Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Próbálkoztam a hosszú záridejû képek készítésével...

Annyira nem lett szörnyû...<#nemtudom>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Garva03
Ezt láttátok már Nézzétek végig...

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

Willi Betz
Ha levették akkor is visszalehet igényelni. Nekem pár hónapja valami kretén feltörte a paypal accountomat és vett rajta valami programot. Aztán elindítottam egy pénz visszaküldési folyamatot. Pár nap alatt vissza is jött a pénz a számlámra. Elõtte meg olyan volt mint Scrat-nak,a másik fél nem kapta meg a pénzt,vagyis függõben volt. Ahhoz kellett 30 nap míg visszakaptam a zsöcit.

Dofekné
Ha nem vette le senki a pénzt, akkor ott kell lennie a függõ tételek között, onnan pedig simán vissza lehet venni pár nap alatt vissza is ítják a számládra. De ha már levette onnan valaki.....?

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Garva03
Nah a képek: 195/45 +felni jelenleg sajna a lényeg pont nem látszik, mix (195/45 + 155/65) oldalról elõrõl

Garva03
A fenébe, a 185/55 rõl jelenleg nincs képem, de van másról (az eredeti gumik 155/65 a másik keréken meg 195/45 amikkel a felniket vettem) elég szembetûnõ...

Willi Betz
Várni kell! 30 napon belül visszaküldi a Paypal a pénzt. Én is csináltam már vagy 2x ilyet.

Scrat
Hi all!
Valaki aki nagyon keni az angolt vagy a németet és otthon van ebay - paypal dolgokban tudna segíteni?
Történt ugyanis hogy vettem egy modellt, megjött az invoice, fizettem paypallal majd közölte a csávó hogy jajjajjj nem jó a mail címe amit küldött, csináljam vissza és fizessek a másikra.
Ilyen van???
Na mindegy is mert már fizettem, le is vették a pénzt a számlámról de az istenért nem tudom visszakérni.
Írtam már ebaynek, írtam paypalnak de sehonnan semmi válasz egy hete!
Hogyan tudnám visszaszerezni a pénzem szerintetek?
Megírtam neki hogy "nézd én fizettem, küld szépen a motyót azt majd megoldjuk a többit... de azt mondja nincs hozzáférése ahhoz a címhez amire ment a fizetés. Há de wazze az ebay-es accodhoz akkor is az a paypal tartozik amire fizettem, ergo meg kellett kaponod..
Na mindegy én már nem könyörgöm, indítottam valami féle refundot de szeritnem belekeveredtem...vagy csak mocsok sokat kell várni... nem tudom már. Bosszant az egész!
Szóval aki tudna ebben segíteni, nagyon hálás lennék!
THX! Üdv.

Garva03
Már szólt, hogy a twingóról mennie kell a jelenlegi gumiknak (185/55 R14) és helyette kereshetek kisebbet (175/60 R14) mert sokat fogyaszt (+0,5l) pedig jól néz ki vele... mindjárt teszek is fel képeket...

Garva03
Hát az asszem a twingó alatt pont nem fér el, de szerintem a 407 alatt éppen elforogna, csak anya szóvá tenné a fogyasztást...

Garva03
😊 Mindegyik modellemen van gumi😄 Bár majd konzultálok Veled 5letekért, mert egyre jobban hajlok rá, jogy átépítsek egy régi Ml mercit (semmi extra, csak világítás, meg ilyesmi, már a donor példányra is tettem ajánlatot, hátha elfogadja a srác, és ha igen, akkor pár hónap, és lesz egy világító Ml-em utánfutóval.

Willi Betz
Aham. Good Year...az nem lehet rossz.

Dofekné
Hejj az áldóját! Há' asszittem modell gumi kõ!

Van itthon 235/55 17-es téligumi is! No persze nem a Smartra. XD

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Dofekné
Egy régi modell 😊

Garva03
Jah, voltam már, és a titkos cuccokat is láttam😄

Garva03
Nem, ez

w77d
Õ mindennel csencsel... bemész a lottózóba, bepötyögi a titkos kódot és kinyílik a hátsó fal ami mögött vannak a csempészcuccai XXD

Willi Betz
BF Goodrich?😄D

Garva03
Jah amúgy már úgy néz ki találtam. 205/55 r16 Igaz a gumi majdnem 3 éves, de a mintázata olyan, hogy még a szõr is rajta van... jah és prémium felsõ kategóriás tesztgyõztes, valami 10.000 darabja (újonnan 36000 Akcióban)

Garva03
😊 Gumis Bácsi is vagy? Szerintem a smart gumijai kicsik a peugeotra. 205/60 r16 téli...

Dofekné

Töky 007
Kösz-kösz.

Dofekné
Van gumim (néhány darab)majd du. megnézegeted!

Willi Betz

BMW FAN

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Willi Betz

Garva03
Épp gumit keresek a 2 autóra, és nem elírtam, igazából Vitarától kell bocsánatot kérnem, amiért nem tudom leírni a nevét...

Willi Betz
Nem kell bocsánatot kérned! Én csak jót nevettem😄

Garva03
Elírtam bocs...

Willi Betz
Vatera,Vatara,Vitara😄D

Garva03
HunMarillion -Õ Vatara.

Töky 007
Sziasztok!
Hunmarillion az ki is vaterán? Vitara?

Dofekné
Disznók ezek a GMP-k, meg HV61-ek! Egyszer majd úgy is ráõrülök az amerikai vasak én is!

De addig is lehet, hogy most a Wartburgokra fogok zanzulni! <#idiota>

Meg különben is mi volt itt néhány napja az a sok BMW E10 képkavalkád?!

General ZoLee
Igen, Yatming adta még ki ezt a 68-as Shelby-t. Én is annak a lecserélésére vettem <#vigyor0>

General ZoLee
Nagyon jó, köszönöm!!!

Garva03
Ugye a másik aki kiadta az a yatming?? Nekem asszem olyan van, de nincs ennyire szép...

BMW FAN
Lane

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Willi Betz
Reggelt!

Garva03
Nagyon szép. Ez milyen gyártmány?

BMW FAN
Nézd meg jó lesz e a dolog😊)

General ZoLee
Sziasztok!

w77d
nem tehetek róla.... este jó reggel szar.... ez az alkoholizálás törvénye XXXD

BMW FAN
Nem baj majd elmúlik,csak gyere a rendelõbe<#eplus2>

Garva03
Mondjuk a szobából a Tv, meg a gardrób látszik, a vékony "vitrin" meg a legújabb szerzeményem... Majd készítek egy képet valamikor a szobámról (ha már a másik 2 vitrinem is meglesz😄

AndeeWolfy
Ne legyél már ilyen.

AndeeWolfy
Nagyon jók, nekem tettszik 😊 Szoba + modellek is <#eljen>

Garva03

w77d
mostanában nekem minden reggel fáj XXXXD

AndeeWolfy
Hanem ?? 😊

w77d
nem jó a reggel, pereg fejbe XXXD