Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, hát egy egymenetesért én sem, semiféleképpen.. XXXD
Nem kell a rizsa.. 😊
Nem kell a rizsa.. 😊
De aztán semmi buzulás.. XXXD
Te az enyémet, én a tiédet.. XXXXD
X-be... XXXD
X-be... XXXD
XXXD
Végülis fogtad már a sajátodat, nem? Attól még nem vagy buzi???
Akkor meg hát... XXXXDDD
Legjobb film, mindhárom részt benéztem már párszor! 😊))
Végülis fogtad már a sajátodat, nem? Attól még nem vagy buzi???
Akkor meg hát... XXXXDDD
Legjobb film, mindhárom részt benéztem már párszor! 😊))
Nekem 3 és fél éve van barátnõm egy oszt.kirándulásos egy menetes hülyeségért nem adnám fel 😊
gyáva nyulak.. XXXD
Vagyis akaro mondani ezt mondaná W77D... 😄DD
Vagyis akaro mondani ezt mondaná W77D... 😄DD
Nem semmi ilyesmi nem volt, csak mindenki hulla részeg, ami kibéreltünk ház bent ment a balhé meg verekedés, és kint meghúztuk magunkat 😊
És mehet ikszbe a rejsz, mint Torrentének... XXXD
XXXD
Meg lehet cseszni azt a jó arányt, ha az 5 lány van hátul, te meg elöl a másik fiúval.... <#eplus2>#eplus2>
Gruppen bang.. XXXD
De jó lehetett, fõleg ha 6 lány...<#finom>#finom>
Húuuu. beszép is lenne még egyszer... 😄
De jó lehetett, fõleg ha 6 lány...<#finom>#finom>
Húuuu. beszép is lenne még egyszer... 😄
Pedig milyen jól néznének ki, ha nem lenne visszafordítva, és kilógna egy fél métert a kipufogó! 😊)
Meg néha le is szakadhatnak a bütykök... És akkor már drága móka.. 😞
😊))
Az utóbbi évtized robitunningjai elsõdleges kelléke ez a visszafordított sport-kipuf... 😊
Az utóbbi évtized robitunningjai elsõdleges kelléke ez a visszafordított sport-kipuf... 😊
Dettó... Csak nálam az a helyzet hogy ha autóval kell gyorsuljak, illik az út mellett menjek, hogy tapadjon is egy kicsit, ne forogjon el annyira... 😊))
Nyitva a szem, azzal nincs baj. Bár öregszem, de azért inkább a csajokat nézegetem az utcán. Meg néha a kocsikat. De a motorok azok valahogy nem vonzanak. 😊)
Nem tudom nem gyorsultam még motor ellen mármint ilyen nagy motor ellen, de kocsiba nem sok ellenfél van 110-ig 😊
Gondolom akkor nem fordított villás... Sajna.
A DRZ-400E komolyabbra van hegyezve, de jöhetne nekem azért...
Tán a robid letolja, hogy írod semmire való...??? 😊))
Tán a robid letolja, hogy írod semmire való...??? 😊))
Igen 7-en hátulra 4-en valahogy bepaszírozták magukat, mi meg elõl 3-man 😄 a DRZ 400-as sima SM.
Nyitott szem az utcán... 😊)))
400-as? E, vagy sima??
Jó lett a motor. Csak a kipufogója olyan, mintha csomót akartak volna kötni rá. Nem láttam még ilyen oda-vissza kipufogót. 😊)
7-en aludni??? egymás után, felváltva??? XXXD
Én még két személyre szex céljából is keveselltem azt a helyet azért... XXXXD
Én még két személyre szex céljából is keveselltem azt a helyet azért... XXXXD
Azért az a supermoto Suzuki még jobb lenne számomra.. <#finom>#finom> <#nevetes1>#nevetes1>
Úgy voltam vele, hogy a modelleknek úgy konkrétan "értelme" nincs, berakja az ember a vitrinbe nézegetni 2 napig aztán csak azon jár a feje hogy melyik legyen a következö modellje, használati célja nincs. Igy meg vettem a modellek árából egy motort 😄
Bátyámnak volt egy kis fekete Twingo-ja, elhúzható nagytetõvel, nagyon állat kis gép! De szerettem! Nem nagy szám kivülrõl, de a belseje nekem nagyon bejött! Állítható a hátsó ülléssor, nagy utastér a méreteihez képest, pakolórekesz stb.. Szerettem a kis szarost.. 😊
Szerintem a motorra lehet mondani hogy szarból "lehet" várat építeni 😄
Amikor megvettem:
2 Hete:
És most:

Amikor megvettem:
2 Hete:
És most:

Jól tetted. Ezeknek százszor több értelmük van! Nagyon szép a motor színe! De én inkább a kis Twingót választanám a kettõ közül.
neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
<#kuss>#kuss> <#kuss>#kuss> <#kuss>#kuss>
<#finom>#finom>
<#kuss>#kuss> <#kuss>#kuss> <#kuss>#kuss>
<#finom>#finom>