269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    ez néköm most kicsit dörága... :)
    szép lenne pedig, de egy darab agyag ennyiért, még ha fém lenne is sok pénz lenne egy modellért.. kár. remélem kihozza majd pl az Elite, a Kyoshoba nem is reménykedek, mert tuti perverz sokat kérnének érte..
  • oritomi
    Egy cabrio formájában megjött a gyüjteményem 2. póséja :)

• KDavid850522
    Hali!

Nem nagyon étem' a kérdést! :) Az Auchan nem ritka.

Egyébként grat. a gépekhez, illetve az új kecóhoz! ;) Mi húsvétkor (mikor máskor :D) költöztünk, nem irigylek senkit aki ilyesmibe kezd!
  • microdimension
    Izgalmas a kipakolás mi?

Én is pár hetente átpakolgatom a dolgaimat ide-oda-amoda-emide

Viszont tanáátam néked F50-est, ha még nem sikerált:

http://www.ebay.co.uk/itm/TRUESCALE-MINIATURES-1-18-FERRARI-F50-GT-BPR-Prototype-TSM11FJ001-/261194978980?pt=UK_ToysGames_DiecastVehicles_DiecastVehicles_JN&hash=item3cd06f16a4

Gondolom nem sok van közkézen
  • Angelghost
    így növeltem a moci tető merevségét
  • crosspeet
    pedig 1959-es.. :) szép lenne ez barnában is, de drága még... :(((

• crosspeet
    igen, asszem az AA-nak is Series '62 a neve, és nem Eldorado..
  • chilisos
    Jaja az is szép, csak nagyon kár, hogy nincs pinkben, én mindig úgy látom magam előtt :)
    Meg hiányolom ezt a kis krómcsíkot, amitől tényleg Eldorado lenne, de így asszem csak egy Seville, Eldorado nélkül.

De attól még így is kéne nekem is, jó lenne a Series 75 Limo és a Maisto Eldorado mellé :)
    A színválasztás is nehéz :)
  • crosspeet
    köszönöm! ;) Szépek is ám. :)
    A Pontiac felett néha remeg a léc, le szeretném egyszer cserélni egy AA Eldorado-ra.. Az is szép hajó!
  • chilisos
    Na igen, annak meg a szárnya nem kicsi és ott van még a Pontiac Bonneville :D
    A 2. képen meg a zöld féltégla :D
    Én szeretem az ilyen nagy darabokat :D
  • crosspeet
    egy kicsit.. :)
    Mellette meg a szép Turbo RSR dög szárnya betakarja az egyetlen bömbimet.. ej.. :D
  • chilisos
    Milyen nagy már az a Porsche 962
  • crosspeet
    Zsír! Grat érte.
  • crosspeet
    Az Auchan arra felé ritka..?
  • crosspeet
    Látom, az a gyönyörű fekete Bugatti se lett kőbe vésve nálad.. szép modell pedig.
  • crosspeet
    mer, beheggesztettetted a lámpákat az AA-n..? ;)))
  • crosspeet
    De az is lehet, hogy nem.. de ha mégis.. :)
  • crosspeet
    Napos időt az Uraknak, és a modellgyűjtőknek is, ebben a gané esős időben is, ha mondhatom így! ;)
    Márpedig mé' ne monhatnám, hiszen nálam van net.. XD Yes! :D
    Ideje vót mán..
    Kicsomagoltam az "új" lakásunkban a modellek úgymond javát, még van pár modell, de azok dobozban.. illetve a nemrég jött '64-es Precision 100-as Mustang.

