269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • hamhusz
    Van valakinek ötlete, hogy mivel lehetne aláemelni a modellt, valami vitrinkiegészítő létezik ehhez?

• redraven8
    Tessék :)

• redraven8
    Bár bevallom őszintén, én azokat is próbálom összeszedni.
  • redraven8
    De igen, 1:64 -ben :D ..sajnos 1:18 -asban nem :(
  • mikeman
    az 5. rész rendőr Charger-jeit nem csinálták meg?
  • oritomi
    Erről is tolhatnál 1-2 képet :)
  • redraven8
    Ezeket mondtam :D ..
    - kék nissan z530 ..ezt hol láttad a 2ik részben? xD
    - Escalade telepjáró ..ennek sincs köze hozzá. (Ebből van még 3 féle)
    - FF4 szériás autókat nem gyűjtöm =/ ...nem tetszenek.

Amúgy a street glow csak annyit fed,hogy világít a kocsi alja. Időzített kapcsolós. Az alap verziós autók "neonos" verziója, azonban a megszólalásig megegyeznek az alap verziósokkal.. Ritkák ugyan, de a vitrinben úgysem nyomkodja majd senki egyiket sem 1 perc fényért :)
  • oritomi
    Az lehet hogy csak úgy bevették,hogy vigye a pór nép.Itt 1 link ff autókról KLIKK
  • redraven8
    A tokyo drift széria is megvan, de szerintem így szép az 1 és 2 es széria együtt. A 3.ik részben az egyetlen bitang méretű és relatív dögös autó a monte carlo ...és kb ennyi ..a többi annyira középszerű lett, hogy csak szériában van értéke a többi mellett. Az 1 és 2 filmből az ERTL hivatalos szériájából, amit a filmben is látsz, abból csak a Viper hiányzik. Van még baromi sok amit utólag adtak ki ,hogy FF autó ...pl 3 féle telepjáró, meg pontiac és társai ..csakhát ezek nem voltak a filmben, viszont már csak a Franchise miatt is vették külföldön mint a cukrot, holott közük sem volt a filmhez.
  • oritomi
    Tényleg szépek így egyben,de jobb ha tudod, hogy nem csak a viper hiányzik ;) és akkor még ott van a steet glow és a tokyo drift sorozat.
  • redraven8
    Köszi :) Igazából ez egy nagyon ritka széria lett. Régóta nem gyártják, ráadásul Mo-ra nagyon kevés példány jutott be. És még azokból is csak egy-két tipus (pl skyline-t sztem nálunk nem is lehetett kapni sehol). De valóban kemény fába vágja a fejszét aki szeretné összegyűjteni őket. Nekem is elég keservesen sikerült.
  • mikeman
    hoppá...
    nem is figyeltem fel erre a sorozatra még, nem is tudtam hogy (majdnem)minden autót megcsináltak belőle
    grat szép sor
  • redraven8
    Máris :D

• mikeman
    képeket nyomhatnál be róluk
  • redraven8
    Épp ezzel a szándékkal kérdeztem énis :D Már csak ez az egy autó hiányzik, hogy teljes legyen az 1-2 széria.
  • oritomi
    Nem tervezem jelenleg eladni.Apránként a sorozat tagjai próbálom begyüjteni,de nem lesz olcsó mulatság...
  • redraven8
    oritomi --> Hali. Esetleg a sárga F&F dodge viper nem lenne eladó? ^^
  • mikeman
    és egyébként ez ritka?? és mennyit fog érni 3,5 év múlvaaa ?? ;) XD
  • crosspeet
    én nem értek a ferkákhoz annyira, de asszem az egész más, neeem..? :D
  • hamhusz
    F50 nincsen, de 250 GTO HE modellem van :)
  • crosspeet
    és persze 1:18..
  • crosspeet
    na.. szóval még mindig érdekel F50-es modellautó, ha van valakinek, aki el is adja, gondoljon rám.. :)
    Elsősorban HW esetleg Maisto, piros és HardTop legyen, úgy nem annyira barbis.. ;)
  • mikeman
    majd élőben :)
  • crosspeet
    A fejér Làmbò naon faja!
  • oritomi
    Ezek jöttek

Faszt end fjúriusz

és LőLámbórdzsíni

• crosspeet
    Ez nagyon szépnek tűnik, Wellyhez mérten pedig nagyon ott van! Ìgy telòròl nèzve egész korrekt!
  • crosspeet
    Irj privit mi az ára.. ;-)
  • hamhusz
    Egy kis OFF :) Ha valakit érdekel!

