Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kép, a gépek se semmik, különösen az R8 Gordini tetszik! Látom van ott néhány olasz verda is a listában!<#vigyor>#vigyor>
Ja és a beceneved is lehetne Otto... :-)))
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
Na ezt a 308 kontra 288 dolgot el tudom képzelni, de mégsem...<#vigyor>#vigyor> Oké, aki nem ismeri eléggé a Ferrarikat az összekeverheti õket, de ott azért mégiscsak több a különbség mint a GTB kontra GTO esetben. Bár lehet ez is csak azért van, mert ennyire GTO mániás vagyok, szal nem lehetetlen persze...
Nézzük csak, külsõben mi van: felni, diffúzor, szénszálas elemek, motorháztetõ, lökhárítók, egy kicsit a fényszórók is, nameg a különbözõ színvariációknál, karbon tetõ, oldalt a padlólemeznél, meg a légbeömlõnél is le szokták esteni, vagy ott is karbon, szal sok a különbség, de egy hozzá nem értõnek lehet pont elég...mindegy, nem érdekes...<#vigyor>#vigyor>
Nézzük csak, külsõben mi van: felni, diffúzor, szénszálas elemek, motorháztetõ, lökhárítók, egy kicsit a fényszórók is, nameg a különbözõ színvariációknál, karbon tetõ, oldalt a padlólemeznél, meg a légbeömlõnél is le szokták esteni, vagy ott is karbon, szal sok a különbség, de egy hozzá nem értõnek lehet pont elég...mindegy, nem érdekes...<#vigyor>#vigyor>
Az a Sáfrány ott középen, elég brutális.
De összességében is nagyon fasza ez a fotó! Szépek így együtt.
Persze ezek mellett eldicsekedhetnél az igazi autóddal is... :-)))
Van azért itt is pár értõ arc, akik tudnák értékelni az infót. :-)))
De összességében is nagyon fasza ez a fotó! Szépek így együtt.
Persze ezek mellett eldicsekedhetnél az igazi autóddal is... :-)))
Van azért itt is pár értõ arc, akik tudnák értékelni az infót. :-)))
Az biztos.
Volt még több F1-es Ferrari a srácnak,akitõl vettem,de csak ennek volt doboza. Pedig kellett volna még legalább egy 2005-ös.
Illetve volt még egy rájkönenes is dobozzal,de az már megvan.
Volt még több F1-es Ferrari a srácnak,akitõl vettem,de csak ennek volt doboza. Pedig kellett volna még legalább egy 2005-ös.
Illetve volt még egy rájkönenes is dobozzal,de az már megvan.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
jó kép! <#eljen>#eljen>
http://ferrari18.blog.hu/
lesz róla rövid bemutató is, a 250 TR-t pedig egy összehasonlítóba fogom bevonni.
Köszi a fogadtatást! Sok autómról nincs (még) rendes fénykép, mindig halogatom a fotózást, mert a konyhát át kell hozzá alakítanom fotóstúdióvá <#circling>#circling> Ez a közös kép még januárban készült és csak pár autóm van rajta:
A teljes lista (ezek a régebbiek, kezdõ gyûjtõ korszakomból): Mercedes CLK-GTR (D2, Maisto), Porsche 911 GT1 (Anson), Porsche 911 GT1 (1998, Maisto), Ferrari F50 (Bburago), Ferrari F40 (Bburago), Ferrari 348 TB (Bburago), Ferrari 288 GTO (Bburago), Ferrari 456 GT (Bburago), Ferrari 550 Maranello (Bburago), Lamborghini Diablo (Bburago), Lamborghini Countach QV (Bburago), Ford GT 90 (Maisto), Dodge Viper RT/10 (Bburago), Dodge Viper GTS Coupe (Bburago), Porsche 356 B Cabriolet (Bburago), Bugatti EB 110 (Bburago), BMW E36 325i Convertible (Maisto)
Következett egy elég hosszú szünet a gyûjtésben, majd évekkel késõbb már megfontoltabban és minõségibb modelleket vettem:
