Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán az 1:8 mit kell javítgatni, így a kép alapján egyben vannak
én még a pirosat szívesen megnéztem volna, erre volt lehetõség, de nem bántam meg, gyönyörû gyöngyház hatású a sárga
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
én a sárga és a fehér között variálok folyamatosan, hogy a végén melyik maradjon meg
V10-es, milyen lenne ha nem gyönyörû :))
amúgy nagyon penge modellként, gyönyörû fényezése van, és a felni az egyik legszebb a gyûjteményembe
amúgy nagyon penge modellként, gyönyörû fényezése van, és a felni az egyik legszebb a gyûjteményembe
:-P
a hangja viszont gyönyörû, elõbb utóbb jön az is majd, de elõbb a világítás
dögös:)
nekem is van egy ilyenem
idõnként el akarom adni, aztán ahogy nézegetem mindig arra jutok, hogy milyen szép autó/modell ez
nekem is van egy ilyenem
idõnként el akarom adni, aztán ahogy nézegetem mindig arra jutok, hogy milyen szép autó/modell ez
ebben az ár kategóriában már azért mind igen jó minõség, inkább az döntsön melyik tetszik a legjobban, melyik lenne az amibe 1:1 ben is gyönyörködnél és vezetni szeretnéd
Az a baj hogy én sem tudom a bartolettire vágyok mióta kezdtem a gyûjtést de nem illik a gyûjteményembe az slr-t azért írtamert az illik és cmc, a zondával meg nem tudom mi legyen ha veszel paganit inkább huayra szóval..
De a többi úgymond szebb élethûbb.
Én modellt úgy választanék, fõleg ekkora összegben, ami tetszik, és nem mások véleménye döntsön szerintem. Azt vedd amelyik úgy érzed a legnagyobb örömet adja és illik az elképzelésedbe!
1:18 Gyûjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php
Ha idén megveszem a bartolettit vagy valami ilyesmit idénre bezárt a bazár.
pont azt írtam, hogy 1:18ból én leginkább azt választanám azok közül amit írtál
szerintem mindegyiket
szépen mosolyogsz anyára, 1-2 jó jegy és év végi bizi mellé meglesznek ezek <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
szépen mosolyogsz anyára, 1-2 jó jegy és év végi bizi mellé meglesznek ezek <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
Nekem sem ez a baj de ez volt az álom modellem de az autoart pagani huayrat kihúzhatom a sorból ?
Az a leggyengébb?
Az a leggyengébb?
a bartoletti kidolgozásra gyönyörû az biztos, de csak egy teherautó, nem illik a személyautó verseny autó sorba nekem legalábbis
Vagy akkor inkább úgy kérdezem 180000Ft ból melyik a legjobb modell ár érték arányban?
Ilyen meg paris hiltonnak van de a bartoletti eszméletlen.
AUTOart pagani huayra ez leglább autó, az SLR szerintem formára egyszerû, a Fiat teherautó:), 911 van bõven 1:18ban, nálam ha Corvette akkor C4 ... egyre inkább:) , a Bugattit nem tudom.
vagy ilyet...

vagy ilyet...
http://Escala-18.com
Csak leàrazás mindenhol.
Csak leàrazás mindenhol.
Az az igazsàg hogy nem akarok ferrarit nagyon.
húúú azt a mindenit jó sok idõ lesz mire a kippukantod az összes kis levegõ buborékot:)
Vagy Kyo F40 1:12 ... :)
bocs, 1:12!!! Tamiya 288GTO
Szerintem: Tamiya 1:18 Ferrari 288GTO.. :)
És exoto jaguar d-type xs collection.
El ne felejtsem a kyosho lamborghini miura 1:12-t sem.
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni hogy milyen modellt vegyek ezek közül.
Melyik a legjobb/szebb/élethûbb!!??
CMC fiat 642 bartoletti maserati szállító
CMC mercedes benz SLR
AUTOart pagani huayra
AUTOart porsche 911 GT3 RS 1:12
GMP corvette c5r 1:12
BAUER bugatti royale
Szeretném a véleményeteket kérni hogy milyen modellt vegyek ezek közül.
Melyik a legjobb/szebb/élethûbb!!??
CMC fiat 642 bartoletti maserati szállító
CMC mercedes benz SLR
AUTOart pagani huayra
AUTOart porsche 911 GT3 RS 1:12
GMP corvette c5r 1:12
BAUER bugatti royale
Dáci elment fuvarba, és nem ér rá ilyen pénzköltési formával foglalkozni :))
és még egy Dácinak! :)
http://www.ebay.de/itm/Volvo-F12-von-Rivarossi-Pocher-1-8-/230931074562?pt=Spielzeugautos&hash=item35c4908e02
http://www.ebay.de/itm/Volvo-F12-von-Rivarossi-Pocher-1-8-/230931074562?pt=Spielzeugautos&hash=item35c4908e02
DÁCI!!! DÁCI!!! DÁCI!!! DÁCI!!! DÁCI!!!
