269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • zsolti65
    Felnyitotta elejét,hátulját,de olyan szögből fotózta hogy nem látszik a motor pl....
  • Voice27
    Maga a típus nekem se jön be igazán, de mindenképp jobban sikerült, mint az F12.
    Elérték, hogy sokan beszélnek róla, és valahol ez volt a cél szerintem.
    Nekem a Pagani Huayra vagy a P1-es McLaren is sokkal jobban tetszik.
    Mindkettő letisztultabb.
    A Ferrari sokat akart markolni ezzel a dizájnnal, de valahogy nincs benne harmónia, nem áll össze a dolog.
    A kevesebb több lett volna talán.
    Elfelejtettek autót tervezni.
    Ha újkori szupersportkocsit kell mondani, kapásból az Aventador-t mondanám, vagy a fent említett csodákat.
    Visszatérve a Mattel-hez, a 458 Speciale szerintem jó lesz, fél ablak ide vagy oda. :)
    Utoljára szerkesztette: Voice27, 2014.11.22. 21:32:53
  • zsolti65
    Kár hogy olyan nagy az a rés az ajtó és a tető között...Amúgy ha kb. 100 euro körül lesz,akkor nagyjából korrekt szerintem.Aki pedig tuti minőséget akar,az nyúljon mélyen a zsebébe...és akkor BBR...
  • dinoenzo
    [IMG]http://up.picr.de/20195013vh.jpg[/img[/IMG]
  • dinoenzo
    Hát-hát elmegy :)

Az F12-t sem vettem meg anno............de ezt sem fogom szerintem :(
    Nincsen lelke.

A 458 Italia GT viszont állat szerintem HW-ELITE-ben.
    Nagy kedvencem !

[/IMG]
  • Voice27
    Nemrég kikerült képek az Elite LaFerrari-ról:

• Missa
    Sziasztok!

Nincs valakinek eladó UT Models doboza? 1:18-as Ferrari 550 Maranello-hoz és F355 Spiderhez keresek ilyeneket.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.11.22. 16:59:43
  • crosspeet
    Tudoommm.. ;)))
    Megyunk feled bringuszozni most, de nem akrom h a cimbim osszenyalazza a nappalid, pedig ..... :(
  • mikeman
    ááááá a Mustang jó ha karácsonyra megjön
    amiről már küldtem is fotót, tudod a 3 betűs, a két vége C, a középső meg M :))))) többet nem segíthetek
  • zsolti65
    Jaja,én is pont erre utaltam.. :)
  • crosspeet
    4papucsos, es nam kutya! ;)
    Csak nem a majd en is el fogok gyengulni rajta Mustang gyott mog..?:)
  • mikeman
    2 vagy 4 kereke lesz az újdonságnak? ;)
    megdumáljuk és összefutunk valamikor
    bár ugye hozzám is érkezett nem akármilyen látnivaló, úgyhogy neked is esedékes hogy felém kanyarodj :)
  • Missa
    Hmmm, nem tudom. Jónak tűnik. De megnézném a nyílászárókat. Milyen zsanéron forognak, milyen a belseje? A plüssről már nem is merek említést tenni. Aztán ezeknél a modern kocsiknál a lámpa annyira hülyén néz ki már eredetiben is, hogy modellben nem tudom, hogy szarul sikerült-e, vagy a valódi is ilyen primitív?
    De amúgy jól néz ki. Jóknak tűnnek az illesztések is. Az oldalüveg? Nos igen. Anno HWE esetében sokan kritizálták a félig lehúzott üvegeket. Itt most nincs is. Nekem amúgy a Kyosho féle, "felvanhúzvaazüveg" ami bejön. Praktikus is, mert nem porosodik a belseje annyira. Nos, faragjanak már egy Ferrarit. Mondjuk egy 275 GTB-t és mondjunk arról véleményt!
  • Missa
    Ez már olyan randa, hogy szép! Kár, hogy resin...
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.11.21. 22:04:13
  • crosspeet
    Szép Alfa! :D
    ;)
  • crosspeet
    Jaaa, hogy ez ket kulonbozo marka..? :D esku most esett le h irtad!! :D
    A randirol meg anyit, h jovo heten jon egy latnivalo a garageba, ha erdekel, es akkor belenyalazhatsz a bookba! :)
  • mikeman
    "sajnos képeket nem tudok feltenni róla.. :( nem jön be az SG gépről, csak telóról"
    akkor csak van kép...... ;)
  • bupsam
    Sziasztok!
    Eladó F1-es modelljeim:
    L. Hamilton - 2011 Minichamps 1:43 - 6500 Ft
    J. Button - 2011 Minichamps 1:43 - 5000 Ft
    M. Webber - 2006 Hot Wheels 1:24 - 8000 Ft
    M. Webber - 2012 Bburago 1:32 - 2500 Ft
    M. Webber - 2011 Bburago 1:32 - 2500 Ft
    J. P. Montoya - 2005 Minichamps 1:43 - 6000 Ft

