Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes 993-ast kiadta az UT. Igaz már lassan 15 éves modellek,de még mindig elé elfogadható minõségüek. Vannak különbözõ versenyváltozataik is. Szerencsére már mindegyik a vitrinben porosodik.
Na azt hiszem jó éjt kívánok, ha még van/lesz valaki!
Jó idõt!
Jó idõt!
Találtam még egyet Sogi "lomjáról"... <#rinya>#rinya>
917... 😊)

Igazából nekem sem.. 😊 Jöhetne mind ami 911 feliratos, sõt: 968, 928, 924, 944, sem megvetendõ annyira... A 993-asból van modelled??? Nekem csak egy Bburagom, de elég szép, bár nincs nagyon szem elõtt...
Lassan a 993 is jöhetne valami komolyabb nem játék gyártótól!
Lassan a 993 is jöhetne valami komolyabb nem játék gyártótól!
Nekem nincs kifogásom egyik ellen se. Nekem a legjobban a 993-asok tetszenek, de az igazi gyengéim a 917-esek. Azok valami brutális fenevadak.
Gyárinak gondolom, a hátsó futómû és kaszni is szélesebb.
Apcijától örökölte, csak ritkán veszi ezt elõ... Le kéne nyúlnom tõle valahogy... <#vigyor3>#vigyor3>
Elfogadnám, bár nem tetszik annyira sem a targa, sem a kabrió Porsche, elveszti a bogaras hátsó varázsát! Szerintem. De azért nem ellenkeznék!!!
Apcijától örökölte, csak ritkán veszi ezt elõ... Le kéne nyúlnom tõle valahogy... <#vigyor3>#vigyor3>
Elfogadnám, bár nem tetszik annyira sem a targa, sem a kabrió Porsche, elveszti a bogaras hátsó varázsát! Szerintem. De azért nem ellenkeznék!!!
Ez gyári turbó targa,vagy csak rátették aszárnyat? Mert ha Turbo akkor igencsak ritka darab.
Igazából a régebbiek tetszenek, mert az már nem amortizálódik árilag.. 😊
A kedvencem a 930 és a 964, persze Turbosan.. 😊)
De pont 1-2 hete vettem egy metálfekete Norev 997 GT2-t, csak még nem szántam magam rá a fényképezésre...
A kedvencem a 930 és a 964, persze Turbosan.. 😊)
De pont 1-2 hete vettem egy metálfekete Norev 997 GT2-t, csak még nem szántam magam rá a fényképezésre...
na.. nem mûvészi, mert mobiról csináltam tavaly, és épp nagy munkában volt a garázs...

Ha ez a retek Picr.de igyekezne, mindjárt feldobnám Olasz sógorom örökölt örömautóját...
Te csak a régebbi Porschékat gyûjtöd,vagy a mostaniak közül is veszegetsz?
Az a zöld AA nagyon szép!!! Részemrõl 5db AA Porschém van, de nagyon szépek ezek a Norevek is! Látod, nem is bírtam neki ellenálni, most jön az ötödik... 😊
én ma találtam a szekrény mélyén 2 szar állapotú Bburago modellt
a 2bõl csináltam egy hibridet (Ferrari motoros Ford Focus)<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
a 2bõl csináltam egy hibridet (Ferrari motoros Ford Focus)<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Sajnos az áruk kemény,de már kinéztem magamnak a világoszöld turbót csak még az nem jelent meg.De már párszor elgondolkodtam azon hogy érdemes-e ennyivel több pénzt kiadni,mert ezek a Norevek egész elfogadható minõségüek.
Na látod ezt sosem figyeltem hogy a motor más benne, azt tudtam hogy más évjárat.... Azt hittem mind 3.3 lityis... Ezt a beégést.. 😊
Azért van mert van a 3.0 turbo. Ez a piros meg a fehér neked. A sötétkék a barna cabrio meg a fekete targa az 3.3 turbó. Az évjáratban is más. A szárny a legszembetünõbb váltzás.
Na igen de az majd 30ezer... Egy Norev meg 11-13ezer plusz 1 Speedster 4kereke 2-3ezer. Tehát felébõl kijön... Na jó nekem is van AA 930 Carrerám, de valahogy megvan a varázsa ezeknek a Norev Porschéknak is!
Neeem! Maxi a felfüggesztéshez szoktam hozzá nyúlni, fõleg a Norev jóvoltából! De az 5 Norev 930 Turbo közül csak a pirosnak ilyen nagy bumszli a kereke, a többinek amim van, normálisabb jóval, a piros elég cink... Azért is maradt utoljára....
Ráadásul a pirosnak és a fehérnek a szárny is más a hátulján. A sötét kéknek, barna kabriónak és a fekete Targának nagy szárny van a seggén igaziban is.
Ráadásul a pirosnak és a fehérnek a szárny is más a hátulján. A sötét kéknek, barna kabriónak és a fekete Targának nagy szárny van a seggén igaziban is.
Nekem pont ez a kettõ van meg,mert ezeknek a színe tetszett legjobban. Nincs meg minden mert most jönnek az Autoartok. 3.0 Turbó 3.3 turbó 😊
Mondjuk 650i kollégánál láttam a Dealer dobozos sötétzöldet, az is tetszik, meg a világos zöld MCW-s Targának is szép a színe...
De egyelõre elég lesz... 😊
De egyelõre elég lesz... 😊
sokat dobnak rajta a kerekek,teljesen másképp néz ki. Te elég sokat umbauzol. Minden modellhez hozzányúlsz?
Igen emlékszem hogy ettõl jóval komolyabbak is vannak a tulajdonodban..
Azért grat érte!!
Azért grat érte!!
Na, tehát ilyet szeretnék faragni belõle a Maisto Speedster kerekeivel a kis Norevbõl (16.Porsche a farmon😊:

