Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Töky 007
Ha nekem is lenne mibõl én is megvenném a kedvenc játékaimat. De úgymond "feleslegesen" nem dobok ki 15ezret.

w77d
én gyûjtöm az eredeti gameket, ez lesz a 143-adik eredeti game XD jópár limitált gyûjtõim is van...

Töky 007
F-el tudsz nézzetet változtatni. Van kétféle belsõ kamera.

Töky 007
Jó az nem eredetibe is 😛

w77d
be van rendelve a limited edition, holnap jön meg, de csak pénteken lehet aktiválni az eredeti verziót... addig TDU2-zök még 😊

Willi Betz
Billel elég vacak. Meg zavaró ahogy a fejét is fordítja kanyarodáskor:S

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Töky 007
Kormány nem árt hozzá, bill-el eléggé szokatlan :=(

Töky 007
Fhuu nagyon brutál a játék, nekem sincs nagy izom gépem, de viszi HD-ba Fullon. Kicsit nehézkes az irányítás meg kell szokni. De végre vannak ilyen régi izom gépek. Meg éjszakai Drift!!

60€+posta Németbõl

Mit sokallsz? xD

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

mondjuk drágállom kissé az árát!

nekem ez a kedvenc színem ebbõl a kombiból. Jól áll az autónak.

igen, nem egy autoart kategória, de akkor is tetszik! Ez a Norev Merci jobban tetszik már képek alapján is, mint az új 5-ös BMW...😞

van zõd, kék, lesz fekete a kombiból (én ezekrõl tudok)

van piros, fehér, lesz szürke a limuzinból

Willi Betz
Jó ez! Lehet tegnap összekevertem a limuzinnal...vagy ez is lesz egérszürkében?

Dofekné
Ez gyönyörû! Már maga az autó. A modellrõl így láttatlanban nem mondok véleményt. Bár az ugrásra készülõ elsõ futómûrõl valószínûsíthetõ, hogy Norev-rõl beszélünk. Hiába na, ez a Norev védjegye! 😊

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Dofekné
Azért ez még a jófajta Kyoshokból való. A motoron szépen kidolgozottak a normális összerakott állapotban abszolút láthatatlan részek is.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Bocs a sok képért, de ez annyira tetszik, hogy csak na!😊

Dofekné
És megöntözni némi zippobenzinnel, had lobogjon! XD

Dofekné
Na akkor jó! Persze Angol nyelvterületileg helyesen írtad! 😊

A C64-et már sajna kidobtam! 😞

Willi Betz
Abba a befõttes dobozba bele kell darabolni Weedet! 😄 Aztán eladni mint bagoly pörkölt XD

486-os szerintem simán.😊 Már egy Komondor 64 is.😊

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW

innen vettem a Works-t...😊

ez a piros, nem az az elöl ködlámpás, hátul szögletes lámpás 2002 Tii L változat, hanem ködlámpa nélküli hátul körlámpás BMW 2002 Tii!

Dofekné
Én már rég játszottam ilyenekkel. Kormányt bírja? És egy 486-os bírja, vagy már legalább egy 600-as P1-es kell hozzá?

Szia a kiállítás az a Frankfurti 2009 es kiállítàs a másik pedig a Stuttgarti Meilenwerkben készült
Dofekné
Az nem Works, hanem Werke és nem adom vissza!!!!!! 😊

Nah szedem is!

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Dofekné
Nahh, hosszú idõ után, végre felrobbant a Kyo E46 M3! Schumi! szemed hunyd befelé! 😊

Bavarian Motor Works 2002 Tii-t pontosabban...😊

Sziasztok! Egy ilyet keresek eladót:

Willi Betz
Most jön lefele.

Töky 007
Napot!!
Bocs az OFF-ért de aki PC tolja a game-kat, az szedje le a NFS Shift2-õt.
BMW e30, Merci EVO2, Lancia HF, Golf MK1. Nagyon jóóó 😄

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Limitemelésrõl van szó a Paypal-on.
Vmi négyjegyû kódot kell beírni, de nem találom... pedig már a múlt héten küldtem el a limit emelésre vonatkozó klikkelést a Paypalnak.

Willi Betz
Napot emberek!

weed, téged is odaadunk a dofeknak, hogy szedjen szét, és rakjon össze. hátha rendbejössz.
Dofekné
Omega/Szabó Magda után szabadon: TROMBITÁS LALA

w77d
hát igen, oda kell adni õket Dofeknek hogy szedje szét és tegye rendbe õket XD

MrZolee
Köszönöm 😊 Asszony már elkezdte szervezkedést ez a nõk asztala 😄

GrandVitara
Elõre is grat az esküvõhöz! :o)
GrandVitara
Ezek nem újak! Nincs dobozuk, s az ajtókat átfogó pántolószalag is hiányzik! XD
MrZolee
Jók 😊

Gallardo007
Napot! Igen tervben van. Közben meghozták az autóimat: :

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

GrandVitara
Hali!
Esetleg Modelissimo-t tervez valaki?

...és persze jó napot mindenkinek!
MrZolee
Te jó ég 😄

w77d
akko csinálunk egy képet, aminek az lesz a címe: a magas meg a szép XXXXD

MrZolee
Mi lesz weed mikor te válladra támaszkodok úgy mint itteni ismerõsére ?? 😄

KDavid850522
Sziasztok urak! <#wave>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Limitemelésrõl van szó a Paypal-on.
Vmi négyjegyû kódot kell beírni, de nem találom... pedig már a múlt héten küldtem el limit emelésre vonatkozó klikkelést a Paypalnak.

w77d
bazdmeg XXXXD

MrZolee
Köszönjük 😊