Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyébbként nem arra a kocsira gondoltam most,amivel nálad voltam utóljára, hanem arra amivel elõször voltam. Gondolom emlékszel még Zoli bácsi.
De természetesen ezzel is szívesen elviszlek de akár ki is próbálhatod, ha még nem mentél ilyennel.
Természetes. Sokat köszönhetek neked. Meg persze tartozom is!!!
Amikor egy kicsit jobb lesz az idõ mehetünk mert most csúszkál nagyon.
De természetesen ezzel is szívesen elviszlek de akár ki is próbálhatod, ha még nem mentél ilyennel.
Természetes. Sokat köszönhetek neked. Meg persze tartozom is!!!
Amikor egy kicsit jobb lesz az idõ mehetünk mert most csúszkál nagyon.
Na ezen valahogy elsiklottam. :/ De ne add fel, orvosi technika fejlõdik, itt minden csak pénz kérdése.
Pedig ilyen esetben pont hogy az utánvét a legjobb. Én sumikának ezt a pakkot adtam fel utánvétesen, és kilett fizetve.
😊 Néhány párbeszédet elolvastam mióta olvasom a fórumot, de van amit szelektálok mostmár. Zoli történetét meg ismerem a rendõrökkel kapcsolatban.
Ok
Elment a privi levelem neked !!
Én sem tudok aludni, én meg azért mert jelenleg is egy programon dolgozom 😊
Köszönöm, hogy te is elvinnél, meglep hogy így mindenki elvinne, idáig sok elutasítást kaptam életemben!
Én sem tudok aludni, én meg azért mert jelenleg is egy programon dolgozom 😊
Köszönöm, hogy te is elvinnél, meglep hogy így mindenki elvinne, idáig sok elutasítást kaptam életemben!
Pedíg olvasd el érdekes!!
Most néztem hogy visszaírtál.
Nem tudsz te sem aludni?
Mondd a számot hogy mennyit akarsz adni érte.
Nem üzletelek modellekkel és pár forinton sem akadok fent.
Nézd meg kérlek hogy mi az ára és ha megvan akkor mondd nyugodtan.
Nem tudsz te sem aludni?
Mondd a számot hogy mennyit akarsz adni érte.
Nem üzletelek modellekkel és pár forinton sem akadok fent.
Nézd meg kérlek hogy mi az ára és ha megvan akkor mondd nyugodtan.
Imádom ezt a fórumot!!
Lehetne jobb dolgom mint hogy itt ûljek a számitógép elõtt de nem tudom lecsikni a szemem, mert annyira érdekes dolgokról olvasok.
Írd meg nekem légyszives akár privi-ben a magasságod.
Kifúrja az oldalam. Én 198-vagyok és a haveri körömben egy 2m-es cimbi van csak, de aki közénk áll beszélgetni mindíg azt mondja.:b....meg nagyon magasak vagytok, kissebség érzetem van mellettetek és inkább odébb lép egy kicsit és onnan dumálgatunk. (-:
Egyszer én is elvinnélek a kocsikámmal egy körre.
Privi-ben írok róla ha érdekel. Abban szerintem el lennél még mögöttem is!!
Lehetne jobb dolgom mint hogy itt ûljek a számitógép elõtt de nem tudom lecsikni a szemem, mert annyira érdekes dolgokról olvasok.
Írd meg nekem légyszives akár privi-ben a magasságod.
Kifúrja az oldalam. Én 198-vagyok és a haveri körömben egy 2m-es cimbi van csak, de aki közénk áll beszélgetni mindíg azt mondja.:b....meg nagyon magasak vagytok, kissebség érzetem van mellettetek és inkább odébb lép egy kicsit és onnan dumálgatunk. (-:
Egyszer én is elvinnélek a kocsikámmal egy körre.
Privi-ben írok róla ha érdekel. Abban szerintem el lennél még mögöttem is!!
Hali,
A szülõkkel kapcsolatban vitatkoznék ... nem tudod milyen volt a kapcsolat ... röviden annyi engem 19 évesen egy házba dobott a drága szülõi kör, mert már akkor 2m volt a ház nem nagy és törtem ezt az de egyszer bõvebben privátba leírom neked és megértesz pár dolgot ! Mitõl lettem úgy mond mûvelt, programozó, és rendszergazda, már több éve ...
Milyen kocsid van ?? Egyszer lehetõségem lenne nekem is kipróbálni ??
Érdekel a dolog ...
Hogy érted a méreteket te hogy vagy vele ?? Magasság súly ?? 😊
Hallgatok persze, vittem valóban perre, megnyertem az ok egyszerû jó kapcsolat!
Természetesen mindig nem akarok oda járkálni, mert kellemetlen stb ...
