Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Weedrõl van szó...
Milyen A6 van?
Csak az újabbakat szeretném elsõként. Aztán ahogy hozza a sors 😊 De A6 azért kellene olyan amit írtam, mert nekem is olyan kocsim van, jó lenne modellben is látni kicsiben 😊 1:18 méretek érdekelnek csak.
Nem tudja mit beszél, zavart kissé...<#eplus2>#eplus2>
csak az újabb Audikat vagy a régi háború elöttieket is?
Milyeneket modelleket gyûjtesz??
Lehet, de hidd el pokol lenne 😊 Nem hiányzik nekem az hogy lefilmezzék életem ... mennyit eszem miért eszek annyit stb stb, néha így is megállítanak emberek ... van kedves, de van bunkó is!
Gyönyörû mikor lesz nekem ennyi 😊 Én még csak nagyon kezdõ vagyok. De ebben az évben szeretnék már többet !
Lehetséges de látod pont ezért nem reklámozom magam nem akarok kertimajom lenni 😊 kamerák stb nekem nem hiányzik a pokol 😊
Az is igaz,lehet ki is szedem azt a kart😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kiszálltam, láttam nyelt is 😄 de odajött a másik is ... és megbüntettek ... mégis. Be kellett ülnöm megmutatni, és nem hitték el, hát szívesen lecsaptam volna õket 😄
kicsit poros lesz idõvel...
Ki kellett volna szállj az autóból, és feltünõen ránézni a sakkfigura(elsõsora) azonosítójára..
Lehet nem vitáztam volna.. 😉
És megmert büntetni a Sakkfigura??? Én megállítani sem mertelek volna.. Azt hittem a 178cm 94kg-al ember vagyok. <#eljen>#eljen>
Weed? <#eplus2>#eplus2>
Weed? <#eplus2>#eplus2>
Amúgy itt a kép sorry hogy késve !! Haverom akivel hülyülünk az 2 m körül van ! Õ még beköti simán ugye 😊
De csak egy kép többel nem reklámozom magam ... 😊

De csak egy kép többel nem reklámozom magam ... 😊

Ja, látom közben rájöttél te is...
Akkor MrZoliinak orvosi igazolás kell, hogy nem egy kis vietnámi a mérete! <#heureka>#heureka>
vizsgaztam belole decemberben.
de egyebkent barki szamara elerheto: 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet.
de egyebkent barki szamara elerheto: 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet.
http://ferrari18.blog.hu/
Yess! Te aztán felkészült vagy... Terhesség az utolsó menüpont alá tartozik? (Régen úgy emlékszem volt ilyen, vagy csak rendõri méltányosság volt csupán?)
kerdezd a jogalkotot, de azt hiszem, akkor kerult bele, amikor voltak a taxistamadasok.
http://ferrari18.blog.hu/
Azt hiszem el kell kezdenem gyûjteni az új F40-esre.