269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
hamhusz #255397 Van valakinek ötlete, hogy mivel lehetne aláemelni a modellt, valami vitrinkiegészítő létezik ehhez?
-
#255396 Tessék :)
-
#255395 Bár bevallom őszintén, én azokat is próbálom összeszedni. -
#255394 De igen, 1:64 -ben :D ..sajnos 1:18 -asban nem :( -
#255393 az 5. rész rendőr Charger-jeit nem csinálták meg? -
oritomi #255392 Erről is tolhatnál 1-2 képet :) -
#255391 Ezeket mondtam :D ..
- kék nissan z530 ..ezt hol láttad a 2ik részben? xD
- Escalade telepjáró ..ennek sincs köze hozzá. (Ebből van még 3 féle)
- FF4 szériás autókat nem gyűjtöm =/ ...nem tetszenek.
Amúgy a street glow csak annyit fed,hogy világít a kocsi alja. Időzített kapcsolós. Az alap verziós autók "neonos" verziója, azonban a megszólalásig megegyeznek az alap verziósokkal.. Ritkák ugyan, de a vitrinben úgysem nyomkodja majd senki egyiket sem 1 perc fényért :) -
oritomi #255390 Az lehet hogy csak úgy bevették,hogy vigye a pór nép.Itt 1 link ff autókról KLIKK -
#255389 A tokyo drift széria is megvan, de szerintem így szép az 1 és 2 es széria együtt. A 3.ik részben az egyetlen bitang méretű és relatív dögös autó a monte carlo ...és kb ennyi ..a többi annyira középszerű lett, hogy csak szériában van értéke a többi mellett. Az 1 és 2 filmből az ERTL hivatalos szériájából, amit a filmben is látsz, abból csak a Viper hiányzik. Van még baromi sok amit utólag adtak ki ,hogy FF autó ...pl 3 féle telepjáró, meg pontiac és társai ..csakhát ezek nem voltak a filmben, viszont már csak a Franchise miatt is vették külföldön mint a cukrot, holott közük sem volt a filmhez. -
oritomi #255388 Tényleg szépek így egyben,de jobb ha tudod, hogy nem csak a viper hiányzik ;) és akkor még ott van a steet glow és a tokyo drift sorozat. -
#255387 Köszi :) Igazából ez egy nagyon ritka széria lett. Régóta nem gyártják, ráadásul Mo-ra nagyon kevés példány jutott be. És még azokból is csak egy-két tipus (pl skyline-t sztem nálunk nem is lehetett kapni sehol). De valóban kemény fába vágja a fejszét aki szeretné összegyűjteni őket. Nekem is elég keservesen sikerült. -
#255386 hoppá...
nem is figyeltem fel erre a sorozatra még, nem is tudtam hogy (majdnem)minden autót megcsináltak belőle
grat szép sor -
#255385 Máris :D
-
#255384 képeket nyomhatnál be róluk -
#255383 Épp ezzel a szándékkal kérdeztem énis :D Már csak ez az egy autó hiányzik, hogy teljes legyen az 1-2 széria. -
oritomi #255382 Nem tervezem jelenleg eladni.Apránként a sorozat tagjai próbálom begyüjteni,de nem lesz olcsó mulatság... -
#255381 oritomi --> Hali. Esetleg a sárga F&F dodge viper nem lenne eladó? ^^ -
#255380 és egyébként ez ritka?? és mennyit fog érni 3,5 év múlvaaa ?? ;) XD -
crosspeet #255379 én nem értek a ferkákhoz annyira, de asszem az egész más, neeem..? :D -
hamhusz #255378 F50 nincsen, de 250 GTO HE modellem van :) -
crosspeet #255377 és persze 1:18.. -
crosspeet #255376 na.. szóval még mindig érdekel F50-es modellautó, ha van valakinek, aki el is adja, gondoljon rám.. :)
Elsősorban HW esetleg Maisto, piros és HardTop legyen, úgy nem annyira barbis.. ;) -
#255375 majd élőben :) -
crosspeet #255374 A fejér Làmbò naon faja! -
oritomi #255373 Ezek jöttek
Faszt end fjúriusz
és LőLámbórdzsíni
-
crosspeet #255372 Ez nagyon szépnek tűnik, Wellyhez mérten pedig nagyon ott van! Ìgy telòròl nèzve egész korrekt! -
crosspeet #255371 Irj privit mi az ára.. ;-) -
hamhusz #255370 Egy kis OFF :) Ha valakit érdekel!
