269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    Uhhh a TVR Sagaris
  • bulba
    Köszönöm mindenkinek!
  • zsolti65
    vannak hiánypótló darabok........Mangusta, C 111......
  • BMW M5
    Mazda 929 Coupe
  • BMW M5
    Van egy ( számomra ) uj cég a piacon LS-Collectibles néven és 1:18-as műgyanta modelleket fognak kihozni .
  • Krisztiam #262282
    nekem nem tölti be
  • schumimodells
    Grat, szépek.
  • crosspeet
    Opel nagykirály!!! Alsó micsoda, vmi japó cuccos..?
  • Krisztiam #262279
    üdv képet :)
  • bulba
    Szép estét! Pakkot kaptam, de még milyet :)
  • PP993RS
    Igen, de van helyette Mondial8 Elite-be de még Super Elitbe is meg 600féle 599-es... Ezért is haragszom a HW-re, remélem csuklanak.

Szerencsére a Bubu elég szépen megcsinálta a 456-ost... Bubus, de a forma szép....
  • 355
    Szerintem is. Megérdemelt volna legalább egy rendes Elite-t.
  • 355
    Jaja. Ez ugyan 2 osztállyal nagyobb, de itt az új Chrysler Pacifica. Bármikor bevállalnám.

• 355
    Porsche szürkehályoggal versenyzőknek. Meg farkasvakságban szenvedőknek.

Otto 1:18 Porsche 911 (964) SC Groupe 4
  • PP993RS
    Istenem de szép ez a 456... mindig is a titkos favoritom volt a Ferrarik közt, pedig nem a leggyorsabb, nem a legerősebb......
  • PP993RS
    Találó kifejezés valóban egy vadállat ez a gép! Gyönyörű, nekem mai napig a legszebb ... (Opel)
  • PP993RS
    Sokkal szebb iker hátsólámpával, jó hogy visszatértek...
  • 355
    Érdekes, a hátulja tiszta 456... Nekem bejön.

• bulba
    Hááát nem tudom, szerintem nem lett szebb mint a kifutó modell, igaz legalább nem is rontottak el rajta semmit. Inkább cask frissebb lett, egy igazi facelift. Nekem azért a régi jobban tetszett, főleg pont hátulról ahogy a hátsó lámpa szinte kilo a karosszériából és hogy közvetlenül a tövében rács van. Az oldalsó kopoltyú ami egyértelműen szebb részlet, az elejével kapcsolatban viszont nem nagyon tudok dönteni, hogy jobb-e vagy sem.

Összehasonlításképp két fotó a kifutó modellről:

• bulba
    Uhh ez BIVALY egy gép
  • bulba
    Estét!

• BMW M5
    A Mercedes R-osztály nem volt sikeres de ezt elsősorban az ára miatt van . Úgy tudom , hogy elsősorban az USA vásárlói igényekre tervezték és azt remélték , hogy aki terepjárót és egyterüt vesz 1 családba azoknak lesz ideális ( 2 in 1 ) az R-osztály de nem jött be . Nekem tetszenek és szeretem a magasabb építésű ( egyterű ) autókat , jobb rálátás a forgalomra , kényelmesebb ki-beszállás és üléspozíció , jobban variálható a beltere mint a hagyományos autóknak . Amikor pár éve kijött a Dacia Lodgy azt gondoltam,hogy rengeteget fognak eladni belőle de elég keveset látok a Bp-i forgalomban , pedig messze a legjobb ár-érték arányu egyterü a piacon

• BMW M5
    Most ez a nyújtott , lapos , sportos forma a legdivatosabb ebben a kategóriában , nem véletlenül hasonlítanak egymásra a riválisok .
  • zsolti65
    GTC4 Lusso....Majd nemsokára Genfben. Visszatérőben az "iker"hátsólámpa,ami nekem jobban tetszik mint a szimpla.. :)

• crosspeet
    Patent!
  • PP993RS
    Még egy zöld Opel.
    Na jó inkább nagyon sötét zöld meg félig Opel :) de imádom ezt baltával faragott megabrutál formát!

• 355
    Ezen én is jót nevettem annak idején. Valahogy egy darabot sem láttam még belőle az utakon, de persze nem is a XII. kerületben lakom.

A Merci R utolsó generációja nekem eléggé bejött, kár, hogy nem azzal kezdték. Egyszer utaztam egy olyanban, hosszú távra nem tudok jobbat elképzelni, pedig egy Galaxyval járok, ami szintén erre való.

• 355
    Remélem ez létezik Ferrariból is és egyszer beszabadul majd oda egy modellgyártó.

