Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BMW FAN
Nem,ez bent készült a házban,szintén állványról.Napot nem látott😊)))

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

w77d
ezt a játékautót....

Willi Betz
Nálatok volt nap? Én már több hete nem láttam😄 Ellopta a rohadt Lajos😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

modelcar
<#lookaround>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

BMW FAN
Kis Kyo minõség,szépség!😊)

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

schumimodells
Mondo Motors One77

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

schumimodells
1999 óta,2001-ben álltam rá az 1/18-as méretarányra.
Az autókat mindig is szerettem,az Autó Motor cimû lapban volt egy állandó modell rovat és azokat olvasva vált szimpatikussá a modellautó gyûjtés.Sok mindent tanúltam ezekbõl a cikkekbõl,tulajdonképpen,amikor már elkezdtem a gyûjtést,eléggé jól ismertem a modellautók világát.

Emlékszem,amikor katona voltam,az õrhelyen kellett álljak négy órát egy helyben a zászlót õrizve,én meg unalmamban azon filizofáltam,hogy ha gyûjteném a modelleket,melyek azok az autók,amelyek kellenének modellben.

Nem bántam meg,hogy modelleket gyûjtök,a takaritás belekezdésébe csak ritkán szánom rá magam,mert nálam az több napi munka.

w77d
Gabi beszartam, tisztába kéne tenni, átjössz??

Willi Betz
<#lama>

w77d
tudom én

Willi Betz
Az elég is XD

w77d
néha kiállok az esõre

bency
Kifelejtetted a 4ik okot : Hulye vagy,de nagyon 😄

:) Semmi okosság :P

Willi Betz
Tehát akkor fürdeni se fürdesz,mert a természet megoldja XD Büdös Lajos!!!<#eplus2>

bency
Decemberben lesz 2 eve,mindig is autobuzi volta,meglattam egy modellt,es megtetszett nagyon...nem banom kicsit sem,csak mostanaban nem telik ra 😛

w77d
1 megtértem, már nem gyûjtöm..
2 amikor gyûjtöttem akkor azért gyûjtöttem, mert személyiségzavaros állapotba kerültem, nem voltam önmagam.
3 nem takarítok, megoldja a természet

Willi Betz
Cirka 10 éve. Úgy jött,hogy szeretem az autókat.

schumimodells
Sziasztok.

Ezek tuti,hogy jönnek novemberben,na meg még ezeken kivül a Lola Aston,meg a világoskék Citroen SM,ha addigra megjelenik.

bency
Estet!

schumimodells
autoart.ro

MrZolee
Hali Szeva mindenkinek, újra itt.

Gondoltam megkérdezem..... forum témának kicsit.

Ki mióta gyûjti a modelleket ??
Hogy jött az ötlet, hogy ebbe fektessétek pénzeteket ??
Volt már olyan, hogy takarítás közben valami megbánta ?? Akkor mit csináltatok ??

Willi Betz
Az 5 GT-t elvileg a Hot Works fogja kihonni.

Dofekné
Nézzétek, összességében "viselhetõ" a darab. Tán a jobbhoz szokott szemem mutogatja a modellel kapcsolatos keserveimet. És, mint BMW gyûjtõ nincs mit tenni, ezt kell hordani, mert nem valószínû, hogy mostanában más is ki fogja hozni ezt a típust.
Bekerül a vitrinbe, ott megpihenget és ha valaki egyszer kérdezi, hogy ilyenem van-é, hát aszondom, hogy van.
Az azonban biztos, hogy szebbet, többet vártam.

És itt van megint a példa arra, hogy kézbevéve mutatkozik meg igazán a darab. Fényképen nézve a "hû, de jó lett ez a Welly, Maisto, Bburago....." megállapítás, a szembesüléskor mindig csalódást fog okozni.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

bulba
Leszámítva a bakit az elsõ szélvédõnél és a felfüggesztésnél, a megszokott Norev árral teljesen okés lenne, így már kevésbé.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Töky 007
Igen-Igen, de van olyan korrekt modellje pedig, pl. a Citroen DS Pallas hogy az tényleg felveheti a versenyt egy felsõbb kategóriás modellel lazán. És most meg látni ezt a "F@ss-t" (már bocs) ilyen bakik hogy kívülre festenek az üvegen, meg az a motor. Ez vissza fele fejlõdés.

