Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garva03
Ez is egy megoldás 😊 Vagy vegyél egy másikat, és pakold át, majd azt add el... Mondván, hogy egyedi...

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

Willi Betz
Akkor kénytelen leszek átfesteni...

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Garva03
😊 Nem...

Willi Betz
Garva,úgy tudom neked is van SLS-ed,csak a mattszürke. Annak vajszínû a bele. Nem cserélünk belsõt? Nekem jobban tetszik a piros vajszínû belsõvel 😄

Willi Betz

Dofekné
Ettõl függetlenü az UT is bizonyos értelemben értéket képvisel, hisz' az ára azért annyi, amennyi. Én is be akartam szerezni - mert hát mégiscsak van BMW vonala - de mindig tolódott a dolog. Ellenben mostmár - ha a fontossági sorrend oda ér - kizárólag az AA-t részesítem elõnyben.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Garva03
Köszönöm a részletes tájékoztatást. Sikeresen elvetted tõle a kedvem! Szép munka. spórolok tovább!

Dofekné
Az AA-hoz képest egy szar, de amíg nem volt AA, az UT volt a csúcs.
Nem egy mai modell és a AA megjelenésével sem csökkent látványosan az ára. Ez talán az AA horrorisztikus árának is köszönhetõ és hogy az UT már inkább ritkaság, mint szépség. A legolcsóbb AA most 175€ az ebay-en, ehhez képest egy UT kb 100€. Viszont az AA úgy veri kenterbe az UT-t, mint ahogy az UT veri kenterbe a Guiloy és a Maisto féle Mc f1-eseket.

Apróbb rácsok nincsenek, féknyereg nincs, kipufogó tömör, lámpák csaposak, oldalindex festet, belül fapados, motor színes, de egyszerû, illesztések nem szépek.
Szerintem, ha valaki birtokolni akar egy McLaren F1-est, a spóroljon egy kicsit az AA-ra. Csak azért hogy "ilyenem is legyen" nem érdemes pénzt kiadni egy silány szarra.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Garva03
Lenne egy kérdésem a hozzáértõkhöz: Az Ut mclaren f1 az mennyire szépen kidolgozott?

Garva03
Zx nézd csak: 240z

Garva03
Szép Napot mindenkinek!

Napsütéses szép jó reggelt mindenkinek.

modelcar
Még nem jött meg. Úgy tudom még meg se jelent hivatalosan. 😞

Pedig kb õsz végére ígérték.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

schumimodells
Jó reggelt.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

GrandVitara
Jó reggelt!
Willi Betz
Ködös jó reggelt!

bency
Ide alap hogy belövöm õket 😊

:) Semmi okosság :P

bulba
Pl itt, mindig szokott "verseny" is lenni

De itt az sg-n is szívesen látjuk a képeidet!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bency
Megint egy kis OFF 😊

Szerintetek hol tudnám ugymond reklámozni a modelles képeim? 😊

:) Semmi okosság :P

shumika
Nyalatkoztam, karácsonykor nem szeretnék beállitani.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

te inkább arról nyilatkozzál, hogy mikor jössz a cuccodért.....
shumika
Tudok ajánlani egy jó ügyvédet 😊

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Garva03
Hát igen, érdekes helyzet... Legalább valami Bmw-s, vagy Audis? (Bár ilyen erõvel Mercis is lehet, sajnos sokuk tényleg istennek hiszi magát...

Garva03
Jah, Pontosan az is az a következõt takarja: Lexus Is (új fajta) és ezüst (ez a legnagyobb oka amiért még ott pihen, bár ezüst lexusom/toyotám még nincs)

már a rongáláson is túl vannak a lakók. összes tükör, ablaktörlõ letépve, letörve, kocsi megrugdosva. a hatóság nem intézkedik. most kéne egy jó ügyvéd, aki beperelné az ÖSSZES GECI RENDÕRT!!!!!
Pontosan milyen merci is ez?Melyik serie?

Garva03
Na majd ha elmegy a jaguár elhozok egyet közülük, bár lehet a végén az is-t hozom el, ha így folytatom...

Garva03
Akkor mondok egy gyökér dolgot. Mivel a kocsi úgyis ott van, és el nem fog menni, szépen eresszétek le mind a 4 kerekét (és mivel nem rongáltátok meg a kocsit, ezért gyakorlatilag hozzá sem értetek, anyagi kárt nem okoztatok, tehát semmi se történt...)... Elmenni nem fog, de legalább érzi a törõdést... (Amúgy mi az, hogy nem nyúlhatnak hozzá? Valami új törvény vagy rendelet van már megint?)

Willi Betz
Azok ott voltak.

A régi kocsikon volt fehér szinü abroncs

Garva03
Komolyan... 😞 Ez rossz hír. Én is arra pályáztam. Gondolom a sérült C Amg még ott volt, ahogy az ezüst E-is, meg a Glk, stb... A jaguár helyett lehet jobban jártam volna a brabus hot works slk-val, de így utólag könnyû okosnak lenni...

hívtunk már rendõrt, közterületest, mindenkit. gyakorlatilag senki nem nyúlhat a kocsihoz. rátettek egy tilosban parkoló büntetõcédulát, oszt elmentek.
Willi Betz

Garva03
Hát nekem nem aktuális... nem fenyeget a veszély, hogy a kocsim gumijait festegessem (mivel nincs...)

w77d
ilyen mondjuk élénk zöld, vagy pink színben is kapható? telibefújnám a gumikat a verdán XXXD

Willi Betz
A fehéret akartam elhozni eredetileg,de elõzõ nap megvette valaki 😞

Garva03
A két maybach 57s nagyon komoly egymás mellett... Ha lett volna rá keretem tuti elhoztam volna az egyiket...

Willi Betz
Létezik gumira való festék,de az eljárást én sem tudom. Meg létezik folyékony gumi,amit elvileg ugyanúgy rálehet kenni a gumira és megtapad rajta...utóbbi spray formájában is kapható.

Willi Betz
Ami pakk jött tegnap abban bordó SLS-el voltak,amikrõl tudok. Jaguárt bevallom nem figyeltem.

Garva03
és az mennyivel lenne drágább móka? Mert nem minden sarkon van olyan gumi. Utólag meg rálehet rakni valahogy, de a pontos eljárást most nem vágom, így azt se mennyire drága...

Garva03
A Vh-ban volt valami szép merci? Voltam kb 1 hete, de akkor még gumipapucs nem tudott mindent kipakolni... Apropó az Xk jeguár meg volt még?

Willi Betz
Megfordult már a fejemben!

Willi Betz
<#hehe>

Garva03
Jut eszembe... Miért nem tolod arrébb a Pajeroval?

Garva03
😊 Akkor nem tévedtem akkorát. Traktor gumi van rajta 😊 Amúgy jól áll neki a havas oldalfala a guminak... Tegyél rá fehér oldalfalú nyári gumit 😄

w77d
bazdmeg XXD

Willi Betz
Most már jó lenne ha elállnál onnan XD

Garva03
Erre van egy jó módszer: Trélerrel vitessétek el, és had keresse a népmûvészeti cserépedény...

Willi Betz
195/65 15. Majd a nyári lesz valószínûleg 205-ös.

w77d
azigen