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.02.07. 22:54:17
  • Hornando
    Kinek mi ugye. Számomra a Zafira a jobban belelátható típus, természetesen kizárólag a 2013-tól gyártott szériára gondolok. Már csak az azonos formai jegyek alapján is, mint a 6 különálló tetőoszlop. De szerintem az utolsó, F oszlop előtti szakasz és az egész farrész kialakítása is jobban hasonlít, mint a Ford variánsa. Persze ezen biztosan nem veszünk össze.

• BMW M5
    Nekem első látásra a Ford S-Max ugrott be....és másodikra is
  • bulba
    E-bayen találtam kettőt:
    1
    2
  • bulba
    Ez a nyújtott változat eléggé gnóm, de ne pusztuljak meg, ha valaki a fejemhez szorítana egy fegyvert és ilyen egyterű használatára kötelezne, az 5 üléses verziót simán bevállalnám.
  • bulba
    Estét!

• crosspeet
    Vagy Bmw R-classe.. XD
    Az is befutott.. :D
  • Hornando
    BMW Zafira
  • BMW M5
    Jaj ne !!!!

• Krisztiam #262251
    Laferrari szép
  • PP993RS
    Én azt vettem meg :) a portugál csávótól, kicsi ez a szakma ;) az árból valóban nem tudott engedni, de a postán tudtunk faragni, mert feleannyiért is fellehet adni biztonságosan, ezt belátta ő is és mehetett az üzlet.

Volt abból múzeum verzió sárgába, az is szép, de ez a lila nagyon brutál, meg a múzeum már akkor 100€ felett volt...

---
    Ízlések és pofonok, nekem a 3.3 jobban tetszik, valahogy teljesebb az autó azzal a szpojlerezéssel...

Igen, az eredeti "ős" Turbo-t nem véletlen hívták özvegycsinálónak, sok tulaj még a szalonból hazafelé összetörte, trükkös egy autó volt az biztos. Annyira mondjuk nem vagyok oda a 930-ért, vagy inkább úgy mondom nem annyira mint a 993-ért, vagy a 964-ért, ha 1:1-be vennék az biztos egy sima 3.2 Carrera lenne, az legalább nem akar kinyírni minden kanyarban :)
  • Zo911
    Az a 964 Turbo S képeken is brutálszép, gratula hozzá!
    Én egy portugál példánnyal szemeztem jó ideig ebayen. 75 euróért kínálta, csupán a posta lett volna 24-25 amit kicsit soknak tartottam, de elvileg nem tudta olcsóbban feladni. A padlizsán-lila színű verzió volt. Kicsit mostmár sajnálom, lehet le kellett volna rá csapni? Ezek is gyorsan bedrágulnak/tak. Ha nem lenne AA-m, valszeg lecsaptam volna rá...

Az AA 930 3.3-as Turbo ára elég hihetetlen. Valószínűleg azért is lehet drágább mint a 3.0, mert csak két színben adták ki és így ritkább, nem tudom - nekem a korai Turbo-k az ívesebb-mívesebb szárnyaikkal jobban bejönnek, az egy külön finomság rajtuk. A 3.3 vasalódeszkája meg inkább brutál. Az igazi 3.3-asok egyébként is kezelhetőbbek, mint a 3 literesek, sok dolgon javítottak rajtuk amitől érezhetően jobb lett az autó a tesztek alapján (pl. nagyobb és hatékonyabb fékek, nem utolsó szempont :P ), de talán pont ezért érdekesebb méginkább az "eredeti" Turbo számomra. Szebb (bár ez elég szubjektív), nyersebb és jóval kevesebb is készült belőle, hisz csak 3-4 évig gyártották, igazi kuriózum!
  • PP993RS
    Valóban érthetetlen... Lehet valami jogi akármi miatt, vagy nemtom...

Az biztos hogy piszok mód egekben az AA 911-esek ára, leszámítva az alapmodelleket, amik nem nagyon mennek, (930, 996) kíváncsi leszek az alap 993 mennyire lesz sláger 160-170€-ért....

Én a 930 turbót és a 964 RS-t is elbaltáztam anno, mindkettőnél vacilláltam hogy megadjak e értük 100€ körüli manit, (akkortájt 20e körül ment egy "sima" AA) végül nem... most egyik sincs már 200€ alatt :)

Itthon sokáig árultak még az óh-elixen egy piros 930 3.3 turbót, aszem 40e-ért, huh de drága-hej de drága, most 300€ alatt nincs az a modell ha nagy ritkán felbukkan....

Nekem GT Spirit 964 Turbo S-em van, elképesztően brutálszép modell meg kell hagyni. Rezsin, meg nehezen gurul, meg nem kanyarodik de azért jó hogy kiadták ... ;)