Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennél már csak az a jobb, hogy a magyar posta közel duplájáért viszi el mint amennyiért ide küldik. 😞
Azért az is érdekes,hogy Magyarországra mindig drágábban postáznak mint UK-ba.Magyarország mindig a drágábbik zónába esik.Csak tudnám miért...
mikeman
ez jogos indok 😊)

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

Nem tudom miért drágább. Talán azért mert a négyes nyert Le Mansban és többen keresik azt.
KDavid850522
Ultrabrutális!!!!!!!!!!!!!! Grat. hozzá! <#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

mikeman
a 3-as rajtszámú miért olcsóbb mint a 4-es? (modelissimo-n)

mikeman
várjuk a képeket 😊

Majd teszek fel kész képeket is de még nem raktam össze. A gyártó a TSM True Scale Miniatures.
mikeman
ki a gyártó??

mikeman
atya ég de durva ez a gép
hatalmas gratula érte
<#nevetes1><#nevetes1>
összerakott képet is raksz fel?

mikeman
fene tudja, a bézs belsõ nekem is jobban bejött volna

[/img]
Sziasztok.
Megérkezett az idei elsõ modellem. Néhány gyoran készült kép.[/img][/img][/img][/img]
nem tudom miért, de valahogy bézs belsõvel képzeltem el a fekete és piros után, de nagyon szép így is, sõt, talán még jobb is ezzel a fekete belsõvel!

mikeman
ráéreztél 😊
ebben a színben fog kelleni

mikeman
nem gyengén, bár a feketében a legkirályabb
az a szürke annyira nem jön be

..azért a barolo red is jól áll neki...a kutya mindenit!

EVO II

mikeman
valszeg regisztrálnom kéne hogy lássak valamit, de nincs kedvem
de egy kupé tervbe van véve

Mikeman, itt van egy Jag, ezt láttad:

E TYPE

...neked tetszik ez a színösszeállítás?

Mellesleg,ha már szóba hoztam christine-t akkor akit érdekel megveheti jóárasítva itt klikk
2013-as gyártás elvileg és még alkudni is lehet.
KDavid850522
Gratula mindenkinek az új szerzeményekhez! Nem egyet el fogadnék én is közülük! <#vigyor4>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

KDavid850522
Szép napot!

nekem még nincs és nem is volt, de tervben van, csak hát ugye vigyáznom kell, nehogy füstbe menjen...😊

nagyon gyönyörûséges ez az autó!

mikeman
csak nehogy ez is éjszaka gyilkolni járjon 😊
....vagy gyújtogatni <#nevetes1><#nevetes1>

😊

Kész csoda ezek után, hogy nekem megérkezett a kifizetett cucc, többet sem üzletelek ilyen ...már nem is lehet szavakkal kifejezni a primitívséget.

Mindenesetre ami nekem jött, tényleg rendben volt, doboza is.

Szerencsés, aki nem vett tõle vagy nem is került kapcsolatba vele, vagy került, vett tõle valamit és rendben meg is érkezett.

Ezek a jeep-ek el vannak átkozva,tisztára mint christine stephen king könyvében.Vagy füstös,vagy a ház ég le.Ez már kész misztikum...
mikeman
gyönyörû, de mit ne mondjak már van egy itthon 😊)
kíváncsi vagyok van-e valami különbség köztük

mikeman
õ az?
én majdnem vettem tõle egy modellt
csak kurva gyanús volt hogy amikor kértem tõle fotót a géprõl, akkor mindig csak egy bélyegképnyi képet küldött (7kb !!) amibõl még azt is nehéz volt megállapítani hogy mi az a modell, nemhogy az állapotát, mindig szabadkozott hogy nem figyelte meg majd küld jobbat, aztán kútba is esett az üzlet, de lehet jobb is

Óhhh...

EVO

jaja, fain ez úgy ahogy van, csak ez a füst...volt tervem, de az is füstbe ment...😊

nem gáz?

Tigáz-nál megkérdezte valaki: ti gázzal fûtötök/tetek?

...csak tudod mi a baj? ...hogy borzasztóan rég vágytam erre a modellre és annyira örültem, hogy tökjó áron hozzájutottam, de nem gondoltam volna, hogy ekkora probléma lesz belõle...

egy jó ismerõsöm, aki szintén gyûjtõ, csak nincs itt közöttünk, õ is megszívta ezzel a féreggel, neki konkrétan nem küldte el, amit kifizetett, megfenyegette, hogy feljelenti meg hasonlók és nagy nehezen elküldte, csak akkor még Lasszika néven volt fent a kis tapló.

mikeman
<#taps><#nevetes1>
szép darab
lehúzható a hátsó ajtó ablaka? hmm... fain

nekem is van gázkéményem, az enyémbe nyugodtan rakhatod, nekem nem gáz 😊))))

...nehezen tudok errõl a témáról beszélni, de jobb kibeszélni a dolgokat.

...szóval igen, még megvan, de már legszívesebben tényleg bedobtam volna a gázkéménybe, de az gáz lett volna.

Amikor megérkezett, mind a 4 ablakát lehúztam, még a csomitartóajtót is lekurbliztam, hogy a faszén szag kiszellõzzön. Amúgy megnéztem és valóban leégett az oldaláról a fa...😊

Füstli

Meg telerakták olyan pici matricákkal, hogy nem lehet elolvasni szabad szemmel,pedi van rá írva valami...
Sóher banda <#wink>
BMW FAN

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

mikeman
<#nevetes1><#nevetes1>
megvan még a kis füstös?
jó ki szellõztetted? <#papakacsint><#hehe>

mikeman
wow
ez nagyon szép lett
alapból nekem nem tetszenek az 550-ek, de így egész pofás lett
Grat, ügyes vagy
a fotót már meg se dicsérem, az a szokásos nagyon szép <#taps><#nevetes1>

ok, én már meg sem szólalok, Labdacs is utál...áhh, jobb csak olvas(gatni). Egókirályoké a világ...

mikeman
és ráadásul a sóher bajorok csak egy ülést raktak bele <#nyes><#papakacsint>

mikeman
csak finoman a poénokkal mert megint össze leszünk keverve oszt kapok a fejemre 😊)))

köszi Miska 😊

mikeman
Grat mindenkinek a jövevényéhez
mindenkié nagyon szép
<#eljen>

AA Signature

kittgt500
Szép nagyon, ez AA?

kittgt500
Grat hozzá