Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jópofa kis autó. Lassan kezdek megbarátkozni a Norev modellekkel, mostanában egész jó darabokkal találkoztam tõlük. 😊) Készíthetnének néhány amerikai járgányt is ebben a viszonylag szép és elérhetõ árú párosításban!
Nagyon kar hogy ott az a 2 potty az elso lampakban,azt nem lehet valahogy eltuntetni?
:) Semmi okosság :P
már csak a doki hiányzik (De Lorean, vissza a jövõbe a film címe), meg Michael Knight (Nájtrájder) kicsi bábukban.
szép darabok. <#gonosz1>#gonosz1>
nekem is van kiskoromból néhány kisautóm, majd esetleg leporolom õket és csinálok képeket.
takarítással hogy álltok (nagyautó)? csak én nem szépítettem még meg a miénket? <#szomoru1>#szomoru1>
szép darabok. <#gonosz1>#gonosz1>
nekem is van kiskoromból néhány kisautóm, majd esetleg leporolom õket és csinálok képeket.
takarítással hogy álltok (nagyautó)? csak én nem szépítettem még meg a miénket? <#szomoru1>#szomoru1>
Nagyon szép sor! Mindegyik tetszik, de a legjobban a fehér Camaro!!! A Poontiac Firebird az sima fehér, vagy az Indy 500 felvezetõ autó változat?
Az amerikai gyûjteményen

Tegnap én is megcsináltam.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
4 ajtós Skyline...nem sûrû darab.
Köszi a kimerítõ választ <#worship>#worship>
Az elsõ képen lévõre gondoltam.
Az elsõ képen lévõre gondoltam.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Ohhh. Ez nagyon tetszik😄
Háromféle karosszéria van: coupé, kabrió, és a Z06-os a meredekebb hátsó szélvédõvel, amirõl a képet raktam az elõbb.
Ez a másik kettõ, csak a képek bénák:
Ez a másik kettõ, csak a képek bénák:
Wow! Sikerült a legjobb "évjáratot" kiválasztanod! És a Mustang is dögös" Egyébként ebbõl a C5-ös szériából létezik többfajta karosszériaváltozat?? A környékünkön szokott egy ugyan ilyen parkolni, csak annak másmilyen a hátsó kialakítása (szévédõ íve fõleg).
Mercedes GL vagy RS4 valkinek? 10ezer hufnáger most az akcijós ár, ennél csak drágább lesz XD
Nagyon szép,igényes darab!
Reggelt
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Naaagyon bejön nekem is, egybõl megkedveltem, amint megláttam!
Az egyetlen kifogásolható részlete a kis fekete pont az elsõ fényszóróban.
Az egyetlen kifogásolható részlete a kis fekete pont az elsõ fényszóróban.
Ez stílusos: egy C5-ös Corvette-t hírdet, és a monitoron mögötte meg egy C6-os képét rakja be.... <#wow3>#wow3>
itt
itt
Köszi, Dani, akkor igyekszem egy olyat is szerezni kicsiben. Ha már egy ilyen cölöp használta, akkor mindenképp kell belõle egy darab!!!! 😊)
Reggelt: Aston