269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    kettő is van belőle..? :)
  • microdimension
    Sziasztok. Ezt az M1-est cserélném egy E28-ra

• dinoenzo
    szerintem a Lada az olyan Volvo 850-es :)
  • hamhusz
    Dino: :)
  • BMW FAN
  • dinoenzo
    misung?! mix
  • dinoenzo
    Krosszos Petit jó lenne,ha nem buzerálnád,mert neki csak igazából Porsche-t szabadna gyűjtenie (max 1-2 Ferrarit).
  • mikeman
    mi az a misungos??
  • mikeman
  • mikeman
    ezt most komolyan kérdezed???
    szerintem te a TZ meg a TZ2-re gondolsz, azért az kicsit más
    akkoriban sok hasonló versenyautó volt
  • dinoenzo
    nem a Ferrari a best.............de a misungos mindent mindennel gyűjtés soha nem volt a kedvencem.

legyen a gyűjteményben egy kis gangnam sztájl...........legyen egyedi

olasz felvágottat,és disznósajtot nem mindenki szereti...........jobb a sonka,vagy a párizsi,mert azokban nem lehet akkorát csalódni :)

minimal sztájl az igazi :)
  • dinoenzo
    szerintem Porsche is volt
  • dinoenzo
    Nem erőltetek itt semmit.....csak kb 2 hete privátban zaklat autoart8 a Bartolettivel kapcsolatosan................

A Labdacsos dolgot meg fel se hozd ,mert széjjel megyek idegileg......a Bartoletti az Bartoletti.............de egy fos zöld undormány pick up az meg az.

Nem véletlen szerintem,hogy a blogban is egy kék pick up-ot tett be a bemutató alanyaként (szerintem jelent valamit).
  • crosspeet
    Szép! Ferrari? Ilyen kaszni volt Alfa emblémàval is..?
  • hamhusz
    Hát én is örülnék ha már itt lenne :) De tegnap adták fel Németországból, így esély 0 hogy holnap ittlesz!
  • mikeman
    nem baj, türelmes népség vagyunk :))
    de ez nem igaz
  • hamhusz
    Úgy lesz, de a héten már sajnos nem ér ide :(
  • mikeman
    várjuk majd a fotókat róla
  • hamhusz
    Next Black F Coming Soon :)

