Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem jött pü.!
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
#165657: Utána nézek annak is. 😊
Köszönöm a tanácsokat!

Nálam jobban hozzáértõk, tapasztaltabb gyûjtõk segitségét szeretném kérni!
A jövõben szeretnék beszerezni egy 1:18 méretarányú régi tipusú Fiat 500-as modellautót. Kérdésem az lenne hogy melyik márkából lenne érdemes választani, ami részletes, kidolgozott, minõséget nyújt. Buragotól viszont kiméljetek...
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Szerintem pedig ez a magyar Ebay egy kis "szemfényvesztés". Nem más, mint a global.ebay.com oldal magyarra fordítása online módon. - amit egyébként a Google Chrome böngészõ is simán megtesz. ( Pl. az aukció idõtartamának percét pH-ként írja ki!? )
Olyan nemzeti saját oldal, mint pedig az ebay.de vagy ebay.co.uk nem mostanában lesz szerintem, amíg itthon a Vatera uralja a piacot.
Amúgy üdvözlöm a kezdeményezést, csak így tovább, hajrá !
ELADÓ MODELLJEIM: http://picasaweb.com/rallymodels
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
RTL KLUB most kezdõdik egy haláli film 😉 aki akarja nézze én egyszer láttam és sírtam a nevetéstõl 😄
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php