Willi Betz
Van még hova fejlõdniük,de jó látni,hogy próbálkoznak.

Töky 007
Basszus, ez elég gyenge,csalódtam a Norevbe.

Sguniverse
Köszi, sokat segítettél a döntésben!!!! (inkább tartózkodom tõle!)

Willi Betz
Magyarán ronda😄

Dofekné
És persze még képek.........

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Dofekné
Hát elhoztam. A bézst. (BMW 550i F10 Norev) Élõben – és remélem a képeimen – már emészthetõ, sõt tetszetõs ez a szín. Egyetlen ellenérvem a fekete belsõ.

Nézzük is meg közelebbrõl és kezdjük a belvilággal.
A kapcsolók, szellõzõk megvannak, megvannak, de nem kell nagyon nézegetni és akkor azt mondhatjuk rá, hogy megüti némely gyengébb Kyosho színvonalát. A mûszeregység viszont egyszerû matrica, még egy darabka plexit is sajnáltak róla.

Az ülések elég kemény mûanyagból vannak, ha ránézésre még látnánk is benne némi bõrhatást, tapintás után ez a délibáb rögtön szertefoszlik. Pozitívum, hogy az amúgy nem nagyon látszó és elérhetetlen biztonságiövek nem a Norev-nél népszerû gumiszalagból készültek, hanem valami normális "szõttesbõl" készültek.

Ezen a képen a kardánalagút oldalát érdemes megnézni. Egy magas sima mûanyaglap. Kötvehiszem, hogy az eredeti autón is ilyen „igénytelenségisáv” lenne. És itt talán elõny a fekete belsõ, mert ez a semmi, egy világos árnyalatnál ez még kirívóbb lenne.

Ha a motorteret 1-tõl 10-ig kellene osztályoznom, akkor magasan megadnám neki az egyest, de csak azért, mert egyáltalán van benne motor. Az egész kopasz, mint a kutyám segge és sorjás, mintha béregérrel rágatták volna körbe a formákat. Sehol egy matrica, demég ehy festékpöttyel sem jelölnek semmi jelölendõ alkatrészt. A csomagtartóról nincs mit beszélni. Szõnyeg van benne és nagy sötétség. Semmi fakkocska, stekker, piktogramm.

Belül végeztük is, kiszállhatunk.
Ironikusan akár a Norev fejlõdésének is tekinthetnénk, hogy az off-road effektust már csak a modell elsõ futómûvénél propagálja. Hátul már szinte ültetettnek hat az autó a Norev tradíciókhoz viszonyítva.

A féknyergek szépen állnak a helyükön, miközben a kerekek forognak a féktárcsákkal együtt és a kerékcsavarok korrektül feketére vannak festve. Azt viszont már nem értem, mi a francért kell az ezüst sorjának kilógni a felni pereménél?

Az üvegek tûrhetõ hézaggal vannak illesztve, de amikor véletlenül megkoppintottam a szélvédõt, a kongó hangból rögtön kiderült, hogy nincsenek körberagasztva. Amitõl pedig rögtön letettem a modellt és kirohantam az udvarra üvölteni, az az, hogy a szélvédõn a keret és a belsõtükör / esõérzékelõ elõtti rész az kívülrõl van festve!!!! Ez valami nagyon elvetemült ember ötlete lehetett! Stilszerûen giotine alá küldeném az illetõt.

Hogy azért jót is mondjak: Szép rács van a hátsó szélvédõ alatt a kalaptartón.

És már mondom is a rosszat: Az alsó rács nem rács, ráadásul amatõr módon van festve a króm dísz, ami persze nem króm, hanem egy ezüst mázolmány.

