Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ez hogy mûködik? amikor becsukod az ajtót akkor aktiválja magát?

Willi Betz
Ezt a "nesze paraszt itt az öv,kösd be magad" dolgot a BMW is csinálja? Nem is tudtam.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
rohaggyále XXXD

Dofekné
Ha megy az autó de erõtlen, az lehet turbóhalál. Leget felpörög a turbó, aztán mivel csapágyas, berág és hirtelen megáll.
Ha a motor felpörög, de a kocsi nemnagyon gyorsul, akkor csúszik a váltó. kevés, vagy hûtetlen olaj miatt megégtek a lamellák. Próbáld hátramenetben is, akkor mi történik.
Kevés az adat a teljes diagnózishoz Dr. House! 😄

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz
Lajos,(ezen mindig röhögnöm kell😄DD) nem vagy túl konstruktív XD

w77d
rohaggyále XXD

MrZolee
Kivi leszek mi lesz gond, õrületbe kerget kb ...

MrZolee
Köszi, priviben dobd át.

Willi Betz
Hát akárcsak te XD Családban marad.

Willi Betz
Ma különösen hülyék az utcán közlekedõ emberek...mindenkit megzavar az esõ?<#lama> 1 km-en belül 2x álltak meg a balfasz autósok elõttem a keresztezõdés közepén...

w77d
sógorom az egy állat XXXD

w77d
a váltó hibája is elöl hangos....

Willi Betz
Sógorod a zugügyvéded.

Falkon
Nekünk sima A6-os van 2,5 tdi quattro. Esetleg tudok egy telefonszámot adni, csávó nagyon ért hozzá.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

MrZolee
Passz azt nem néztem meg még.
Elöl van borzasztó hangja, nemrég írt egy srác, hogy valószínû motor gond ?!

w77d
sógornak ugyanilyen allroadja volt, gyakran volt baja az automata váltóval.. váltóolaj rendben van benne?

Willi Betz
Pedig a fiaddal is beszéltünk errõl MSN-en😄 Ezek szerint nem mondta.

MrZolee
Igen.

Willi Betz
Hát a W140.

bulba
Ejj, tényleg! Észre se vettem milyen alacsony szögben süt a nap, így kora reggel!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

w77d
automata váltós?

bency
Meg csak Reggel utan vagyunk 😄DD

:) Semmi okosság :P

bulba
Dé lutánt!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

MrZolee
Audi A6 Allroad Quattro a kocsi.
Fura hang, mintha valami felpörögne, és leáll, hirtelen. Érdekes.
Hibajelzés, nincs :S szal valami a fedélzetivel is lehet gond. // Mondjuk azt lapimmal már ellenõriztem gondod nem észlel, ezért nem értem én sem :S szerelõ meg szerintem tök hülye hozzá ...

w77d
milyen tipus? és milyen a fura hang?? kerreg? zörög? vagy mi?
visszajelzõ lámpácskák?

MrZolee
Probléma a következõ, van olyan, elindulok és alig megy, mellette fura hangokat ad ki. Ilyenkor leállítom, majd újra elindítom, és ha gázt nyomok akkor okés, megy mintha semmi baja nem lenne.
Néha jön elõ a gond, de akkor valami rémes, csináltunk egy teszt videot is, ott hallani eléggé a hangot :S:S rémes ...

Szerelõnél volt, gondot nem tudja még ...
Audi cégnél gondolkodom már, de ez a legutolsó, mert ott kérnek rendesen árat ...

Leo 1991
arra mondtam én,bocs ha félreérthetõen mondtam

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

w77d
mond aztán meglátjuk

MrZolee
Nem modell, hanem saját kocsim lenne kérdés.

Leo 1991
szerintem majdnem mindenki

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

MrZolee
Köztetek ki ért a kocsikhoz ?? Tanács kéne !

w77d
állok elébe XXXD

bency
Reggelt!

:) Semmi okosság :P

Dofekné
Na, majd kapsz a csõrödre tõle délután az ilyen beszólásokért! 😄

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

GrandVitara
Basszus!
w77d
õ ilyen hirtelen ember XXXD

Dofekné
Gabec tegnap tervezett, rendelt hárompercben. 😄

GrandVitara
MCW rendelést nem tervez valaki a közeljövõben?
mrmilan
Ez nagyon ott van!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Dofekné
Itthon nemtudom hol van motormodellekbõl nagyobb választék.
Ilyen a Vaterán árult Maisto-t Én a MédiaMarktban (!!!) vettem 1690.- forintért!

GrandVitara
Igen, ez nagyságrendekkel jobb. Mellesleg tetszik még az R60 is, meg láttam Zündapp-ot.
Dofekné
Drága az R32, de az alábbiak közü ki lenne képes ilyenre megcsinálni?

Amire képesek az R1200 C esetében, azt remekül szemléltetik a következõ képek.

Minichamps

Bburago

Maisto

Dofekné
Igen, és a Solido motormodelljei a legszebbek az alsó kategóriában. A Maisto-nál már meggondolandó, hogy milyen típust vegyen meg tõle az ember, mert pl. egy régebbi motor - ami már részletesebb kidolgozást igényelne - már a gagyi minõségben leledzik. A Wellyrõl meg ne is beszéljünk. Ezt az R32-est (ami létezik kétüléses kivitelben is) pedig bûn lenne egy MC-nél gyengébb gyártó kezébe engedni.

Néhány saját példa:
Ez egy Solido. Elég részletes, az ülésen külön van a kapaszkodó és kellemes anyagokból készült.

Ez is Solido, de itt már hiányzik a benzincsõ a benzicsaptól és gyertyakábelek/pipák sem kerültek fel. Igazából nem is értem miért? Bár némi umbauval ezek pótolhatók.

Még mindig Solido...ahol most nézzük azt, hogy a küllõk színe, vastagsága igen jól közelít az igazihoz.

Hát persze, hogy ez is Solido. Az ülések, a tank oldalborítása és az oldalkocsi szélvédõ elötti burkolata is kellemes gumiszerû anyagból készült.

Hopp egy Welly! Itt már a telikrómozott kerekek is visszataszítóak, nem is beszélve a fúratlan "tömörcsõ" kipufogókról.

Ez a Maisto még úgyahogy elviselhetõ, bár nagyon sok az egybeöntött alkatrész (pl. ülés/csomagtartó) és vannak illesztési hiányosságok is. A kidörgõ sajnos itt is tömör.

Aztán gyárt még motormodellt 1:18-ban a Bburago, Majorette, meg pár nem túl ismert cég, de a Solido-t nem közelíti meg egyiksem.

A fentiek fényében tán érthetõbb a Minichamps modellek árai.

BMW FAN
Napot

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

GrandVitara
A Solido is csinált ilyeneket. Biztos, hogy nem ennyire profi kivitelben, viszont tizedáron ehhez képest. Valami ilyesmit fogok keresni. Itthon egyelõre nem találok.
GrandVitara
Jó reggelt!
mrmilan
Gyönyörû, régi paripa<#eljen>.

Dofekné
Ez nekem is tetszik. Csak més sosem kerítettem rá sort, mert egy autó árába kerül! Igaz Minichamps. És van még az MC-nek az 1200 C és valami verseny BMW is. Persze 1:18-ban

GrandVitara
Jó estét!
mrmilan
Szép jó estét minden die cast modellt gyûjtõ tökösnek!<#vigyor>