Renault R5 Alpine Calberson (OttO), Renault R5 Turbo Maxi Philips (OttO, Ragnotti által dedikálva !), Renault R5 Turbo Maxi TdC (OttO), Renault Clio Williams (OttO), Renault Clio Maxi (OttO), Renault Clio 16S (OttO), Renault 19 16S (OttO), Renault Safrane Biturbo (OttO), Renault Clio Ragnotti (OttO), Renault Fuego 2.0 GTX (OttO), Renault R21 Superproduction (OttO), Renault Clio Mk2 Phase 1 RS (OttO), Peugeot 205 T16 Series 200 (OttO), Peugeot 405 T16 BRI (OttO), VW Golf 2 16S (OttO, tuningolva), VW Golf 2 Edition One (OttO), Audi S2 Coupe (OttO), Simca Bagheera X (OttO), Renault Mégane Maxi (Anson, de alaposan feljavítottam), McLaren F1 GTR LM (UT), elõrendelve: Alpine A310 Gr.5 (OttO), Alpine A210 (OttO), Audi RS4 Avant (OttO)
A teljes lista (ezek a régebbiek, kezdõ gyûjtõ korszakomból): Mercedes CLK-GTR (D2, Maisto), Porsche 911 GT1 (Anson), Porsche 911 GT1 (1998, Maisto), Ferrari F50 (Bburago), Ferrari F40 (Bburago), Ferrari 348 TB (Bburago), Ferrari 288 GTO (Bburago), Ferrari 456 GT (Bburago), Ferrari 550 Maranello (Bburago), Lamborghini Diablo (Bburago), Lamborghini Countach QV (Bburago), Ford GT 90 (Maisto), Dodge Viper RT/10 (Bburago), Dodge Viper GTS Coupe (Bburago), Porsche 356 B Cabriolet (Bburago), Bugatti EB 110 (Bburago), BMW E36 325i Convertible (Maisto)
Következett egy elég hosszú szünet a gyûjtésben, majd évekkel késõbb már megfontoltabban és minõségibb modelleket vettem:
Renault R5 Alpine Calberson (OttO), Renault R5 Turbo Maxi Philips (OttO, Ragnotti által dedikálva !), Renault R5 Turbo Maxi TdC (OttO), Renault Clio Williams (OttO), Renault Clio Maxi (OttO), Renault Clio 16S (OttO), Renault 19 16S (OttO), Renault Safrane Biturbo (OttO), Renault Clio Ragnotti (OttO), Renault Fuego 2.0 GTX (OttO), Renault R21 Superproduction (OttO), Renault Clio Mk2 Phase 1 RS (OttO), Peugeot 205 T16 Series 200 (OttO), Peugeot 405 T16 BRI (OttO), VW Golf 2 16S (OttO, tuningolva), VW Golf 2 Edition One (OttO), Audi S2 Coupe (OttO), Simca Bagheera X (OttO), Renault Mégane Maxi (Anson, de alaposan feljavítottam), McLaren F1 GTR LM (UT), elõrendelve: Alpine A310 Gr.5 (OttO), Alpine A210 (OttO), Audi RS4 Avant (OttO)
igggen, de mégsem. én pl ugyanúgy látom, hogy az egy GTO, de akit érdekel, az tudja, meg aztán sokan szerintem ugyanúgy összekevernének egy ilyen képen egy 308 GTB-t és egy 288 GTO-t. nem akarok itt most TC-sz szerzõre mutogatni, akivel anno pont hasonló miatt kaptam össze.
Na végre! Ezt a típust illõ begyûjteni minden F1-et kedvelõ Ferrari gyûjtõnek...
Pontosan! Egyedül az XX-et lehetne felhozni ellenne, de azt meg ki nem engedik az utcára...
Múltkor a Váci úti szalonban is volt egy HGTE, csak zárva volt nyitvatartási idõben a szalon, szal megjártuk...XD
Maranellóban meg volt sima GTB, GTB HGTE, GTO, meg SA Aperta is, egyedül a SuperAmerica45 maradt ki...<#vigyor>#vigyor> (A P540-est most nem említeném...)
Múltkor a Váci úti szalonban is volt egy HGTE, csak zárva volt nyitvatartási idõben a szalon, szal megjártuk...XD
Maranellóban meg volt sima GTB, GTB HGTE, GTO, meg SA Aperta is, egyedül a SuperAmerica45 maradt ki...<#vigyor>#vigyor> (A P540-est most nem említeném...)
nekem volt szerencsém élõben látni nemrég sima, mezei 599-est, HGTE csomagosat, és GTO-t is. totál más a három, és szerintem most a GTO simán betölti a csúcsmodell szerepét. az egy dolog, hogy Clarcsson jobban szeret az Italia-val keresztbe csúszkálni a reptéren, mert az kezesebb. de szerintem pl a 288 GTO sem a kezességérõl híres.
a fehérnél Dofeknéé az érdem. még nem tudom, megtartom-e, de ha jön rá normális ajánlat, akkor biztosan nem.
a fehérnél Dofeknéé az érdem. még nem tudom, megtartom-e, de ha jön rá normális ajánlat, akkor biztosan nem.
