Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garva03
ez így nem jelenik meg...

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

General ZoLee
Nekem is tetszik, csak ha azt nézzük, hogy dupla annyiba kerül, mint egy sima Yatming, ahhoz képest nem annyival szebb. Sõt, mondhatjuk, hogy alig van jobban kidolgozva. A motortér színesebb egy kicsit, és ezzel ki is fújt a dolog.

Sziasztok! Kérlek nézzétek meg és ha lehet vásároljatok az eladásra szánt termékeimbõl a vaterán és az expressz.hu-n. Fontos lenne ezeket eladnom minél elõbb! A vaterán ezeket találjátok: http://www.vatera.hu/user/account/list_selling.php

Garva03
Nyíregyen is van egy, tényleg szép, meg van egy fehér x5, hát nem vagyok bmw-s, de elég jól néz ki.

Töky 007
Ma láttam Debrecenbe egy fehér Q5-öst, Német rendszámmal, Szerintem valami gyári tuningos volt mert fel volt spoiler-ezve. Elég ütõs volt.

Töky 007
Nekem tetszik.

Garva03

General ZoLee
Lefényképeztem a régóta vadászott 1958-as Studebaker Golden Hawk-ot. Õszintén szólva túlzásba viszik a csomagolást a Yatmingnál, ezt hiába hívják Yatming Signature Series-nek, azért hagy kívánnivalót maga után bõven. Nagyobb energiát fektettek a jobban kinézõ csomagolásba, mint a modell elkészétésére. Fõleg az ajtók, és a fölöslegesen tekergethetó ablakok miatt. Ráadásul még a sima mezei Yatming csomagolás sokkal praktikusabb is... De azért örülök neki, a színe miatt sokat keresgéltem. Íme:

Falkon
Ez igaz.
Nyáron 1 hetet voltam Herbertingen-ben , nagy buli volt.
Na de a csajok ..... elég rondák voltak.
Volt egy szép , kiderült magyar 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Töky 007
Akadt azért ott egy-kettõ.

bardocz
Nem én akartam leírni 😄
Gallardo007
Csini német csajokat nehezebb lesz találni mint aranyat, egyszerûen rondák a német csajok minden jóindulattal megspékelve mondom.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

Töky 007
Na akkor biztos lesz vmi action 😄 Fhuu mi még anno kamionnal mentünk Németbe.Onnan meg Rostock-ból komppal át Svédbe. Elég unalmas volt, de pont akkor volt a Foci WB szóval elég káosz volt égész Németbe.

Garva03
Ott egy csomó csaj a világ minden részérõl, ugyanis egy ösztöndíjasoknak fentartott koli (persze vannak benne csini német csajok is), és állítólag nayon várnak már minket, mert ugye egy leányzóért megyünk ki (barátom menyasszonya) és eléggé begarangozott minket... Remélem is, hogy jó lesz, elvégre 12-14 órát fogok vezetni...

Töky 007
Hoohooooooo, arra jó bukszák vannak.

Garva03
Jah, remélem jó lesz, majd készítek képeket...

Töky 007
Fene a szádat 😄

Garva03
na látom elírtam, szóval lánykoliban...

Garva03
Amúgy akkor azt nagyívben elhallgatom, hogy egy lánykoiban leszünk 4 napig elszállásolva...

Garva03
Hát megnézem. Amúgy majdnem lezz egy olyan modellem, csak késõn kapcsoltam, és elvitte más 😞 Pedig a szép lila leba volt... Nah majd legközelebb...

Falkon
Én is irigyellek!
Majd jegyzed meg mennyi a W124-es ott (ha van).
Köszi!
Jó utat!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Dofekné
Ejj Danny, mögé is odaengedtek? XD

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Daniel BMW
További Jó éjszakát!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Garva03
Hát ha ez így van a merci csomagtartóját telepakolom velük, és a börzén elherdálom...

Garva03
😊 Pontosan az az egyik napi programunk, a másik meg swájc, meg franciaország...

Dofekné
......sõt, úgy fognak örülni, hogy ingyen osztogatják majd! XD

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz
Sok szép város van azon a környéken,meg aztán fekete erdõ is ott kezdõdik😊 Ha ugy lesztek,hogy nem találtatok ki semmit,akkor menjetek el Donaueschingenbe,onnan ered a Duna.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Dofekné
Ez a torony Münchenben van, ha minden igaz a Landsberger straße-n. Ill. helyesbítek: ott is van egy ilyen smarttorony.

Garva03
Hm elgondolkodtató, akkor nem tudom ,elhozok 2 elegance C mercit, egy kombit, és egy limuzint, hátha még akciósak is lesznek...

Willi Betz
C63-at nem adták ki Merci dobozban. És ott csak gyári dobozos modellek vannak.

Dofekné
Azért...huh! Legalábbis ami az ebayes árait illeti. Tán a boltban szolídabban fog a tolla. Épp itt látszik tisztán, pl. egy 330 sedan nála 79€, a múzeumban 59€. Nem minegy.

Willi Betz
Hmm😄

Garva03
Február 2-án indulunk 2 kocsival 9-en, igazából freiburg-ba megyünk, és a visszaúton nézünk be a múzeumba (reggel nyitásr megyünk, és aznap csak münchenig megyünk el) majd másnap Bécs, és úgy haza, 6-án érek haza. Nah, ha jó áron lesz hozok egy c63 AMg-t...

Ilyen tornyot kéne csinálni 1/18-ban
Torony

A vasárnapi vezetőkkel az a probléma, hogy hétköznap se vezetnek jobban.

Garva03
nah akkor most rábeszéltél..., most már teljesen elbizonytalanodtam

Willi Betz
Most mész? Jártam már ott,de ettõl függetlenül irigyellek😄 Legszívesebben odaköltöznék😄DD Megaztán ott van a Porsche múzeum is. Az is érdekes.

Daniel BMW
Ha egyszer oda beszabadulok...XD

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Willi Betz
Lehet,hogy van valami egységesített ár.

Garva03
Nah viszek majd laptopot, és majd informálódok. Mondjuk minden azon múlik mennyi pénzem lesz péntek délutánra...

Töky 007
Én a sötétzöld-re gondoltam :-) szerintem azt a Bburago nem adta ki.

vennék én is csak Magyarországra ha jól tudom nem küldik

Dofekné
Miez? Valami egységár? A BMW múzeumba is ennyi a beugró + 8€ a gyárlátogatás is.

Egyébként, a múzeumban egy tízessel olcsóbbak a modellek egy normál bolthoz képest. Legközelebb Én is ott fogok vásárolni az ziher.

Willi Betz
Pedig nem számítanak drágának. De akár Manfredhoz is benézhetsz,egy p*csányi modellból,ami plafonig van modellekkel. Link

Töky 007
Nem rossz, de azért az ára is ott van.

1/87 25 euró

schumimodells
Kár érte.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Garva03
Akkor lehet nem ott fogok modellt venni, de köszi az infókat.

schumimodells
Bburago.
A Maisto is csak egy átdobozolt Bburago,egyébbként.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Töky 007
Hohhhó de jó. Egy ilyet vennék...

Willi Betz
50-55 euro között vannak. Az F1-es ha jól emlékszem 74 euro volt. A beugró 8 euro/kopf. Napijegy.