Kyosho HE 250 GTO #25

48.000 Ft

• mikeman
    tééééényleg

ennek ne ragaszd be az ajtaját

amúgy én is csak áthidaló megoldás gyanánt vettem, amíg ki nem hozza az AA, mert szerintem a 964 Turbo a legdögösebb Turbo, muszáj volt berakni a vitrinbe egyet és hát ez volt elérhető, de a kasznival tényleg nincs gond, egyedül a lámpába a fekete pöttyért kár, a többi okés
    ennek úgy látom már jobban kiképzett a belseje, egyedül a fényes, festett ülésekért kár
  • Voice27
    A fekete 964-est elég jól ismerem Misi, mivel az enyém volt. :)
    Annak a modellnek nem a beltér az éke, sima fekete fröccsöntött műanyag.
    Sokat nem szaroztak vele, cserébe viszont formailag szép.

Csináltam még képeket az Aventador-ról, azért nagyon más kategória.

• mikeman
    vagy a maisto sem rossz(abb)
  • bulba
    Egy kis Alfa...

Ez a Brera tegye szebbé a mai esős-boronngós napot ;)
  • mikeman
    megnéztem az ebay-en az árakat.......hát nem is tudom, szerintem annyit bőven nem ér mint amennyiért mennek ott a HW-k, de áron alul se adnám, annyira azért nem eladó
    szerintem a bubu se rosszabb és azok jóval olcsóbbak, van a vaterkán is egy
    jaaaa meg a CK-n egy F50GT......igaz az 200ojró viszont nagyon szép
  • crosspeet
    Holnap a vàrosban vagyok reggel tàjt, behozhatod.. ;-)
  • autoart8
    Sziasztok!
    Bocs az offért de eladóak lennének a következő modellek:
    Elite ferrari 246 gt dino
    Elite ferrari 308 gts sárga ( elég ritka)
    Autoart lexus gs430
    Autoart honda s2000
  • mikeman
    mennyit adsz egy HW-ért?
  • crosspeet
    kEZD TELÍTŐDNI A pÓCSE-SOR.. ;)
    BASZOTT capslock..
  • mikeman
    na mitörtént???
    kipakoltál és rájöttél hogy a sok Porsche mellett mellett olthatatlan vágyat érzel egy Ferrari után?? :))))
  • Pulpapapa
    Megjött ma két guruló. Az egyik a bubu 996 turbo a másik a maisto 911 GT1.
    A maisto nem nagy durranás de itt-ott okozott meglepetéseket pozitív értelemben. Úgyhogy végeredményben nem bánom ,hogy megvettem.
    A 996 pedig illesztésekben meglepően jó bubuhoz képest. A beltér tipik burago. A fényezés nekem nagyon bejön szerintem abban a bubu nem szenved csorbát, de majd nemsokára meg kell érkeznie az első AutoArt modellemnek lehet, hogy utána másképp látom a világot.
    Ha megjön minden modell majd lövök képeket is.
  • crosspeet
    Sziasztok!
    Keresek Ferrari F50-es 1:18-as modellt. Vaterát, E-bayt nézegetem olykor, boltokat is, de elsősorban ha lenne valakinek itthon kéz alól..
    A következő gyártóktól érdekelne, kizárólag piros színben, gyári dobozában, hibátlan újszerű állapotban és ha lehet "tetős" verzióban:
    -Hot Wheels Elite 1:18
    -Hot Wheels 1:18
    -Maisto 1:18

Thx! ;)