És akkor még ott van a 330 GTO is! XD Emlékszem, szép kis eszmecserét futtatunk le itt pár hónapja ebben az ügyben...<#vigyor>#vigyor>
Nagyon helyes! XD<#vigyor>#vigyor>
Azt tudom, de fõleg az alváz volt a közös, itt pedgi azért elég sok minden, rossz fényvisznyoknál össze is keverheti valaki a GTB-t meg a GTO-t, mint pl itt is...
PS: GranTurismo96 néven én voltam a javító! <#vigyor>#vigyor>
Na ki mondja meg mirõl lehet észrevenni a különbséget? <#vigyor>#vigyor>
PS: GranTurismo96 néven én voltam a javító! <#vigyor>#vigyor>
Na ki mondja meg mirõl lehet észrevenni a különbséget? <#vigyor>#vigyor>
Ez igaz,de szerintem nem kellett volna elpocsékolják ezt a legendás nevet az 599-es egy újabb változatára. Inkább egy csúcsmodellnek kéne legyen a neve.
Egyébbként nagyon tetszik a fehér 308-as,ha van lehetõséged,mutass róla több képet.
Megtartod e?
Egyébbként nagyon tetszik a fehér 308-as,ha van lehetõséged,mutass róla több képet.
Megtartod e?
Ja,most 4 ferkával fogok erõsiteni,biztos,ami biztos.<#vigyor>#vigyor>
azért azt se felejtsük el, hogy az elõzõ két Ferrari GTO sem teljesen önálló típus volt. a 250 GTO egy sokadik verziója volt a 250-es szériának, a 288 GTO-t pedig felfoghatjuk egy nagyon radikálisan átalakított 308-asnak.
Ja igaz, de te ott vagy az én pártomon is! XD <#nyes>#nyes>
Amúgy a márkán belül melyikre gondoltak, hogy alulmarad? Még nincs letöltve, azért kérdezem! <#nyes>#nyes>
Na és engem kihagysz?
Kinek van itt a legtöbb francia autója?<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
Kinek van itt a legtöbb francia autója?<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
Üdv itt! <#integet2>#integet2> Asszem French Car Fan személyében ti jól meglesztek egymással! <#nyes>#nyes>
Ez is érkezni fog majd,a három másik Ferrarival együtt.

Köszi! 😊 Tény, hogy kirukkolhattak volna egy új modellel, a GTO név nagyon is megérdemelné, de azért ez se rossz, nameg azért valljuk be, jó a Top Gear, de az igazi az mégiscsak az, ha Te magad teszteled le, mit tud az autó! <#nyes>#nyes> Bárcsak lenne ilyenre lehetõség... 😊)
Sziasztok! Ha megengeditek, akkor csatlakoznék a tisztelt fórumközösséghez, egy jó ideje már olvasgatom a fórumot! Az indexes versenyautós topikból páran már ismerhettek. Magamról röviden annyit szeretnék elmondani, hogy fõleg a francia autók (ezen belül is leginkább Renault-k) 1:18-as modelljeit gyûjtöm. Nem ragaszkodom a diecast változatokhoz, a szépen kidolgozott resineket is elõszeretettel gyûjtöm.
Megkerstem neked : Top Gear 16.évad 2. részében tsztelik a GTO-t
Röviden kb annyi a kritika lényege, hogy mint autó jó, de a nem alkalmas a GTO névre, hisz már márkán belül is alulmarad, petig neki kéne a legjobbnak lenni, a vezetése pedig minden segítség nélkül képtelenség, az elektronikával meg nem az ember vezeti, hanem szinte magától megy mint 1 vadázsgép 😊
Röviden kb annyi a kritika lényege, hogy mint autó jó, de a nem alkalmas a GTO névre, hisz már márkán belül is alulmarad, petig neki kéne a legjobbnak lenni, a vezetése pedig minden segítség nélkül képtelenség, az elektronikával meg nem az ember vezeti, hanem szinte magától megy mint 1 vadázsgép 😊
Jó lenne, ha az Autoart kiadná ezt a modellt 1/18-ba 😊
Mondjuk ebbe a színbe :
Mondjuk ebbe a színbe :
Üdv!
Na elkészítettem a Golfhoz a tárolót😛
Vélemény jöhet!

Na elkészítettem a Golfhoz a tárolót😛
Vélemény jöhet!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Versand nach: Deutschland
de azért egy kérdést megér, hátha..
de azért egy kérdést megér, hátha..
nem derül ki, kérdezd meg õket angolul, hogy mennyi a posta Kishazánkba?