269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#269004 Úgy tűnik ráálltak erre a stílusra. Ez a konkrét rajz viszont nekem egészen bejön! -
#269003 Naposat!
-
#269002 'reggelt! Ez is elég képregényes, nem?
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.07.07. 00:41:46 -
#269001 Köszönöm, igyekszem kimaxolni a lehetőségeket :) -
#269000 Köszi élőben is gyönyörű a vas, tényleg alaposan és lelkiismeretesen ki van dolgozva és össze van rakva..
Egyedül a hátsó lökhárító illesztése tróger, de az az 1:1-es kínai piacoson is az
-
#268999 Valahol elérhetőek a régebbi posztereid is? (Már ha vannak még..)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.07.01. 15:13:04 -
#268998 Imádtam őket. De magyar szöveggel jobb volt..
Ami a legfrisebb posztert illeti, nekem az inkább olyan összecsapottnak tűnik...és engem cseppet sem emlékeztet a "Kockás" korszakra..
Inkább a korai Spiderman füzetekre hajaz -
PP993RS #268997 Ez még egy igazi dinoszaurusz vas, jól néz ki... A második képet nagyon megfogtad, ha nem patika-raktár állapotban lenne a gumi futófelülete, simán benézném hogy 1:1. -
crosspeet #268996 Grat hozzá, nagyon szép!! -
#268995 Igen igaz, valószínűleg a más ízlésű embereknek is akartak kedvezni és egy kis változatoswságot vinni a stílusba :) -
#268994 Új FerrariF1 poszter. Ez sem az én stílusom, de valahogy jobban bejön mint az előző. -
#268993 Estét, új taggal bővült nemrég a gyűjteményem:
-
#268992 Köszönöm! -
crosspeet #268991 Szia!
az enyéim innen vannak:
http://www.scuderiamodelli.eu/webshop.php?category=335~display%20case
BBR 1:18 Vitrine vagy Showcase, akár ebay, Modelissimo.de, Ck-modelcars.de, Modelcarworld.de pl...
-
#268990 Hali!
Ilyen talapzat kellene nekem, hol lehet venni, és milyen árban van? Valamint, hogyan kell rákeresni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#268989 nem rossz ez szerintem, csak nem a megszokott retró plakát fílinges hanem egy képregény hatást lovagoltak meg, magyarán inkább csak más
nekem egyébként gyerekkoromból a Kockás újságból a Pif és Herkules képregény jut eszembe róla :))))
-
#268988 vessetek a mókusok elé, de nekem bejön az i3 BMW :)
tudom nem egy veretes M modell, de nem is arra készült, egy kifejezetten városi autónak szerintem tökéletes, és a formatervvel pont annyira távolodtak a klasszikus BMW dizájntól el amennyire a technológia is más a gépben egy klasszikus robbanó motoros típustól
szerintem telitalálat
és elég vagány színkombókat lehet belőle kreálni
nekem 2 vagy 3. autónak símán kéne.....
ja az ára? hát az kérem erősen BMW-s sajna :( -
#268987 woaw, ez nagyon penge!!!
ha nem is ennyire komolyat de valami hasonlót azért összeüthetne valamelyik gyártó mostanság, mert ez a típus nagy hiányzó a gyűjteményemből
tudom hogy gyártja a Solido meg még valaki, dehát azok azért elég közepes vagy inkább rosszabb minőségűek.. :(( -
crosspeet #268986 Nagyon komoly..!!!
Vajon ebből egy darab készült, miféle lehet a gyártó, ha egyáltalán nem valaki hobbiból készítette.. Nagyon komoly bakker..
Le a kalappal! -
#268985 Igyekeztem, köszönöm!