Azért nem egészen,de a hármat együtt egy helyrõl nagyon megérte. Ezek már régóta tetszettek, meg talán a legpontosabb bburagok. Az összes többi már megvan egy kicsit jobb minõségben. 😊
Aha mingyá kép is lesz...
Éééés ilyen lesz belõle, az egyetlen amit plexivitrinben lesz a tv-m tetején!!! És ezzel a darabbal az összes Norev dobozos 930 Turbo-t magaménak tudhatom (5db)asszem.. (az Mcw-s és a Dealer kiadások nem izgattak fel..)

Egy ilyenért megyek Pénteken (remélhetõleg/talán már az AA 964 Rs-em is már megjön addigra..)):

Én meg egy ilyet vettem ma... (Csak a kereke lesz hasznosítva)

Mire ez a nagy Bburago mánia?? Tán ingyé adták.?? 😊
Milyen géppel??
Mi egyes Gti-t hoztunk be Svájcból (vagy 15éve), állítólag gyári volt... Már külsõre sem.. majd a földön ült a gép!
Aztán a haza úton kiderült hogy 'kissé' megpiszkálódott odakinn.. 😊)
Egy Audi TT-nek két lámpa kevés volt hogy összeszedje magát Pesten.. 😄
Szintén hatalmas égés az Audisnak.... XXD
Mi egyes Gti-t hoztunk be Svájcból (vagy 15éve), állítólag gyári volt... Már külsõre sem.. majd a földön ült a gép!
Aztán a haza úton kiderült hogy 'kissé' megpiszkálódott odakinn.. 😊)
Egy Audi TT-nek két lámpa kevés volt hogy összeszedje magát Pesten.. 😄
Szintén hatalmas égés az Audisnak.... XXD
Indultam én is gyorsulásin, engem egy kettes Gti golf nyomott le. Állítólag széria volt,de nem hiszem.
Sõt! A kék kispolszki a gyorsulási versenyen... Azzal a sráccal dobták össze unokaöcsémék a Seat Ibizáját, és hadd ne mondjam hogy részt vettem (igaz csak az anyósülésen) olyan versenyen ahol új M3-ast aláztunk meg!!!
Más kérdés hogy a diesel erõmûvet cserélni kellett benne évente kétszer minimum... 😊)
De azt az égést amit kaptak akik ki álltak ellene!!!
Egy idõ után már persze ismerték a környéken, és nem mertek kiállni ellene....
Más kérdés hogy a diesel erõmûvet cserélni kellett benne évente kétszer minimum... 😊)
De azt az égést amit kaptak akik ki álltak ellene!!!
Egy idõ után már persze ismerték a környéken, és nem mertek kiállni ellene....
Grat! Én ma egy Maistot.. 😊
De csak a kereke miatt... 😊
De csak a kereke miatt... 😊
Nekem még ez nincs meg. Ahonnét ezeket vettem volt, csak az utolsó pillanatban licitáltam rá ,és lefagyott a netem.
Csomagom jött ma. 10 év után újra Bburagot vettem.

Jó estét!
Nem lepõdnék meg. Gyorsulási versenyen már láttam mikor az 1-es diesel Golf lenyomta a Lambot.😊
Nem lepõdnék meg. Gyorsulási versenyen már láttam mikor az 1-es diesel Golf lenyomta a Lambot.😊
Errõl az új 5-ös Renault koncepcióról hallottál már?
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Ez szerintem csak terv. Nem emlékszem amikor hasonló grafikákkal és 5000 eurós várható árral jelentették be a Logant?
Már a Vitesse sem a régi...szerencsére!!
Amugy az is poén hogy az SV ben a srác alig látszik ki az anyós ülésen,csak épp hogy 😄
:) Semmi okosság :P
Én sajnos nem tudok vaterázni, mert az a buzi rendszer állítólag regisztrálva van a telefon számommal...<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#bdead>#bdead>
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/