Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos a tegnapi pakról készült fotódat nem jeleníti meg ez a redvás céges gép, leírnád hogy mi(k) van(nak) benne
mindig érdekel ki it kap/szerez be
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
nekem is nagyon bejön
érdekes módon a modell megszerzése után szerettem bele jobban a modellbe, ahogy már a kezembe volt, forgattam, fotóztam
elõtte csak egy emblematikus modellje volt számomra, aminek muszály hogy a része legyen a gyûjteményemnek, ráadásul jó áron is sikerült megszereznem, nem volt kérdés hogy kell, de nem éreztem különösebb vonzalmat iránta, de annál jobban tetszik most már.
Általában fordítva szokott lenni, már a megszerzés elõtt beleszeretek a modellbe
A BMW sorodra igazán irigykedem 😄
Ez minõségi 1:18-as.
A féktárcsa PAZAR!!!
Kyosho + a BBR is példát vehetne az AA & Minichamps 1:18-as gépekrõl!!!
A Scuderia Rosso alatt a fullpirost érted? mertha igen, arról ugyan saját képem nincs, de netes (elég jó képek) azok vannak...
Sejjj az a Ferrari F.1 2000-es nagyon kéne!
Ritka már 😄
A 308 GTB is!!!
A GTO --458---250 California PAZAR!
A 250 California csak feketében az igazi.
Nagyon szeretném már a CMC Cali-t igaziban látni.
Nincsen fotód az 599 GTO (scuderia rosso) géprõl?
A 458 Itália fekete nem bejövõs,de így egyben a 4 modell társaságában király!
A fehér & sárga Italia nagyon,de nagyon érdekel!
A fekete csak a 3. 😄
Az MC12 nagyon kéne + a Lambo diablo,az Aston, a Lotus,a Ford GT
Szép egy pakk 😊
A Ferrari a 60-as években nagyon kemény anyagi problémával küzdött,és az amcsi Ford-nak majdnem sikerült a céget felvásárolnia. Nem jött össze a dolog,mivel az olasz állambácsi megmentette a Ferrárit + a Maseratit!Ezen bepörgött a Ford ,és megmutatta,hogy tud keményebb,jobb gépet is készíteni.No ekkor készült a Ford GT 40.A LM versenyeken verhetetlen volt (Ferrari Killer-nek hívták a GT-t).
Sziasztok!
Rossz minõségû fotó, jó minõségû autómodellekkel!😊 Tegnapi pakkom tartalma!
Gratulálok!
Ez nagyon komoly.

Aki unja már, most lépjen tovább bátran... 😄DD
Iccakát.. 😉))

csak meg ne unjátok <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
én is lépek lassan
mindenkinek jó pihenést
<#wave>#wave><#wave>#wave>
akkor nem lenne megállás, adhatnám el a házat, autót, mindent <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Én lehet lemaradtam róluk... Jó ez a piroska.. 😊
Na asszem lépek én is, további kellemeEST az Uraknak! 😊
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

az nagyon becsapós
én is jártam már így
nagyon szép ez a szürke is
gyakorlatilag alig van különbség a Nismo változatok közt, pont csak annyi(matrica, felni stb) hogy érdemes legyen az összeset begyûjteni
húú de aljas ez az AA
egyszer.... majd.... talán....
Mindig vélek felfedezni a bedobott fotóimon olyat, amit élõben soha nem vennék észre... 😛
Beszarás...
azt hiszem õ volt a elsõ Kyoshom
rögtön meg is határozta a gyártóhoz fûzõdõ viszonyomat

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
mikor megjelent a 997-es modelljük, akkor azt mondta a propaganda hogy olyan szép lett mint a 993 volt és olyan jó(bb) mint a 996
grat hozzájuk
Aztán meg a 997 Gt2! Thx! 😊
A Kéknek gyönyörû a szine, bár szerintem nem illik hozzá az arany felni, a pirosnak fullos a motorházteteje, bár nekem kissé szintén nem odaillõnek tûnik a fehér felni(Lehet csak képrõl..), És a snassz ezüst mellett maradtam, annek viszont polírozott a felni pereme... 😊
Nehéz döntés volt, mint most a 33-as... 😊))
sajnos nekem is az a véleményem hogy kézben, napfényben nagyon dögösek a fekete modellek, de sajna a vitrinbe megfelelõ világítás nélkül szinte elvesznek, ezért óvakodok a fekete modellektõl, de sajna nem mindig tudom megállni lásd R35 GTR, SL65 Black Series, LP500R