• mikeman
  • crosspeet

Sok géptől váltam meg mostanság, de leginkább a Boxeresek kezdenek többségben lenni, lassan a fele már!
    Megideologizálva: POrsche a lényeg elősször is! ;)
    Néhány VW Bogárka: szintén alap, Porsche ősatyja, és szintén boxer.
    Subaru, szintén Boxer, a hangja állat!
    Ferrari: gyerekkori álomautóim, az alapokat beszereztem
    Bentley: Luxus csúcsa számomra
    Maradt még egy-két BMW-Mercedes-Nissan, de már csak ami tényleg tuti okés nekem, egyre kevesebb, de ami maradt, az már valszeg marad.
    És egy-két ámerikai.
    De alapból mindent gyűjtöttem egyszerre, és elég jó arány ahhoz képest, hogy most kb fele Porsche, a másik fele pedig egyébb. Azokat amúgy nem adom már el, csak hogy elmondhassam magamról: Porsche Fan vagyok. mert nem, mást is megvettem, nem mondhatom el hogy pl egy RoadRunner-Arnage-Skyline-Lancer-Impreza stb párosítás nem izgat, mert hamar hazugság lenne..
  • mikeman
    ha dinót kérdezed akkor csak Ferrarit kell gyűjtened :))))
    ha rám hallgatsz meg azt gyűjtesz amit akarsz, a te ízlésedet kell tükrözze, hisz te nézegeted, csodálod nap mint nap
  • autoart8
    Lehet elkezdek gyűjteni 3 márkát de ezeket amik most vannak modellek nem adom el vagy rosszul gondolom?
  • mikeman
    nehogy besímulj már dondino pádre agymosásába
    mindenki azt gyűjt ami tetszik neki, és senkinek semmi köze hozzá
    nekem több gyártó sportautói is tetszenek, főleg a különleges, emblematikus darabok, nehogy már csak a ferka meg Porsche tudjon olyat gyártani ami tetszik
    és neked se csak ez van, ha jól tudom tekintélyes mennyiségú (és árú) Subarud van
    nomeg Skyline-jaid
    nomeg VW-ed
    nomeg Ferrari-d
    és a többi stb stb
    jameg Kamaz
    és van Lambo-d
    meg még a jó ég tudja mid
    és utálod őket?? aligha, sőt tudom hogy nagyon is szereted őket
    de ha mégse, én szívesen átveszek 1-2-t közzülük :))))))))
    nehogy bologató jános legyél már, mert tudom hogy nem vagy az ;-))))
  • mikeman
    nem iszik itt senki semmit
    minek erőlteted itt a te ízlésedet másokra, nem mindenkinek hiányzik a gyűjteményéből egy teherautó....megjegyzem pont te ugattad le Labdacsot hogy platos modellt vesz, most meg itt lobbizol hogy milyen kafa ez balotteli...izé Bartoletti :), na akkor ki mit iszik itt ?????
    megjegyzem lehet akármilyen fasza, ha lecuppantó kézi készülék van is benne akkor se kéne 200 lepedőért ....egyetlen modellért ?!?!?!, ez már több mint beteges, lehet mindenki szarja a pénzt, de én ha olyan szép lenne hogy hokizásra készetetne, akkor se adnék ennyi pénzt egyetlen modellért!!!!
    de ez én vagyok, nem mondom senkinek hogy vegyen, meg azt se hogy ne tegye, mindenkinejk a magán ügye, nomeg a pénztárcájáé....na az meg aztán tényleg magán ügy!!
  • mikeman
    na ha ezt most a NAV elolvassa ... :))
  • crosspeet
    Ha sok pézem lenne, ilyet vennék.. Exoto :)

http://www.flickr.com/photos/pedal2metal/8209113065/in/photostream

• crosspeet
    én meg nem voltam 18, és már akkor Ukrajnába jártam meg Romániába naftáért suli után, meg helyette.. :) meg "márkás" ruhákért, itthon meg le lehetett passzolni sokszorosáért akár. abból volt a saját verda, nem másból. volt hogy éjjel mentem át a határon, mert akkor volt zsirzós a biznisz. nem az esővel együtt esett rám sem a dollár, de megkockáztatom, akkor sokkal jobban ment mint most, amikor az ember éhbérért gályázik... sajnos... de ez van.
    viszont pl most is melóbe bringával jöttem ki, igaz csak 7km, meg félmisis a gép... :)
    Pedig van autóm is, meg két motorom, bringából is maradt még otthon, de néha nem árt spórolni, meg a kalóriaégetés sem elhanyagolható persze.
  • crosspeet
    Amúgy épp a napokban gondolkoztam kicsit, hogy az utcai Porsche gyűjtim, nem mondom hogy kezd révbe érni, de alakulgat a szememben, és Ferrari téren a régebbi évjáratokba lehet átkacsingatok néha..
    ez amolyan hosszú távú terv féleség.. :)
  • crosspeet
    ebben én is osztom a tanácsod, én is több féle modellben gondolkodtam folyton eleinte, és nagyon nehéz úgy, nem az igazi..
    szerencsére sikerült megválnom néhánytól, és igyekszem egy irányba tartani jobban. Persze vannak még néhány "más" is, de azok a kultikus "muszály" darabok. Relatíve igyekeztem lepasszolni a számomra átlagosabbat, és valami olyan felé tartani, ami exkluzív. Persze alakulóban még az enyém is, mert csak 3-4éve megy a bogár a fejemben. az agyevő bogár. :)
    Az a Bartoletti pedig tényleg űber lehet élőben (is).. irígy is vagyok rá! ;)
    Bár pl. ha már 1:18-ban dobnak piacra tehert, én másra szavaznék, de tény hogy űber részletes a tiéd, lenyűgöző mester! ;)))
    Így jó lesz..? ;)))
  • axod00
    Sziasztok!