Bővebben:
    http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/wSvw/
  • autoart8
    :D 4C-ről még nincs képem. :D
  • mikeman
    szép kép, de ez nem Alfa C4 ha jól sejtem
    persze én nem értek a kocsikhoz annyira de itt mintha a C helyett egy R lenne, a 4 helyett meg egy 8-as :))) de a szürke stimmel
  • mikeman
    olyannyir aigazad van, hogy amikor először megláttam a képeket a neten, hirtelen az első gondolatom az volt hogy na a RR még egy bőrt lehúz a kabrió témáról és hirtelen nem is tudom melyik típusának a kabrió verziója, mikor kapcsoltam hogy bakkker ez egy Bentley!!!! :)
    miért kell egy presztízs-luxus márkának ennyire hajazni a legnagyobb riválisára?? ez ultra ciki szerintem, még akkor is ha egyébként jól néz ki
  • mikeman
    gratula hozzájuk
    a Négyesi féle Ferrari könyv nekem is megvan, kíváncsi vagyok a másik miben más......... egyszóval most itt kéne felajánld hogy menjek el megnézni :))))))
    a Porschét meg tecsóban már végig nyálaztam, ha ragacsosak a lapok akkor én élveztem rájuk
  • mikeman
    ezt már anno újkorában sem láttam szépnek de ennyi év elteltével kifejezetten csúnya arányai vannak ..... szerintem :)
  • mikeman
    elsőre nem tűnik rossznak, sőt a felni kifejezetten okésnak tűnik, persze kíváncsi lennék élőben milyen
    node a hűtőrács már tömörnek tűnik, amire én alergiás vagyok noés a az oldalablak hiánya is necces
    szóval azért egy kicsit még reszelhetnének rajta de kiindulási alapnak mondjuk elmegy, amolyan burago foundation :)
  • autoart8
    Végre sikerült a képfeltöltés. :D
  • pacalburger2
    ilyen áron tényleg jó vétel volt. manapság nem ritka, hogy szinte darabját adják ennyiért ezeknek a szép könyveknek, annyiért meg már 3 dimenzióban is lehet nézelődni.
  • autoart8
    Sziasztok!
    Ma érkezett egy Top Marques Alfa Romeo 4C:) sajnos képeket nem tudok feltenni róla.. :( nem jön be az SG gépről, csak telóról. Modellről annyit, hogy szürke, és véleményem szerint nagyon szép. A doboza is tetszik. :-D
  • crosspeet
    ;)
  • zsolti65
    Áhh!!!Miért költsek százmilliókat ilyenekre amikor a HÉV felvisz pöstre!!!!
  • crosspeet
    MG 1:18 LibertyWalk! Odavág, na, elég limites. Szép szett, Murci and 458

• crosspeet
    a nagy dobást ezzel a licenszel a kínai tim úgy tehetné fel a rulett asztalra, hogy nagy tétre menne, méghozzá egy exkluzív f50-essel!!! Remélem ezt most olvassa valamelyik chengchingchun ferdeszeműlizslakétás! :D
    És hha ott nagyot tudna alkotni, bekerülhetne az elitbe, az tutii. hátha.. :)
  • crosspeet
    ha az ott nem pont egy BBR persze..
  • crosspeet
    kár h ezt az Enzot elb@szta a HWE, azokkal a ballonos gumikkal (is).. :( tényleg szép sor lenne. De az a fekete tető a LaFerrarin nem rosz az naa, szerintem.
  • crosspeet
    Hááát, ez főleg 1:1-ben nekem nem olyan nagy érvágás, épp nem akarok venni ilyeneket, nem fenyeget ez a veszély hogy most akkor mi is legyen...
    De remélem te is nyugodtan fogsz aludni.. ;)
  • crosspeet
    szerintem feka tetős lesz az mind. Még a fapadosoknak is fekete (fehér/fekete/piros kasznis):

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.825803004129039&type=1

• Hornando
    Sziasztok!
    Nem tudjátok véletlenül, hogy a HW-ELITE LaFerrari készül majd piros tetővel is, teljesen piros változatban, vagy kizárólag fekete tetővel lesz csak elérhető?
    Véleményem szerint ez a fekete tetős változat nem annyira illeszkedik az F40, F50, ENZO sorozatba...
  • zsolti65
    Persze hogy a nemesfa illik oda,nem kérdés.Csak arra utaltam hogy ennél az új Bentley-nél sok a "de ja vu" az RR Drophead irányába.
    Az Azure-nál és a GTC-nél is bőr borítású volt eddig a kalaptartó...
    Amúgy meg szép,elegáns,meg minden.
  • crosspeet
    Szep ez szerintem, ez igy egy vonal annak aki megteheti h akar ketto ilyen parkoljon a rancson. De barmilyen szinben letoljak ha van ra zséd, akar hupililaban rozsaszin papucsokkal. A kulonleges opcioban mi a baj..? Nemesfa, ugy fasza, az illik oda. Mit szeretnel, joghurtbol legyen a kalaptarto..? :D
    ;)
  • crosspeet
    Ja igen, az egyik ferkas az kez alol jott, de hibatlan, a tobbi foliazott darab.
  • crosspeet
    Az egesz pakk igen akcios aron, picivel volt 10 felett.. Normal aron duplaja lett volna minimum. De megeri, nagyon jo minosegu vaskos kotetek, szines es magyar nyelvu. :)
    Hogy idom mikor lesz ra ..... Lehet nyugdijas koromig csak a kepeket nezegetem majd.. :D aztan meg olvasas. ;)