Ebben a kategóriában szokatlan dolog a nyitható tankajtó. No nem kell megijedni, a tanksapka már nem levehetõ. Egyszerû karos megoldású mechanizmus, egész jó hézagokkal. Mégis azt mondom, ez egy felesleges húzás volt. Legalábbis engem nem vesznek le a lábamról és nem tudom ezért az extráért cserébe elnézni a többi silányságot. Persze biztos lesz, aki ha meglátja ezt az opciót, majd Úúúúúú-zni, Áááááááá-zni és Ahhh-hogni fog.

A lámpák, a már elvárható minõségûek és a hézagok is hozzák a jó közepes szintet. A zsanérok elõl, hátul vastagok, de ez a Kyosho-nál sincs nagyon másképp. A fényezés hibátlan, bár lehetne kisebb szemû a metálszemcse. A feliratok (ill. az az egy) és az emblémák domborúak nem mezei matricák.

Ez a modell, ezzel a vértezettséggel és a hetvenpár eurós árával igen igen drága.
Majd ha lesz Noreves dobozban, akkor (állítólag) nem fog többe kerülni, mint 14-15 ezer forint. Én még a 17 ezret is sokallom már amit adtam érte. Ha megnézzük a 6-os AC Schnitzer-t a Norev-tõl, kb. nyócezerért akkor – szerintem – kár volt ennyit küzdeniük ezzel a modellel. Mert nem úgy van az, hogy ha egy kecskére tangát és melltartót adunk, akkor már egy jó nõ lesz, csak mert nagy a tõgye.

Mindezek után azért szeretném megkérdezni: Miért is kellett a Norevnek legyártani ezt a modellt? Mi is lehet a gondja a BMW-nek a Kyosho-val, vagy fordítva? És ezek után rettegve várjuk az 5GT-t a nemistudom milyen gyártótól?

bency
Nagyon jooo dontes 😛

Gallardo007
Szerváltam egy ilyet:

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

Töky 007
Honnan rendelted és mennyiért?

bulba
Napot!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

BMW FAN
Napot

igen, ereetileg is "gnóm" szerû, ezt még fokozza az is, hogy az elsõ Quattronak a szélvédõje döntötteb volt, de a tükrözõdés miatt panaszkodtak a pilóták, ezért itt ez meredekebb lett, az egyenes futása hagy némi kívánni valót, pláne miután min 450 lovacska akarta keresztbe rakni folyamatosan. Elég orr nehéz volt az autó amit késõbb a hûtõk hátrapakolásval próbáltak egyensúlyozni, a légellenállás nem volt probléma, mivel motor erõvel nem volt hiba, 1985-86 között már az Audinál is rájöttek, hogy középmotor a tuti megoldás, egy proto készüt is, de addigra betilitották a Gouppe B így ez soha nem valósult meg.

Dofekné
No, ez igen! Nagyon kiváló a kidolgozás.
Viszont!! Rohadt kicsi a tengelytávolság és ettõl eléggé gnómikusan hat az autó oldalról. Erre még kicsit rájátszanak a nem igazán peres gumik is. Az eredeti is ilyen?

Leo 1991
na én ugyan így vagyok, csak én a Ford-kal

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

kemszi2
<#ravasz1>
amúgy az alsó sor még idén bõvülni fog legalább egy Deltával.De tervbe van még véve pár 1 ricko esso-s meg vagy 3-4 db sunstar 😄 a sima martinis a safaris,a fina-s ,totipes,és most láttam egy srága camel verziót is 😄
Nagy köszönet érte, Angelghost -nak ! 😊 Hamarosan helyet kap a szobámban. <#eljen>

Leo 1991
neeeeeeem baaaaaaj
attól még jól néznek ki

kemszi2
az pont mind makett <#vigyor5>
Leo 1991
a felsõ sor tetszik<#eljen><#eljen><#eljen>

kemszi2
egy kicsit én is mutogatok már 😄
A Lancia sor
Gallardo007
A többirõl nincs kép😊, de holnap csinálok.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

Leo 1991
de mintha kicsit össze lenne kavarodva a kép és a leírás😄
vagy csak nekem tûnik így??

Leo 1991
hát ez lelomboz 😞 akkor marad az 1:24 bburago kivitel
azért kösz