Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Nyaralni?😄DDD Megnem fordulna a fejemben,hogy ilyennel menjek nyaralni,nem arra való.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Hogyne nyernék😄DD Csak az van benne.

bardocz
Új porsche pont azért nem kéne,kb megnyerik a porsche kupát minden évben😄
bardocz
Csak ezzel állvahagysz egy porsche 911 turbot,ami 40 milla,és még nyaralni is el tudsz vele menni.
Willi Betz
Van mit dolgozni rajta,lehet,hogy átis festem...

1:43

http://ferrari18.blog.hu/

Willi Betz
Megtaláltam az A-osztályom,már szét is kaptam,lemostam. Most szárad,aztán kap új kerekeket is😊

Hornando
Én egy 1_43-as EXOTO-ra tippelek.

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?

Garva03
Ez 1:18-as??

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

http://ferrari18.blog.hu/

Gallardo007
Pont ez a nötípus amit írtál.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

Garva03
Én is lennék...

Willi Betz
Szívese lennék én is C tulaj😄D Csak 10 milla felett van😊

Garva03
😄 Úgy legyen. Gyönyörû gép, és grat hozzá. Én személy szerint egy c tulajdonost ismerek (rajtad kívül) és Õ egy 22 éves csajszi aki apucitól kapott egyet, persze fehér és Amg optikás... És NEM TUDJA VEZETNI!!

N3TuddKi
a kis hülye libák úgyis CLC-t vetetnek maguknak. majd figyeld meg, hogy ezzel a C-vel milyen nõk járnak. mivel ilyen autóm van én nézem 😊
általában kosztümös magas beosztásban lévõ jól szituált, saját keresetükbõl élõk, nem 20 évesek.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Garva03
<#worship> Ezt én se mondhattam volna szebben, megragadtad a lényeget,(mármint a végével) köszi.

N3TuddKi
én nem tartom magam öregnek, de nekem a mostani két autóm automata és már az elõzõ is az volt. számomra semmit nem vesz el a vezetés élményébõl.
de igazából ez egy olyan végeláthatatlan "vita", hiszen nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik más a vágya és más értékrend szerint él.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Garva03
😊 nem semmi, bár félek, tényleg Nõi autóvá fogják kikiáltani, mert szint mindenkinek tetszik, és általában a hölgyek kapják ajándékba (vagy veszik meg maguknak bevásárlókocsinak") hát remélem nem ez lesz, és nem lesz ciki 5-6 év múlva egy ilyennel furikázni férfiként...

Willi Betz
Ez is AMG.

Willi Betz
<#wink>

Gallardo007
Apám nöjének van ilyene csak fekete, de teljesen AMGre alakított 3ezres Avantból.

N3TuddKi
deja vu-m van <#eplus2>

Hornando
Ez már jobb, de ha nem látnám a csillagot, azt is gondolhatnám, hogy valami japán portéka. Gyerekek, szerintem szélsebesen baszódik el ez a világ. Már semmi sem az aminek látszik. A régi értékek manapság már fabatkát sem érnek....

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Garva03
Szerintem nincs vita, csak véleménycsere, mindenkinek megvan a saját álláspontja, ami jól is van így, autómatának vannak elõnyei hátrányai, pl. egy 6.3-as amg nél nem opció a manuális váltó, meg meghalna egy óra alatt, vagy ott az rs4-es audi, annak is ki lehet nyírni a váltóját seperc alatt,

Willi Betz
Õt pl bármikor szónélkül elfogadnám😊

Garva03
Ezen most elgondolkodtam, szabályozni?? Gázfröccsel, vagy hogy gondolod?

Hornando
Majd 40 évesen te is mást mondasz, bár mire annyi leszel, nem hiszem, hogy lesz már választásod.... Szóval, kezdhetsz barátkozni a technológiával. :-)

Garva03
Nem tudom, nekem nem jön be az audi automatája, szerintem jobb manuálissal, bár az is tény, ilyen autókat nem 20-25 évesek vesznek, tehát nem mondok róla véleményt, kényelmes meg minden, de akkor is...

Sguniverse
Nem értettél meg!!
Nem nyúlsz a sebváltóhoz!!!!!! Automata üzemrõl beszéltem!!

Willi Betz
Automatát jóval kényelmesebb vezetni,mint egy kéziváltósat. Én csak ezt mondom,nem akarok belebonyolódni a vitába.

