Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a képen látható fekete Diablo eladó ha valakinek megtetszene.. 5rongy plusz posta.
hibátlan, pormentes dobozos darab.
hibátlan, pormentes dobozos darab.
Asszem a sok újdonság közül arra a sötétkék 964 RS 3.8-ra fogok rágyúrni.
van valami info valakinek esetleg ezek a GT Spiritek majdani megjelenésérõl..?
van valami info valakinek esetleg ezek a GT Spiritek majdani megjelenésérõl..?
egy új szín az 1:12-es SS-tõl

Dácinak egy Skodri 😊

ez a nagy 901 carrera RS jól mutatna nálam még.. kár hogy nem tapizható belül.. kiváncsi leszek mi pézér osztják majd ezeket a GT Spiriteket. remélhetõleg nem rugaszkodik el az OttO az árakkal..
ja, és ez is PC 1:12
UT 993 RS szín.. 😄
Premium Classixxs 1:12 is kiadja végre az igazi Turbóst, és nem csak szpoilerezettet! Ha jól látom..
nekem se tetszik, de kezd egy kicsit, fõleg ebben a színben
amúgy ez egy '70-es road runner superbird
ERTL, 60$........hmmmm
amúgy ez egy '70-es road runner superbird
ERTL, 60$........hmmmm
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
nekem nem tetszik ez a szupermadár.. 😊 ez valami GTX-RoadRunner kaszni amúgy.. asszem.
nézted reggel 10-12 közt a Discovery-t..? volt pár jó verda..
hnap meg 10-tõl az újjáépítõk új részei mennek majd.
nézted reggel 10-12 közt a Discovery-t..? volt pár jó verda..
hnap meg 10-tõl az újjáépítõk új részei mennek majd.
sose tetszett ez a típus, de ebben a színben és így látva......kezd tetszeni...egyre jobban 😊)

de csak mert homályos a kép 😞
a közelin amit tegnap raktam fel sajna bumszli vastag
el is vagyok keseredve
a közelin amit tegnap raktam fel sajna bumszli vastag
el is vagyok keseredve
miattad tettem fel az uccsó képet, azon nem látszik annyira vaskosnak az elején a penge.. talán.
húú azok a kék porschék az de jó lenne.....fémbõl 😊
nomeg az #1-es M3-as azért ölni tudnék 😊)
nomeg az #1-es M3-as azért ölni tudnék 😊)
Gondoltam csak bészúrok pár képet én is már..
pff.. XD
én se értem, mert anno kép is volt már róla, most mégis csak jegelik a dolgot, lassan eladtam, az összes R34 , hogy majd legyen egy matt fehér csúcs R34 és csak nem akarják kihozni😞
Jòl kihozta az Aa az r34-es matt z-tune verzsionjait.... vagy meglepit akarnak belõle..? ;-) ...
Én kizárólag ebayrõl veszek modelleket,de még nem volt sérült modell a posta miatt.
köszi
csak nem akarok nagyon kölföldrõl rendelni mert elég nagy a sérülés veszélye,de köszi!
csak nem akarok nagyon kölföldrõl rendelni mert elég nagy a sérülés veszélye,de köszi!
ebayen van 1
ráadásul a tetõ sem leszedhetõ
a beltér is kritikán aluli
a motortér viszont elég szép, és a gyöngyház fényezés is egész jó
a beltér is kritikán aluli
a motortér viszont elég szép, és a gyöngyház fényezés is egész jó
sziasztok
bocsánat hogy ilyen bunkón kérdezem de nincs valakinek eladó elite ferrari 430 scuderiaja?
bocsánat hogy ilyen bunkón kérdezem de nincs valakinek eladó elite ferrari 430 scuderiaja?
HW Elite:
Én azt nem értem,hogyha megcsinálták az elite hátulján a tyúkrácsot,akkor az elejére miért nem lehetett berakni?
Kb 50forintot tundak így spórolni modellenként?
Nameg a nyithatatlan csomagtérajtó is bosszantó.Mintha egy sima HW lenne.De nem.Ilyen egy Elite.Bele se merek gondolni milyen a sima....
És azért ennek is az árát megkérték anno.Mert hát ugye elite...
Mostmár csak abban lehet bízni,hogy idõvel kihozza a kyosho vagy a 3 betûs modellgyártók valamelyike.
A kereket is elszúrták,mint ahogy mikeman is írta,de nekem a visszapillantó se stimmel.Nagyobb is magasabb karon ül és a dõlés szöge se stimmel szerintem.
Én azt nem értem,hogyha megcsinálták az elite hátulján a tyúkrácsot,akkor az elejére miért nem lehetett berakni?
Kb 50forintot tundak így spórolni modellenként?
Nameg a nyithatatlan csomagtérajtó is bosszantó.Mintha egy sima HW lenne.De nem.Ilyen egy Elite.Bele se merek gondolni milyen a sima....
És azért ennek is az árát megkérték anno.Mert hát ugye elite...
Mostmár csak abban lehet bízni,hogy idõvel kihozza a kyosho vagy a 3 betûs modellgyártók valamelyike.
A kereket is elszúrták,mint ahogy mikeman is írta,de nekem a visszapillantó se stimmel.Nagyobb is magasabb karon ül és a dõlés szöge se stimmel szerintem.
ismerõs azért az érzés... 😞
<#eljen>#eljen>
<#nevetes1>#nevetes1>
Igen az enyém 😄
http://www.flickr.com/photos/chilisos93
ez így egyszer nagyon sokat érhet majd..
Oh, YESSS!!! ez tényleg a sajátod..??? 😄 tök fasza! 😄
ja, bizti az éhség elvette az eszem, ma nem volt idõm enni, csak most az imént ebédeltem.. bár tudom, nem látszik rajtam. 😊
pedig zsír lehet.. még én sem nézegettem nagyon, pedig itt van lassan két napja..
pedig zsír lehet.. még én sem nézegettem nagyon, pedig itt van lassan két napja..
Van olyanom, méghozzá pont az elsõ 😄

