269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
oritomi #257317 Múltko amit beraktam ultra csicsás rolls royce képet,arról meg kiderült,hogy John Lennon gépe volt,amiből szintén 1 van a világon (hacsak nem egy replika volt) -
autoart8 #257316 Tavaly én is láttam egy tényleg ritkaságot , méghozzà egy Köenigsegg CCXS-t amiből 1 darab van a világon :) -
#257315 előről mint egy meggyurmázott MX5-ös :)
meg nem túl praktikus ahogy elnézem, egy ponyvával kell letakarni
viszont elég ritka darab az biztos -
oritomi #257314 Az -
#257313 mi ez amúgy? egy Ginetta? -
oritomi #257312 jah,meg piros vauxhall corsát :D -
#257311 mit? MOndeot? -
oritomi #257310 Azért ilyet se sokat látni itt
-
#257309 Már értem...erre nem is gondoltam :-) .
Akkor ez sem mostanában lesz kiadva 1:18-ban...pedig jól mutatna a II-es Golf GTI mellett .
-
#257308 Azért, mert az csak egy Opel, ez viszont egy Honda :o))) -
autoart8 #257307 A 2. Képen levő AUTOart Honda nagyon tetszik különösen még az autoarthoz képest is nagyon részletes ahogy láttam. -
#257306 Ez most vagy valami vagy megy valahova :-) . Nagyon szép ez a kis Honda City , kicsit bánom is , hogy az egyik nagy kedvencemet a Honda CRX VTEC-et még nem hozták ki 1:18 - ban ...
...."csak " a z elődjét Ballade Sportot....
Ha már 90-es évek akkor miért nincs 1:18-ban pl. utcai Opel Calibra ?
Opel Calibra turbó :
-
#257305 Az szerintem sem baj ha üzletelget a modellekkel ( inkább mint drogokkal ) mert ha van hozzá érzéke akkor csinálja....de az biztos,hogy korrektebbül kellene.... Már vettem tőle modellt ( személyesen ) és nekem nem volt vele bajom de általában ( ahogy hallom ) nem ez a jellemző . Egyébként a Váci úti modell-börzén mindig kint szokott lenni . -
#257304 Legyen akkor valami családi is :)
-
autoart8 #257303 Értem köszi! -
#257302 Egy régebbi Pentax K10D-vel és két villanjkörtével (igen, villanj). -
#257301 Ejj mennyi nagyteljesítményű, sportautó -muszáj egy kicsit közbetrollkodnom :D
-
autoart8 #257300 Jó képek milyen fényképezővel csinálod? -
#257299 Ebédszünet.
-
#257298 'reggelt! Milyen pofátlan burzsuj gazdagság lehet reggel úgy felkelni, hogy "Nnna, ma kimegyek az 5 milliárd forintot érő, 3 példányban készült Ferrari 250 GTO '64-esemmel a goodwoodi pályára, csapatni egyet az esőben."?
Szar lehet. De szívesen kipróbálnám :-)
-
autoart8 #257297 Sziasztok! Grat mindenkinek az új szerezeményéhez!
Aa McLaren amit szerintem még soha nem fotóztam le :-) most itt van :
-
#257296 Van az a srác már 18-19 is. ;-) Tehát büntethető! :-)
Amúgy volt hozzá szerencsém személyesen is. Kerülendő, a "modellgyűjtők dögkeselyűje" az én véleményem szerint. Engem még nem vert át, remélem nem is fog. Receptem, nem üzletelni vele. Nekem egy meghirdetett (FB bolhán) Bb Reventonomra jelentkezett. Mivel már a sokadik várományos volt elutasítottam. Az első vevő jelölt jött is a modellért, személyesen. A vér hűlt meg az ereimben, amikor jött vele ez a Dudu kölök is. A vevő kifizette a modell árát és ott helyben adta oda a Dudunak. Egy óra múlva már 1000-1500 Ft-tal drágábban a Vaterán volt. Viszonylag hamar meg is vették tőle. Nos, nem a plusz pénz, az a pár száz, esetleg egy ezres nyeresége bántot. Tojtam én arra. De valahogy jobban örültem volna, ha valaki IGAZI gyűjtő kaparintja meg tőlem a modellt, akár olcsóbban. Minden esetre azóta a haverja neve is "fel van vésve az ajtó félfámra". Csak, hogy ne felejtsem el őkert. :-) -
:) -
#257294 Itt meg ©koda Octavia, mint elfogóvadász, mi? :-)))
-
#257293 -
#257292 -
-
#257290 Dubai-ban jó most rendőrnek lenni :-).
-
#257289 A Dudu egy hülye kisgyerek ( kb 13-14 éves lehet ) és ezzel elmondtam róla mindent . Az indexes fórumon ahol szintén árulja a portékáját már neki ugrottak páran ( többek között Labdacs is ) hogy elég nagy pofátlanság amit csinál de azon kívül , hogy időnként nevet vált a vaterán semmi nem változott . Már csak mosolygok mikor időnként kb ilyen szöveggel hirdeti az eladó modelljét :
' Eladó XY modell XY méretarányban , az egyik kerék hiányzik , szélvédő repedt , az egyik ajtó nem záródik rendesen , néhol lepattogzott a festés de egyébként elég jó állapotban van ' : - ))))) . -
#257288 Ezt át kéne matricázni :-)
-
#257287 -
#257286 De itt egy új kép a saját tárhelyemről.
-
#257285 Bakker. Ez egy SG-hibának tűnik. Ha megnézem az oldal forrását, akkor ott a kép és kattintásra meg is nyílik, szóval nem a képet küldő szerver szaraxik. -
oritomi #257284 kép óne -
#257283 OFF Segítsetek lécci: látjátok a belinkelt Mansory modellt? Én miután elküldtem a postot még láttam 1x, de azóta nem jön be, csak a szöveg van a postban. -
#257282 Elkészült a Mansory 599 Stallone. A Scuderiamodelli kizárólagosan árulja. Szerintem elég jól néz ki.
-
oritomi #257281 Srácok! Sikerült celluxot matricára tenni és most beleragadt.Van esély onnan ki-leszedni valamivel és vissza rakni a modellre? Köszi -
#257280 egész jó ez a gép, régebben nem nagyon tetszett, de ahogy telik az idő kezd megtetszeni -
#257279 -
#257278 Tud alkotni olyanokat pázze.Az összes 1ft aukciót felveri :) Csak tudnám mi a jó ebben :)