Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ha a motor felpörög, de a kocsi nemnagyon gyorsul, akkor csúszik a váltó. kevés, vagy hûtetlen olaj miatt megégtek a lamellák. Próbáld hátramenetben is, akkor mi történik.
Kevés az adat a teljes diagnózishoz Dr. House! 😄
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Elöl van borzasztó hangja, nemrég írt egy srác, hogy valószínû motor gond ?!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Fura hang, mintha valami felpörögne, és leáll, hirtelen. Érdekes.
Hibajelzés, nincs :S szal valami a fedélzetivel is lehet gond. // Mondjuk azt lapimmal már ellenõriztem gondod nem észlel, ezért nem értem én sem :S szerelõ meg szerintem tök hülye hozzá ...
Néha jön elõ a gond, de akkor valami rémes, csináltunk egy teszt videot is, ott hallani eléggé a hangot :S:S rémes ...
Szerelõnél volt, gondot nem tudja még ...
Audi cégnél gondolkodom már, de ez a legutolsó, mert ott kérnek rendesen árat ...
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
Ilyen a Vaterán árult Maisto-t Én a MédiaMarktban (!!!) vettem 1690.- forintért!
Amire képesek az R1200 C esetében, azt remekül szemléltetik a következõ képek.
Minichamps
Bburago
Maisto
Néhány saját példa:
Ez egy Solido. Elég részletes, az ülésen külön van a kapaszkodó és kellemes anyagokból készült.
Ez is Solido, de itt már hiányzik a benzincsõ a benzicsaptól és gyertyakábelek/pipák sem kerültek fel. Igazából nem is értem miért? Bár némi umbauval ezek pótolhatók.
Még mindig Solido...ahol most nézzük azt, hogy a küllõk színe, vastagsága igen jól közelít az igazihoz.
Hát persze, hogy ez is Solido. Az ülések, a tank oldalborítása és az oldalkocsi szélvédõ elötti burkolata is kellemes gumiszerû anyagból készült.
Hopp egy Welly! Itt már a telikrómozott kerekek is visszataszítóak, nem is beszélve a fúratlan "tömörcsõ" kipufogókról.
Ez a Maisto még úgyahogy elviselhetõ, bár nagyon sok az egybeöntött alkatrész (pl. ülés/csomagtartó) és vannak illesztési hiányosságok is. A kidörgõ sajnos itt is tömör.
Aztán gyárt még motormodellt 1:18-ban a Bburago, Majorette, meg pár nem túl ismert cég, de a Solido-t nem közelíti meg egyiksem.
A fentiek fényében tán érthetõbb a Minichamps modellek árai.
Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM