269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#262207 Van azért pár darab, de irreálisan magas áron:
HWE_458_1
Aztán van egy doboz nélküli Brazíliában: Italia
Szerintem szintén drágán.
Aztán láttam 40-50ezer forintnyi összegért pár feketét.
Érdekes módon a China Editionok vannak a legnormálisabb áron. Csak persze szinte mindegyik változat a tengerentúlon van, posta-vám stb... -
#262206 hol fent? hol árulod? -
crosspeet #262205 Bár a vörösből meg egy sincs fennt jelenleg. Szóval kinek mit ér meg! ;) -
crosspeet #262204 Köszi!
GtSpirit kék és fekete Póóócséi.. Hjajjj, lesz mit beezerezni! :) -
crosspeet #262203 A fehérből egy van eladó az enyémen kívül a világon..
De amúgy sokaknak a jóval nagyobb darabszámban legyártott piros az azért ugye közkedveltebb... -
#262202 a piros beszerezhetetlen már nem? akkor gondolom többet ér 40-nél.. -
crosspeet #262201 Az én fehérem a kutyának sem kell 40-ért.. A pirosomat viszont annyiért ki nem tenném.
Világpiac, világpiac... -
#262200 sziasztok
új bontatlan 1:18-as Ferrari 458 Italia Hot Wheels ELITE piros színű körülbelül mennyit ér? -
Zo911 #262199 Vajon az Autoart V8 Vantage-ekről letörtek volna a tükrök? Bárhogy is történt, nem tartom túl szerencsésnek, hogy így állították ki a modelleket. Elég igénytelen... -
Zo911 #262198 360 Spider, micsoda különlegességekre derül itt fény...
Köszönöm a jó és érdekes válaszokat mindenkinek! Örülök azért, hogy itt van, nagyon jó kis szín ez. Van még mellé egy kiadásban valószínűleg hasonló korú HW 360 Spiderem ezüstben. Annak talán a lámpa formája elöl egy fél fokkal szebb, de mintkettő hasonlóan korrekt darab! Eladni egyelőre nem is szeretném a zöldséget (se), még beker áron is valószínűleg elég lehetetlen küldetés lenne itthon. Nagyon stagnál most a hazai kereslet egyébként is ahogy figyelgetem. Van két eladó 911-esem, nincs nagy kapkodás körülöttük, de 1-2 géptől, típustól eltekintve másoknál se vettem észre nagy aktivitást a csoportokban... -
#262197 Itt is van egy jó összefoglaló a Nürnbergi felhozatalról, szerintem érdemes végignézni! -
#262196 Szép estét!
-
#262195 Hát a színválasztéktól nem vagyok elájulva. Kínában talán a vallás tiltja, hogy egy vörös vagy fehér autónak bézs-színű belseje legyen? -
#262194 Én se vettem meg, jó lesz nekem az Elite. Az se egy szépség, de azért egy fokkal a Bbubu felett van.
Bburago Ferrari 360 Spyder
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.02.03. 17:51:59 -
#262193 Bburago 2016
-
#262192 Announced: Bburago 1/18th, 2016 Bugatti Chiron.
Product Code: B18-11040 -
#262191 Segitek egy kicsit.
Tudom, rég jártam erre, sziasztok.
-
PP993RS #262190 Azért azt ne feledd hogy a HWE "csak" egy felturbózott fapad volt, ott meg azért nagy dolgokat nem tudtak alkotni. Mondjuk a fapad se rossz, nekem sokáig egy sárga volt, aztán lett nekem is egy fekete Elite, egy darabig megvolt a kettő együtt, túl sok különbség nincs köztük.
(kárpit, oldalablak, egy+két befestés, fotómaratás, viszont a gumi sokkal szebb, nem műanyaghatású mint a fapadon)
És vicces hogy az Elitet nem vettem sokkal drágábban mint anno a simát, (ezért is cseréltem le) egy időbe (4-5éve) a HWE messze a legjobb ár/értékarányú modelleket nyomta, aztán jött az új doboz és már igénytelenebb gépek (no kárpit) azoknak meg durván felment az ára... az meg húzta magával a régieket is... de hát vitték annyiért is, miért is adták volna olcsóbban......... -
PP993RS #262189 Atyaég, az kemény... mondjuk itt+ott még most is találni ritka múzeumi, meg kiállítói prototípusokat, valóban horror áron.
Én nem adnék egy Bburago-ért 10-15x-ös árat, azért mert az limitált vagy bármi, persze mások vagyunk, ha valaki erre gerjed.... de a bubu az bubu marad, nem rosszindulatból írom, nekem is van jópár, de sztem hypevonatra nem szabad felülni 'azért mert ritka'...
Ugye pont most volt nemrég az a "Ferrari vezetőségi kiadás" vagy mifene, egy szép lakkozott fa, egy szép Ferrari doboz és benne egy mezei 456-os vagy 550.... És akkor mindez 200euró fölött.................. -
#262188 Én csak hallottam a sztoriról, meg az árakról. Még fényképen sem láttam 360 Spydert. Lehet, hogy városi legenda, de kicsit romantikus-krimibe illő történetet írt le valaki annak idején evvel kapcsolatban. Kilopták a gyárból, kínaiak, stb. Volt ott minden, ami egy jó sorozatra is elég lenne, a Szulejmán helyett. Ha jól emlékszem Labdacs, szép emlékű blogján volt leírva.
Én amikor a HWE 360-ast vettem, mellé tettem a Bburagonak. Coupe-ról beszélek, nem a Spyderről.
A BB elég jól nézett ki. A két modell közt kb. 10 év különbség volt. Az Elite idejében már fotomaratások, plüss kárpitok (akkor még), ablak keretek voltak, amiben több volt a Bburagonál. Én ezt a 10 évnyi korkülönbségnek, a vevői igények változásának tudtam be. Ettől függetlenül én egész jónak tartottam a BB változatot is.
Csak nézd meg a lenti zöld 360-ast és ezt:
Kíváncsi lennék a Bb féle Spyder-re.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.02.03. 15:11:40 -
#262187 Nekem kb. 8-10 éve felkínáltak egy Bbubu 360 Spydert. Akkor 50eFt-ot kértek érte, ez kb. 2,5db Kyosho ára volt. Piszok nagy ritkaság, de azért a HW E 360 Spyder sokkal jobban néz ki nála. Szerintem ezek a Bbubuk még nem is szériában készültek, csak a gyári próbadarabokig jutottak és azok kerültek piacra. -
#262186 Ahogy nézem itt: Bburago Green Modena
egy elég ritka, 3000 darabos szériából szereztél egy példányt.
Szóval szerintem jó áron szerezted és a "világpiaci" ár is a realitás közelében lehet.
Amúgy a 360 Modena-k az egyik legjobban sikerült modelljei voltak a Bburago-nak, még a korai Ferrari licence lejárta előtt.
Ha jól emlékszem ez 1999-2000 körül volt. Van egy legenda a 360 Modena Spiderről is, hogy azt is megcsinálták anno, csak a lejárt licence miatt piacra nem dobhatták már, mert a mattel volt már a nyerő. A legyártott 360 Spider-ekből néhány mégis kikerült a gyárból. Állítólag több száz eurókért adták őket. -
#262185 Ritka darabok a zöld Ferrari modellek, az utóbbi 5 évben nem is nagyon láttam fémből ilyet (kiv. a HW E Dino #GT83). Én nem nagyon bukok erre a színre, a F*-ról inkább a vörös-fekete-sárga-ezüst-fehér vonal ugrana be. Meg a Blu Tour de France :)
-
PP993RS #262184 Egy-egy szín/verzió miatt lehet drágább egy budget modell, én pl. pont most fogok venni egy ritka színű Bburago-t, a normál ár kb. 2x-eséért... de nem sznobságból, hanem mert az az egy szín amit normálisan fújtak, amúgy az összes többi szín szörnyű... narancsos, buborékos... ezt meg igazándiból nem is a Bubu fújta hanem valami utólagos, limitált kiadás.
Van egy limitált Viperem is, annak is sokkal szebb a fényezése mint a gyáriaknak, (sajnos a Bubunál nem volt nehéz szebb fényezést fújni) meg a belseje is átvan festve, kárpitozva van, jópofa :) és ugyanannyiért adta a srác mint egy mezei Bubu Viper... szóval ilyen is van.
Egy szó mint száz, sztem ezeknek inkább eszmei értéke van, persze lehet eltudod majd adni 2x-3x annyiért, de azért nem ez a jellemző. Ezeket akkor érdemes bezsákolni ha megtartod magadnak.
Ez a zöld 360 amúgy valóban nagyon szép, marha jó ez a szín ezzel a beltérrel, a féknyereg hiányán kívül nagyon másba nem is szabad belekötni.
-
Zo911 #262183 *Az utolsó mondat értelemszerűen véletlenül maradt ott befejezetlenül egy korábbi gondolatmenet eredményeképp, mielőtt még lecsekkoltam volna az ebay-t. -
Zo911 #262182 Még egy zöld modell és egy kérdés:
A szakértő urak ehhez mit szólnak, mennyire különleges vagy értékes egy ilyen modell, van ennek a gyűjtők között tényleges eszmei értéke?
Pár évvel ezelőtt lecsúsztam valami modellről ebay árverésen (magamat ismerve Porsche lehetett), közvetlen utána pedig nagy bánat közepette rátaláltam erre. A zöld színe megfogott, imádom a zöld sportautókat, így hirtelen felindulásomban azonnal megvettem. 10-12 ezret utoljára gyerekkoromban fizettem ilyen kategóriájú modellért, a minőségibb gyártókat/kiviteleket és a használt piacot minimálisan sem ismerve. Bburago létére egyébként egész derék, de utólag azért kicsit túlzásnak tartom a vásárlást - bár ez az autóbuzik jellemzője, az érzelmek háttérbe szorítják gyakran az ésszerűséget. :-)
Szóval tényleg olyan különleges és ritka darab ez, vagy csak egy túlárazott valami? Most egy darab van fent ebayen 59,9 + posta, bár tudjuk, a világpiaci árak magasak. :D
Azóta nem láttam maximum egy eladó példányt belőle, ebayen -
Örülünk Vincent?
Naná, hogy örülünk!
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.02.02. 20:47:56 -
crosspeet #262180 Nagyon penge, hibatlan! ;) -
PP993RS #262179 Valóban gyönyörű ez a szín, nekem pirosba valahogy nem jött át a Calibra nagyon örülök hogy Ottóéknál valakinek kipattant a fejéből hogy ako legyen mán ződ is... -
PP993RS #262178 Thx!
A hátsó gumi valamiért nem fotogén, mert ilyen peremvédős gumi van rajta (Bpestre azért az jobb ) de a fotón olyan furi, holott élőbe tök jó -
crosspeet #262177 Tökkkéleteeesss!!! -
#262176 Végre! Egy zöld színű autó! Imádom! Szép színe van! -
PP993RS #262175 No a sok off után egy kis on :)
Calibra kicsit újraértelmezve...
Igazándiból csak kapott egy ültetést meg Borbet felniket de így jobban hangzik :)
-
#262174 +1 -
crosspeet #262173 ...hát persze persze, én sem gondolnám, hogy egy komplett idióta..
De én pl kifejezetten szeretem, ha írásban is van nyoma (legális) biznisznek, én ilyen kis óvatos meg bizalmatlan vagyok.. -
#262172 Hát átültem egy másikba. A csávó küzdött a gépért, hármat is rá kellett csapni.
-
#262171 Kérlek ne közvetítsétek a híreket. Aki akar tőlem valamit, tudja, hogy hol találhat meg. Gondolom ő sem egy komplett idióta, tudott regisztrálni az indexre (ergo van email címe, ahova be tud lépni), itt is olvas minket, tudna ide is regisztrálni és küldhetne itt vagy ott egy pirvátot.
-
crosspeet #262170 Milyen k@csögök már itt a moderátorok, nem törölnek sosem semmit.. :D -
PP993RS #262169 -
crosspeet #262168 Itt nem lehet minuszt osztani, tényleg..??? XD
Mekkora mán....