269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Sziasztok.
-
crosspeet #257116 az a narancssárga, az útkaparó narancs! ;)
lekéstem az esti 9-es amcsi benzinfalókat a Discovery Channel-en, most kapcsoltam be... :(
Fenn van magyarul valahol vajon a mai rész?? -
Egyébként igen, ezért is fényezték ezt útkarbantartó narancssárgára!
-
Grat. hozzá, ezt irigylem most tőled! 
-
crosspeet #257113 Estét!
Aszfaltozás van felétek, hogy úthengerrel kell közlekedni..? ;)
Faszányos Limbó!
Hozzám meg érkezett pakk.. Azt hittem, a Porsche soromban a 911-esek mellé csak hiánypótlás a Sunstar 356-os, de most hogy érkezett ez az újjonc.... Ő megy a levesbe, nyugdíjba vonul. :)
A netes képek, illetve a gyári képek, sem adják vissza ennek a modell szépségét, az én telósom meg pláne. Ezt élőben látni kell, nagyon szép klasszikus!!! Íme, egy kis időutazás '50-ből. :)
Beautifulll!
-
Szép napot! 
-
Akkor meg be kell vállalni :) -
-
hamhusz #257109 Eddig kétszer rendeltem az USA-ból, egyszer egy modell autó volt, egyszer meg egy hatalmas quadra szerelhető box. Egyszer sem vámoltak meg...szóval ez is olyan lutri dolog lehet, hogy van aki fizet van aki nem. (Még a Szlovákiába postázott csomagot sem vámolták meg.) -
oritomi #257108 A számla olyan dolog,ami elég sűrűn el szokott veszni,onnanrtól meg bemondás alapján működik a dolog.De ha rá van karcolva a dobozra,hogy játékautó és átvilágítják,látja,hogy tényleg az nem fognak szőrözni,hidd el.Tapasztalat ;) -
Megérkezik azzal nincsen gond. De ha nem fogadják el a 30 dodós értéket,és bekérik a számlát,akkor van bukta keményen. -
oritomi #257106 Kell szólni neki,hogy 30 dolcsit írjon rá,meg hogy ajándék.Aztán meg csak reménykedni,hogy megjön... -
Ha mákod van semmi. Ha nincsen,25% vám,27% áfa. -
spyderco69 #257104 Igen van ingyen posta és árajánlatot is lehet tenni... csak arra lennék kiváncsi mennyi lenne rá a vám...mert ugyebár Kína! -
-
Voice27 #257102 Először engem is megzavart, de aztán utánanéztem.
Ferrari 250 TR58 (1958) a becsületes neve.
Kimondottan versenycélokra építették, ez volt a 250 TR továbbfejlesztése.
Ha minden igaz, 3 példány készült belőle.
És tényleg gyönyörű kis gép, az orra is jobban tetszik, mint a 250 TR-nak. -
oritomi #257101 Elég jóárasítva van szerintem és jobban is néz ki mint a fekete diffúzoros.Ráadásúl ingyen posta.Nem rossz!!!! Rá kell menni :) -
crosspeet #257100 Nincs baj a modell árakkal... A madzsar fizu a karcsu. Ennyi. :( -
Tényleg,azt nem is figyeltem hogy pirosra van festve. -
spyderco69 #257098 Igen, csak a hátsó diffúzor pirosra van festve meg a rendszám.Megtaláltam közben...200 db lim kiadás. -
Ránézésre olyan mint az enyém. Csak a felni színe más,meg a rendszáma.
-
spyderco69 #257096 Találtam az Ebay-en egy BBR Enzo-t, olyat amit sehol máshol még nem láttam...van ilyen vagy csak valami kínai koppintás?
http://www.ebay.com/itm/BBR-1-18-FERRARI-ENZO-F60-Rosso-Corsa-Open-close-HE180001VET-LE200-Freship-/111112660766?pt=Diecast_Vehicles&hash=item19ded4a71e -
Vegyük csak ezt.
Amikor megjelent,ha jól emlékszem 100eur,vagy felette volt az ára. Most már közelítünk a 60 hoz. :) kivárunk,és veszünk :)
-
Az lehet hogy sokszor kiadták már. Ezt nem tudom. De ha valaki csak a "kedvenceket" szeretné megvenni A Ferrari modellek közül,akkor az Hw elit nem rossz döntés. Persze amikor egy új modell náluk is megjelenik,bepróbálkoznak egy olyan eladási árral,ami több mint túlzó. De ha valaki türelmes 1-2 hónap után fele ár alatt tudja megvenni:) Ez igaz volt sok Hw modellre. Az ára? valahova 13-18 ig lőném be egy elit árát,és ennyiért nagyjából meg is lehet őket venni. Persze vannak kivételek,pl a 458 Coupe,vagy épp a 288.:D De azok az ára inkább már vicc. Összességében szerintem,szép modellt kaphatunk jó áron! 599 GTO,FF,348 sorolhatnám. Nem tartom rossz gyártónak a Hw t. -
ko1122 #257093 pakk jött :)
-
Szép, bár ez szerintem inkább egy 296 Dino Scaglietti.
