269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
oritomi #257237 Az a fiesta nagyon dögös.Gondolom 1/43... -
pacalburger #257236 Sziasztok!
ők ma érkeztek:
(az egyik kakukktojás, de mivel minichamps, ezért megosztom azt is, hátha vki más is kedvet kap)
-
pacalburger #257235
kemény. sok munka volt vele? -
#257234 Üdv. Kinek mi a véleménye 1/18-as Minichamps Mercedes-Benz E-ről? -
#257233 'reggelt! Modelissimós rendeléshez vagyunk már ketten 7-8 modellel. Lehet csatlakozni, rendelés (és határidő) holnap este. -
oritomi #257232 Nagyon fasza.Szerintem a készítéséről mindenki megnézne egy foto sorozatot. -
crosspeet #257231 Penge! Minden elismerésem és tiszteletem! :) -
hamhusz #257230 Hát ez nagyon komoly! Leborulok előtted :D -
#257229 Jó napot!
-
crosspeet #257228 Szivesen. De ne tùlozz... :) -
autoart8 #257227 Köszi! Eszméletlen!!!! -
crosspeet #257226 ja igen, van még egy álló üvegvitrin a kisszobában, abban is van egy-két modell, de azok nem jelentősek számomra...
(AA New Beetle kabrio, Bburago Porsche 356, Kyosho Smart RoadSter, és néhány 1:43 Porsche-Nissan)
Meg csak úgy kitéve egy klasszikus amcsi pickUp 1:24... és akkor asszem ennyi. :) -
crosspeet #257225 Az 1:18-as Porsche sorba még van egy üres polcom, van 2 modell a listán, az egyiket még nem gyártotta le az AA (964 Turbo), a másik Porsche pedig babonából nem árulom el, ha lesz rávaló, akkor majd láthatjátok..
és az 1:12-es 964 Turbo is a listán, a GT Spirittől ha legyártják. és ha szép lesz... és akciós. :)
és ha egyszer jobban el lennék eresztve, ami nem mostanában lesz, akkor majd a Ferka sorom szeretném bővíteni (főleg a klasszikus vonalat), de ez tényleg egy elég távlati terv...
Naaa, szép 7végét az uraknak!
és elnézést a gyenguc képekért.. :/ -
crosspeet #257224
Ebben a vitrinben alul és felül mint látható, van még Porsche, a felső polcon 4 verseny Pócse pl.. alul 1:12-es, várha a 964 Turbo feka tesóját.
köztük pedig vegyes téma, ami hozzám nőtt.
-
crosspeet #257223
Ők pedig a Porsche utcai vitrinke a nappaliban:
-
crosspeet #257222 Üdv!
Dani kollega kérésére, lőttem pár mai fotót telón, a vitrinkém jelenlegi állásáról:
Ő, amolyan "már megvannak jobb minőségben is, de sajnálnám eladni őket" vitrin a hálóban:
-
#257221 Az Mc nem ismerem,nekem ez van meg. Ennek nem nyílik semmije,de mondjuk nekem nem is hiányzik :)
-
crosspeet #257220 Autoart Countach 18-ért.. Ajándék kategória!
Naa, most irigyellek igazán! ;)
Èn sárgàt is vàllalnék.. -
#257219 A Countachot piros színben szerettem volna már csak az Ágyúgolyó futam - Cannon Ball film miatt is :-) . A BMW M3 GTR ( Minichamps ) mellé kell majd egy Kyosho változat is.....
Ha még nem unjátok itt van még egy Forzás replika festésem :
-
#257218 Kb. egy hónapja volt itt szó két mesterről, akik régi magyar vasakat és egyebeket gyártanak 1/43-ban. Keresd vissza a posztot, egy régi bordó ©koda Octavia kombi és egy katonai Csepel fotóját keresd. Talán ők vállalják. -
Slash17 #257217 Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan modellkészítőt, aki 1:43-as vagy nagyobb autókat tud rendelésre készíteni, akár kép alapján is? Köszi a segítséget! -
oritomi #257216 Grat,irigykedek én is a piroskára.
A GTR nekem is megvan,igaz sárgában és tényleg dög nehéz.Majdnem a legnehezebb modellem. -
#257215 Köszi - A BMW eléggé súlyos darab , szerintem még a lökhárítói is fémből vannak . -
#257214 -
#257213 Naggyon fasszájjossak! -
#257212 Köszi . Nem vagyok Lambo fan de a Countach tetszik és szerintem elég jó áron ( 18.000 ft )volt úgyhogy lecsaptam rá . A BMW M3 GTR-t pedig már régóta szerettem volna a többi Bömös mellé és most volt az is jó áron . -
crosspeet #257211 Irigy vagyok a limbòra, faszànyos!! persze a màsik sem rossz.. :)
Grat! -
#257210 Mostani ( jóáras ) szerzemények :
-
#257209 A gyerekek és a felnőtt férfiak játékszereit csak az áruk különbözteti meg :-)
-
#257208 Nekem az egész nem nagyon jön be. Mármint a modell nagyon precíz, de maga az autó olyan, mintha egy sokkal rövidebb autó elejére egy őrült indiai tuner ráépített volna fél méter légterelőt. És azok a méteres karon ülő tükrök... Lakókocsi-vontatásra felkészítve..? :-)
DC Design Avanti
-
zsolti65 #257207 Érdekesen kicsinek tűnnek a kerekei......350e HUF.....Megfelelően megszállottaknak megéri. -
#257206 Ízlelgessétek: 1/12 (!) BBR Ferrari LaFerrari 1.180€.
Mondom háromszázötvenezer...
-
crosspeet #257205 Hi!
Megjönni látszik az Otto Mk1-es Caddy! :)
http://www.modelljeim.hu/item.php?cikkszam=204105
-
Voice27 #257204 Pedig régi, ha minden igaz 99 óta gyártják.
Csak az évek alatt nem nyúltak az öntvényhez.
Ha így nézzük, annak idején nagyon komoly darabnak számított. -
autoart8 #257203 Nagyon szépek grat ,de a minichamps Porschénak miért karos még az ajtaja? Nem régi annyira a modell.?? -
#257202 Jaja, ez egy Yat Ming, nekem a első.
Vitrin nézegető távolságból OK, közelebbről vannak vele kisebb problémák: 1-2 porszem a fényezésben, szélesre sikerült krómfestés, ingerszegény motor- és utastér. De szép vonalú a kasztni, tényleg bőrféleség a tető (úgy van ráragasztva, nem festett) és jól hozza a '71-es Riviera hangulatot.
Kár, hogy nem a fekete vagy a vörös, és jó, hogy nem a fehér. Nem akartam pénzért ilyet venni, csere volt, 10-12e körüli értéken, annyit nekem megért.
BTW ha valakinek jobban tetszene az arany, mint a meglévő feketéje vagy vöröse, szívesen elcserélem :-)
-
oritomi #257201 Vágom én is,de a képekre is kíváncsi vagyok.Csak mikor fél terrás egy kép akkor borulok ki,hogy fél óra míg betöltődik minden. -
#257200 Az első Riviera ugye? Yat Ming vagy ki gyártja? :) Mennyi az annyi ? nagyon tetszik :P -
#257199 lassabban tölt be azért. De nem gond mobilról sem :) -
crosspeet #257198 Akarom mondani monitorbol.. de most pl mobilròl innen úgy làtom, mintha nem is vâlasz képpen irogatnèk. Hmm..érdekes.