http://www.ebay.de/itm/Rivarossi-Pocher-1-8-VOLVO-Turbo-Truck-F12-INTERCOOLER-inkl-Bauanleitung-/251230832074?pt=Spielzeugautos&hash=item3a7e8645ca
lehet(ne) gyûjteni.. :D
http://www.ebay.de/itm/Rivarossi-Pocher-1-8-VOLVO-Turbo-Truck-F12-INTERCOOLER-inkl-Bauanleitung-/251230832074?pt=Spielzeugautos&hash=item3a7e8645ca
lehet(ne) gyûjteni.. :D
Igy má értem hogy kerültek Skriszhez a géped :)
1:18 Gyûjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php
hasonló poénon törtem én is a fejem, de leelõztél <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ott a pont
ott a pont
Csak nehogy hamarosan a vasakkal kelljen aludnod a felesleged helyett. :))))) Igaz ezeknek már elég vastag a kipufogó csõvük. :))))
köszönöm szépen! Sok modelltõl megváltam mostanság, csak hogy férjek a szekrénybe, illetve hogy finanszírozzam a következõket, de legalább a szemembe kezd letisztulni a vonal.. nem szerettem volna, ha túl sok modellem van, inkább relatív kevesebb, de az mind tuti legyen (számomra) azért egy 1:8-as Pócse most tényleg jól jönne ide, fene vinné el, valaki nemrég bedobta ezt a témát.. ;)))
köszi! ;)
Láttad vón a feleségem szemeit, amikor mondtam hova is teszem egyelõre a nagy vasakat.. :D veszélyes vizeken evezgetek.. ;)))
Láttad vón a feleségem szemeit, amikor mondtam hova is teszem egyelõre a nagy vasakat.. :D veszélyes vizeken evezgetek.. ;)))
Sziasztok.
Grat az új szerzeményekhez. Ezek már brutál nagyok. Lassan nem férsz el tõlük a lakásban.
Grat az új szerzeményekhez. Ezek már brutál nagyok. Lassan nem férsz el tõlük a lakásban.
egyre szebb a gyûjtid
az én újdonságaim meg dobozban árválkodnak...nem férnek már be a vitrinbe, így is egyre szebb modellek kerülnek az alsó sorokba <#pardon1>#pardon1><#vomit>#vomit>
az én újdonságaim meg dobozban árválkodnak...nem férnek már be a vitrinbe, így is egyre szebb modellek kerülnek az alsó sorokba <#pardon1>#pardon1><#vomit>#vomit>
neeem kell a púúúdeeer! ;) ;) ;)
Épp most tolom le a jónépet... :D
1:8-as a két ferka, 1:12-esek a boxeresek, a többi a képen 1:18.
Tudom szar a kép, de ez van.. ami rajta van, az a lényeg! ;)
Épp most tolom le a jónépet... :D
1:8-as a két ferka, 1:12-esek a boxeresek, a többi a képen 1:18.
Tudom szar a kép, de ez van.. ami rajta van, az a lényeg! ;)
szomorú.. nodeevvaneee..
ok, majd egyeztetünk
telón
nem kell hogy mindenki tudjon a mi kis titkos találkánkról <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
telón
nem kell hogy mindenki tudjon a mi kis titkos találkánkról <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
mert mindenki átszokott a FB-ra, ott meg elég egy lájkot nyomni, így többnyire elmarad még az eszmecsere is
Jöhet! kb dél fele már látom hogy mikor érek haza, de szerintem nem problem..
ja viszem, csak te akkor szoktál aldibevásárolni :))
de ha épp nem azt fogod tenni, szívesen megnézném
sõõõt el vinném a kék bömi roadstert is...már ha érdekel persze
de ha épp nem azt fogod tenni, szívesen megnézném
sõõõt el vinném a kék bömi roadstert is...már ha érdekel persze
ja, izé, köszi! ;)
amúgy mostanság azt vettem észre, egyre kevesebb a gyûjtõi grat, már nem szokás, vagy nem is tom... érdekes.. ;)
amúgy mostanság azt vettem észre, egyre kevesebb a gyûjtõi grat, már nem szokás, vagy nem is tom... érdekes.. ;)
rutinból, nem téma.. ;)
Ha gondolod, hónap viszed a csajokat a városba..? benézhetsz, bár nem Kyo ferkák, arra készülj fel azért.. ;)
Ha gondolod, hónap viszed a csajokat a városba..? benézhetsz, bár nem Kyo ferkák, arra készülj fel azért.. ;)
úgy kérem szépen, hogy a Pócse csak 993-ban létezik ettõl a Pochertõl, illetve az nagyon drága, ezek meg szószerint ingyé csereberéltem. ráadásul a 993 sima Carrera nem is egy nagy ász.. persze elfogadák egy nagy 1:8-ast azért.. :) de el ám. csak dörágák, és ritkák... sajna