Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok minden csak szerencse kérdése, jókor jó helyen lenni😊
ne járj teszkóba. :-)
egyébként az én gépem totál széria, de még nem kellett rendszámot néznem soha, bármekkora parkolóban is álltam meg.
egyébként az én gépem totál széria, de még nem kellett rendszámot néznem soha, bármekkora parkolóban is álltam meg.
http://ferrari18.blog.hu/
Ugyanolyanra mint a tieid, csak 5db Mátyás király legyen az árcédulán, vagy esetleg 1db Gróf Széchenyi... <#eplus2>#eplus2>
Csak vicc volt, kár lett vola kihagyni... XXD
Csak vicc volt, kár lett vola kihagyni... XXD
miért most mit vadászol?
Az a baj hogy olyanod nincs amilyen nekem kéne...
ezüstbõl 2db és fekete szerûbõl 2-2 db van
Na jó, tudom... Akkor az ezüst! <#nevetes1>#nevetes1>
<#eljen>#eljen>
A legjobban a zöld csík a szélvédõn teszi igazivá ezeket az Audikat!
A fehér jöhet!
<#nevetes1>#nevetes1>
A legjobban a zöld csík a szélvédõn teszi igazivá ezeket az Audikat!
A fehér jöhet!
<#nevetes1>#nevetes1>
Ez szó szerint így van... Dehát személy szerint rühellem a rendszámtáblákat sasolni amikor jövök ki a Tesco-ból... És ez megoldás lehet arra, hogy melyik is lehet a tiéd a sok egyforma közül! 😊
Ezekkel a feltuningolt átalakított autokkal az a baj hogy nagyon rétegmodellek. Csak egy szük kör vesz ilyet,és az se biztos hogy pont ilyet keres. Az átalakításra költött pénz az ilyenkor bukó. Lehet a végén még annyiért se lehet eladni mintha széria modell lenne.
5x5 henger😊
hova...? Maximum vissza.. 😊
Jók a képeid!
Az autóidról nem is beszélve..!
Jók a képeid!
Az autóidról nem is beszélve..!
Én is csabai vagyok... 😊
Az a festés nemrég annyiba került mint amennyiért most árulja az uncsitesó....
Tehát nem ronda, maximum nem mindenki izlésének felel meg! Merthogy pl. nekem nagyon tetszik!
Amúgy egy újjabb modell motorházteteje, lámpái, sárvédõi, lökösei vannak rajta, nem kis munkával.
Az a festés nemrég annyiba került mint amennyiért most árulja az uncsitesó....
Tehát nem ronda, maximum nem mindenki izlésének felel meg! Merthogy pl. nekem nagyon tetszik!
Amúgy egy újjabb modell motorházteteje, lámpái, sárvédõi, lökösei vannak rajta, nem kis munkával.
nekem is volna még hova fejlõdni😞
Lambo fanoknak is egy két kép
Láttam már élõbe ezt a BMW-t mivel csabai vagyok.Szerintem iszonyat ronda a festés :S Egyébként ez egy E36 kombi volt?
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
E30 lesz szürke, inkább az mint a piros😊 kivárom, azóta sem láttam jó áron pirosat😞
Én is olyan kedvemben vagyok, csak se türelmem, se tehetségem, se komoly gépem (És ez a legnagyobb baj)...
😊
😊
Na nee, az szép lenne, fehér e30 M3....
Akkor vissza veszed a pirosadat?? 😊
Mivelhogy ritkaság, rá kell fizetned keményen!!! <#eplus2>#eplus2>
Akkor vissza veszed a pirosadat?? 😊
Mivelhogy ritkaság, rá kell fizetned keményen!!! <#eplus2>#eplus2>
fényképezõs kedvemben vagyok😊
Próbálsz itt rákontrázni a mûtermi minõségû fotóimra(26-os kópém) a telefonos képeiddel... XXD
<#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2>
Egyébként az olvastam hogy M3 E30 Evo verseny változat lesz fehér matrica nélküli változatban év vége felé, vagy inkább egy év múlva kb az AA-tól
A fehér 323i gondolkozom, sokat, hogy egyet áttegyek a saját gyûjtemény kategóriába, pláne mivel fehér😊
hát igen azok a felnik nem javítanak a helyzeten
ha már Bmw...
Majd 8-9 éve csináltatta, akkor sajna ez volt a divat.... 😞
Amúgy élõben nagyon kemény, fõleg kiterpesztve nagy kerekekkel!!!
Ez a 'téli' BBS felejtõs....
Amúgy élõben nagyon kemény, fõleg kiterpesztve nagy kerekekkel!!!
Ez a 'téli' BBS felejtõs....
pedig mind a kettõ V8 mégis van némi különbség😊
Én inkább kb 1000kg 170-200 LE autómban érzem jól magam
nem lenne ez rossz csak a két szín találkozásánál ne lenne az a díszítõ sor😊
Remélem Gabec nem nyír ki az offos témáért...
Sem Bmw-Fan, mint szárnysegéd..
Sem Bmw-Fan, mint szárnysegéd..

