269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Willi Betz
    Dehogynem baj:D Menjetek a TV,Mozi,DVD kategórába.
  • Willi Betz
    De ezt miért ebbe a topikba írtad?:D
  • wazzzup6
    Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy ez a "sztárkeverősdi" (Keverj a sztárokkal!) hogy működik a Jacobs körül?
    Nem szeretnék linkelni (reklámozni) de tudjátok miről van szó, remélem :)
    Elbeszélgetnék pár sztárocskával :):):)

Akinek van tapasztalata pls írjon már egy választ! Köszi!
  • labdacs
  • Willi Betz
    Reggelt! Végre szabadságosat:D Áááá nincs 40 fok:)
  • Zoli11111
    Jó reggelt!
  • BMW FAN
    Reggelt! 40 Fokosat:))
  • bency
    Amugy koszi:)
  • bency
    Megveszed nekem ajandekba ezeket akkor fasza :DDD
  • chilisos

• chilisos
    Boldog szülinapot Bency! :))
  • mrmilan
    Estét! Azt a mindenit!
  • Harly18
    Jó persze, én sem úgy válogatok, hogy mi lesz ritka egyszer, hanem ami megtetszik, csak mikor megvannak a modellek, akkor az ember elgondolkodik, hogy vajon melyik válik egyszer ritkábbá vagy értékesebbé. Persze ez nem azt jelenti, hogy ami értékesebb lenne, azt eladnám és örülnék neki, hogy háromszor többet kaptam érte, mint amennyiért vettem, sőt, épp attól nem válnék meg, ami értékes, s ami nem, attól pedig könnyebben. Na de mi ritkaság, akár az is lehetne ritkaság, amiből nincs fent a vaterán mondjuk többb darab, hanem egy vagy annyi sem, vagy az, amit nem könnyű beszerezni, attól függetlenül, hogy nem ritka/drága/értékes.
  • labdacs
    én meg a fordított végén vagyok a répának. nem azért veszem meg, hogy később értékes legyen, hanem mert tetszik, megkívánom. ha értékessé válik, az jó érzés, de nem szívesen válnék meg egy darabtól sem. viszont sok megdrágult, ritkasággá vált van (részint, mert nem is gyűjtöttem, amikor megjelent, aztán klasszikus lett belőle, részint mert elbambultam, amikor normális áron hozzá lehetett volna jutni) a célpontban, ami addig birizgálja az agyam, amíg valahogy ki nem csengetem rá a pénzt.
  • Harly18
    Logikus, vagyis épp az, hogy az nincs benne, hogy miért fognak majd rajongani. Engem nagyon nem fenyeget ugyan, hogy szétszednének egyes modellekért. Hiába van sok ritkaság, ha nincs olyan megrögzött gyűjtő, aki meg is adja az árát, akkor nem túl sokat ér...Én pont olyat gyójtök, amiért nem tolonganak...
  • labdacs
    ha már Giesse:

• bency
    Nem surun :DDD Nem tudom milyet veszek,pillanatonkent valtoztatom velemenyem,mert nagyon sok tetszik:P
  • bency
    Nem ilyen tarka-barkara gondoltam :P Hanem egyszinure ,csak valami normalis szinre :)
  • schumimodells
    Ez ennél szinesebb már nem is lehetne.Veszed?
  • labdacs
    szép színes.
  • bency
    Ez jol mutatna a Cadillac mellet:P
  • labdacs
    van egy ilyenem:
  • bency
    Igen,azt a kek Camaro-t neztem 220-ert,a tobbi mar draga lenne,de a Camaro-n gondolkozok,meg meglatom :) Eselyes :P
  • labdacs
    nehéz. nyilván, hogy a nagyon limitált nagyon különleges minőségű példányok sosem lesznek olcsók.

de a normál kategóriában szerintem csak sejteni lehet, hogy minek az értéke fog meglódulni a semmiből az égbe. igazán akkor veszed észre, hogyha már megindult. most én például az Elite féle magnumos 308 GTS-et ilyennek tippelem, de lehet, hogy nem lesz igazam. anno pl a 288 GTO-t az MCW és a Modelissimo 40-, meg 50 euróért akciózta, most meg néha a triplájáért megy el egy darab az ebay-en, pedig nem egy régiségről beszélünk, hanem egy 2006-os modellről. általában persze a limitált (legalább <5000), szebb kidolgozású, érdekesebb autóknál nagyobb erre az esély, de garancia nincs. tudnék én limitált szépet mutatni, ami rohad a boltokban, mert a kutyának sem kell.
  • Zoli11111
    Jó estét! Boldog születésnapot, Bency!
  • Harly18
    Szia! Nem tudom, talán...Keresek majd valamilyen képet...
  • schumimodells
    Itt vannak szép szinesek is.
  • schumimodells
    Szia.
    Te nem akarsz bogarat tenni a bannerbe?
  • bency
    Megvan ra a money :) 1 modellt fogok venni,de meg mindig nem tudom milyet vegyek,mert most nem ezustot,nem feketet,es nem szurket akarok venni hanem valami szep szineset :DDD
  • Harly18
    Mostanában ritka alkalmak egyike, hogy itt vagyok, így kérdezek is egyet, lehet hogy nem lehet rá választ adni. Azoktól kérdezném, akik nem fél éve gyűjtenek 1:18-at, hanem 5 akár 10 éve, mert jobban látják a dolgokat.

Előre meg lehet tippelni, hogy milyen modell fog egyszer értékesebb/ritkább lenni (limitált kiadásokat nem beleértve)? Akár gyártó vagy egy adott típus? Mert nem csak prémium modellért adnak sokat, egy "játékautóért" (=Bburago) is képesek vagyonokat adni, ha ritka, tehát ez nem kidolgozottság kérdése. Pl.: Norev, Revell és hasonló gyártók modelljei lesznek ritkák, vagy épp ezek olyanok, akik sok évig gyártanak modelleket nagy darabszámban, épp ezért nem valószínű, hogy 5-10 év múlva jelentősen nőne az áruk/ártékük? Persze ez alkalom függő, mert egy-egy komoly gyűjtő mindig lesz, akinek van elég pénze, és nem kutakodik, hanem drágán megveszi inkább a kiszemelt darabot...
  • Harly18
  • labdacs
    bódogt.
  • schumimodells
    Kaptál modellt?
  • bency
    KOSZONOM MINDENKINEK!!!!!! SZEP ESTET!
  • schumimodells
  • schumimodells

• schumimodells
    Szép estét.
  • schumimodells