-
Szentigaz. A probléma ott van, hogy ez kb. az ötödik kiadása a 348-asnak.
Van még legalább 200-300 olyan Ferrari, amit soha senki nem gyártott 1/18-ban, köztük LM, Sebring, etc. győztesek, világbajnokok, hírességek one-off autói, egy teljes 1/18-as F1 sor, stb., amiket boldogan látnának a gyűjtők.
És nem, szerintem nem ér annyit az új HW 348 és 355, mint amennyit megjelenésükkor kérnek értük. A későbbi értéküket meg jól mutatja, hogy a Vaterán 14,5eFt-ért a kutyának se kell egy vörös Elite 458 Spyder (vagy 13,5-ért egy fekete). Ha még ez sem a reális ára, akkor mennyi, mondjuk 9.900Ft egy Elite-ért..? -
Kifelejtetted a 17+5 biztosítást a felsorolásból,pedig általában annyit szoktak kérni :) -
crosspeet #257089 ;) -
neköm ugyan nem :) csomagküldős nem hozta fel házig, ponty itthon vótam, nem vót szivesség senki részirű, ú-hogy mctakarítottam Néköd :) :)
És igen eljő, merhogy a másik hobbis kacattyaim mán nagyon mennének itthonrú...meg az artcar bimmerek, mind a tizenkettő. Itthon pofátlan áron sem keresi senkisenem :( kint meg egy valag lóvét kifizetnek értük. -
crosspeet #257087 Eljő az az idő..? :)
Jövök neked egy 500-assal, Teee.. ;) -
Eccer....mondom eccer, ha a magyar királyi posta legalább olyan áron tudja vállalni a szolgáltatást, mint ahogyan kintről érkező csomagok esetében pl. a kinti DHL, akkor számtalan kis kacatomat fogom eladni az ebay-en :) -
köszi
ez korrekt hsz
-
crosspeet #257084 Még mâsabb..: kyo f40-est átkerekelni, csinyàt mân valaki olyantat.. :)
-
crosspeet #257083 Korrekt! ;)
Màs..: hogy áll a kerékpározás, miszter? ;) -
zx280 #257082 Elnézést, hogy beleszólok az emelkedett vitátokba. Ez úgy van, hogy németországból ha jön valami pakchen (szó szerinti fordításban:csomagocska) kategóriában, akkor 1 kiló alatt 6,80-Euro, 1-2 kiloig 8,60-Euro. Ha nem interneten regisztrálja magát, akkor 8,90-Euro. Ehhez a kategóriához semmiféle regisztráció, biztosítás nem jár. Ha eltűnik, akkor bukod. Ha az eladó nem adja fel, hanem azt hazudja hogy feladta, és eltűnt, akkor is bukod. Ez gyakorlatilag megfelel a magyar "levél" kategóriának. Ha csomagban (paket) küldik a cuccot, akkor 5 kilóig 17-Euro, 10 kilóig 22-Euro, és 20 kilóig talán 32, ezt nemtom pontosan, de most nem nézem meg. Ehhez már tartozik egy csomagszám, ami gyakorlatilag a szállítólevél száma. Ugyanúgy, mint nálunk. Ez nyomonkövethető, és 500-Euróig tartalmazza a biztosítást, csak nyilatkozni kell feladáskor az értékről. Ez a korrekt szállítási eljárás. Külön biztosítást kötni, felesleges. Ezután következnek az általam nem korrektnek tartott felárak. Ilyenek a csomagolási munkadíjak, és a csomagolóanyag árak. Gondold át, ha veszed a dobozt, akkor drága. Itthon pl kb 150-Ft egy jó doboz. A hungarocell térkitöltő anyag egy fél köbméteres zsákkal 8.000-Ft. A légpárnás fólia egy nagy tekercsel 23.000-Ft, a ragasztószalag darabja meg 250-. Tehát 1 db modell becsomagolása reálisan szerintem 2-Euro körül van, + munkadíj. Ez persze csak nagy kereskedőcégeknél van, mert a Jürgen beleteszi egy cipősdobozba, kibéleli reklámújsággal, oszt csá. Szerintem a nagy cégeknek meg egyszerűen be kellene építeni a költséget a termék árába. Ezért szerintem ezek nem korrekt felárak. A fenti csomagárak DHL árak, ami nagy vonalakban a német posta. Ezen kívül sokan használnak DPD-t, amit én nem szerete. Egy picit olcsóbb, de macerásabb. -
Hát,ha lehet hozzám ne is fordulj segítségért semmiben :) Azt megköszönném :) -
úgy úgy
mit fáj az neked?
eddig se te rendeltél nekem, még is eljutottam 130 modellig, csak elleszek ezután is
-
Tudjátok mit,oldjátok meg:) Vak vezesse világtalant :) -
most kb ugyanarról beszélünk csak másképp :)
de én részemről nem kívánok többet foglalkozni postaköltségekről :)