Ez volt az elõzõ verdája, kissé szarul néz most ki ezekkel a felnikkel, dehát az M6-os papucsok mentek rá az M5-re... Amúgy eladó még mindig, nem akarok reklámot... 😊
Csak vagy 3éve áll egy kereskedésbe...
http://hasznaltauto.medija.hu/894/3259727_3.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
Csak vagy 3éve áll egy kereskedésbe...
csak hát az a sok elõírás meg kényelmi cucc az hazavágja az élmény autózást, ok 200kmh felett már nem gond a súly legalább az úton marad a pályán, de városban 130kmh ig ezek az óriás autókkal nem lehet élvezkedni
itt a gyûjtemény múlt héten fotozótt része egyben😊
1:18 gyûjteményem
1:18 gyûjteményem
+kb 140kg a kedves rokon... 😊
1400kg fölött nem igazán lehet normálisan autózni, elég rikta ami ez alatt van manapság
Bár az övének az alja lejjebb van mint a te képeden, játszott is vele mostanában hódúrósat... XXD
Egyik unokatesómnak van egy ilyen M5-öse, M6 kerekekkel, full fekete az egész verda, pont ma nézegettem modellbe... Hasonló stílusú felnivel, ezekre a retek Magyar utakra... 😊
De Szenci eléggé megkéri az árát sajna.... 😞
(mondjuk máshol meg nincs..)

De Szenci eléggé megkéri az árát sajna.... 😞
(mondjuk máshol meg nincs..)

A fehér mániám folytatódik, jó nagy darab ez az M5 sajnos a mai autók egyre nagyobbak és felfújtabbak...kell is bele egy óriási motor😞
Azt a kasznis szemet... 😊
Így már szebb! Az a helyzet hogy csak így fényképen tûnnek fel a 'hibák' leginkább... Élõben más a helyzet, bár így hogy felhívtad rá a figyelmünket... 😊
(Nekem csak 24-es méretben van hozzá szerencsém, narancsban... )
(Nekem csak 24-es méretben van hozzá szerencsém, narancsban... )
Köszönöm! Asszem a kedvenceim a két márka közül! Vagy legalábbis az elsõ helyeken vannak nagyon...
Sziasztok!
Crosspeet! Ez így nagyon tetszik! Ez az ezüst Merci 500 SEC és a bronzbeige 6-os BMW jól mutat egymás mellett!!! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Crosspeet! Ez így nagyon tetszik! Ez az ezüst Merci 500 SEC és a bronzbeige 6-os BMW jól mutat egymás mellett!!! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Hogy hogyan jutott ez a szó eszembe hogy finánc.... XD
Németekre gondoltam....😊)
Németekre gondoltam....😊)
Na még egy utolsó löket a Fináncoktól... 😊
Ja, pont azt nem fotóztam le, hogy hogyan Upgradeltem az elsõ lámpáit a Wellynek......
De Legközelebb lencsevégre kapom..
Ahogy leírtam, egész jól orvosolható.
De Legközelebb lencsevégre kapom..
Ahogy leírtam, egész jól orvosolható.