Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Mercedes Van XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

van mindegyik ma érkezett egy 2009-es Mercedes E-kombi

A vasárnapi vezetőkkel az a probléma, hogy hétköznap se vezetnek jobban.

Dofekné
Üdv!
Mutasd be bátran a kollekciódat!
Remélem BMW-d van!
És
Gabec reméli Mercedesed Van!
Labdacs reméli Ferrarid Van!
Luna reméli Lambod Van!...................................

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

van utcai is meg rally is, rakok fel képet az eddigi gyûjteményemrõl

bency
Hello!<#wave>

:) Semmi okosság :P

bardocz
Utcai autók, esetleg rally?😉
General ZoLee
Szia!

1/18-as konkrétan nem gyûjtök egy adott márkát

bardocz
Akkor már ketten vagyunk😊
Miket gyûjtesz? Milyen méretarányban?
Daniel BMW
Üdv!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Willi Betz
Gyere csak😊 Üdv köztünk.

Üdv.
Mint kezdõ modell gyûjtõ csatlakozhatnék a fórumotokhoz.

bency
Kellet neked....xDDDDD

General ZoLee
Tényleg, ezt a lefûzõszíjat nem is vettem észre idáig.....

GrandVitara
Szia!
Ment privi.
bardocz
Tehát akkor vaterán az IST modelleket árulják irreális áron?
Willi Betz
Akkor én eltoltam az umbauzását XD

General ZoLee
Igen, fehér maradt.

Dofekné
Nem nem, az eredetileg fehér is volt, mint ahogy hátul sem volt sárga index. Tiszta amerika! 😊

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Dofekné
Az zacskós váltizatnál mindössze egy pici elválasztó csík hiányzik a lámpáról, ami kettéosztja a lámpát. Meg még - ha megnézed az újságos ponyváját hátúlról, szépen lefûzõszalagos végig, az IST ponyvája meg csak két csatot imitál.

Willi Betz
Ugy nézem az IST-n is eltolták - a már említetteken kívül - az elsõ index színét. Fehéren hagyták:/

General ZoLee
Ezüsthátú rénszarvas bõrébõl készítették az oroszok a szíjakat biztos.... 😊)

General ZoLee
Hát, ha még ráadásul az újságos változat hátsó lámpája is az eredeti, akkor tényleg nem értem a dolgot... Kíváncsiságból vettem ezt a Gaz-t meg még egy UAZ 469-est, de azt hiszem, hogy elég lesz nekem belõle bõven az újságos változat 😊)

Dofekné
Meg azt sem értem, miért vannak az IST ponyváján a bõr szíjak ezüstre festve?

Dofekné
Az újságoson eredetibb a hátsó lámpa!!!! Nem is tudom honnan szedte az IST azt a durung lámpát!?

bardocz
Ezért nem találok róla képeket akkor:-)
bardocz
A hátsó lámpa melyik verzión az eredeti?
General ZoLee
Illetve Gaz 69, csak mindig összekeverem a honvédségi Gaz 66-tal, amin bénáztam annak idején... 😊)

General ZoLee
Sziasztok! Csináltam néhány képet a retroautós Gaz66-ról és az IST Gaz66-ról. Össze lehet hasonlítani a két autót. Néhány részlet szebben van kidolgozva az IST modellen, meg a festése látványosabb. A csomagolása sokkal szebb, mint a retroautós változatnak, de a többi nem túl jelentõs. A motorháztetõn az a kapaszkodóvas csak imitálva van az újságos verzión, és az IST-nek szebb a hátsó lámpája.
Én többet vártam volna tõle. Fõleg, ha az árakat nézzük: a retroautós változat elõfizetve 1800 Ft, az IXO-Ist pedig 25 euró körül van, kb 7000 Ft, nem számolva a postaköltséget. Ekkora küldönbség nincs a két autó között, amekkora az árukban mutatkozik, de mindenki döntse el a képek alapján.