Kyosho HE 250 GTO #25
48.000 Ft
-
#255369 tééééényleg
ennek ne ragaszd be az ajtaját
amúgy én is csak áthidaló megoldás gyanánt vettem, amíg ki nem hozza az AA, mert szerintem a 964 Turbo a legdögösebb Turbo, muszáj volt berakni a vitrinbe egyet és hát ez volt elérhető, de a kasznival tényleg nincs gond, egyedül a lámpába a fekete pöttyért kár, a többi okés
ennek úgy látom már jobban kiképzett a belseje, egyedül a fényes, festett ülésekért kár -
Voice27 #255368 A fekete 964-est elég jól ismerem Misi, mivel az enyém volt. :)
Annak a modellnek nem a beltér az éke, sima fekete fröccsöntött műanyag.
Sokat nem szaroztak vele, cserébe viszont formailag szép.
Csináltam még képeket az Aventador-ról, azért nagyon más kategória.
-
#255367 vagy a maisto sem rossz(abb)
-
#255366 Egy kis Alfa...
Ez a Brera tegye szebbé a mai esős-boronngós napot ;) -
#255365 megnéztem az ebay-en az árakat.......hát nem is tudom, szerintem annyit bőven nem ér mint amennyiért mennek ott a HW-k, de áron alul se adnám, annyira azért nem eladó
szerintem a bubu se rosszabb és azok jóval olcsóbbak, van a vaterkán is egy
jaaaa meg a CK-n egy F50GT......igaz az 200ojró viszont nagyon szép -
crosspeet #255364 Holnap a vàrosban vagyok reggel tàjt, behozhatod.. ;-) -
autoart8 #255363 Sziasztok!
Bocs az offért de eladóak lennének a következő modellek:
Elite ferrari 246 gt dino
Elite ferrari 308 gts sárga ( elég ritka)
Autoart lexus gs430
Autoart honda s2000 -
#255362 mennyit adsz egy HW-ért? -
crosspeet #255361 kEZD TELÍTŐDNI A pÓCSE-SOR.. ;)
BASZOTT capslock.. -
#255360 na mitörtént???
kipakoltál és rájöttél hogy a sok Porsche mellett mellett olthatatlan vágyat érzel egy Ferrari után?? :)))) -
Pulpapapa #255359 Megjött ma két guruló. Az egyik a bubu 996 turbo a másik a maisto 911 GT1.
A maisto nem nagy durranás de itt-ott okozott meglepetéseket pozitív értelemben. Úgyhogy végeredményben nem bánom ,hogy megvettem.
A 996 pedig illesztésekben meglepően jó bubuhoz képest. A beltér tipik burago. A fényezés nekem nagyon bejön szerintem abban a bubu nem szenved csorbát, de majd nemsokára meg kell érkeznie az első AutoArt modellemnek lehet, hogy utána másképp látom a világot.
Ha megjön minden modell majd lövök képeket is. -
crosspeet #255358 Sziasztok!
Keresek Ferrari F50-es 1:18-as modellt. Vaterát, E-bayt nézegetem olykor, boltokat is, de elsősorban ha lenne valakinek itthon kéz alól..
A következő gyártóktól érdekelne, kizárólag piros színben, gyári dobozában, hibátlan újszerű állapotban és ha lehet "tetős" verzióban:
-Hot Wheels Elite 1:18
-Hot Wheels 1:18
-Maisto 1:18
Thx! ;)