam a grabancát, hogy azonnal szerezzen nekem retroautós lapot, mert különben szerzõdéstbontok ezzel az amúgy is fingszagú céggel. Hát az ember csak állt és nézett, mint a lõtt medve, hogy mit is akarok. Aztán elsõ rémületébõl felocsudván elõkapta kõkori laptopját, hogy megnézze mit is akarok. Persze a havonta frissülõ kiadványlistájában nem szerepel még ez a lap. Majd mobiltelefonjával kezdett hadakozni és a nyolcadik általa felhívott ember (aki Isten után a második) már tudta mirõl van szó, így már talán holnap fogok kapni autókat a "keleti blokkból".
Mennyibe is került az a Lada? Mert nekem valami majd' kétezer forintos árat hörgött az emberem. A következõ megjelenés egy hónap múlva.
Szóval kíváncsian várom, hogy mi fog érkezni és mikor!!

Willi Betz
Taxit?😄DDD

Willi Betz

Willi Betz
Ja...éjszaka jutott eszembe a totalcaron lévõ használtteszt róla,de látom labdacs már betette😊

Willi Betz
Itt a fórumon? Vagy hol?

w77d
hehe, én is tetõ nélkül ótózok már XD