Idegrendszerem mástól is keményen bomlik már 😊
Igen néha van az hogy magam elé fogom az övet, de nincs mindig fejemben a dolog! Sokszor út közben is pda kezemben pötyögök vagy laptop ... 😊 Haverok, ismerõsök, barátnõm, illetve már jegyesem is mondja munkamániás vagyok, de hát ebbõl élek 😊 Mindenki másból ugye ...
Modellekre most szeretnék rácsapni, úgy értem bõvíteni, szegény q7 egy ideje egyedül van már ...
A szülõkkel kapcsolatban vitatkoznék ... nem tudod milyen volt a kapcsolat ... röviden annyi engem 19 évesen egy házba dobott a drága szülõi kör, mert már akkor 2m volt a ház nem nagy és törtem ezt az de egyszer bõvebben privátba leírom neked és megértesz pár dolgot ! Mitõl lettem úgy mond mûvelt, programozó, és rendszergazda, már több éve ...
Milyen kocsid van ?? Egyszer lehetõségem lenne nekem is kipróbálni ??
Érdekel a dolog ...
Hogy érted a méreteket te hogy vagy vele ?? Magasság súly ?? 😊
Hallgatok persze, vittem valóban perre, megnyertem az ok egyszerû jó kapcsolat!
Természetesen mindig nem akarok oda járkálni, mert kellemetlen stb ...
Idegrendszerem mástól is keményen bomlik már 😊
Igen néha van az hogy magam elé fogom az övet, de nincs mindig fejemben a dolog! Sokszor út közben is pda kezemben pötyögök vagy laptop ... 😊 Haverok, ismerõsök, barátnõm, illetve már jegyesem is mondja munkamániás vagyok, de hát ebbõl élek 😊 Mindenki másból ugye ...
Modellekre most szeretnék rácsapni, úgy értem bõvíteni, szegény q7 egy ideje egyedül van már ...
Van 2db A4-ezüstöm. Ha még nincs neked és érdekes lehet az egyik, akkor jelezd és vidd. Véletlenül egyszer kettõt küldtek Németbõl.
Helló Zolee!!
Szó ami szó a szüleid nem sajnáltak ki belõled sem semmit!!
Nekem van egy kocsim amiben biztosan be tudnád kapcsolni az övet is, és a lábaid is kényelmesen elférnének hátul. Talán elõl is.
Van egy ismerõsöm, idõnként elmegyünk ide-oda, mellette sem fér el senki de a családi autóm, azt õ is élvezi. Õ kb. 180cm magas és 200kg.
Velem is sajna az a gond hogy nekem is átlagon felüliek a méreteim.
Persze ez annyira elsõre nem láttszik, de színte minden autóban tökig hátra az ülés, és mögöttem senki!!
18-20 éves korban legalább a Discóban nem kötöttek belém!!
Rendõrökrõl a véleményem annyi csak hogy lehetett volna toleránsabb is.
Szerintem kissebbség érzése volt, irígy rád hogy te megnõttél, vele meg kiszúrt az élet és csak akkora lett amekkora.
Ha rám hallgatsz perre nem viszed, annyit nem ér.
Tök mindegy hogy a per-nek mi lesz a vége de az idegrendszered rombolódik.
Legyen boldog és jövõre kapjon egy csillagot a vállapjára mert fa..a gyerek volt. Próbáld meg úgy felfogni hogy egy modellel kevesebb van a polcodon.
Hidd el ez Magyarország és sajnos nem mindíg az gyõzedelmeskedik akinek igaza van. Totál a Bírón múlik minden, milyen lábbal kel fel aznap.
Ha elveszted a pert, akkor akár nem kevés pénzedbe is kerülhet.
(pár modellt tudnál venni belõle.)
Legközelebb próbáld becsatolni az öved,vagy legalább tedd magad elé amikor látod hogy meg akar állítani. Üdv.
Szó ami szó a szüleid nem sajnáltak ki belõled sem semmit!!
Nekem van egy kocsim amiben biztosan be tudnád kapcsolni az övet is, és a lábaid is kényelmesen elférnének hátul. Talán elõl is.
Van egy ismerõsöm, idõnként elmegyünk ide-oda, mellette sem fér el senki de a családi autóm, azt õ is élvezi. Õ kb. 180cm magas és 200kg.
Velem is sajna az a gond hogy nekem is átlagon felüliek a méreteim.
Persze ez annyira elsõre nem láttszik, de színte minden autóban tökig hátra az ülés, és mögöttem senki!!
18-20 éves korban legalább a Discóban nem kötöttek belém!!
Rendõrökrõl a véleményem annyi csak hogy lehetett volna toleránsabb is.
