Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Missa
Klassz! Gratulálok! <#nevetes1>
Valóban nem nyílik az ajtaja, ahogy előttem is mondták, mert a filmben sem nyílt.
De én úgy tudom, némi szereléssel ki lehet szedni belőle a reteszelést. valami műanyag stiftekkel van "blokkolva" az ajtó nyitás. Amit el is tudok képzelni, hogy így van. Ezért az egy modellért miért csináltak volna másik öntvényt AutoWorld-ék? Hiszen ugyan ez az öntvény a 1968-69-70-s változatoknak az alapja. Nekem sima '69-es van (meg '68-as és '70 is), de még ezeknek az alján is ott van a General Lee orrán levő gallytörő helye. Szóval sok minden stimmel ezeken a modelleken. De szerintem tök fölösleges kiszedni a blokkolást, így egy kicsit veszítene az "autentikusságából" a modell. Vigasztaljon a tudat, hogy azért ha nagyon akarnád, akkor nyílna. <#nevetes1> Ja, és örülj neki, hogy kaptál hozzá Konföderációs zászlót, a tetőre. Pár éve ment a vita valami jogvédő, antirasszista csoport lázongása miatt, hogy ne adjanak hozzá.

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

355
Igen, asszem valamikor mondják is, hogy az egy versenyautó, azért vannak az ajtók lehegesztve. Gondolom ez szabály valamelyik amcsi versenysorozatban: ha már alufólia módjára gyűrődtek ezek a gépek, legalább ne nyíljon ki az ajtó.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Dante73
A sorozatból nekem úgy rémlik, az eredeti ajtó sem nyílt, persze, lehet, tévedek.

http://www.freetvmaci.info/

355
Ilyet láttatok már? 1965 Porsche 912 a japán rendőrségnél. Itt még nem volt szokás a felkelő nap az orron?

355
BBR Ferrari FXX-K Evo 1/43-ban

Utoljára szerkesztette: 355, 2018.04.16. 23:58:09

bulba
Fincsa cucc, gratula hozzá! Épp akartam is írni, hogy akár egy üldözős jelenetet is lassan össze tudnál állítani 😊

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
Ebbro, nagyon precíz "éles" modelleket csinálnak. Ennél már csak a szívfájdalmam nagyobb, hogy egy ideje nincs európai hivatalos importőr / forgalmazó 😞

Betéve a helyére, a lenti sorban a Jessica Simpsonos film üldözői (legalábbis én úgy döntöttem), fennt az origi.. Vagyis majdnem, merthogy még a Rosco sheriffes fehér design vadászatra vár, qrva drága egyelőre... Amíg el nem gurul a gyógyszer. 😊

Megint megpakkosodtam, jött egy unalomig ismert 911-es.. 😊
Ja neeem, Lee tábornok! 😄
Jó nagy dög, van vagy 100kiló.. 😊
Pazar motortér (AutoWorld), bukólámpák, és ugye spóroljunk mindenen, nyem nyílik a két ajtó rajta.. XD 😄
mindenre azért nem volt idejük.. 😉
Zászló lematricázva a nagytetőn, nehogy érdekeket meg kényes lelkeket sértsen.. 😄

Ezt ki gyártja..? Sokan 1:18-ban nem csinálnak ilyen szépet...
es a kepek is jok <#taps><#integet2>
Missa
<#eljen> Szép kis modell! Teccik! <#nevetes1>

bulba
Wow, ez nagyon állat, szó szerint <#circling>

bulba
Szép hétvégét!

Hornando
Sötét kék, ezüst tetővel, Nevada Highway Patrol változat.

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Köszönöm! 😉
Milyen színű a te Dodge-od, ugyan ilyen..?
Missa
Hát igen... Az a ventillátor tényleg döbbenetesen primitív megoldás. Főleg, hogy az ár bőven 200 euro fölött van. Néztem én is a Carmodelles és egyéb képeket is. Valószínűleg egyedi hiba a kerék állása. Ez úgy tudom resin. Sajnálom. Nem is a nyithatóság lenne a lényeg nekem, de a motorját jó lenne látni. Azok is egy korabeli műremekek voltak.

Hornando
Klasszak! Ilyen Dodge-om nekem is van. <#eljen>
A Crown vic. széria kevésbé passzolna az izomautó gyűjteményembe.

