269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • oritomi
    Múltko amit beraktam ultra csicsás rolls royce képet,arról meg kiderült,hogy John Lennon gépe volt,amiből szintén 1 van a világon (hacsak nem egy replika volt)
  • autoart8
    Tavaly én is láttam egy tényleg ritkaságot , méghozzà egy Köenigsegg CCXS-t amiből 1 darab van a világon :)
  • mikeman
    előről mint egy meggyurmázott MX5-ös :)
    meg nem túl praktikus ahogy elnézem, egy ponyvával kell letakarni
    viszont elég ritka darab az biztos
  • oritomi
    Az
  • mikeman
    mi ez amúgy? egy Ginetta?
  • oritomi
    jah,meg piros vauxhall corsát :D
  • mikeman
    mit? MOndeot?
  • oritomi
    Azért ilyet se sokat látni itt

• BMW M5
    Már értem...erre nem is gondoltam :-) .
    Akkor ez sem mostanában lesz kiadva 1:18-ban...pedig jól mutatna a II-es Golf GTI mellett .

• 355
    Azért, mert az csak egy Opel, ez viszont egy Honda :o)))
  • autoart8
    A 2. Képen levő AUTOart Honda nagyon tetszik különösen még az autoarthoz képest is nagyon részletes ahogy láttam.
  • BMW M5
    Ez most vagy valami vagy megy valahova :-) . Nagyon szép ez a kis Honda City , kicsit bánom is , hogy az egyik nagy kedvencemet a Honda CRX VTEC-et még nem hozták ki 1:18 - ban ...

...."csak " a z elődjét Ballade Sportot....

Ha már 90-es évek akkor miért nincs 1:18-ban pl. utcai Opel Calibra ?
    Opel Calibra turbó :

• BMW M5
    Az szerintem sem baj ha üzletelget a modellekkel ( inkább mint drogokkal ) mert ha van hozzá érzéke akkor csinálja....de az biztos,hogy korrektebbül kellene.... Már vettem tőle modellt ( személyesen ) és nekem nem volt vele bajom de általában ( ahogy hallom ) nem ez a jellemző . Egyébként a Váci úti modell-börzén mindig kint szokott lenni .
  • BMW FAN
    Legyen akkor valami családi is :)
  • autoart8
    Értem köszi!
  • 355
    Egy régebbi Pentax K10D-vel és két villanjkörtével (igen, villanj).
  • bulba
    Ejj mennyi nagyteljesítményű, sportautó -muszáj egy kicsit közbetrollkodnom :D

• autoart8
    Jó képek milyen fényképezővel csinálod?
  • 355
    Ebédszünet.

• 355
    'reggelt! Milyen pofátlan burzsuj gazdagság lehet reggel úgy felkelni, hogy "Nnna, ma kimegyek az 5 milliárd forintot érő, 3 példányban készült Ferrari 250 GTO '64-esemmel a goodwoodi pályára, csapatni egyet az esőben."?

Szar lehet. De szívesen kipróbálnám :-)

• autoart8
    Sziasztok! Grat mindenkinek az új szerezeményéhez!
    Aa McLaren amit szerintem még soha nem fotóztam le :-) most itt van :

• Missa
    Van az a srác már 18-19 is. ;-) Tehát büntethető! :-)
    Amúgy volt hozzá szerencsém személyesen is. Kerülendő, a "modellgyűjtők dögkeselyűje" az én véleményem szerint. Engem még nem vert át, remélem nem is fog. Receptem, nem üzletelni vele. Nekem egy meghirdetett (FB bolhán) Bb Reventonomra jelentkezett. Mivel már a sokadik várományos volt elutasítottam. Az első vevő jelölt jött is a modellért, személyesen. A vér hűlt meg az ereimben, amikor jött vele ez a Dudu kölök is. A vevő kifizette a modell árát és ott helyben adta oda a Dudunak. Egy óra múlva már 1000-1500 Ft-tal drágábban a Vaterán volt. Viszonylag hamar meg is vették tőle. Nos, nem a plusz pénz, az a pár száz, esetleg egy ezres nyeresége bántot. Tojtam én arra. De valahogy jobban örültem volna, ha valaki IGAZI gyűjtő kaparintja meg tőlem a modellt, akár olcsóbban. Minden esetre azóta a haverja neve is "fel van vésve az ajtó félfámra". Csak, hogy ne felejtsem el őkert. :-)
  • BMW FAN

:)
  • 355
    Itt meg ©koda Octavia, mint elfogóvadász, mi? :-)))

• BMW FAN
  • BMW FAN
  • BMW FAN

• BMW M5
    Dubai-ban jó most rendőrnek lenni :-).
  • BMW M5
    A Dudu egy hülye kisgyerek ( kb 13-14 éves lehet ) és ezzel elmondtam róla mindent . Az indexes fórumon ahol szintén árulja a portékáját már neki ugrottak páran ( többek között Labdacs is ) hogy elég nagy pofátlanság amit csinál de azon kívül , hogy időnként nevet vált a vaterán semmi nem változott . Már csak mosolygok mikor időnként kb ilyen szöveggel hirdeti az eladó modelljét :
    ' Eladó XY modell XY méretarányban , az egyik kerék hiányzik , szélvédő repedt , az egyik ajtó nem záródik rendesen , néhol lepattogzott a festés de egyébként elég jó állapotban van ' : - ))))) .
  • 355
    Ezt át kéne matricázni :-)

• 355
  • 355
    De itt egy új kép a saját tárhelyemről.

• 355
    Bakker. Ez egy SG-hibának tűnik. Ha megnézem az oldal forrását, akkor ott a kép és kattintásra meg is nyílik, szóval nem a képet küldő szerver szaraxik.
  • oritomi
    kép óne
  • 355
    OFF Segítsetek lécci: látjátok a belinkelt Mansory modellt? Én miután elküldtem a postot még láttam 1x, de azóta nem jön be, csak a szöveg van a postban.
  • 355
    Elkészült a Mansory 599 Stallone. A Scuderiamodelli kizárólagosan árulja. Szerintem elég jól néz ki.

• oritomi
    Srácok! Sikerült celluxot matricára tenni és most beleragadt.Van esély onnan ki-leszedni valamivel és vissza rakni a modellre? Köszi
  • mikeman
    egész jó ez a gép, régebben nem nagyon tetszett, de ahogy telik az idő kezd megtetszeni
  • BMW FAN
  • BMW FAN
    Tud alkotni olyanokat pázze.Az összes 1ft aukciót felveri :) Csak tudnám mi a jó ebben :)