Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat, nagyon szép!
kittgt500
Estét!

Hozzám is beparkolt egy új modell:

mikeman
mondjuk ezt sejtettem 😊
én meg egy McLaren F1-el <#papakacsint>
amúgy olyan béna ez a név, amikor autózásban kevéssé jártas ismerõssel beszélgetek, ilyenkor mindig el kell magyaráznom hogy nem egy Forma-1-es autóra gondolok<#buck> választhattak volna valami frappánsabb nevet is neki

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

formára nekem is nagyon tetszik, mondjuk ha lenne rá pénzem inkább F40 vennék autókázni

mikeman
ez igaz, viszont nekem akkor is nagyon tetszik és hiányérzetem van vele kapcsolatban modellfronton

lehet azért mert maga az autó is bukás volt mármint akkoriban...
- V12 motor volt igérve....V6 turbo
- 4x4 lett hátsó
- kisebb súly, e helyett lett nagyobb
- gyenge fékek
- egy hajszálon múlott Nardoban, hogy az elsõ orrlemez nem csapódott fel és zúzta be a szélvédõtt 200mph tempónál
stb...

mikeman
ultrabrutál <#taps><#eljen>

mikeman
elég nagy baj ez
az XJ220 tipikusan az az autó amit valamiért egy istennek nem akar kiadni normális minõségben senki, pedig nekem nagy kedvencem

bulba
Uhh, ezt jól benéztem, azt hittem ez egy 1:18-as darab!
Így hogy tudom 1/43-as, hát tényleg nem lehet rá egy rossz szót sem mondani!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Minichamps 1:43 amit a képen látszik, vagy az 1:12re gondolsz? annak már autó formájával is gond van

bulba
Pedig a kép alapján nem sok kivetnivalót látok rajta. Talán a hátsó rácsozás lápák feletti része csak festés?

van még egy pár autó ami csak 1:43 létezik jó minõségben...mint pl az XJ 220 , pedig a Maisto még 1:12 is csinált belõle, full gagyi😊

bulba
Ezzel egyetértek, a facelift elõtti verzió még egyedi is volt, ez meg csak (elõrõl) szimplán izléstelen.

bulba
XJ220, Gyönyörûség! <#worship>
Még a fû is olyan angolosan élénkzöld és dús 😊

bulba
Napot!

Akár cserélem is õket!

Photoshop-al olcsóbban megúszod.
Belekéne rakni azt a revell mercedest aminek gyárilag nincs ablaka stb és rozsda imitáció van rajta.

mikeman
valami lerobbant modellt kéne belerakni
kérjél egyet Dinótól <#papakacsint><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

én se tudom miért vettem ilyen rozoga fészert😊

mikeman
ezt a szép kocsit ilyen rozzant fészerbe rakni ...hmmmm <#nevetes1><#vigyor2>

A vasárfia ma nem autó volt, bár lesz az is két hét múlva.

mikeman
ilyenre már én is gondoltam hogy meg kéne tennem <#nevetes1><#hehe>
csak attól tartok a szervek nem lennének viccesek mikor kiállítanák a csekket

mikeman
nehéz dolog egy dizájn elemet levédetni, de vannak olyan egyértelmû stílus elemek amik nagyon köthetõk egy adott márkához, ezeket nem illik lemásolni, vagy mondjam úgy nem etikus, és tulajdonképp védhetõ is
ilyen pl a BMW-nek a vesék és az AM-nak a harcsszáj, azért akik ezeket másolják elég szegényes fantáziára vallanak és egy olyan nagy márkánál mint a Ford kiváltképp fura és érthetetlen is, mert ha egy kínai cég csinálja már nem is csodálkozik az ember de egy Ford ne csinálja már

