269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    Úgy tűnik ráálltak erre a stílusra. Ez a konkrét rajz viszont nekem egészen bejön!
  • bulba
    Naposat!

• 355
    'reggelt! Ez is elég képregényes, nem?

Utoljára szerkesztette: 355, 2018.07.07. 00:41:46
  • bulba
    Köszönöm, igyekszem kimaxolni a lehetőségeket :)
  • bulba
    Köszi élőben is gyönyörű a vas, tényleg alaposan és lelkiismeretesen ki van dolgozva és össze van rakva..
    Egyedül a hátsó lökhárító illesztése tróger, de az az 1:1-es kínai piacoson is az
  • Zephyr Retiring
    Valahol elérhetőek a régebbi posztereid is? (Már ha vannak még..)
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.07.01. 15:13:04
  • Zephyr Retiring
    Imádtam őket. De magyar szöveggel jobb volt..

Ami a legfrisebb posztert illeti, nekem az inkább olyan összecsapottnak tűnik...és engem cseppet sem emlékeztet a "Kockás" korszakra..
    Inkább a korai Spiderman füzetekre hajaz
  • PP993RS
    Ez még egy igazi dinoszaurusz vas, jól néz ki... A második képet nagyon megfogtad, ha nem patika-raktár állapotban lenne a gumi futófelülete, simán benézném hogy 1:1.
  • crosspeet
    Grat hozzá, nagyon szép!!
  • bulba
    Igen igaz, valószínűleg a más ízlésű embereknek is akartak kedvezni és egy kis változatoswságot vinni a stílusba :)
  • bulba
    Új FerrariF1 poszter. Ez sem az én stílusom, de valahogy jobban bejön mint az előző.
  • bulba
    Estét, új taggal bővült nemrég a gyűjteményem:

• Dante73
    Köszönöm!
  • crosspeet
    Szia!
    az enyéim innen vannak:

http://www.scuderiamodelli.eu/webshop.php?category=335~display%20case

BBR 1:18 Vitrine vagy Showcase, akár ebay, Modelissimo.de, Ck-modelcars.de, Modelcarworld.de pl...
  • Dante73
    Hali!
    Ilyen talapzat kellene nekem, hol lehet venni, és milyen árban van? Valamint, hogyan kell rákeresni?
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • mikeman
    nem rossz ez szerintem, csak nem a megszokott retró plakát fílinges hanem egy képregény hatást lovagoltak meg, magyarán inkább csak más
    nekem egyébként gyerekkoromból a Kockás újságból a Pif és Herkules képregény jut eszembe róla :))))

• mikeman
    vessetek a mókusok elé, de nekem bejön az i3 BMW :)
    tudom nem egy veretes M modell, de nem is arra készült, egy kifejezetten városi autónak szerintem tökéletes, és a formatervvel pont annyira távolodtak a klasszikus BMW dizájntól el amennyire a technológia is más a gépben egy klasszikus robbanó motoros típustól
    szerintem telitalálat
    és elég vagány színkombókat lehet belőle kreálni
    nekem 2 vagy 3. autónak símán kéne.....
    ja az ára? hát az kérem erősen BMW-s sajna :(
  • mikeman
    woaw, ez nagyon penge!!!
    ha nem is ennyire komolyat de valami hasonlót azért összeüthetne valamelyik gyártó mostanság, mert ez a típus nagy hiányzó a gyűjteményemből
    tudom hogy gyártja a Solido meg még valaki, dehát azok azért elég közepes vagy inkább rosszabb minőségűek.. :((
  • crosspeet
    Nagyon komoly..!!!
    Vajon ebből egy darab készült, miféle lehet a gyártó, ha egyáltalán nem valaki hobbiból készítette.. Nagyon komoly bakker..
    Le a kalappal!
  • bulba
    Igyekeztem, köszönöm!
    Szerintem is ez az egyik legjobb szín az i3 választékban, még a középkék ami hasonlóan tetszik, de olyat nem gyártottak 1/43-ban.
  • ndns
    azta de jo kepek. es a szine is tokeletes
  • bulba
    Aztak... Nagyon ott van a topon! Köszi, hogy megosztottad a videót velünk is!
  • bulba
    Az eheti poszter. kivételesen én teszem be, de akkor se vesztenétek sokat ha kimaradna. Szerintem az ideiek közül ez a legbénább.
    KÉP
  • bulba
    Reggelt!
    A napi krumpli :)