Willi Betz
Arra én is rávagyok izgulva. Ebayen már láttam,fehér C63-al együtt.

Daniel BMW
Nekem csak ez a változat kell. AMG-bõl még a C63 és az E63 hiányzik, a többi nem annyira a szívem csücske 😄

bency
Egy ilyen nekem is van a listamon 😊,csak a feher AMG .

Daniel BMW
<#szeret>

bency

Hornando
Ne érts félre, engem csak SPIDER zárójelben írt szövege inspirált. Még egyszer mondom, kizárólag tréfának szántam.
Ezzel együtt a legmesszebb menõkig elismerem a tehetségedet és munkáidat. Magam is csak annyira vagyok umbau párti mint TE, vagy általában a józanabbul gondolkodó gyûjtõk sokasága.
Tisztában vagyok vele, hogy ez leginkább hobbi, ami mellesleg üzletszerûen is ûzhetõ.

Mindazon által ha eljutnék odáig, hogy felbátorodom egy umbau felkérésre, azt mindenképpen más úton jelezném feléd.
Mert hiszed vagy sem, én azért elég türelmes ember vagyok. 😄
Arról nem is beszélve, hogy vannak már kész terveim... 😄

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Töky 007
Ez drága. A másik meg sajna elfogyott. B@ssz@ +.

bardocz
Ilyenem van valahol burago 1:43-ban leharcolt állapotban😊
Dofekné
Külsö szemlélõnek úgy tûnhet, hogy "suttyó" a hozzáállásom ehhez a témához. Nem tudom mekkora a bérumbau szolgáltatók köre, de nálam ez abszolute hangulati kérdés. Igazából szívesen eleget tennék minden kihívásnak, de kényszerûen nem szeretek dolgozni, a megrendelõk pedig általában türelmetlenek és a dolog vége az lesz, hogy összecsapom a munkát, az meg nem jó senkinek. Meg hát a szabadidõm is véges. Arról nem is beszélve, hogy az umbau nem olcsó dolog és itt nem is a bérezésre gondolok, hanem a kellékekre, anyagokra. Vagyis a haszon nem is motivál, mert annyit nem lehet kérni, mint amennyi a valós munkabefektetés. Tán ezért is hívják ezt hobbinak.

bency
Jah azt tudom hogy te nem gondoltad komolyan 😊,de biztos van olyan izlestelen ember aki megcsinalja...

Hornando
Relax Bency! Csak tréfa volt...

bency
Szerintem azt bun megcsinalni hogy F40 ala neont tenni!<#szomoru1>

Hornando
Na azt megnézném, ha bárki is neont szerelne az F40 alá...
Kevés jobban ültetett "utcai" autót ismerek. Szerintem nem érvényesülne...

schumimodells
Kék neont.<#hehe>

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Hornando
Dofekné, tudnál nekem belsõ világítást umbauzni a Kyosho Ferrari F40-be? <#vigyor5>

Csak viccelek ám... :-)

NSTSpider
Biztos 😄 De amúgy nekem nagyon tetszik csak lesek ,hogy ezt is meg lehet csinálni.( Nem azért kérdeztem ,hogy a topik lakók ezzel bombázzanak téged ) csupán mezei kérdés volt. 😊

Dofekné
(a kikerülõ válasz)😄

Azt is csak ember csinálta! De, hogy mennyit szopnék az elsõvel.....

bulba
Ez tetszik! Igen jól állnak egymás mellett!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

NSTSpider
Ejj Dofekné te meg tudnád csinálni egy modell világítását? Amit anno valaki belinkelt (megy az index, xenon szerû fény,féklámpa stb)

schumimodells

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Dofekné
Nem agyári modell javításáról szóltam, hanem a FELjavításáról. A gyártási hibák kijavítása természetesen nem umbau. Viszont ha már - teszemazt - egy tolatólámpát biggyesztesz a hátuljára, mert az igazin van, a modellen meg nincs, na az már umbau.