Amikor leszarsz mindent

Nem biztos, hogy azért csinálják hogy az AM-hoz hasonlítson.
Minden márkánál megfigyelhetõ a trend,hogy a modelljei ugyan azt a stílusjegyet viselje.
Viszont az új Mondeónak kifejezetten jól áll ez a harcsa száj.<#worship>
Mellesleg pedig nem hiszem,hogy tudna perelni,mert minden márkán van olyan ami egy másik márkára hasonlít.Pl ha megnézel egy új kiát simán lehetne ford is,vagy az új avensis szintén németes formaterve van.
De a lámpákon át a visszapillantóig vannak részletek amik nagyon hasonlítanak egy másik verseytárs részleteire.
amíg az eladási számok jók és dõl a lé, én se változtatnék sokat

mikeman
jól mondod, olyan helyzet mint a 911 esetében
aki nem foglalkozik velük annak tök egyformák, csak ha egymás mellé állnak akkor tûnik fel valami különbség
aki viszont ismeri, rajongója az adott márkának, annak viszont egy szempillantás mûve megkülönböztetni õket
ezt a Fiesta dolgot akkor sem értem, mikor hozzájuk tartozott a márka nem éltek a lehetõséggel, most már mikor akár perelhetnének is AM-ék akkor meg erõltetik, pedig tényleg nem áll jól neki
ez a Fiesta az egyik legcsinosabb kisautó volt mielõtt el nem csúfították ezzel a hûtõmaszkkal

akkor pont azért csinálják😊 Nem vagyok egy nagy AM rajongó de nekem kb 95 óta laikus kívûl állónként nagyon egyformák az Astonok, kb mint a 911, oké változtatnak minding ezt azt, de így elsõ ránézésre nagyon egyformák. Kb ez a Fiesta is olyan furcsán néz ki mint a Toyota mini autója amit AM öltöztettek😊

mikeman
pedig már nem is tartozik a Ford csoporthoz az AM

355
A Ford bekattant és mindenre ráerõltetik az Aston Martin hûtõmaszkját. Szerintem az új Fiestának kifejezetten rosszul áll. Olyan, mintha túl nagy arca lenne. Láttam ma élõben is, úgy még rosszabb.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

BMW FAN

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Ááá az nagyon sokba kerül inkább gyûjtök még hozzá a bartolettire! Ez az aventador ezerszer jobb mint az.
Már azt hittem a 40-es évfordulós murci érkezett meg.Az mikor fog?
Vagy még nem járt le az ebayen?
Köszi, azok a piccolok igen nagyon aranyosak és
Nagyon nehezek ahhoz képest.
Grat hozzájuk!
Aranyosak azok a kis Piccolo Schuco settek. Már én is szemezgettem Porsche és VW, esetleg Mercedes settekkel.. 😊

egy kis kitérõ után, ismét visszakerült hozzám az Aventadorom, de aztán végül ismét új gazdára lelt😊 , így már biztos , hogy a sárga lesz a végsõ megoldás az Aventadorra

Hát én vonattal jöttem ide, Müncheni átszállással. Mentek 250-el is a vonatok de még így is volt vagy 12 óra az út. Lehet egy sedannal jobban élveztem volna. 😄

a képek:
sziasztok!
ma ezek érkeztek a gyûjteményembe,ami a képen nincsen rajta az egy kis busz és egy minichamps mercedes E-osztály.
túl közeliek azok a makrók.. élõben észre sem vennéd azokat a csekélységeket, szerintem..
nem rossz az.
ja-ja.. osztom
az se itt van..
egyszer volt olyan hetem, hogy egy seggel megjártam kétszer is (a két út között volt egy 12órás pihenõm..). elõször egy felokosított tachografos teherrel, a következõ meg egy sedánnal... a sedánnal nem volt olyan unalmas.. 😊
Hannover, Németorzság
Ezt én se értem,hogy mi értelme ár nélkül árulni valamit?
Olyan mintha titkos lenne.Facebook dettó...
schumimodells
Szerintem is.
A Welly nagyon belehúzott, már nem Bburago kategória. (legalább is az újabb modellek)

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

schumimodells
Hol laksz, amúgy?

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php