Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyen álszentségeket de utálom, mintha nem lenne teljesen mindegy... Csakazért, mert a Ferrarin Marlboro, meklárenen West, Bar-Hondan Lucky Strike, meg Subarun 555 reklám van, normális ember nem kezd el cigizni, aki meg igen, annak úgyis mindegy.
Gondolom, hogy itt is ugyanolyan reklámnak számít, mintha az utcára tennék ki a plakátokat, és ezért nem lehet. Kár érte, hogy így egy kalap alá van véve ez az egész.
Sziasztok !
Zoli !
Nagyon szép a Lotus ! Gratulálok hozzá !
<#eljen>#eljen>
Zoli !
Nagyon szép a Lotus ! Gratulálok hozzá !
<#eljen>#eljen>
Miért nem rakhatják rá?
A PP-s 205 T16-on is Camel felirat helyett racsing van, és kurva gázul néz ki.
A PP-s 205 T16-on is Camel felirat helyett racsing van, és kurva gázul néz ki.
Igen, eléggé kilóg a kocsi alól. 😊) Nagyon szépen meg van csinálva ez az autó is. Ami egy picit zavar mindegyikben, hogy a cigarettareklámok nem lehetnek rajtuk és emiatt egy kicsit "kopaszok".
Köszönöm! Nekem is az egyik kedvencem Senna autói közül. A másik a Camel-es sárga Lotus lenne, ha meglenne...
Apu megoldotta ezt a "teljes sorozat" problémát. Kitûzte a célt és sok évi fáradságos utánajárással összegyûjtötte az teljes Baumgartner Zsolti sorozatot! Három db 1:43-mas ótó! <#nyes>#nyes>
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
De,de az az én alllllooomm!!!!! Tudok normális is lenni ha akarok 😊
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Neki is van nem Ferrari modellje:Bburago Golf V és Sun Star Fiat 124 Spider,ha jól emléákszem.
Egyébbként tényleg visszajöhetne.Azóta sem esett szó politikáról,mióta elment.De hát õ tudja.
ja,sziasztok.
Egyébbként tényleg visszajöhetne.Azóta sem esett szó politikáról,mióta elment.De hát õ tudja.
ja,sziasztok.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Ezen szakadok. Ilyet ír, hogy fejlesztés illetve építési idö kb. egy év. De nem tudom csukott szemmel vagy mi?.<#duma>#duma><#duma>#duma>
http://gallardo007.mindenkilapja.hu/
Hát, ez gyönyörû! International, ha minden igaz. Én még nem láttam ezt a verziót, csak a Ford-ot. Az is elég drága, 80-90 dolcsi + minden egyéb költség. Ez meg valószínûleg még több.
Arról nem tudtam, de kíváncsi leszek, hogy meddig kúszik föl az ára a hátralévõ napokban.
...ha akarod, akkor én is dobok rá licitet a biztonság kedvéért! <#zavart1>#zavart1>
...ha akarod, akkor én is dobok rá licitet a biztonság kedvéért! <#zavart1>#zavart1>
Ja, azt nem tudtam, hogy itt van valakinek. Azt hittem arra gondoltál, ami az angol ebay-en van fenn most.
Ez úgyis egy véget nem érõ körforgás, életed végéig gyûjtheted ezeket a "vackokat" mert mindig van valami új gépes ami nagyon kell vagy egyszerûen csak más színben.
Igen, ez rendben is van, de legalább már lenne egy téma, amire azt mondhatnám, hogy megvan belõle minden, hogy teljes legyen az a kis rész. Hirtelen felbuzdulva azt hittem, hogy már közel járok ehhez a Senna-gépek terén, de pofáraesés lett a vége, amikor rádöbbentem, hogy még mennyi minden hiányzik.
Olyat úgyse tud senki csinálni hogy nem vesz más autót csak amit gyûjt, kivéve Labdacs de azért majdnem õ is átesett ezen a ponton, még az Amcsikat is kezdte megszeretni.
Mostanában már megint elkurvultam és vettem nem amerikai autókat is magamnak. Két Senna-versenyautót is megvettem, és azt hittem, hogy már lassan mindegyik meglesz az 1:18-asok közül... Aztán kicsit jobban utánanézve rádöbbentem, hogy még 4 darab hiányzik! Soha nem lesz ennek vége...
Nincsen sok modellem, egy 1:18-as, jópár gyufásdoboz (matchbox), meg néhány 1/43 meg 1/sok-os
itt van néhány:
XK8
XK8 megint
kicsik
a képek minõségéért bocsánat. nem egy nagy mûszerünk van. majd ha lesz ötösünk. 😊
itt van néhány:
XK8
XK8 megint
kicsik
a képek minõségéért bocsánat. nem egy nagy mûszerünk van. majd ha lesz ötösünk. 😊