Mai érkező, ámerika polisz! 😊
Autoworld Dodge Monaco
Vegyes érzelmekkel, kárpitozott pl, de valahogy drága játéknak tűnik közelről..
Brutál nagyok ezek, a sima egyszemélyes vitrinjeimbe nem férnek be.. 😄
Gyerekkoromban de odalettem volna egy ilyen böszme nagy vasnak! 😄

Ha valakinél lapul hasonló, engem érdekelhet, van még helyem.. 😄
Évek óta nincs itthon négyajtós, ma nagyon elkurvultam.. 😊
Apának mai merítés ámerikai módra! 😄

355
Shanghai. Új művész van, ezért más a stílus.

355
Ufff, a Carmodelen van egy kép a modellről szemből. Ha hamarabb látom azt a ventillátort, lehet, h meg se veszem a modellt 😊))

Igen, resin. És tényleg úgy tűnik, h elfordul az első kerék, mert pár képen előre áll, másokon meg nem. Meglássuk...

Én már rég eldöntöttem ezt a resin kérdést, de a pénztárcám (meg néha a józan eszem, pl. Davis&Giovannik 700+ €-ért) általában megvétózza a dolgot.

Hornando
Á dehogy, ne viccelj. Én soha nem voltam dízelpárti.
Főleg kézi váltóra, önhordó kasztnira, 5 ajtóra és legfeljebb 2,5-ös, max 3000-es benzines motorra gondoltam.
Most, hogy nézem, majdnem vázoltam is egy Nissan Terrano/Pathfinder R3M gép paramétereit. (1991-ből)
:-)

355
Európai változat? Egyötös turbódízel? 😊))))

Missa
Azta qrva!<#taps><#worship>
Ez tényleg egy "hiányos" időszak produktuma!
Gondolom resin. De lehet, hogy átgondolom ezt a resin témát. Ez nagyon kellene nekem is! Bár olyan, mintha az első kereke fordulna. Bár a honlap szerint resin
Car Model - Matrix Ferrari 212 Inter
Utoljára szerkesztette: Missa, 2018.04.11. 21:48:48

Hornando
<#wow1> Mi lesz így velünk kolléga? :-)
Gratula!

Hornando
Ez igen, ezek külön-külön is trófeaszámba mennek, de így együtt befotózva, zsibbasztó a látvány.
Gratulálok, nagyon szép fogás! <#worship>

Hornando
Bitang egy gép volt ez a maga idejében. Én még most is szívesen elmászkálnék egy európai igényekhez igazított változatával.
Sőt, tovább megyek, nekem nagyon hiányzik a jelen autóiparából ez a használható, konzervatív, de mégis dögös kockaforma.
Amit még ennél is szívesebben birtokolnék, az az első generációs Subaru Forester.

Hornando
A mai napomat az alábbi fotó jellemzi a legjobban. <#taps>
Egy kedves gyűjtőtársam nagyon boldoggá tett ma. <#vigyor2><#eljen><#worship>
Aki nem ismerné, LP500R

Utoljára szerkesztette: Hornando, 2018.04.11. 21:05:09

kemszi2
Köszi!
Ez a Clio ma futott be

Ez pedig a Bugeye. Átalakított modell,a belseje vmi rally változatból származik,ahogy a kerekei is,elég csúnya a kivitelezés ha alá vagy belenéz az ember,de a vitrinbe jól mutat főleg a felni dob sokat rajta

Elvileg lesz belőle egy WRC-m is AA-ból. Nagyon olcsón ütöttem le egyet ebayen
Még egy 98-99-es WRC hiányzik a sorból
bulba
Gratula, ez igen! A békaszemű Corolla és a bogárszemű Bubu közel áll az én szívemhez is.

bulba
Hááát nekem nehéz a döntés, de talán kicsit a "dobozos" felé hajlok, de lehet csak a fotó jobb. 😊

bulba
<#worship> Szintén szép muinka, igaz én kicsit kevesebb szenvedélyt ás elhivatottságot látok ebben mint az előzőben.
Utoljára szerkesztette: bulba, 2018.04.10. 19:21:28

bulba
Estét!

355
A régi zsidó dilemma: disznóhús - olcsón 😊))

Én is berendeltem egy valag modellt, holnap indulnak Németországból, majd posztolok róluk, ha megjöttek. Ez is köztük van: Matrix 1/18 Ferrari 212 Inter Vignale. Még nem volt a kezemben Matrix modell, de a fotók alapján ígéretes. Korszak szerint pedig egy eléggé foghíjas részbe (1952) érkezik.