• labdacs
    ja, ezek csak a sárvédősök.
  • labdacs
    ha a szín- és a rajtszámvariációkat nem számolod, és csak a gyárilag kiadott, kizárólag Ferrari (ebben nincs benne pl a Bartoletti), kizárólag diecast kiadásokat nézed, akkor 2012 végén pontosan 200-féle modellel kellett számolnod 2012 decemberében. ez a szám azóta nőtt, mert megjelentek olyanok, mint a pl Kyosho F355, az Elite F12
  • oritomi
    Valaki ismeri az indexről Markoo6-ot? email címe [email protected]
    Megbízható?
  • microdimension
    Kicsi off, ha esetleg valakinek pont valamelyik hiányozna és ingerenciát érez, akkor lenne ez a trió eladó

• oritomi
    képek itt

• oritomi
    Ez mennyire reális? Létezett ilyen csapat vagy csak UMBAU?
  • Angelghost
    Köszönet a projekt résztveőinek:)

• BMW FAN
  • autoart8
    Szia!
    Modelcar fan vagyok bocs nem írtam vissza a króm SLR ügyében! Az is limitált kiadás?
  • hamhusz
    Nem feltétlen mondanám, de manapság 100 eurót kérnek egy ELITE modellért. Sok modellt nem tudok elrakni, ezért az a néhány ami tetszik, azt mondjuk 2 szélsőséges esetben 3 elite gép árán megveszem, és akkor az biztosan tetszik, nincsenek kompromisszumok. Ha az ember jó helyen van jó időben és figyeli a nemzetközi aukciós portálokat, akkor még olcsóbban is meg tud venni egy CMC gépet, mint két ELITE modell ára.
  • schumimodells
    Szép húsvétot minden kedves modellgyűjtő kollégának.

• bodzamaci
    Sziasztok, a segítségeteket kérném, Subarus barátomnak keresek fehér 2003-as. 1:18-as Autoart Subaru Impreza-t. Tud valaki eladót 40 ezerért?

[/IMG]

• 355
    Végre megint egy autó, amit (értelmes áron) még nem csináltak 1/18-ban: a Fujimi kihozza valamikor a Ferrari 250 GT Breadvan modellt. Az autó ronda, de sikeres volt, pl. megnyerte a Brands Hatch versenyt.

• 355
    Van 2 típuskönyvem a Ferrarikról. Ezekből összeszedve van kb. 360 féle utcai autó (sorozatban gyártottak, egydarabos kiadások és faceliftek), aztán ott van 63 év összes F1-es gépe (és az egyes évadokon belül is vannak variációk), a rally gépek, stb.

Szerintem 500db köré lőve nem tévednék nagyot, pedig még nem számoltam a szín és rajtszám variációkat, illetve a rokon gépeket (versenyszállítók, Lancia Stratos és Thema 8.32, Maserati GT, (F. motorok), Fiat Abarth 695 Tributo Ferrari, stb.).

Nekem kb. 130db 1/18-as Ferrarim van, de nincs közöttük két egyforma (max úgy, hogy a Challenge gépből megvan a bemutató és egy rajtszámos). Egyedül színben vannak egyformák: 3 nem vörös, a többi igen :-)

Fiat Abarth 695 Tributo Ferrari
  • oritomi
    Nemhiába.Ahol van della :)
  • bulba
    Húsvétot!
    Nektek melyik a leginkább tojás alakú modelletek?
    Nekem ez a Citroen:
  • hamhusz
    Én már többet Elite modellt nem veszek, szép szép, de inkább 2 Elite áron veszek egy CMC-t.
  • BMW FAN
  • BMW FAN
  • autoart8
    Végülis ez nem biztos de az igen hogy a bartolettit beszerzem. Meg ha elkezdek gyűjteni 3 márkát akkor csak addig amíg 1 vitrin megtelik vele utána meg nem tudom talál úgy kéne hogy egy vitrin luxusautóval sportautóval ilyenekkel lenne tele aztán ez a 3 márka 1 vitrinbe meg ilyenek.
  • mikeman
    igazad van hisz hasonló árban vannak, ne is értem miért nem vesz mindenki bbr vagy mr-t ????
  • oritomi
    Szar ez az elite.Nem ízzik a féktárcsa

autoart8

Jó döntés,én is így vagyok vele,kinéztem a lambókat,csak a harci helyzet az,ha minden fajtát össze akarsz gyüjteni 1 márkán belül akkor 100 modellel kell számítani minimum lambó esetében(meg egy bankrablással).Aztán vannak a kisebb méretarányok,mert 1:18ban nem gyártják.
    A ferrari meg szerintem több mint 100.(200 de akár több is lehet)De a helyi kollegák ezt megmondják.