akinek nem fontos ez a modell(típus) annak mindegy, meg csak legyint ezekre
de nekem fontos én nagyon szerettem volna ezt a modellt, de így sanszos hogy nem fog kelleni
bár kap még egy esélyt amikor megjelennek a széria modell képei
de nekem fontos én nagyon szerettem volna ezt a modellt, de így sanszos hogy nem fog kelleni
bár kap még egy esélyt amikor megjelennek a széria modell képei
azt mondtad nem akarod kibontani
én meg nem erõszakoskodtam 😊
én meg nem erõszakoskodtam 😊
jó h jöttél du, oszt ki sem bontottam neked az új hófehérkét.. 😄
mondjuk a te Würth-ösöd facább vót valamivel.. 😉))
mondjuk a te Würth-ösöd facább vót valamivel.. 😉))
ja, és a kék RS6-os is zsír!!! 😊
a bömbik tetszenek ettõl az OttO müzligyártól, illetve a fauvék is, ha már nincs más fém ezekbõl, látom talán õ ki is hozza az mk1-es VW Caddy-t is, az még zsír lehet ... 😊 régen de nagy álmom volt 1:18-ban.. azt várom azért.
dínó-dínó... 😉
a minap megvitattuk hogy az AA egyik újdonsága, a Maserati MC12 remélhetõleg kinövi kezdeti gyengeségeit, úgymint ordenáré illesztési hézagok meg az orrára esõ kasznit meg a lámpaburák hiányát, és a széria változat már szép lesz. De aztán jobban megnéztem a róla megjelent többi képet és a kezdeti örömöm ismét csalódásba hajlott. Nekem megvolt az Elite verziója ebbõl a gépbõl és pont azért adtam el mert aránytalanul nagyok voltak a kerekei és nagyon vastagra sikerült a penge rácsok az orrán. Az AA gépén úgy látom a kerék arányai megfelelõek lesznek de itt is bumszli vastagok a penge rácsok.....bakker de miért??? ettõl az AA sokkal szebbre kellett volna hogy megcsinálja, ettõl sokkal többre képesek náluk, ez az egyik legszebb része a típusnak, ezt nem lenne szabad elb@szni!!!
Gondolom ez öntési(vagy sajtolási) probléma, nem bírnak vékonyabbat csinálni ebbõl az anyagból, de könyörgöm ez engem nem érdekel, tessék megcsinálni arányosra, egy modell ami valószínûleg 200 euro felett lesz igen is nézzen ki makulátlanul és nem érdekelnek a technikai problémák, ennyi pénzért nem
és ez a probléma valószínûleg nem az elõszéria vagy a prototípus baja, ez már ilyen marad végleg.....sajna
Íme összehasonlításul a modell és az 1:1 géprõl készült képek, mindenki döntse el jó lesz e ez így

Gondolom ez öntési(vagy sajtolási) probléma, nem bírnak vékonyabbat csinálni ebbõl az anyagból, de könyörgöm ez engem nem érdekel, tessék megcsinálni arányosra, egy modell ami valószínûleg 200 euro felett lesz igen is nézzen ki makulátlanul és nem érdekelnek a technikai problémák, ennyi pénzért nem
és ez a probléma valószínûleg nem az elõszéria vagy a prototípus baja, ez már ilyen marad végleg.....sajna
Íme összehasonlításul a modell és az 1:1 géprõl készült képek, mindenki döntse el jó lesz e ez így

igen ez a piros is az egyik fõ szín volt, anno szerintem az elsõ képek a kékes szürkérõl voltak mikor 1999ben megjelent az autó, most látom csak az S3 is átfestére került..., mondjuk az nem tetszik, de az E39 ha lesz más színben az tuti jó lenne majd, az E34 nem ebben a színben képzeltem volna el elsõre, de az két Audi Sport Quattro S1 az gyönyörû, az AA is simán megcsinálhatná
Eddig még nem 😊
De egy ilyen Imola rednek jobban örültem volna
De egy ilyen Imola rednek jobban örültem volna
viszont az 1:12 az bejövõs nagyon
Ahogy nézem a nép kérésének nem tudtak ellenállni és átfestik az E39 is... pedig ilyet eddig nem nagyon csináltak😊