Utoljára szerkesztette: 355, 2018.04.10. 09:42:39

kemszi2
nem tudtam mit csinálni, a 2 AA Subaru WRC kellett,a többit meg jó áron hoztam el 😄 így bűn lett volna otthagyni
Ajajajjj! 😄
Én érzem így most magam, 2nap alatt vettem egy AW General Lee-t, hozzá egy szintén AW Dodge Monaco rendőrautót, na meg két AA Crown Victoria rendőrautót.. XD most mit tudok mondani, nem tudtam választani.. XD 😄
És még egy AA Rendőrautóra megy az alku.. 😄
Van valakinek még eladó belőle..? 😉
355
Létezik pickup-ban is, azt Syclone-nak hívják. A Car&Driver tesztjében lenyomta a Ferrari 348ts-t, mint a bélyeget. És talán egy fokkal dögösebb is, mint a dobozos Typhoon.Sajnos soha nem láttam ezeket modellben, csak a Syclone-t 1/64-ben.

355
Erről meg is feledkeztem.

kemszi2
na hát bevásároltam 😄

Majd később rakok róluk külön is
bulba
Uhh ilyet kérek 1/43-ba és:

bulba
Napot!

355
Van a közelünkben egy csóka, akinek áll egy ilyen, csak utcaiban, a háza előtt, az utcán. Korábban egy E63 AMG-je volt, azelőtt meg az a GMC Typhoonja, amivel a '90-es évek elején én is jártam, de erről nem kell tudnia 😊

GMC Typhoon: 4.2 V6 Turbo, 4×4. Szériában 280LE, amit én hajtottam (csak jártam vele, nem az enyém volt), az állítólag 370 volt 😊))

kemszi2
Köszi!
Igen lenne még mit beszerezni Lancia vonalon(is) ,az említetteken kívül nagyon tetszene még egy szélesítés nélküli Integrale is,aztán a többi B csoportos szörnyetegről már ne is beszéljünk

Hornando
<#eljen>
Szemrevaló gyűjtemény. Gratula! <#worship>
Ami a Lancia-kat illeti, talán Stratos fronton lehetne még picit domborítani a gyűjteményt, bár én még egy Fulvia-t is el tudnék ott képzelni.
Aztán írtad, hogy pályaautókkal is kacérkodsz, minek után nem állom meg nem szóba hozni a Gr.5 Beta Montecarlo Turbo-t.
Sajna olyanom még nekem sincs.

kemszi2
<#taps><#eljen>
Hornando
Ezeket Crosspeet-nek ajánlom és mindenkinek, aki szereti. ;-)
51. Mecsek Rallye 2017 (FIA European Historic Rally Pécs)

kemszi2
Köszi Crosspeet & Hornando!
A gyűjtemény itt tart, elég vegyes de azért 1/18ba főleg a rally vonal erős,és az is marad a fő csapás,megdobva pár pálya autóval és a szívemhez közel álló 1/18-as utcaival,van itt Burago,Solido,Kyosho,AA,SS,Altaya,Norev,Maisto,Minichamps,Mondomotors,Welly

Az 1/24 nagy része makett
Ha minden össze jön akkor elvileg 5db Subaru WRC 1db utcai , és ez a 3 WRC: 206/Corolla/05'Evo fog hozzám vándorolni.

Ezek az Altaya-k tényleg jól sikerültek,szép/arányos a kaszni,persze nem szabad sokáig nézni őket közelről mert sok hiányosságuk van,ill lenne ha mondjuk nem ennyibe kerülnének, a kinti 30eurós ár nagyon korrekt szerintem, ennek fényében pedig nem panaszkodok. Kíváncsi vagyok meddig megy ez a széria és miket fognak még kihozni, lenne még sok ötletem hogy miket kellene kiadniuk 😄

Mindjárt írok egy privátot a beszerzésről

Hornando
Ennél közelebb még én sem kerültem egy 037-hez. Épp két gyorsasági közti szervizelés zajlott, szóval közelebb nem férkőzhettem.
Szerencsére a Mecsek rali évek óta egyben Historic Európabajnoki futam is, amin ha nem dőlt még el a cím sorsa, ilyen gépekkel is indulnak.
Elég sok legendás versenyautót láttam már itt az évek során, persze a nyugati futamok nevezőihez azért nem ér fel.
Pláne nem a Rally Legendhez.