269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#256197 Persze, meg kell fizetni a 3 plusz lámpát, meg a 24 karátos rezet a szívósoron :-)
A carmodel nem egy olcsó hely, de máshol se láttam még 200€ alatt a modellt. -
autoart8 #256196 Komolyan ennyibe kerül????
http://www.carmodel.com/kyosho/08435a/1-18/ferrari/250-gto-n-24-sebring-1963/62960 -
autoart8 #256195 Hú de szèp...
https://ck-modelcars.de/en/eur/p/13634/lamborghini-countach-lp400-baujahr-1974-yellow-1-18-autoart/74646/ -
autoart8 #256194 Kamion mögött egy piros Lancia Stratos bujkál :) -
#256193 Délután kiugrottam a pályára, kicsit megfuttattam a paripákat.
Fent egy GTO Evoluzione + FXX, alattuk F40 és F50 GT. Ez a rakomány nem érhet sokkal többet 1,5-2 milliárd Ft-nál. -
oritomi #256192 Nálam drámaibb a helyzet.Ez az első.
Egyből egy kuka... -
#256191 A többi hasonló gyártónál biztos nagyobb, de annyira nem drámai. Összeségében sok Norevem van, és csak 1 ami egyértelműen gyári hibás, a másiknál lehet hogy csak rosszul tették rá a talapzatra. -
#256190 Az a két Murci nagyon nem piskóta!! -
oritomi #256189 Az lessz.
A norevnél tényleg ekkora a szórás minőség terén?
Vagy ez és Bulba esete csak egy a millióból?
Elég dühítő.
Mellesleg tényleg szép modell lenne... -
#256188 Szerintem a kereskedővel lehet csak egyeztetni. -
oritomi #256187 Ilyenkor csak az eladóval lehet beszélni,vagy van valami norev kirendeltség ahova beviszem és kicserélik?
Mert ha vissza kellene postáznom,az drágább lenne mint maga a modell ára volt... -
#256186 Részvétem :(
Pedig a képen nem vettem volna észre a hibáit. Nekem eddig két hibás modellem érkezett, egy szovjet (szintén lógott az ajtaja), egy Norev gyártmány. Ráadásul egyszer jött egy teljesen "lerombolt" darab is. -
#256185 Esstét!
-
oritomi #256184 Szerintem bontatlan volt,mert a motortér és ajtó rögzítő ragasztó rajta volt.Egy német cégtől rendeltem. -
#256183 Tutira egy bontatlant kaptál? Nekem egyetlen Norevem van (Ford Capri 2.8), de az százas. A norev.hu-tól vetted? -
autoart8 #256182 Hát sajnálom :( -
oritomi #256181 Köszi
De sajna nem vagyok megelégedve vele.Úgy tűnik egy gyári selejtbe futottam bele.
A bal ajtót nagyon nehezen lehet zárni,alap állapotban ha a fenti állásából leengedem akkor nem a karosszéria mellé jön le,hanem jóval arrébb és onnak kell benyomni a helyére,a másik ajtó meg nem marad nyitva,lecsukódik(bár ez meg szépen csukódik).A fényszóró takaró lifeg,nincs rendesen leragasztva,a motorháztető nincs síkban a karosszériával egy picit feljebb van,a két légbeömlőn nincs rács (ez nem tudom,hogy hiba-e ezt próbálom kideríteni) aztán mikor megjött a csomag észrevettem,hogy a kocsit védő műanyag,a kocsi tetején a díszcsíkot lekaparta,nem annyira vészes de figyelembe véve,hogy új modellről van szó,ez zavaró.
Szerintem a hibák nagy részét a pici kínai meós is észrevette és próbálták javítani,mert a talpazat csavar sem originál jellegű,látszik egy párszor lecsavarták róla(meg tele volt a modell pici kínai újjlenyomattal).
Per pillanat úgy állok,hogy soha többet Norevet! -
autoart8 #256180 Grat nagyon szép! -
oritomi #256179 Azért hozzád képest,kis iskolás vagyok...
Nekem nem jönnek nyolcasával az Autoart modellek.