• nordan
  • schumimodells
    Köszi. Majd lesznek képek, csak még nem tudom mikor.
  • bulba
    Na igen, ez nem csak jól néz ki hanem a professzionális hatás is megvan
  • bulba
    Gratula!! A Citroen GSA-ról mindenképp tölts fel részletes képeket :)
  • bulba
    Napot!

• Voice27
    Ennyire azért ne vedd komolyan. Vedd úgy, hogy csak hangosan gondolkoztam.
    Igényem meg pláne nem volt semmire. Inkább csak leírtam, én hogy képzeltem el a témát...
  • kemszi2
    Jött egy újabb Otto
    Sierra:

• 355
    Az internet korában élünk, a plakátod meg nem magyar nyelvű. A Miura pirézül is Miura ;-)
  • 355
    Nekem is valahogy az a Miura felirat szúrja a szemem. Talán a két vörös tónus miatt olyan, mintha nyomdahibás lenne.

Meg a kerekek, mintha alulról lennének megvilágítva. Jól tippelem, hogy eredetileg fehér lapon volt a modell? OK, látszik az oldalán.

Amúgy a grafikai megjelenés NAGYON bejön, gratula.

Aszongyák egy jó fotóhoz száz fotós kell. Egy megcsinálja, a másik 99 elmondja, hogy ő hogy csinálta volna :)))
  • eyeball
    - Minden módosítható rajta, de nem látom értelmét. Itthon, Hungarisztánban egyébként is az igények addig tartanak, amíg nem kell fizetni érte. Magam szórakoztatása céljából megcsinálok egy néhányat - ki a falra, max. előleg és megbeszélés alapján, aztán ennyi. Itthon felesleges lenne bármi ilyet csinálni...

Üdv.
  • Voice27
    Jó lett. Akkor ebben benne van az én inspirációm is?
    Egyébként szerintem a Miura felirat sem feltétlen kellene, illetve a "sávosodás" helyett a háttér is lehetne egységes. Az évszám jó geg, ezt a csehek is többször ellőtték. Gondolom láttad a plakátjaikat. Az is jól néz ki, hogy a háttérszín fokozatosan halványul. De mondjuk indulhatna középről felfele és lefele a halványulás. Most ugye balról jobbra halványul. Egy ilyet össze tudnál dobni?
  • eyeball
    - Na íme az általam kreált poszter, minimál designal fűszerezve. Sztem ez símán kitehető a falra, nemde..?

Üdv.
  • schumimodells
    Sziasztok.
    Tegnapi pakk.
  • 355
    Tökre egyetértek. Ma olyan csoda történt, ami még sose: 6 nap után megint kiküldték az emailt a modellről. Úgy tűnik, hogy Romániában nincs elég vevő erre a szutyokra :))) A legtöbb hírleveles cuccot aznap eladják az utolsó darabig, amikor kiküldték az infót.

Ha már csíkozni akartak, kitolhatták volna ezt:

• schumimodells
    Gratula.
    Az M3 nekem is jönni fog a héten. (még még más is)
    Nekem már van egy Minichamps-em, de ezt nem tudtam kihagyni ezen az áron.
    A Bugatti Atlanticot várom még nagyon.
  • IPPeter82
    Simán megtudták volna csinálni, csak hülyék lesznek költeni erre...
    Az AA-nál meg ez nem nagy kunszt, megcsinálják azt rövidebb telóval is, ez valami hasonló megoldás, és egy kb. 8éves modell.....

De biztos van még jópár példa ilyesmire, nekem most hirtelen a 944-es ugrott be :)