Szerintem kissebbség érzése volt, irígy rád hogy te megnõttél, vele meg kiszúrt az élet és csak akkora lett amekkora.
Ha rám hallgatsz perre nem viszed, annyit nem ér.
Tök mindegy hogy a per-nek mi lesz a vége de az idegrendszered rombolódik.
Legyen boldog és jövõre kapjon egy csillagot a vállapjára mert fa..a gyerek volt. Próbáld meg úgy felfogni hogy egy modellel kevesebb van a polcodon.
Hidd el ez Magyarország és sajnos nem mindíg az gyõzedelmeskedik akinek igaza van. Totál a Bírón múlik minden, milyen lábbal kel fel aznap.
Ha elveszted a pert, akkor akár nem kevés pénzedbe is kerülhet.
(pár modellt tudnál venni belõle.)
Legközelebb próbáld becsatolni az öved,vagy legalább tedd magad elé amikor látod hogy meg akar állítani. Üdv.
Huuhuuuhúúúúúú!!!
Egyszer nem tartanál egy személyes bemutatót? (-:
Azt hittem hogy én a kis 60db-os Porsche parkommal tök jó vagyok.
Belátom tévedtem!! Mennyi idõ volt mire összejött ez a csapat?
Nagggyyyon komoly erröl sem tudom levenni a szemem, külön gratula értük.
Egyszer nem tartanál egy személyes bemutatót? (-:
Azt hittem hogy én a kis 60db-os Porsche parkommal tök jó vagyok.
Belátom tévedtem!! Mennyi idõ volt mire összejött ez a csapat?
Nagggyyyon komoly erröl sem tudom levenni a szemem, külön gratula értük.
Esetleg ha segíthetek én szívesen átveszem azt a gépet, ha Német autó és 1/18-as.
Meg persze nem maisto buragó??
Mi volt az a gép, amit a tisztelt kolléga nem vett át?
Meg persze nem maisto buragó??
Mi volt az a gép, amit a tisztelt kolléga nem vett át?
ez egy újabb darab

pedig mekkora már: Vajon hová bújt Zoli?? Amögé a tízemeletes mögé, vagy esetleg oda a parlament mögé?? XXD
Ja azt a képet láttam odáig beletekertem, meg a sumikának a mûsorát olvastam el.
Hát nem vagy kisember, de nincs ezzel gond inkább mint törpének lenni. Csak bújócskát ne jáccá. 😊
Hát nem vagy kisember, de nincs ezzel gond inkább mint törpének lenni. Csak bújócskát ne jáccá. 😊
374 üzenet egy nap alatt, kemények vagytok. <#eljen>#eljen> Inkább nem olvasnám el. 😊
Sajnos, és köszönöm! Ezért vagyok úgy, hogy amit még lehet azt kipróbálom, igaz pl: vidámparkba is voltam, de mindenhol elutasítást kaptam mert vagy túl magas voltam, vagy túl nehéz .... és ez csak egy pl volt!
Pár ismerõsöm volt ... ismerõs is féltette kocsiját tõlem, na ezért írtam annak aki esetleg vinne hogy hálás vagyok, mert meglep és örülök, hogy elvinne. Nem az hogy nem mert még tönkreteszem ...
Pár ismerõsöm volt ... ismerõs is féltette kocsiját tõlem, na ezért írtam annak aki esetleg vinne hogy hálás vagyok, mert meglep és örülök, hogy elvinne. Nem az hogy nem mert még tönkreteszem ...
Köszönöm, még azt mondták 5 év míg élek, de lesznek gondok, ízülettel mindennel. Csak felkel készülni úgymond ...
Gyûjtésre fel! Bmw Fan oldalán van fent audi... Nézz szét ott...
Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.
Nekem orvosi papírom van róla 😊 Idén leszek nem sokára már 30 és mint tudjuk a magasok nem élnek túl sokat .... és én szív problémám elvisz, de tüdõrákom is van ... pedig soha nem cigiztem sem semmi, csupán a szervezetem nem bírta ezt a terhet .... na de hagyjuk nem untatlak keserítelek, sajnáltatom magam itt 😊 Ez az én belsõ gondom, csak így legalább tudjátok sokáig már nem leszek. Én agyilag már elfogadtam.
Nekem a kassai orvosok szerint tolószékben lenne a helyem, de vígan szaladgálok...
Uh, az gáz... Bár ezekben nem hiszek annak ellenére,hogy anya orvos... Majd helyrejössz!
Még ha az lennék jó is lenne 😊 De nem vagyok ... szívproblémám van, megnõttem de a szívem nem ... gáz... jósoltak még úgy 5 évet nekem kb.
Megkérdezhetem hogy pontosan milyen magas is vagy, illetve hány kiló?
Ha publikus...
Ha publikus...