Per pillanat 3 modellre várok,de egy sem AA vagy kyosho... -
crosspeet #256178 Grat hozzà! Lambò beszernapok vannak, úgy érzem.. ;-) -
#256177 Grat hozzá, nekem van ilyenem -
oritomi #256176 Egy ilyen Norev jött
LAMBORGHINI MURCIELAGO LP670-4 SV CHINA EDITION
Van valakinek ugyan ilyen?Rámírhatna,lenne egy kérdésem
-
zsolti65 #256175 Drophead....Majd jövőre. -
zsolti65 #256174 Oldaltól függ.Van Június,van Q3,de van november is...:) -
chilisos #256173 A Phantomot most már Q3-ra ígérik...a Drophead-del együtt... -
zsolti65 #256172 Hát ja....Oké hogy valószinüleg nem egyszerű a fejlesztés,meg ütemezés stb...Csak akkor ne írjanak hülyeségeket.Több olyan modellt is látok amelyek megjelenése tavaly ősz óta mindíg az éppen aktuális hónapra van jelezve.pl.Januárban januárra.Aztán február első napjaiban átírják februárra,aztán márciusra,és így tovább....
Ha meg valaki a hobbyjával elég infantilis(mint én...)és naponta többször rákeres már az unalomig bámult oldalakra,fotókra,akkor beleőszül:)És amikor végre megjelenik a várva várt termék,akkor nem (csak)az van hogy hűű de frankó.Hanem az hogy:Anyád!!!Aszittem hogy má sose leszel meg.... -
#256171 Csak nálam nem jelennek meg a képek?
kép 1
kép 2
-
#256170 Ezen a fotón meg legalább 4-5 olyan figura van, ami a tavalyi nürnbergi börze óta még a honlapjukra se került fel: a felső rámpán álló, a trikós a műhelyajtóban, a 156 #3 jobb kerekénél lévő és amelyik hátulról tolja, meg a barna inges, aki a Bartoletti előtt áll és veszekszik a zöldingessel.
Nem lehet még kapni a feketeruhás csajt (aki egyébként Brigitte Bardot egy filmjelenetből, csak ezt jogi okokból nem híresztelik), meg az autóban ülő von Trips-et sem. Asszem a jobb-felső sarokban, az Alfa mellett álló öltönyös ember és a kiszálló csaj sincs még gyártásban.
Ezen meg középen van egy Enzo Ferrari figura. Szerintem abból ezrével tudnának eladni.
UPDATE: találtam egy japán oldalt, ahol ezekből többet is lehet kapni. -
#256169 A Kyosho mindennel ezt csinálja. Szerintem fennállásuk óta még egyetlen ígért határidőt sem tartottak be. Az F355-ről kb. 2007-ben volt először szó. De CMC meg a párja: a Bartoletti is késett, és tavaly február óta csúszik a 312P. A Figutectől meg 2011 (!) februárjában előrendeltem pár figurát, a harmaduk még a mai napig nem került gyártásba. Egy hónapja érdeklődtem, nincs törölve, talán idén meglesznek. -
hamhusz #256168 Az ártól nem igen félek, mer minden nagyobb modelles webáruház akciózza az új modelleket, lásd többi most megjelenő elite modell... A vörös elite italia spider is tizenezer forintért beszerezhető. -
zsolti65 #256167 December...haha!Az azt jelenti hogy 2014 május...kb.Nem tudom miért vannak tele a site-ok fals dátumokkal.Anno az RR Ghost-ot 2011 first guarter-re írták,november lett belőle.A Phantom-ot idén januárra ígérték,június van,és még sehol.... -
#256166 Bakker... A HW Elite 599XX Evo szintén decemberben jön, 73€ a nettó nagyker ára (+19% ÁFA + szállítás). Mire itt a vevőkhöz ér, nem áll meg 33-35eFt alatt.
Egy Elite.
Besz@rás.
Ez meg a Jägerfogyasztóknak:
-
#256165 Decemberben (???) jön a Kyosho F355 Challenge.
-
crosspeet #256164 olykor jó irányba is gurul az a gyógyszer... ;)
Túl sok volt az eladás mostanság, hát gyors bejött 2modell.. mert hogy a Gallardo már el is kelt. :D -
oritomi #256163 Ha a ferrari 599 hw-elite-super eliteban létezik akkor mit takar a dealer edisün? -
#256162 -
#256161 Mi van Peet? Nyertél a lottón? :D
-
crosspeet #256160 képek róluk:
-
crosspeet #256159 Srácok!
Tettem fel a fészes 1:18-as oldalra eladó pár modellt, ha érdekel valakit..
-1:18 Autoart Toyota Supra Super GT 2005 20e
-1:18 Autoart Porsche 924 Carrera GT 24e
Hibátlan, dobozában. ha kell képet küldök róluk. -
oritomi #256158 A régi 3as mondeóm szintén 2.2es dízel mocival jobban adta elő a benne szunnyadó erőt,de fentebb elfogyott.A mostani meg csak tól és tól...
Kipróbáltam,hogy 130as tempónál visszapakoltam négyesbe és semmivel nem ment jobban mintha hagyom hatodikban és nyomom a gázt...
Nem egy rajtgép.