Kicsit off topic, de keresek Hot Wheels Elite Ferrari 250 California Spider SWB-t 1:18 méretben, Bp.-i átvélellel.

Köszönöm!
  • Nismo GTR 69
    Sziasztok, hosszú szünet után visszatértem (Igen, én vagyok Nismo GTR :D) Ezalatt a fél év szünet alatt sikerült elfeljtetenem a régi jelszavam, így most ez az új profilom :)
    Az AutoArt sajnos nem adott ki új Nissanokat az R35 GT1 óta, ami érdekelet volna, így sajnos modellel nem gyarapodtam, de a nyáron megvettem az első igazi autómat ami még nagyobb öröm :)
  • dinoenzo
    Senkinek nincs itt Bartoletti gépe az SG-n (csak nekem,F355 mesternek,és Focilabdacsnak,de ugye mi nem vagyunk gyűjtők,mert mi csak gagyi Ferrarikat gyűjtünk).

Itt osztják az észt,hogy ronda,meg nagy ,meg ne vedd, meg kamion ,meg otromba stb......,és közben meg élőben nem is látták még a gépet...............tehát bort isznak,és vizet prédikálnak.

Így nem illik a gyűjteményedbe meg úgy stb...

Vedd meg,ha van rá pénzed,és soha de soha nem fogod megbánni a döntésedet.

Bár téged naponta,sőt percenként is el lehet téríteni a döntésedtől.
    Nem lehet így modelleket gyűjteni.ezt is meg azt is,most ez kell vagy az kell.

Te is átlagos mindent mindennel gyűjtő szeretnél lenni?!

Mert az van itthon elég,és külföldön is.

Legyen stílusod,kialakult elképzelésed,hogy milyen vonalon szeretnél menni,vagy gyűjteni a közeljövőben.

1-2-3 márkára specializálódjál,és csak egy fajta színt gyűjtsél pl. Lambóból,vagy Bugattiból stb....

A világ összes pénze sem lesz elég,hogy minden márkából beszerezz mindent.Ezért is gyűjtsél csak 1-2 márkát szerintem!
    Hidd el,hogy Dollár Papa sem fogja a végtelenségig szponzorálni a gyűjteményedet.Majd ha te fogod a modellekre megkeresni saját magad a lovettát,akkor 2 szer is meg fogod gondolni,hogy egy ritka 150 eurós Kyosho 308 GTS gépet el fogsz-e cserélni 2 db "gagyi" HW-ELITE-re.
    1-2 év múlva bánni fogod minden mostani döntésedet.

Hallgass az idősebb gyűjtőkre!

Ne herdáld el a pénzt,és ne csereberélj fölöslegesen.

Ki fogsz égni így!
  • dinoenzo
    Vedd már meg azt a rohadt Bartolettit,mert a világegyetem legdurvább gépe 1:18-ban!

A Mercedes Shell-es kamionoddal,és a BBR 375 Plus street vasaddal egyben egy kurva szép diorámát készíthetsz (+ 2-3 db Figutech-es figurával).

• dinoenzo
    Gimis koromba gyalog jártam,meg bicóval..........22 évesen tettem le a jogsit........24 éves koromba vettem meg az első kocsimat.
  • crosspeet
    na, písz everybodri!
  • autoart8
    Grat hozzájuk.
  • autoart8
    Értem ok köszi.
  • crosspeet
    ja, meg van még Katonai Uazom, és Nivám is, ami ilyen kissebb.. és "retro"...
    meg még néhány maibb 1:43 is. :)
  • crosspeet
    ismerem, nekem néhány teherautóm van olyan, illetve 2.. Kraz, Csapel, és azon kívül van még katonai Kamazom és katonai Uralom is. Ha kibontod kevesebbet ér, de ha megtartod, akkor szebb kibontva.. :)
    Meg amúgy sem lesznek akkora nagy értékek soha, szóval nem befektetésre valóak..