Hornando
Most már én is automatát vennék...
Nemrég próbáltam egy SAAB 9-5 AERO kombit és azt kell mondjam, hogy lenyûgözött. Sõt, Audi A6 3.0TDI Quattro-hoz is volt már szerencsém. Szóval, ilyesmi utazócirkálókat kizárólag automata váltóval vállalnék.

Garva03
Nem érted, tudom vezetni, de hiányzik a kuplungolás, és a többi, a sportautomatának pont az a lényege, hogy Õ is kipörgeti a szemét, jobban mint én tenném, és attól, hogy fel le pöckölöm a sebváltót nem jön vissza az érzés...

Willi Betz
Odatervezték😄
C-ben pl elbújik😊

Garva03
😄 végre valaki aki egyetért velem...

Sguniverse
Szerintem tanuld meg vezetni az automata váltós kocsit!!!!!!!!!!! Te tudsz szabályozni minden váltást, automata üzemben is!!!!!!!! Te tudod megmondani mikor váltson fel, mikor ne, inkább használja a motorféket!! stb-stb!!
Az automata, csak akkor váltogat maga, ha hagyod!

Garva03
Láttam már szebb belsõket, de szerintem a megfelelõ színekkel kombinálva lehet ez a fajta belsõ tér is szép, bár tény jobban tetszett a hagyományos megoldás, vagy a toyotáknál alkalmazott kihajlós, de szerintem ez csupán az átláthatóság miatt van így, hogy a vezetõnek ne keljen lefelé biggyesztenie a szemét ha nézi a navigációt.

Gallardo007
Na ezt meg sem hallottam, automata, idösebbeknek, meg Bódi Szilvi típusú nemváltanitudó nöknek, de férfiembernek...😊

Hornando
Mercedes fanok, azt mondjátok meg, hogy az új Mercikbe miért olyan csúnyák a mûszerfalak? A középkonzolon a szellõzõk felett miért van az a kiegészítõ monitor. Illetve értem, hogy van, de miért ott. Tisztára úgy néz ki, mintha valami teherautó mûszeregysége lenne. Ráadásul ettõl egyáltalán nem sportos a mûszerfal.
Nos, mit mondtok????

Garva03
Nah képet milyen kocsija van a fazonnak?

Garva03
Ott van faternak az e220 cdi classic sport (forgalmi szerint csak e200 cdi ...), sportautomata váltóval, és sportfutómûvel, meg minden szarral, jó jó, lehet vele haladni, de hiányzik a váltás élménye, ez az egyetlen dolog amit utálok abban az autóban (és nem azért van, mert szar lenne az automata, mert ültem már 3000 V6 lagunában, nah abban szar volt az automata) hanem mert Én még fiatal vagyok, és hobbiból vezetek, nem kényszerbõl...

Sguniverse
Én automata párti vagyok!
Szerintem ki kell próbálni, töltsél el egy hetet egy automata váltós kocsival, és tuti, hogy meg fogod szeretni!

Gallardo007
Balatonon ültem egy ilyenbe, csak ezüstben, a szállaodaszomszédé volt, öreg Hencz+feleség von Dojcsland, eljöttek kicsit nyaralni.

Garva03
És mi van a sima duplakuplungos váltóval, vagy a két egybeépített sportváltóval, mind tökéletes a célra, és mind kibírja a nyomatékot...

Hornando
Nem tudom, hál' Isten nem ismerem ezt az embert.

Willi Betz
Csak nem létezik ehhez a 3 literes dízelhez😊

Garva03
de ez a favorit még ha tudom, hogy replika akkor is...

Hornando
Most még vissza kéne olvasnom az utóbbi néhány napot, mert csak pillanatokra néztem be. De azt az F430-ast én még mindig nem láttam.
Persze az hozzátartozik, hogy egy ideje inkább bringával mozgok a városban. Kovácstelep pedig eléggé kiesik nekem...

Sguniverse
Egy modern turbó benzines motor, duplakuplungos automatával az igazi! Pl: WV Golf 1.4 Tsi DSG váltóval. Még nem olvastam olyan tesztet, ahol szídta volna valaki.

Garva03
Jó jó, de ha választani lehetne nekem jobb lenne a hagyományos manuális váltóval...

Garva03
Mi a baj vele?? Én szeretem a manuális váltót, a 807-be is az volt, a rextonba is, az avensisbe is, és a 407-ben is az van (mind diesel, és mindben benne volt a gyári chip)