Szerintem is ez az egyik legjobb szín az i3 választékban, még a középkék ami hasonlóan tetszik, de olyat nem gyártottak 1/43-ban. -
ndns #268984 azta de jo kepek. es a szine is tokeletes -
#268983 Aztak... Nagyon ott van a topon! Köszi, hogy megosztottad a videót velünk is! -
#268982 Az eheti poszter. kivételesen én teszem be, de akkor se vesztenétek sokat ha kimaradna. Szerintem az ideiek közül ez a legbénább.
KÉP -
#268981 Reggelt!
A napi krumpli :)
-
nordan #268980 -
#268979 Köszi. Majd lesznek képek, csak még nem tudom mikor. -
#268978 Na igen, ez nem csak jól néz ki hanem a professzionális hatás is megvan -
#268977 Gratula!! A Citroen GSA-ról mindenképp tölts fel részletes képeket :) -
#268976 Napot!
-
Voice27 #268975 Ennyire azért ne vedd komolyan. Vedd úgy, hogy csak hangosan gondolkoztam.
Igényem meg pláne nem volt semmire. Inkább csak leírtam, én hogy képzeltem el a témát... -
#268974 Jött egy újabb Otto
Sierra:
-
#268973 Az internet korában élünk, a plakátod meg nem magyar nyelvű. A Miura pirézül is Miura ;-) -
#268972 Nekem is valahogy az a Miura felirat szúrja a szemem. Talán a két vörös tónus miatt olyan, mintha nyomdahibás lenne.
Meg a kerekek, mintha alulról lennének megvilágítva. Jól tippelem, hogy eredetileg fehér lapon volt a modell? OK, látszik az oldalán.
Amúgy a grafikai megjelenés NAGYON bejön, gratula.
Aszongyák egy jó fotóhoz száz fotós kell. Egy megcsinálja, a másik 99 elmondja, hogy ő hogy csinálta volna :))) -
eyeball #268971 - Minden módosítható rajta, de nem látom értelmét. Itthon, Hungarisztánban egyébként is az igények addig tartanak, amíg nem kell fizetni érte. Magam szórakoztatása céljából megcsinálok egy néhányat - ki a falra, max. előleg és megbeszélés alapján, aztán ennyi. Itthon felesleges lenne bármi ilyet csinálni...
Üdv. -
Voice27 #268970 Jó lett. Akkor ebben benne van az én inspirációm is?
Egyébként szerintem a Miura felirat sem feltétlen kellene, illetve a "sávosodás" helyett a háttér is lehetne egységes. Az évszám jó geg, ezt a csehek is többször ellőtték. Gondolom láttad a plakátjaikat. Az is jól néz ki, hogy a háttérszín fokozatosan halványul. De mondjuk indulhatna középről felfele és lefele a halványulás. Most ugye balról jobbra halványul. Egy ilyet össze tudnál dobni? -
eyeball #268969 - Na íme az általam kreált poszter, minimál designal fűszerezve. Sztem ez símán kitehető a falra, nemde..?
Üdv. -
#268968 Sziasztok.
Tegnapi pakk.
-
#268967 Tökre egyetértek. Ma olyan csoda történt, ami még sose: 6 nap után megint kiküldték az emailt a modellről. Úgy tűnik, hogy Romániában nincs elég vevő erre a szutyokra :))) A legtöbb hírleveles cuccot aznap eladják az utolsó darabig, amikor kiküldték az infót.
Ha már csíkozni akartak, kitolhatták volna ezt:
-
#268966 Gratula.
Az M3 nekem is jönni fog a héten. (még még más is)
Nekem már van egy Minichamps-em, de ezt nem tudtam kihagyni ezen az áron.
A Bugatti Atlanticot várom még nagyon. -
IPPeter82 #268965 Simán megtudták volna csinálni, csak hülyék lesznek költeni erre...
Az AA-nál meg ez nem nagy kunszt, megcsinálják azt rövidebb telóval is, ez valami hasonló megoldás, és egy kb. 8éves modell.....
De biztos van még jópár példa ilyesmire, nekem most hirtelen a 944-es ugrott be :)